- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.001
hemde nasıl etkili canım bacaklarımdaki selülitlerin %60 ı gitti diyebilirim ve çok sıkılaştım..özellikle bacak ve simit bölgesinden..
kollarıda çalıştırıyor ayrıca
mahvoluyorum 30 dk da ben..her yanım ağrıyor
koşu bandı ve bisikletin birleşimi gibi bişey:119:
bugün kotlarımı daralttım kızlar ayrıca da söylemeyi unuttum..inceldikçe daraltacam onları:119:
aynen aysunaycigim ♥
canım mezun oldu zaten o artık olmucak yaniii... almanyadan katılıyormuş sanırım sıkıntılı bir dönemde geçiriyor sıkıntıdan bişey yiyememiş gibi sanırımayyy eliptik en güzeli canım ♥ Bu arada kızlar haftaya azerikızı arkadaşımızı birazcık dinlendirelim hahaha hahaha vala ben niyetliyim bunasağlıklı beslenip spor adamdan cikmam
hemde nasıl etkili canım bacaklarımdaki selülitlerin %60 ı gitti diyebilirim ve çok sıkılaştım..özellikle bacak ve simit bölgesinden..
bugün kotlarımı daralttım kızlar ayrıca da söylemeyi unuttum..inceldikçe daraltacam onları:119:
süslü püslü yazılarını özledik cnım bak ben sana ekleyiverdim..
Veeeeee 150 kalori üfledim söndü hahaha az daha ♥
bence bozulursa almayı düşün juju..canım mezun oldu zaten o artık olmucak yaniii... almanyadan katılıyormuş sanırım sıkıntılı bir dönemde geçiriyor sıkıntıdan bişey yiyememiş gibi sanırım
valla benim koşu bandı bozulursa bende alsam mı diye düşünüyorum siz böyle anlattıkça
oy kurban olurum yaradan, ışte takım ruhu ♥ sabah çok takın arkadaşlar hahaha
Voveeeee super haber bende gecen gun gittim kendme 28 beden pantalon aldim cok dar oldu bunun icine girecem haftaya dedim ama gel gorki pantalon bollasti oluyor kilo vermedgm halde :))
Merhaba arkadaşlarım.. Merhaba kaptan..
Hepinizi özledim. Yokluğumda ne yaptınız kaç kilocuk verildi, ceza alan var mı kurallar belirlendi mi..
Bugün cuma; sonuçlar ne olduuu
Merak ve heyecan içindeyim..
Son sayfada dikkatimi çeken yeni isimler görüyorum kaç kişi olduk acaba..
Kısacası bir çok soru var kafamda ama eve yarın geçeceğim şu an annemlerdeyim forumu tek tek okuyacağım..
Bua rada kilom 63.7 olmuş hayıırlı olsun
evet bazı pantolonlar öyle..alıyosun bollaşıyo hemen.
sonra diyorum ki bende aaaa bak 40 beden artık bol geliyo
halbuki daaha 40 olamadım
Büşrammmmm muhtemelen sen kilolu değilsin boyun 170 civarında olmalı sanırım daha fit bir görünüm için zayıflamak istiyorsun değil mi?
BMI değerin gayet güzel 22.8 59 olsanda bence iyi ve güzel olur hayırlısı bakalım...
sağol canımcım ikinci haftamız ama maşallah çok iyi gidiyoruz...
sayenizde bu takımı kurduk ve birlikte yol alıyoruz siz itelemeseydiniz sanırım girmezdim bu işe
pişştttt hanfendi neyi deniyodun böle bakim
oy oy oy oy napsak ne desek ne etsek..... hımmmmmmmmmmmmmm benim bi koşu karar defterini okuyup gelmem lazım
offfffffffffffff hatırlatma kabusum... tedaviyi yıllardır erteliyordun ama yarın eşim beni sürükleyerek götürücek bu gece uyuyamam sanırım
valla gamze seni de eritir kendini de bizide baya baya enerjk maşallah
kızzzz nedecez şimdi kota dolu gibiydi tüm verilerim iş yerinde kaldı ben bi karar defterine bakim limit kaç oluyomuş:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?