Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoş geldin arkadaşım, afiyet olsun. değil mi ama her şerde bir hayır vardır, arayıp bulun diye boşuna dememişşler..Juju'nun dişleri ona acı versede, zayıflatarak iyilik yapmış olucaklar

.

hoşbulduk canım.
juju dişlerini sevmeye başlayabilir bu yüzden

onlar nasıl karikatür öldüm gülmekten bu vinç esprisi her yerde yapılıo dövcem o yapanları

dalincik hoşgeldin affrim sana maşallahın var azim konuusnda

jujucum çok büyük geçmiş olsun

şimdi bi arkadaşım geldi masama çikolata bıraktı gitti yemem ben verme diorum bıraktı kaçtı o bana bakıyo şimdi ben ona

sadece fıstıklarınımı kemirsem napsam

akşamda uzun bi aradan snra sevdiceğimle buluşcaz sakın aç gelme karnını doyur gel dısarda yemek yemeyelım dedim noldu diyo garıbım

hımmmm buna sen karar ver çok mu yiyorsun.... kh yı hayatımızdan tamamen çıkarmıcaz ama miktarını azaltacağız ... nekadar yediğini sen daha iyi bilirsin ama kh ağırlıklı beslenirsen kilo vermen durabilir
Hoş geldin arkadaşım, afiyet olsun. değil mi ama her şerde bir hayır vardır, arayıp bulun diye boşuna dememişşler..Juju'nun dişleri ona acı versede, zayıflatarak iyilik yapmış olucaklar

.

valla regl oldum bugün kilo durumum cumuya ne çıkar bilmiyorum ama birinci olamam.... en azından iki haftadır düzene sokamadığım düzenli inişi bu hafta yakalarım umarım

çikolatanın ebadı ne kadar???? çok canın çektiyse küçük bir kare ye ama hemen yutma damağında emerek tüket ki doyum ve zevk uzun sürsün hevesin geçsin... ama ben dayanırım yemem diyorsan benim yaptığımı yap başkasına ikram et

fikrim geldi
acaba diyorum foto çekilip buraya atsakta biribirimizin kiloları nasıl durduğu hakkında fikir mi edinsek illa yüzü gstermekte gerekmiyo şoyle yağlı yerler göbek bacak popo

bide zayıflayınca atarız foto neydi ne oldu

ati cangaaaaa 250 kaloriymiş ben dayanamam yerim hepsini açmıorm paketi hiç pehhh kıytırık bi çikolatayamı yenilcem bi zayıflayım kendime çikolata şelalesi yaptırırım

bi kerem ben takımı ilk kurduğumda bu fikri söledim.... herkes şuanki hali ile resim çeksin birde hedefe ulaşınca çekip aradki değişimi kendi gözlerimizle görelim dedim bi kerem
ati cangaaaaa 250 kaloriymiş ben dayanamam yerim hepsini açmıorm paketi hiç pehhh kıytırık bi çikolatayamı yenilcem bi zayıflayım kendime çikolata şelalesi yaptırırım

YUHHHHHH 250 Mİ bende bi parça sandımdı yeme aman ha... hatta ver birine senden uzak midelerde olsun

aaaa yarısını yersen 125, çok bence de yaaaa, ver birinee

.

Son düzenleme:
Selam fıstıklar...

Kahvaltıyı yaptım suyumu içtim geldim..

Ben geldim geleli ayarlamadım şu öğün işlerini ya. Ne zaman adapte olacağım bilmiyorum.. Dünki iğrenç menüm:

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
az peynir
2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Ara:
1 avuç antep fıstığı

Akşam:
1 tabak çorba
3 ç.kaşığı kadar pilav
1 tabak sulu patates yemeği
baharatlı yoğurt

(hey maşallah!!)

Jujucum söylemiti fotograf olayını ama ben unutmuşum. gidem de çekinem...

aklın yolu bir tabi jujucum ben başları okumadım takıma girdiğimde o yüzden görmedim eee diğer kızlar ne diyo bu duruma bence çok mantıklı yani kabul etmesede kmse ben koycam foto sütun gibi vucüdumu görsün herkes

kimseye kakalayamadım çikoyu en sonunda tacam çöpeee

Benim fotoğrafım hazır kızlar, birde zayıflayınca çekerim

.

geç uyanıyosun cnm sanırım öğleni atlamışsın sabahta pek bi sorun yok o fıstık ezmesi umarım çorba kaşığı değildir

akşamda patatesle pilav fazla olmuş birini tercih etmeliydin diye düşünüyorum

Kızlar dün nete giremedim... menümü yazamamıştım hemen yazıyorum:
SABAH:
sucuk
zeytin
peynir
domates
bal
2,5 dilim ekmek
Ara: yok
Öğle:
güveç
1 dilim ekmek
Ara:muz
Akşam:
Karnıbahar
yoğurt
Ara:
1 dilim bakalva
çay

Sabah 45 dakika yürüyüs
Akşam 45 dakika yürüyüş
15 dakika bisiklet çevirme

baklava gece gece hiç olmuşmu kuzucuk

tünaydın bacılaaaar :79::79: ay bu foto işi güzel olur ama benım bacaklarım 1 harika cok utanıyoruuuuuum hahah ya bi insanın beli inceyse bacakları nasıl boyle kalın olurr töbestafrullaaah bişe olmuş bacaklarıma ablam benle dalga gecerdi 1 iki sene önce uzulme kardesim ödem o derdi

tünaydın bacım benim her yerim ödemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…