- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.281
Hoş geldin arkadaşım, afiyet olsun.değil mi ama her şerde bir hayır vardır, arayıp bulun diye boşuna dememişşler..Juju'nun dişleri ona acı versede, zayıflatarak iyilik yapmış olucaklar
.
hımmmm buna sen karar ver çok mu yiyorsun.... kh yı hayatımızdan tamamen çıkarmıcaz ama miktarını azaltacağız ... nekadar yediğini sen daha iyi bilirsin ama kh ağırlıklı beslenirsen kilo vermen durabilirhepinize topluca günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.........
bugün eşim işe geç gitti.beraber kahvaltı ettik....mutfağı toparladım ve hemen size koştum......
kızlar ya birkaç gündğr kh çok yükleniyorum gibi geliyor....:26::26::26:
sanki kh lı yiyecekler yiyince kilo veremicem gibi geliyor...
juju geçmiş olsun cnmmm...bu dişler senın kilo vermene yarayacak bu hafta şampiyon sen olursun
Hoş geldin arkadaşım, afiyet olsun.değil mi ama her şerde bir hayır vardır, arayıp bulun diye boşuna dememişşler..Juju'nun dişleri ona acı versede, zayıflatarak iyilik yapmış olucaklar
.
onlar nasıl karikatür öldüm gülmektenbu vinç esprisi her yerde yapılıo dövcem o yapanları
dalincik hoşgeldin affrim sanamaşallahın var azim konuusnda
jujucum çok büyük geçmiş olsun
şimdi bi arkadaşım geldi masama çikolata bıraktı gitti yemem ben verme diorum bıraktı kaçtı o bana bakıyo şimdi ben ona
sadece fıstıklarınımı kemirsem napsam
akşamda uzun bi aradan snra sevdiceğimle buluşcaz sakın aç gelme karnını doyur gel dısarda yemek yemeyelım dedim noldu diyo garıbım
çikolatanın ebadı ne kadar???? çok canın çektiyse küçük bir kare ye ama hemen yutma damağında emerek tüket ki doyum ve zevk uzun sürsün hevesin geçsin... ama ben dayanırım yemem diyorsan benim yaptığımı yap başkasına ikram et
bi kerem ben takımı ilk kurduğumda bu fikri söledim.... herkes şuanki hali ile resim çeksin birde hedefe ulaşınca çekip aradki değişimi kendi gözlerimizle görelim dedim bi keremfikrim geldi
acaba diyorum foto çekilip buraya atsakta biribirimizin kiloları nasıl durduğu hakkında fikir mi edinsek illa yüzü gstermekte gerekmiyo şoyle yağlı yerler göbek bacak popo
bide zayıflayınca atarız foto neydi ne oldu
ati cangaaaaa 250 kaloriymiş ben dayanamam yerim hepsini açmıorm paketi hiç pehhh kıytırık bi çikolatayamı yenilcem bi zayıflayım kendime çikolata şelalesi yaptırırım
bi kerem ben takımı ilk kurduğumda bu fikri söledim.... herkes şuanki hali ile resim çeksin birde hedefe ulaşınca çekip aradki değişimi kendi gözlerimizle görelim dedim bi kerem
YUHHHHHH 250 Mİ bende bi parça sandımdı yeme aman ha... hatta ver birine senden uzak midelerde olsun
bi kerem ben takımı ilk kurduğumda bu fikri söledim.... herkes şuanki hali ile resim çeksin birde hedefe ulaşınca çekip aradki değişimi kendi gözlerimizle görelim dedim bi kerem
YUHHHHHH 250 Mİ bende bi parça sandımdı yeme aman ha... hatta ver birine senden uzak midelerde olsun
Hayırrrrrrrrr 100 gr 250, 1 paket eti canga 50 gr. yani 125, yarınısı yerseniz 62 gibi..haftada 1 kez gayet iyi bence
.
yok kuzum paketin üstünde 100gr 515 kalori diyo bu 50gr böl2ye hoppp etti 257 kaloriii
Selam fıstıklar...
Kahvaltıyı yaptım suyumu içtim geldim..
Ben geldim geleli ayarlamadım şu öğün işlerini ya. Ne zaman adapte olacağım bilmiyorum.. Dünki iğrenç menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
az peynir
2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Ara:
1 avuç antep fıstığı
Akşam:
1 tabak çorba
3 ç.kaşığı kadar pilav
1 tabak sulu patates yemeği
baharatlı yoğurt
(hey maşallah!!)
Jujucum söylemiti fotograf olayını ama ben unutmuşum. gidem de çekinem...
Aynen bende mutfağa gidip inceledimmmmmmmmm hhahahahaha hemen mesajı düzelttim ama şoktayımm
.
Kızlar dün nete giremedim... menümü yazamamıştım hemen yazıyorum:
SABAH:
sucuk
zeytin
peynir
domates
bal
2,5 dilim ekmek
Ara: yok
Öğle:
güveç
1 dilim ekmek
Ara:muz
Akşam:
Karnıbahar
yoğurt
Ara:
1 dilim bakalva
çay
Sabah 45 dakika yürüyüs
Akşam 45 dakika yürüyüş
15 dakika bisiklet çevirme
tünaydın bacılaaaar :79::79: ay bu foto işi güzel olur ama benım bacaklarım 1 harika cok utanıyoruuuuuum hahah ya bi insanın beli inceyse bacakları nasıl boyle kalın olurr töbestafrullaaah bişe olmuş bacaklarıma ablam benle dalga gecerdi 1 iki sene önce uzulme kardesim ödem o derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?