- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.161
vay vay vay vay kimleri görüyoruz..... hoş gelmişsin canımcım ve aramıza dönmene sevindim umarım bu hafta senide ekleriz listeye....
1 kilo almışsın fazla olmasada almış bulunuyorsun hemen kendine çeki düzen verip o birkiloyu vermeye bakıyorsun şimdi
arzu dedigin Sevda_M değilmi... valla pek uğramamış bişi yazmamış takıma girebilir dedim ama böyle seyrek gelecekse yaş bu iş
canım elbette abartmamak kaydıyla haftada bir gün bunu yapabilirsin ama kapvaltıda çünkü kahvaltı ilk öğün ve vucudun o enerjiye ihtiyacı oluyor ve ilerleyen zaman dilimindede yakabiliyor akşam kaçamakları yasak... çünkü depolanıyor ve bize kilo olarak dönüyor
vavvvvvvvvvvvv izindekiler bir bir dönüyor.... tibrikler canım sağlıklı beslenerek hem gezdin hem tozdun hem kilo verdin geldin....
bu işi 15 tatil sonuna bıraksak.... herkes bi kopuk şu aşamada 15 tatil bitsin düzene girelim öyle bakalım
hafta sonu menülerine bakamadım vaktim olmadı ama ne bu karamsarlık allah aşkına spor neden ihmal edildi gerekçen varmı ?????
mantıken bakarsak bulgur pilavı yiyebiliyorsak onuda yiyebiliriz ama abartmadan
bu kadar kısa sürede sana böyle bir etki edebildiysek ne mutlu bize....
bu arada kızlar dişçi serüvenim devam ediyor 1. implantı cumartesi takmıştı yeri hala ağdıyor o tarafta yiyemiyorum bile... yarında diğer tarafıma takacak ve ben ne yiyeceğim diye kara kara düşünmekteyim....:26:
spor yapamıyorum denedim ama zonkluyor çekilen yer yürüyüş yada koşuda onun için bıraktım....
bugün yada yarın hasta olucam regl yani.... sabah tartıldım 88 kiloyum yari 100 gr vermişim... ama regl öncesindeyim... şişlik olması lazım... acaba diyorum daha çok verdim de şişlikten dolayı mı belli olmadı :26: neyse cumaya anlıcaz....
canım herkes bi yerlere gitti ama ben gitmesemde gelenim oldu....hepinize günaydın.....
garfield sen onu gamzeye sor o herseyı kalorı hesabına göre yıyıyor.....
juju nerelerdesın ya haftasonu senı göremıyoruz....
valla tebrikler ... bunu başardıysam sen olmuşsun demekdir....motivasyon tavan yapmış sendehelal olsun valla...ben dayanabilir miydim bilmıyorum....kızlar bılıyorsunuz ben spor yapmıyorum...yanı dyetısyenım yapma demisti ilk 1 ay...şimdi konuşacağım kendisi ile ne diyecek bakalım...gerçi başlayalı 1 ay olmadı ama ocak 7 benim başlangıcım 20 gun olmus ....10 gün sonra tam 1 ayım dolacak acaba ne sporu verecek ?
tamma canım aslında evet çok kopuk olacagız bu haftalar.herkes tatile girdi.....
helal olsun valla...ben dayanabilir miydim bilmıyorum....kızlar bılıyorsunuz ben spor yapmıyorum...yanı dyetısyenım yapma demisti ilk 1 ay...şimdi konuşacağım kendisi ile ne diyecek bakalım...gerçi başlayalı 1 ay olmadı ama ocak 7 benim başlangıcım 20 gun olmus ....10 gün sonra tam 1 ayım dolacak acaba ne sporu verecek ?
aslında bende dayanamazdım da o gün noldu ben bende değildim heralde
bizim topiğe bi link kopyalamıssınız aysunayyla konuşmussunuz fln bi olay olmuş çift kişilikli birimi varmış neymiş okudumda bişey anlamadım valla dün akşamdan beri aklıma takıldı özet geçermisin bana noluo meraktan çatlıcam ortadan ikiye ayrılcam gerçi ikiye bölünsemde süper olurdaa
hımm şu konuya kadınınb i tanesı tüp bebekle konu açmış günlerce milleti üzmüş akıl almış.....meğer bir tane daha üyelik alıp kendı kendıne yorum yapıyormuş..yani normal yorum yapsa bı yere kadar kendıne hakaret edıyormuş....kazen açıkladı.....
amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin cnm biraz geç oldu ama yoktum ben 4 gündür
bu takım varya adamı bi deri bi kemik bırakır öyle motive ediyo
gözümün önünde tabak tabak mantı yedilerde ben sadece salata yedim düşün
ruh sağlığı gitmiş yazık
bizim okuldada bi kız vardı yurtta kalıyoduk kendi kendine mektup gönderiyodu hayranlarım gönderiyo diye kendi kendine hediye alıyodu sahte face açıp konuşyodu kendi kendine
etsiz çiğ köfte kilo yaparmıki yada kaçamakmı sayılıyo bilemedim
netten baktım kalorisine 1 tanesi 40-50 arası değişiyomuşta ne kadar doğru bilen varmı ?
vay vay vay vay kimleri görüyoruz..... hoş gelmişsin canımcım ve aramıza dönmene sevindim umarım bu hafta senide ekleriz listeye....
1 kilo almışsın fazla olmasada almış bulunuyorsun hemen kendine çeki düzen verip o birkiloyu vermeye bakıyorsun şimdi
arzu dedigin Sevda_M değilmi... valla pek uğramamış bişi yazmamış takıma girebilir dedim ama böyle seyrek gelecekse yaş bu iş
canım elbette abartmamak kaydıyla haftada bir gün bunu yapabilirsin ama kapvaltıda çünkü kahvaltı ilk öğün ve vucudun o enerjiye ihtiyacı oluyor ve ilerleyen zaman dilimindede yakabiliyor akşam kaçamakları yasak... çünkü depolanıyor ve bize kilo olarak dönüyor
vavvvvvvvvvvvv izindekiler bir bir dönüyor.... tibrikler canım sağlıklı beslenerek hem gezdin hem tozdun hem kilo verdin geldin....
bu işi 15 tatil sonuna bıraksak.... herkes bi kopuk şu aşamada 15 tatil bitsin düzene girelim öyle bakalım
hafta sonu menülerine bakamadım vaktim olmadı ama ne bu karamsarlık allah aşkına spor neden ihmal edildi gerekçen varmı ?????
mantıken bakarsak bulgur pilavı yiyebiliyorsak onuda yiyebiliriz ama abartmadan
bu kadar kısa sürede sana böyle bir etki edebildiysek ne mutlu bize....
bu arada kızlar dişçi serüvenim devam ediyor 1. implantı cumartesi takmıştı yeri hala ağdıyor o tarafta yiyemiyorum bile... yarında diğer tarafıma takacak ve ben ne yiyeceğim diye kara kara düşünmekteyim....:26:
spor yapamıyorum denedim ama zonkluyor çekilen yer yürüyüş yada koşuda onun için bıraktım....
bugün yada yarın hasta olucam regl yani.... sabah tartıldım 88 kiloyum yari 100 gr vermişim... ama regl öncesindeyim... şişlik olması lazım... acaba diyorum daha çok verdim de şişlikten dolayı mı belli olmadı :26: neyse cumaya anlıcaz....
benim canım çok fena istiyo bendeki can değil zaten midede mide değil çöplükAynen tatlımmmm, çok hoş buldum bu aradaahayır enteresan olan canın bile istemiyor... Sanki yersem ihanet etmiş gibi oluyorum, yersem çok büyük hata yapmış gibi oluyorum, yersem canım acıyor adeta vala aynen böyle abartısız
.
Canım haddimi aşmak istemedim kaptanımızın yanında amanacizane fikrimi ve bildiğim tabiki paylaşayım
dürüme sarılmış etsiz 3 adet çiğ köfte 260 kalori, ama dürüme sarılmadıysa kalorisi değişiyor doğal olarak..1 porsiyonu (6 adet) 330 kalori, eğer bunu adete bölersek 55 civarı yapıyor
.
bu da ilginç vaka.incelenmesi lazım
kızlar bir ton işim var ya yapılacak....
evi toplamam lazım
ne demek canım diyetisyen değilimki elbette benimde bilmediğim şeyler vardır sizin bilgiklerinizi burada paylaşmanız hepimiz adına faydalı....Canım haddimi aşmak istemedim kaptanımızın yanında amanacizane fikrimi ve bildiğim tabiki paylaşayım
dürüme sarılmış etsiz 3 adet çiğ köfte 260 kalori, ama dürüme sarılmadıysa kalorisi değişiyor doğal olarak..1 porsiyonu (6 adet) 330 kalori, eğer bunu adete bölersek 55 civarı yapıyor
.
Yok kaptanım Arzu başka bir arkadaşım, o kafasına göre takılıyor zaten, çok sevdi burayı ve çok mutluSevda'da üst kat komşum Bu konuda boynum kıldan ince kaptanım :26: siiz ne derseniz o, takıma girmesin ama diyetine devam etsin..o biraz farklı durumda, tabiki mazereti sevmediğimide yine bildirmek istiyorum eşi sabah 10'da eve geliyor..sağolsun biraz hizmeti seven bir abimiz çay, yemek, ikramlar..kızın canını çıkarıyor
.
ne demek canım diyetisyen değilimki elbette benimde bilmediğim şeyler vardır sizin bilgiklerinizi burada paylaşmanız hepimiz adına faydalı....
anladım ama hiç girmeyecek mi yazmayacakmı bişey paylaşmayacakmı şayet öyle ise durum zor
bu arada kızlar greyy i hatırlayanınız varmı ?????
takıma girmeye adaydı kendisi ama ses soluk yok haber alınamıyor
yanlış bi yorum yapmak istemem belki nedeni vardır ama pek istekli göremedim ben greyyi sen diyene kadar farkında bile değildim öyle bi üyemiz olduğunun
bu şekilde kendide motive olamak diye düşünüyorum
valla öle dün mısır patlattım kolalar pastalar gözümün önünde yendi bittiAynen tatlımmmm, çok hoş buldum bu aradaahayır enteresan olan canın bile istemiyor... Sanki yersem ihanet etmiş gibi oluyorum, yersem çok büyük hata yapmış gibi oluyorum, yersem canım acıyor adeta vala aynen böyle abartısız
.
tebriklen canım olma onlarla muhatap felam......valla öle dün mısır patlattım kolalar pastalar gözümün önünde yendi bittiama ben ne yaptım yeşil çayımı içtim ve onlarla mıhatap olmadım
bizde seni özledik kuzum .... takım şuanda 10 kişi ama 12 sınırını tamamladık sanırım ....Günaayyyyyyyyyyydıııııııııııııııın.....
Herkesi özledim ama kaptanımı JUJU mu ayrı bir özledim ben..
Gidecek o bir kilooocukkk.. MAydonoz olayına girip üç kağıtçılık mı yapsam acaba
Yeni gelen arkadaşlarım da olmuş ben en son bıraktığımda 6 kişiydik..
Onları da belleyeyim kaynaşırız inşallah..
bu arada herkeslere GÜNAYYDINNN
seviyorum sizi kızlarrr
herkese güzel ve bol verilen kilolu haftalar olsun
takiptiyim.... en son 22 sinde takıma yazmış ama siteyi en son 24 ünde girmiş... ve gelemeyeceğine dair hiç bişey söylemimiş... sanırım bize ısınamadı yada diyete bilemiyorum ama ben elemeyi düşünüyorum....
valla öle dün mısır patlattım kolalar pastalar gözümün önünde yendi bittiama ben ne yaptım yeşil çayımı içtim ve onlarla mıhatap olmadım
Günaayyyyyyyyyyydıııııııııııııııın.....
Herkesi özledim ama kaptanımı JUJU mu ayrı bir özledim ben..
Gidecek o bir kilooocukkk.. MAydonoz olayına girip üç kağıtçılık mı yapsam acaba
Yeni gelen arkadaşlarım da olmuş ben en son bıraktığımda 6 kişiydik..
Onları da belleyeyim kaynaşırız inşallah..
bu arada herkeslere GÜNAYYDINNN
seviyorum sizi kızlarrr
herkese güzel ve bol verilen kilolu haftalar olsun
Yok kaptanım Arzu başka bir arkadaşım, o kafasına göre takılıyor zaten, çok sevdi burayı ve çok mutluSevda'da üst kat komşum Bu konuda boynum kıldan ince kaptanım :26: siiz ne derseniz o, takıma girmesin ama diyetine devam etsin..o biraz farklı durumda, tabiki mazereti sevmediğimide yine bildirmek istiyorum eşi sabah 10'da eve geliyor..sağolsun biraz hizmeti seven bir abimiz çay, yemek, ikramlar..kızın canını çıkarıyor
.
benim canım çok fena istiyo bendeki can değil zaten midede mide değil çöplük
hımm çokta değilmiş hani 1 öğün olarak marulla iyi gider
canımın çekmediği işey varmı çok merak ediyorum
ben evlenmemeye karar verdim şimdi canımcım annecim yapıyo evlenince nolcak hayır ütüden başımı kaldırabilirsem diğer işleride yaparım heralde
ne demek canım diyetisyen değilimki elbette benimde bilmediğim şeyler vardır sizin bilgiklerinizi burada paylaşmanız hepimiz adına faydalı....
anladım ama hiç girmeyecek mi yazmayacakmı bişey paylaşmayacakmı şayet öyle ise durum zor
bu arada kızlar greyy i hatırlayanınız varmı ?????
takıma girmeye adaydı kendisi ama ses soluk yok haber alınamıyor
gamze; işi zor o zaman yazık valla arkadaşına.....ne güzel komşularınız var ya burdakiler okuzzz okuzzzzzz
garfield; valla ben de ütüden yana dertliydim...bir ütü yaptım mı 9 tane gömlek ütülerdim...çok yorucuydu neyse ki eşim resmi kıyafete geçti rahatladım
juju ; hatırladım o kişiyi ama çok muhabbet ettiğimi hatırlamıyorum.....daha doğrusu bazı üyeleri bile tam olarak kafam da oturtamadım....paylaşımları çok az olduğundan.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?