- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.181
valla öle dün mısır patlattım kolalar pastalar gözümün önünde yendi bittiama ben ne yaptım yeşil çayımı içtim ve onlarla mıhatap olmadım
Gerçekten öyle, komşuluğumuz ve arkadaşlığımız harika Maşallah Sence ben varken işi zor olabilir mi? Taviz verme diyorum, eşin ble olsa sen evinin prensesisin, ezdirme diyorum hhahahaha bak keyfine diyorum tabi bütün bunlardan sonra bir süre görüşemiyoruz ama şaka bir yana arkadaşım çok iyi ve dost biridir.
.
Günaayyyyyyyyyyydıııııııııııııııın.....
Herkesi özledim ama kaptanımı JUJU mu ayrı bir özledim ben..
Gidecek o bir kilooocukkk.. MAydonoz olayına girip üç kağıtçılık mı yapsam acaba
Yeni gelen arkadaşlarım da olmuş ben en son bıraktığımda 6 kişiydik..
Onları da belleyeyim kaynaşırız inşallah..
akşama ne yemek var bakalım.......ilk ben söyleyeyim.ben günlerdir hayalini kurduğum tavuğu yiyeceğim nihayet
önce düdüklüde haşlayacağım..sonra eşiminkileri soslayacağım kendiminkini sade şekilde fırına atacağım.....yanına da pilav ve salata......
ama bana pilav yok tabi
maşallah canım...insanın gidecek bir komşusu olması ne güzel
akşama ne yemek var bakalım.......ilk ben söyleyeyim.ben günlerdir hayalini kurduğum tavuğu yiyeceğim nihayet
önce düdüklüde haşlayacağım..sonra eşiminkileri soslayacağım kendiminkini sade şekilde fırına atacağım.....yanına da pilav ve salata......
ama bana pilav yok tabi
arkadalar bol hayırl günler diliyorum hepinize juju hoşgeldim motivasyon uzmanımız ben bugün evdeyim temizlik yapıyorum yatak odası camını sildim halıları çırptım perdesini makinada yıkanıyor görümcem gibi oldum tek tek anlatırda yaptıklarını sizler nasılsnız samsunda yağmur var hava kara bulutlu böyle havalarda içim sıkılıyor ben yaz çocuğum yaz olcak güneş içini ısıtacak öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şöyle takcaz gözlükleriiiii
hahahaha aynen böyle gidip örgü yapıyoruz
.
dünden ıspanak yemeği var kıya çıkarttım köfte yapcam eşimede karnıyarık düşünüyorum ahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Biz şu an ayrı dünyaların insanlarıyız onlarla canımkendi saltanatlığımıızı kurduk hepimiz birer HÜRREM olduk hahahaha biraz çok mu uçtum :44::44:
ayy buna sesli güldüm valla
.
aynen benim eşimde pek akşam yemeklerinde evde olmaz gerçekten avantaj oluyo diyetteykenBen haftada 2-3 kere yalnız yerim yemeğimi, eşim geç gelir..Diyetim içinde avantaj bu bana göre..Ne bulursam onu yiyiyorum yani yemek yapmıyorumben zaten normalde de çok yemek yapmam bu gün niyetim yoğurtlu bir sebze yemeği ve yanında sıcacık bir kase çorba..Ama kısmet tabiki
.
Ben haftada 2-3 kere yalnız yerim yemeğimi, eşim geç gelir..Diyetim içinde avantaj bu bana göre..Ne bulursam onu yiyiyorum yani yemek yapmıyorumben zaten normalde de çok yemek yapmam bu gün niyetim yoğurtlu bir sebze yemeği ve yanında sıcacık bir kase çorba..Ama kısmet tabiki
.
ama bana pilav yok tabi
bugün annemde tavuk yapcak büyük ihtimal dün öyle duyumlar almıştım yanındada salata yerim :
bu ne leynnnnn herkes kocasına yemek yapıyoo yeter olan var olmayan varrrrr heyy yarabbim yaaaa
çok pis kıskandımmmm valla billa
yokmu aranızda güzide bekarrrrrr
arkadalar bol hayırl günler diliyorum hepinize juju hoşgeldim motivasyon uzmanımız ben bugün evdeyim temizlik yapıyorum yatak odası camını sildim halıları çırptım perdesini makinada yıkanıyor görümcem gibi oldum tek tek anlatırda yaptıklarını sizler nasılsnız samsunda yağmur var hava kara bulutlu böyle havalarda içim sıkılıyor ben yaz çocuğum yaz olcak güneş içini ısıtacak öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şöyle takcaz gözlükleriiiii
şanslısın o zaman ......eşin ne iş yapıyor ki canım sen bu kadar tek kalıyorsun.diyeceğim ama benim eşimde haftanın 2-3 günü geç gelıyor yalnız tek fark eve geliyor sonra gidiyor yanı yemeğini yiyiyor
bugün annemde tavuk yapcak büyük ihtimal dün öyle duyumlar almıştım yanındada salata yerim :
bu ne leynnnnn herkes kocasına yemek yapıyoo yeter olan var olmayan varrrrr heyy yarabbim yaaaa
çok pis kıskandımmmm valla billa
yokmu aranızda güzide bekarrrrrr
jujuuuuuu hoşgeldin kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?