Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla öle dün mısır patlattım kolalar pastalar gözümün önünde yendi bitti ama ben ne yaptım yeşil çayımı içtim ve onlarla mıhatap olmadım

Biz şu an ayrı dünyaların insanlarıyız onlarla canım kendi saltanatlığımıızı kurduk hepimiz birer HÜRREM olduk hahahaha biraz çok mu uçtum :44::44:

.

maşallah canım...insanın gidecek bir komşusu olması ne güzel

akşama ne yemek var bakalım.......ilk ben söyleyeyim.ben günlerdir hayalini kurduğum tavuğu yiyeceğim nihayet
önce düdüklüde haşlayacağım..sonra eşiminkileri soslayacağım kendiminkini sade şekilde fırına atacağım.....yanına da pilav ve salata......
ama bana pilav yok tabi

Ben Gamze, yeni üye oldum, bir geldim bulaştım gidemedim, gitmiyorum, gitmeyeceğim bir arkadaşım bana virüs der hatta sana bulaşan kurtulamıyor diyor 72 kiloyla başladım şu an 70 kiloyum, en azından ben öyle biliyorum (daha düşük olma potansiyeli yüksek) Tüm arkadaşlarımı çok sevdim ve başarılar diliyorum, hee bu arada bir özet geçiyorum..Çok mübarek yaştayım, evliyim, çocuğum yok, şimdilik boş gezene kalfalık yapıyorum işten ayrılalı 15 gün oldu

.

arkadalar bol hayırl günler diliyorum hepinize juju hoşgeldim motivasyon uzmanımız ben bugün evdeyim temizlik yapıyorum yatak odası camını sildim halıları çırptım perdesini makinada yıkanıyor görümcem gibi oldum tek tek anlatırda yaptıklarını sizler nasılsnız samsunda yağmur var hava kara bulutlu böyle havalarda içim sıkılıyor ben yaz çocuğum yaz olcak güneş içini ısıtacak öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şöyle takcaz gözlükleriiiii

Ben haftada 2-3 kere yalnız yerim yemeğimi, eşim geç gelir..Diyetim içinde avantaj bu bana göre..Ne bulursam onu yiyiyorum yani yemek yapmıyorum ben zaten normalde de çok yemek yapmam bu gün niyetim yoğurtlu bir sebze yemeği ve yanında sıcacık bir kase çorba..Ama kısmet tabiki

.

dünden ıspanak yemeği var kıya çıkarttım köfte yapcam eşimede karnıyarık düşünüyorum ahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh

kolay gelsin cnm sana....bugün Türkiye de yağışlı hava hakim(sunucu gibi oldum)
say canım nolcek yahep mi görümceler sayacak:)
bende evi topladım yoruldum daha bir ton işim var.....

hahahaha aynen böyle gidip örgü yapıyoruz

.

bende geleyim örgü bilmem bol bol çene çalarım olur mu?

dünden ıspanak yemeği var kıya çıkarttım köfte yapcam eşimede karnıyarık düşünüyorum ahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım neden ah vah ediyorsun...sende karnıyarık yiyebilirsin...bir şartla patlıcanları ocakta közle...sonra içini doldur.....ve fırına ver...tek fark sen kızartmayacaksın.....bu şekilde biz de onlarla aynı yemeği yiyebiliriz

Biz şu an ayrı dünyaların insanlarıyız onlarla canım kendi saltanatlığımıızı kurduk hepimiz birer HÜRREM olduk hahahaha biraz çok mu uçtum :44::44:
ayy buna sesli güldüm valla
.

aynen benim eşimde pek akşam yemeklerinde evde olmaz gerçekten avantaj oluyo diyetteyken

şanslısın o zaman ......eşin ne iş yapıyor ki canım sen bu kadar tek kalıyorsun.diyeceğim ama benim eşimde haftanın 2-3 günü geç gelıyor yalnız tek fark eve geliyor sonra gidiyor yanı yemeğini yiyiyor

bugün annemde tavuk yapcak büyük ihtimal dün öyle duyumlar almıştım yanındada salata yerim :

bu ne leynnnnn herkes kocasına yemek yapıyoo yeter olan var olmayan varrrrr heyy yarabbim yaaaa

çok pis kıskandımmmm valla billa

yokmu aranızda güzide bekarrrrrr

büsra var......başka bilmiyorum :)

motivasyon uzmanı mı hani nirdeeeeeeeee:44:

valla bu hafta diş dirdimden istediğim gibi ilgilenemiyorum onun sıkıntısı var üzerimde ... aklım dişimde... yıllardır gitmediğimden midir ne unutmuşum. diş çekildiğinde bukadar sürüyormuydu iyileşme süreci hala o bölgem dokunuca bile ağrıyo....neyse bu hafta böyle geçiştireceğiz elbette....

ahhhh ahhhh işine hasret bi ben varım herhalde... 3 vardiyalı sistemde çalışır benim kocam 1 hafta benimle aynı saatte gider gelir 1 hafta 3 de gider gece 1 de gelir 1 haftada gece 11 de gider sabah 9 da gelir.... eeeeeeee ben çalışıyom nasıl olcak bu iş... bul karayı al parayı gibi oluyo... bul kocayı bulabilirsen....

yemek yemek yemek.... ne pişiricemi bilmiyorum zaten son günüm.... cumartesinden beri yarım yamalak çiğniyordum iki lokma da olsa boğazımdan bişi geçiyodu yarından itibaren iki tarafımda implantlı olacağından mama mı yerim lapa mı yerim pipetlemi içerim heeçççççç bilmiyom.... zati kocacımda 3 de işe gidecek akşam yok.... oğlana da bişiler hazırlarım zahirrrrrrr

Otomotiv işiyle uğraşıyor canım, kendi işi .. bazı akşamlar toptancılar geliyor, işi çıkıyor, oda yemeğini yiyip geliyor :26:

.

güzide bekar1 den güzide bekar2 ye amaaan bosver kız kocaya yemek yapıp napcan bırak kocaya bakmayı ben anneme bile hergun yardım edemiyorm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…