Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen aysunaycigim ♥

ayyy eliptik en güzeli canım ♥ Bu arada kızlar haftaya azerikızı arkadaşımızı birazcık dinlendirelim hahaha hahaha vala ben niyetliyim buna sağlıklı beslenip spor adamdan cikmam
canım mezun oldu zaten o artık olmucak yaniii... almanyadan katılıyormuş sanırım sıkıntılı bir dönemde geçiriyor sıkıntıdan bişey yiyememiş gibi sanırım

valla benim koşu bandı bozulursa bende alsam mı diye düşünüyorum siz böyle anlattıkça

bence bozulursa almayı düşün juju..
ilk başlarda zorlanıyor insan ama kendini şartlandırınca duruyosun 30dk falan üzerinde.
koşu bandıda öyle değil mi..diyet yapmayınca binemiyosun buda öyle..
tempolu müzikte olunca zaman hemen geçiyo.

oy kurban olurum yaradan, ışte takım ruhu ♥ sabah çok takın arkadaşlar hahaha

Voveeeee super haber bende gecen gun gittim kendme 28 beden pantalon aldim cok dar oldu bunun icine girecem haftaya dedim ama gel gorki pantalon bollasti oluyor kilo vermedgm halde :))

Merhaba arkadaşlarım.. Merhaba kaptan..

Hepinizi özledim. Yokluğumda ne yaptınız kaç kilocuk verildi, ceza alan var mı kurallar belirlendi mi..
Bugün cuma; sonuçlar ne olduuu
Merak ve heyecan içindeyim..

Son sayfada dikkatimi çeken yeni isimler görüyorum kaç kişi olduk acaba..

Kısacası bir çok soru var kafamda ama eve yarın geçeceğim şu an annemlerdeyim forumu tek tek okuyacağım..

Bua rada kilom 63.7 olmuş hayıırlı olsun

Voveeeee super haber bende gecen gun gittim kendme 28 beden pantalon aldim cok dar oldu bunun icine girecem haftaya dedim ama gel gorki pantalon bollasti oluyor kilo vermedgm halde :))

evet bazı pantolonlar öyle..alıyosun bollaşıyo hemen.
sonra diyorum ki bende aaaa bak 40 beden artık bol geliyo
halbuki daaha 40 olamadım

merhaba caınım hoşgeldin
nasılsın nasıl geçti tatilin...
1 kilo almışsın hakkaten yiyip içilecek bi yere gidicez demiştin güzel yemekler vsardı demek
bende gidicem kilo verememde almamda inş.

bu hafta 1.olduk:119:

evet yeni arkadaşlarımız geldiler

Son düzenleme:
güzel geçti.. ben daha fazla aldım diye düşünüyordum. bayağı şişkinlik oldu çünkü.. 1. mi oldukkkk maşallah kızlar size yeni başlamanın faydaları ilk başta hızlı hızlı veriyoruz

Büşrammmmm muhtemelen sen kilolu değilsin boyun 170 civarında olmalı sanırım daha fit bir görünüm için zayıflamak istiyorsun değil mi?
BMI değerin gayet güzel 22.8 59 olsanda bence iyi ve güzel olur hayırlısı bakalım...

Hepimizi canı gönülden tebrik ediyorum daha fit yarınlarda görüşmek dileğiyle...

herkese iyi geceler... Allah rahatlık versin sevgili arkadaşlar...

Evet canimm dogru tahmin boyum 1.71 :) dedigin gibi daha fit gorunmek istiyorumm

su renk zımbırtsıını deniodum cnm

herkese kocaman bi tebrik +haftaya 1. olcam ıns desemde ben 1 kac gn yokum yemesi icmesı bol lbıyerdeym ama tel cekerse gırerım cok zor bi sınav beni beklio

1ve 2 bu haftada deismemis haftaya deisir ins hem takım olarak 1 olalım hemde bireyselde 1-2-3 bizden cıksın hayale bak hahahah

Son düzenleme:

♥ Günaydın,günaydın, günaydın ARKADAŞLAR. Pozitif düşünün bugün :44: Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek, önce Günün pozitifleşecek, Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!

.

kızlar geçmişi okumadan önce hepinize

bugün evimde küçük bir misafirim var....
eşimin iş arkadaşının acil işi çıktığı için bebeğini bana bıraktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…