Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamma canım aslında evet çok kopuk olacagız bu haftalar.herkes tatile girdi.....

hepinize günaydın.....
garfield sen onu gamzeye sor o herseyı kalorı hesabına göre yıyıyor.....
juju nerelerdesın ya haftasonu senı göremıyoruz....
canım herkes bi yerlere gitti ama ben gitmesemde gelenim oldu....

valla tebrikler ... bunu başardıysam sen olmuşsun demekdir....motivasyon tavan yapmış sende

tamma canım aslında evet çok kopuk olacagız bu haftalar.herkes tatile girdi.....

valla öyle olucak gibi.... benim 2 kız kardeşim geliyor 2 görümcem geldi 2 hafta burdalar... kime bölünücemi bilemiyorum ama ilgilenmek gerekecek her iki taraflada....onun için kopukluklarım olabilir.... ama mesai saatlerinde buradayım meraklanmayın akşamları giremeyebilirim kesin olmamakla beraber

aslında bende dayanamazdım da o gün noldu ben bende değildim heralde

bizim topiğe bi link kopyalamıssınız aysunayyla konuşmussunuz fln bi olay olmuş çift kişilikli birimi varmış neymiş okudumda bişey anlamadım valla dün akşamdan beri aklıma takıldı özet geçermisin bana noluo meraktan çatlıcam ortadan ikiye ayrılcam gerçi ikiye bölünsemde süper olurdaa

hımm şu konu ya kadınınb i tanesı tüp bebekle konu açmış günlerce milleti üzmüş akıl almış.....meğer bir tane daha üyelik alıp kendı kendıne yorum yapıyormuş..yani normal yorum yapsa bı yere kadar kendıne hakaret edıyormuş....kazen açıkladı.....

ruh sağlığı gitmiş yazık

bizim okuldada bi kız vardı yurtta kalıyoduk kendi kendine mektup gönderiyodu hayranlarım gönderiyo diye kendi kendine hediye alıyodu sahte face açıp konuşyodu kendi kendine

Aynen tatlımmmm, çok hoş buldum bu aradaa hayır enteresan olan canın bile istemiyor... Sanki yersem ihanet etmiş gibi oluyorum, yersem çok büyük hata yapmış gibi oluyorum, yersem canım acıyor adeta vala aynen böyle abartısız

.

ruh sağlığı gitmiş yazık

bizim okuldada bi kız vardı yurtta kalıyoduk kendi kendine mektup gönderiyodu hayranlarım gönderiyo diye kendi kendine hediye alıyodu sahte face açıp konuşyodu kendi kendine

bu da ilginç vaka.incelenmesi lazım
kızlar bir ton işim var ya yapılacak....
evi toplamam lazım

etsiz çiğ köfte kilo yaparmıki yada kaçamakmı sayılıyo bilemedim

netten baktım kalorisine 1 tanesi 40-50 arası değişiyomuşta ne kadar doğru bilen varmı ?

Canım haddimi aşmak istemedim kaptanımızın yanında ama nacizane fikrimi ve bildiğim tabiki paylaşayım

dürüme sarılmış etsiz 3 adet çiğ köfte 260 kalori, ama dürüme sarılmadıysa kalorisi değişiyor doğal olarak..1 porsiyonu (6 adet) 330 kalori, eğer bunu adete bölersek 55 civarı yapıyor

.

Yok kaptanım Arzu başka bir arkadaşım, o kafasına göre takılıyor zaten, çok sevdi burayı ve çok mutlu Sevda'da üst kat komşum Bu konuda boynum kıldan ince kaptanım :26: siiz ne derseniz o, takıma girmesin ama diyetine devam etsin..o biraz farklı durumda, tabiki mazereti sevmediğimide yine bildirmek istiyorum eşi sabah 10'da eve geliyor..sağolsun biraz hizmeti seven bir abimiz çay, yemek, ikramlar..kızın canını çıkarıyor

.

benim canım çok fena istiyo bendeki can değil zaten midede mide değil çöplük

hımm çokta değilmiş hani 1 öğün olarak marulla iyi gider
canımın çekmediği işey varmı çok merak ediyorum

bu da ilginç vaka.incelenmesi lazım
kızlar bir ton işim var ya yapılacak....
evi toplamam lazım

ben evlenmemeye karar verdim şimdi canımcım annecim yapıyo evlenince nolcak hayır ütüden başımı kaldırabilirsem diğer işleride yaparım heralde

ne demek canım diyetisyen değilimki elbette benimde bilmediğim şeyler vardır sizin bilgiklerinizi burada paylaşmanız hepimiz adına faydalı....

anladım ama hiç girmeyecek mi yazmayacakmı bişey paylaşmayacakmı şayet öyle ise durum zor

bu arada kızlar greyy i hatırlayanınız varmı ?????

takıma girmeye adaydı kendisi ama ses soluk yok haber alınamıyor

yanlış bi yorum yapmak istemem belki nedeni vardır ama pek istekli göremedim ben greyyi sen diyene kadar farkında bile değildim öyle bi üyemiz olduğunun
bu şekilde kendide motive olamak diye düşünüyorum

yanlış bi yorum yapmak istemem belki nedeni vardır ama pek istekli göremedim ben greyyi sen diyene kadar farkında bile değildim öyle bi üyemiz olduğunun
bu şekilde kendide motive olamak diye düşünüyorum

takiptiyim.... en son 22 sinde takıma yazmış ama siteyi en son 24 ünde girmiş... ve gelemeyeceğine dair hiç bişey söylemimiş... sanırım bize ısınamadı yada diyete bilemiyorum ama ben elemeyi düşünüyorum....

valla öle dün mısır patlattım kolalar pastalar gözümün önünde yendi bitti ama ben ne yaptım yeşil çayımı içtim ve onlarla mıhatap olmadım

Günaayyyyyyyyyyydıııııııııııııııın.....

Herkesi özledim ama kaptanımı JUJU mu ayrı bir özledim ben..

Gidecek o bir kilooocukkk.. MAydonoz olayına girip üç kağıtçılık mı yapsam acaba

Yeni gelen arkadaşlarım da olmuş ben en son bıraktığımda 6 kişiydik..

Onları da belleyeyim kaynaşırız inşallah..

valla öle dün mısır patlattım kolalar pastalar gözümün önünde yendi bitti ama ben ne yaptım yeşil çayımı içtim ve onlarla mıhatap olmadım
tebriklen canım olma onlarla muhatap felam......

bizde seni özledik kuzum .... takım şuanda 10 kişi ama 12 sınırını tamamladık sanırım ....

şimdi sen bir kiloyu nasıl verirsin sakın öyle saçma şeyler yapma bana göre yişilini eksik etme bol bol iç karbonhidratı kahvaltı dışında tüketme protein ağırlıklı beslen az ve sık ye...

bu arada herkeslere GÜNAYYDINNN
seviyorum sizi kızlarrr

herkese güzel ve bol verilen kilolu haftalar olsun

sanada günaydın canımcım.....

sen bilirsin jujucum daha tecrübelisin bu takım olayında

bu arada herkeslere GÜNAYYDINNN
seviyorum sizi kızlarrr

herkese güzel ve bol verilen kilolu haftalar olsun

günaydın fıstıklarrrrrrrr

gamze; işi zor o zaman yazık valla arkadaşına.....ne güzel komşularınız var ya burdakiler okuzzz okuzzzzzz

garfield; valla ben de ütüden yana dertliydim...bir ütü yaptım mı 9 tane gömlek ütülerdim...çok yorucuydu neyse ki eşim resmi kıyafete geçti rahatladım

juju ; hatırladım o kişiyi ama çok muhabbet ettiğimi hatırlamıyorum.....daha doğrusu bazı üyeleri bile tam olarak kafam da oturtamadım....paylaşımları çok az olduğundan.....

Son düzenleme:

Gerçekten öyle, komşuluğumuz ve arkadaşlığımız harika Maşallah Sence ben varken işi zor olabilir mi? Taviz verme diyorum, eşin ble olsa sen evinin prensesisin, ezdirme diyorum hhahahaha bak keyfine diyorum tabi bütün bunlardan sonra bir süre görüşemiyoruz ama şaka bir yana arkadaşım çok iyi ve dost biridir.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…