- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.021
kızlar geçmişi okumadan önce hepinize Eki Görüntüle 616758
bugün evimde küçük bir misafirim var....
eşimin iş arkadaşının acil işi çıktığı için bebeğini bana bıraktı
Eki Görüntüle 616757
♥ Günaydın,günaydın, günaydın ARKADAŞLAR.Pozitif düşünün bugün :44: Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek, önce Günün pozitifleşecek, Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!
.
kızlar geçmişi okumadan önce hepinize Eki Görüntüle 616758
bugün evimde küçük bir misafirim var....
eşimin iş arkadaşının acil işi çıktığı için bebeğini bana bıraktı
Offff biride bana bıraksada, doya doya koklasam bir :26::26:
Günaydın canım, bu günde benimde hiç keyfim yok gibi aslında..Fikrinize ihtiyacım var..3 gündür aynı kilodayom ve her tarafım nasıl şiş (o malum günlerdeyim, bu gün yarın)Sabah öyle bir şiş uyanıyorum ki, dudaklarımdan daha çok anlıyorum :26: Aynı kiloda çıkmam, bundan olabilir mi acaba? şişliğimden ve o döneme yakın olmamdan
.
GÜNAYDIN,günaydın gamzen süpersin sabah sabah bu enerji süperr... hastayım burnum akıyor okudukca keyfim geliyor..
Bu minik misafirler süper oluyor:)) bizim apartmanda bolca var.. arkadaşım sürekli bırakır yada ben alır gelirim.. onlara baktıkca bebiş istiyorum :))
Öncelikle herkese mutlu günler... huzurlu günler... hayırlı sabahlar olsun...
GAMZE %100 adet dönemine yakınlıktan kaynaklanıyor...ondandır yani... bende senin yaşadığın durumu yaşıyorum ve gerçekten çok ta gergin bir vaziyetteyim...Merak etme geçer inşallah...
CORNELLA aman ne güzel olmuş desene bugün minnak bi bebekle gün geçecek ne güzelll... Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Zes'imm canım yaaa vala şu an öyle bir döndüm ki kendime, yorumunu okuyunca.Öncelikle herkese mutlu günler... huzurlu günler... hayırlı sabahlar olsun...
GAMZE %100 adet dönemine yakınlıktan kaynaklanıyor...ondandır yani... bende senin yaşadığın durumu yaşıyorum ve gerçekten çok ta gergin bir vaziyetteyim...Merak etme geçer inşallah...
CORNELLA aman ne güzel olmuş desene bugün minnak bi bebekle gün geçecek ne güzelll... Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
gamze;sürekli tartılıp durma canım....bizim topicde cuma günleri dışında tartılmak yasak...
ama soruna gelirsek büyük ihtimal ondan kaynaklıdır canım.moralini bozma....
birsen; ya çocuk güzel de ama sürekli anne gitti baba gitti deyip ağlıyor....sürekli oynamak gerekiyor
zes; öğlene kadar canım....bugün gümrük günü onun için gittiler
şu an bile sürekli bir şey gösterip duruyor.....anlamıyorum da
GÜNAYDIN,günaydın gamzen süpersin sabah sabah bu enerji süperr... hastayım burnum akıyor okudukca keyfim geliyor..
Bu minik misafirler süper oluyor:)) bizim apartmanda bolca var.. arkadaşım sürekli bırakır yada ben alır gelirim.. onlara baktıkca bebiş istiyorum :))
Canımmm çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin, :2: hoş bir durum değil hastalık ama bu durmu değerlendirebilirsinhahahahah iştahın yoktur senin şimdi, amannn olmasın..yemeee
.
ayyyy çok sinir oldummmyazdım yazdım cevaplayı tuşla gümmmm net kopmuş.
ne güzel düdüklüde tavuk tarifini yazıp övmüştüm. ben yemek pişireceğim kızlar menüm öğle düdüklüde tavuk akşamada mantar sote düşünüyorum..
Eeeee kurban olduğum net işi biliyor, yemek yok diyor, kilo vermek var diyor
Şaka bir yana, tarifi merak etmedim değil yani
.
ayyyy çok sinir oldummmyazdım yazdım cevaplayı tuşla gümmmm net kopmuş.
ne güzel düdüklüde tavuk tarifini yazıp övmüştüm. ben yemek pişireceğim kızlar menüm öğle düdüklüde tavuk akşamada mantar sote düşünüyorum..
arkün kayınlideme gitcem orda da internet yok kuzein düğünü var akşama menü bildirimi yarın yapabiliirim ancak beni mazur görün çk telaşlandım sanki söz verdimde bir yere gelemedim gibi ne yaptınız siz bana yaaaaaaaa bağlandım iice bu diyet işine ALLAHA EMANET OLUN JUJU AFFET BENİ
yaaa beni deli gibi güldürdünn :))) yazayım artık.kolay yemek tarifleri favorimdir her zaman.öyle uğraşmalı tarifler sıkar beni.
düdüklüye 1 kaşık tereyağ koyup (ben yarım kaşık koyuyorum) üzerine tavuğu koy su falan koymak yok kapat en kısık ateşte 75-80 dakika pişiyor. koku kasinlikle olmuyor. ben hanilelikten beri yani 6 yıldır hiç yemiyordum. bu düdüklü olayından sonra başladım. tavuğu çıkartırken kemikleri düşüyor. hamur gibi yumuşacık oluyor. :)) birde kızlar sizce pastırmanın kalorisi nasıl yani tüketebilirmiyiz.:))
cornella sen kilo cetveline boyunu yanlış mı girdin? BMI değerini çok az hesaplamış çok çok çok aşırı zayıf birinin BMI değeri gibi... Senin boyun 174 dü değil mi? yanlış mı hatırlıyorum acaba neyse kafam karıştı....
AH gamzem bende nerde o şansss. sinirlenince hasta oluncada tempo aynıı..zaten bu yüzden değil mi bu kilolar.. bide demezler mi sinirlenince hiçbirşey yiyememmm..ah ben dolaba yapışırımm.
cornella sen kilo cetveline boyunu yanlış mı girdin? BMI değerini çok az hesaplamış çok çok çok aşırı zayıf birinin BMI değeri gibi... Senin boyun 174 dü değil mi? yanlış mı hatırlıyorum acaba neyse kafam karıştı....
aaaaa Harbiden kornella benim ilk yaptığım gibi olmuşyani aşırı zayıf
.
hahahahahah okunuşunu yazmışımkornella :26:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?