Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menümü bildiriyorum hatunlar;
sabah : yataktan geç çıktım.....o yüzden kalkınca 3-4 adet kuru kayısı-su
biraz ara verdikten sonra.....kendi yaptığım poğaçalarımdan 1 adet yedim(yarım bardak yağ bile koymuyorum ve zeytinyağ ile yapıyorum)
1 domates-yeşillik-peynir

ara yok akşam oldu zaten....

akşam: geçen gün size de tarifini verdiğim canan karatayın mantarlı-kırmızı biberli bulgur pilavını yaptım.....
1 tabak pilav
çok az tavuk
1 bardak ayran

şimdi bu yarım pizza neye göre yarım .önce onu çözmek lazım büyük boy pizzanın yarısı mı yoksa bir dilim pizzanın yarısı mı?

ara hiç olmamış.....

akşam: kızartma yemiyoruz eğer mecbur değilsek.......ben geçenlerde yemek zorunda kaldım ama misafirlikte oldugumdan zorla tabagıma koymustu.....

ne dersiymiş bu? benım basımdan da hiç eksik olmaz da

SABAH

1.5 dilim çavdar ekmeği
1 dilm peynir
1 kaşık bal
söğüş

ARA ÖĞÜN
1 elma
3 Kayısı kurusu

ÖĞLEN

1 elma
kraker

AKŞAM

1 Karnıyarık
3 kşk bamya
yeşil salata
1 dilim ekmek

çok yemişim sanki

SUUUUUUUUUUUU

tamamlamya az kaldı

SPOR

az sonra koşu bandında yürüyecem

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

akşama doğru uçmussun kuzu pırrrrrrrrrr

aralarda mandalina portakal yeseydin keşke hem hastalık hemde diyet açısından gzl olurmuş neyse olmuş bitmiş naplım

Ay sutun yaninda da 2 catal tatli yedim onu unutmusuuum ((

hımm bu tatlıları hiçç beğenmedimm güzide 1
beğendim menünü şeker biraz düzensiz olmuş ama zararlı şeyler yememişsin

çok yememişsin tatlım karnıyarık kızartma değilse sorun yok eğer kızartmaysa akşam akşam hiç olmamış öğlende kuru olmuş biraz

iyi akşamlar kızlar....

bu gün son düzenli yeme günümdü sanırım yarından itibaren kabusum başlıyor...

menümü yazmıcam ama emin olun abartmadım zaten zor yiyorum istesemde abartamıyorum...

akşama doğru uçmussun kuzu pırrrrrrrrrr

aralarda mandalina portakal yeseydin keşke hem hastalık hemde diyet açısından gzl olurmuş neyse olmuş bitmiş naplım

ÇOK UTANDIMMM menüm çok kötüü ama pizza küçük boyun dilimi.. hemen topluyorum kendimi. bi da olmayacak ..

iyi akşamlar kknın sultanları işten çıktım annem geldi dolaştık alışveriş yaptık hiç bişey bulamadım her yerde salaş simli kazak ayy bıktım artık baharlıklar çıksınnnnnnnnn
gelelim menüme

sabah
1 dilim ekmek
tulum peynir
maydonoz

öğlen
3 tane etsiz çiğ köfte
marul
2 hurma

ara
5 badem
nescafe

akşam
1 tavuk but (haşlama)
bol salata

2 bardak yeşil çay içtim gün içerisinde su çok içemedim bugün yatana kadar 2ltyi geçmeye çalışcam

şimdi koşu bandıma gdiyorum bugün 1 saati tamamlamayı başarcam

aslında ufak tefek pürüzler dışında fena değil... sabahki iki poğaça olmasaymış daha iyiymiş ama sabah yendiğinden gün içeriside yakılmıştır varsayıyorum... ara da iki meyva bir sütlaç fazla gibi ama sütlaç çok kötü bir tatlı değil ufak kaçamak sayılabilir....

Ay sutun yaninda da 2 catal tatli yedim onu unutmusuuum ((
hayırdır ne tatlısı... tatlı varrrrrrrrrrrrrr tatlı var

düzenli bir yeme sekli olmamış kuzum vucut ne derece etkilenir bilemicem ama düzensiz yemek yemek kilo alma nedenidir....

karnıyarığın ne derece masum sana sormalı.... onun dışında çok yemedin az ve sık yedin...

sana öyle geliyor aslında mide küçülüyor az ve sık yiyoruz ve acıkmaya gerek kalmadan doyuypruz

1 - şu standar gevrek kahvaltıları terkedin yada arada bir normal beslenin
2 - öğlen yarım pizza bir dilim bile değil yarım pizza... 600-700 cal en az diyorum bak en az aldığın budur ki kesin üstündedir.... gerek varmıydı... okadar masum değil pizza hatta hiç masum değil.
3- bitter çukulata cipsssss ve sen kilosu en az olanlardansın yani senin kilo vermen benden zor..... olmamışşşşşşşşş olmamışşşşş

cezalısın yarını bunları telafi etmekle geçirde gör bakim.

İşte benim menüm

Evet bu gün bir bardak suyla açtım günümü, ardından da kahvaltı

Kahvaltı

1 dilim tam buğday ekmeği
1 kkb peynir
1 salatalık

Ara 1 Nescafe (şekersiz)

Öğle
1 porsiyon tavuk (haşlama)
3 yemek kaşığı yoğurt
1 adet soğan halkası (ızgara)
3-5 acı biber (turşu)

30 dk. yürüyüş (açık havada)

Ara 1 meyva

Akşam

1 havuç haşalyıp, yoğurtlu yaptım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 adet turp

Ara 1 meyva ile günü kapatacağımı düşünüyorum

Not: 2 litre su içildi, spor olarak yarım saat açık havada yürüyüş ve az sonra 50 mekik çekilecek

.

eeee bu güzel haber o zaman, emin olun bu gün 8. günüm bitti, bir kere bile kaçamak olmadı diyebilirim

.

bayıldım menüne çok güzel olmuş.....bu arada ne baharı ya daha zayıflamadık......

Harbi güzelmiş menün, kıskandım..Bu tarz menüleri kıskanmak bence en mantıklısı hahahahaha

.

Sabah:
1 adet kaşar peynirli tost
Ara:
3-4 adet form çubuk
Öğle:
1 kase çorba
Izgara tavuk
1 adet mandalina
Ara:
1 bardak çay
Akşam:
1 kase çorba
1 kase yoğurt

Kızlar bügün intervale devam ettim hem koşu bandında hem bisiklette
bir de spor salonunda eliptiği denedim ama ne zormuş onu yapmak ya 20 dk-30 dk yapanlarınız var helal olsun!!! :129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…