- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.241
kızlar menüm biraz abartmakla beraber
sabah: 1 kase sütlü kornfleks
ara 1 avuç leblebi
öğle : yarım pizza
ara 1 dilim bitter çukulata-1 tane cips
akşam:yarım kase yeşil mercimek (içi erişteli)-3 kaşık bulgur-1 tane kücük kızartılmış et-salata
suyu çok içmeye gayret ediyorum hastalığıda çabuk atlatabileyim diye
Biraz ders çalıştımbiraz tv izliyorum Esra Erol'a bakıyorum Ya birazcık takıntılı günlerimdeyim yaa, karnım doyunca çok yedim sanıyorum ve pskolojim bozuluyor :26::26: sizde de oluyor mu arkadaşlar? :44:
.
ara 1 avuç leblebi
akşam:yarım kase yeşil mercimek (içi erişteli)-3 kaşık bulgur-1 tane kücük kızartılmış et-salata
Bugunku menummm biraz kotu kizmayin noluuur
Sabah: 2 tane ufacik pogaca yedim hastanede oldgum icin gecistrdim
Ara: tarcinli sut bi bardak
Oglen: bi kase corba
Ara: yarim armut yarim havuc sonra ufak bi kase sutlac
Aksam: haslanmis et bol salata 3 kasik pilav
Ara: yesil cay
2 litre su
Ay sutun yaninda da 2 catal tatli yedim onu unutmusuuum((
beğendim menünü şeker biraz düzensiz olmuş ama zararlı şeyler yememişsinmenümü bildiriyorum hatunlar;
sabah : yataktan geç çıktım.....o yüzden kalkınca 3-4 adet kuru kayısı-su
biraz ara verdikten sonra.....kendi yaptığım poğaçalarımdan 1 adet yedim(yarım bardak yağ bile koymuyorum ve zeytinyağ ile yapıyorum)
1 domates-yeşillik-peynir
ara yok akşam oldu zaten....
akşam: geçen gün size de tarifini verdiğim canan karatayın mantarlı-kırmızı biberli bulgur pilavını yaptım.....
1 tabak pilav
çok az tavuk
1 bardak ayran
SABAH
1.5 dilim çavdar ekmeği
1 dilm peynir
1 kaşık bal
söğüş
ARA ÖĞÜN
1 elma
3 Kayısı kurusu
ÖĞLEN
1 elma
kraker
AKŞAM
1 Karnıyarık
3 kşk bamya
yeşil salata
1 dilim ekmek
çok yemişim sanki
SUUUUUUUUUUUU
tamamlamya az kaldı
SPOR
az sonra koşu bandında yürüyecem
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Canım haklısın galiba ama ben şu an menünün şokundayımHadi öğlen pizza yedin, ara neden çikolata, hadi çikolata yedin, cips neyin nesi kuzumm Telafi edeceğini tahmin ediyorum, biraz abarmışssın ama allahtan erken saatlerde yemişsin canım..Neyse olan olmuş, önümüzdeki maçlara bakalım
.
şimdi bu yarım pizza neye göre yarım .önce onu çözmek lazımbüyük boy pizzanın yarısı mı yoksa bir dilim pizzanın yarısı mı?
ara hiç olmamış.....
akşam: kızartma yemiyoruz eğer mecbur değilsek.......ben geçenlerde yemek zorunda kaldım ama misafirlikte oldugumdan zorla tabagıma koymustu.....
akşama doğru uçmussun kuzu pırrrrrrrrrr
aralarda mandalina portakal yeseydin keşke hem hastalık hemde diyet açısından gzl olurmuş neyse olmuş bitmiş naplım
ne dersiymiş bu? benım basımdan da hiç eksik olmaz da
aslında ufak tefek pürüzler dışında fena değil... sabahki iki poğaça olmasaymış daha iyiymiş ama sabah yendiğinden gün içeriside yakılmıştır varsayıyorum... ara da iki meyva bir sütlaç fazla gibi ama sütlaç çok kötü bir tatlı değil ufak kaçamak sayılabilir....Bugunku menummm biraz kotu kizmayin noluuur
Sabah: 2 tane ufacik pogaca yedim hastanede oldgum icin gecistrdim
Ara: tarcinli sut bi bardak
Oglen: bi kase corba
Ara: yarim armut yarim havuc sonra ufak bi kase sutlac
Aksam: haslanmis et bol salata 3 kasik pilav
Ara: yesil cay
2 litre su
hayırdır ne tatlısı... tatlı varrrrrrrrrrrrrr tatlı varAy sutun yaninda da 2 catal tatli yedim onu unutmusuuum((
düzenli bir yeme sekli olmamış kuzum vucut ne derece etkilenir bilemicem ama düzensiz yemek yemek kilo alma nedenidir....menümü bildiriyorum hatunlar;
sabah : yataktan geç çıktım.....o yüzden kalkınca 3-4 adet kuru kayısı-su
biraz ara verdikten sonra.....kendi yaptığım poğaçalarımdan 1 adet yedim(yarım bardak yağ bile koymuyorum ve zeytinyağ ile yapıyorum)
1 domates-yeşillik-peynir
ara yok akşam oldu zaten....
akşam: geçen gün size de tarifini verdiğim canan karatayın mantarlı-kırmızı biberli bulgur pilavını yaptım.....
1 tabak pilav
çok az tavuk
1 bardak ayran
karnıyarığın ne derece masum sana sormalı.... onun dışında çok yemedin az ve sık yedin...
SABAH
1.5 dilim çavdar ekmeği
1 dilm peynir
1 kaşık bal
söğüş
ARA ÖĞÜN
1 elma
3 Kayısı kurusu
ÖĞLEN
1 elma
kraker
AKŞAM
1 Karnıyarık
3 kşk bamya
yeşil salata
1 dilim ekmek
çok yemişim sanki
SUUUUUUUUUUUU
tamamlamya az kaldı
SPOR
az sonra koşu bandında yürüyecem
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Canım ben açıktan liseyi okuyorum :26: çok geç kaldım biliyorum ama okumayı seviyorum
.
sana öyle geliyor aslında mide küçülüyor az ve sık yiyoruz ve acıkmaya gerek kalmadan doyuypruzBiraz ders çalıştımbiraz tv izliyorum Esra Erol'a bakıyorum Ya birazcık takıntılı günlerimdeyim yaa, karnım doyunca çok yedim sanıyorum ve pskolojim bozuluyor :26::26: sizde de oluyor mu arkadaşlar? :44:
.
ara 1 avuç leblebi
sana öyle geliyor aslında mide küçülüyor az ve sık yiyoruz ve acıkmaya gerek kalmadan doyuypruz
1 - şu standar gevrek kahvaltıları terkedin yada arada bir normal beslenin
2 - öğlen yarım pizza bir dilim bile değil yarım pizza... 600-700 cal en az diyorum bak en az aldığın budur ki kesin üstündedir.... gerek varmıydı... okadar masum değil pizza hatta hiç masum değil.
3- bitter çukulata cipsssss ve sen kilosu en az olanlardansın yani senin kilo vermen benden zor..... olmamışşşşşşşşş olmamışşşşş
cezalısın yarını bunları telafi etmekle geçirde gör bakim.
iyi akşamlar kknın sultanları işten çıktım annem geldi dolaştık alışveriş yaptık hiç bişey bulamadım her yerde salaş simli kazak ayy bıktım artık baharlıklar çıksınnnnnnnnn
gelelim menüme
sabah
1 dilim ekmek
tulum peynir
maydonoz
öğlen
3 tane etsiz çiğ köfte
marul
2 hurma
ara
5 badem
nescafe
akşam
1 tavuk but (haşlama)
bol salata
2 bardak yeşil çay içtim gün içerisinde su çok içemedim bugün yatana kadar 2ltyi geçmeye çalışcam
şimdi koşu bandıma gdiyorum bugün 1 saati tamamlamayı başarcam
okumanın yaşı yoktur canım.ne kadar güzel hevesin var....
Çok hemde tatlım, benim içimi bir bilsenRabbim bana öyle bir güç veriyor ki, o kadar sıkıldığım halde yine pençelerimle hayata sım sıkı tutunuyorum
.
sıkma canını Allah dermansız dert vermesin yaaa
iyi akşamlar kknın sultanları işten çıktım annem geldi dolaştık alışveriş yaptık hiç bişey bulamadım her yerde salaş simli kazak ayy bıktım artık baharlıklar çıksınnnnnnnnn
gelelim menüme
sabah
1 dilim ekmek
tulum peynir
maydonoz
öğlen
3 tane etsiz çiğ köfte
marul
2 hurma
ara
5 badem
nescafe
akşam
1 tavuk but (haşlama)
bol salata
2 bardak yeşil çay içtim gün içerisinde su çok içemedim bugün yatana kadar 2ltyi geçmeye çalışcam
şimdi koşu bandıma gdiyorum bugün 1 saati tamamlamayı başarcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?