- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.261
aslında ufak tefek pürüzler dışında fena değil... sabahki iki poğaça olmasaymış daha iyiymiş ama sabah yendiğinden gün içeriside yakılmıştır varsayıyorum... ara da iki meyva bir sütlaç fazla gibi ama sütlaç çok kötü bir tatlı değil ufak kaçamak sayılabilir....
hayırdır ne tatlısı... tatlı varrrrrrrrrrrrrr tatlı var
Yaa jujuuuu hic sorma canim cilginlar gibi tatli istiyor durduramiyorum kendimi offf yarini yine bir ceza gunu ilan ediyorum(
Harbi güzelmiş menün, kıskandım..Bu tarz menüleri kıskanmak bence en mantıklısı hahahahaha
.
bayıldım menüne çok güzel olmuş.....bu arada ne baharı ya daha zayıflamadık......
Biraz ders çalıştımbiraz tv izliyorum Esra Erol'a bakıyorum Ya birazcık takıntılı günlerimdeyim yaa, karnım doyunca çok yedim sanıyorum ve pskolojim bozuluyor :26::26: sizde de oluyor mu arkadaşlar? :44:
.
bu arada bende liseyi veriyorum dışarıdan
bugünkü menüm
sabah domates peynir zeytin 1 dilim ekmek
öğle: yok geç kalktığım için
ara: 1 ayva (bu aralar fena sardım durmadan ayva istiyo cnm)
akşam : 1 tabak karnıbahar yoğurt 3 kaşık makarna
1 fincan nescafe
1 saatte yürüyüş
günaydınn günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
nerdesinz bakım uyanın uyanın metabolizmalar çalışsın
içim açıldı nasıl bi mesaj böyleee
Dudaklarında sebepsiz tebessümle uyanan bebek,
Hayatını bir güne sığdıran aceleci kelebek, günaydın
Ey büyük kimyacı güzel yorgun çiçek, günaydın.
Günaydın hasret, günaydın vuslat
Saçlarını umut sarısına boyamış güneş, günaydın.
5.takım sakinleri, canım arkadaşlarım GÜNAYDIN!..
Offf nasıl bir geceydi öyleeresmen duygu patlaması yaşadım, amaaa yine hiç bir şey diyetime zarar veremedi
.
Günaydın canımm, Ben burdayımmmm
.
ben geldim ama kimse beni sorammis cok küstü iste bananeeee
ben girdigim bol yemeki ortam sınavını alnmın akıyla bitirdim mantı cigbörek kebaplar vs tüm ısrarlara ragmen lokma agzıma sürmedim salata yedim herkes bunları yedi ben salatayla yetindim ve 300 gr verip geldim
sor bakalım niye sormadı kaptanın.... hafta sonu giremesem de tek tek okudum ve senin bi kaç gün uzak olucam bollll yemekli bi yere gidiyorum mesajını okudu... eeee nerede diye niye merak edim ki bi kaç gün sonra tıpış tıpış gelceni biliyorum çünkü....
bu arada kızlar dişçiden geliyorum başımız sağolsun 2. dişide çektirmiş ve ikinci implantı da taktırmış bulunuyorum.... doktor 2 gün sonra gel istersen diğer taraf iyileşmemiş yemek yiyemezsin dedi ama ben dedim yokkkk bunu bilerek ve göze alarak geldim tak bitir şu işi ben çorba içerim süt içerim mama yerim ama yine de katlanırım dedim ve işlem tamam.... yüzümün yarısı hala uyuşuk elimde buz torbası ağzımda tampon konuşamıyorum ve iş yerindeyim oy ki ne oy.... şef izin almıştı mecbur geldim yoksa eve giderdim ya neyse böyle daha
ben geldim ama kimse beni sorammis cok küstü iste bananeeee
ben girdigim bol yemeki ortam sınavını alnmın akıyla bitirdim mantı cigbörek kebaplar vs tüm ısrarlara ragmen lokma agzıma sürmedim salata yedim herkes bunları yedi ben salatayla yetindim ve 300 gr verip geldim
içim açıldı nasıl bi mesaj böyleee
herkese uyanın dedimde ben evde olsaydım kesin uyuyo olurdum bu saatte
noldu kız gece pasta börekmi yediler gözünün önünde
Çok geçmiş olsun, ağrıların çoktur tahmin edebiliyorum ama tek güzel tarafı sanırım takılmış olması..Şişlik te en kısa zamanda geçer inşaallah..:26:
.
canım ağrım sızım yok şimdilik uyuşukluk devam ediyor .... tek sıkıntı 3-4 gün yemek yerken olacak çiğneme sorunum olacak... sıvı gıdalar almam gerekecek...
günaydınn günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
nerdesinz bakım uyanın uyanın metabolizmalar çalışsın
Dudaklarında sebepsiz tebessümle uyanan bebek,
Hayatını bir güne sığdıran aceleci kelebek, günaydın
Ey büyük kimyacı güzel yorgun çiçek, günaydın.
Günaydın hasret, günaydın vuslat
Saçlarını umut sarısına boyamış güneş, günaydın.
5.takım sakinleri, canım arkadaşlarım GÜNAYDIN!..
Offf nasıl bir geceydi öyleeresmen duygu patlaması yaşadım, amaaa yine hiç bir şey diyetime zarar veremedi
.
günaydın sabah şekerleri ben hepinizi çok seviyorum biazdan pazara gitcem varmı bişey steyen isteklerinizi yazın peçeteye gönderin bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy[/QU
GÜNAYDIN GÜNAYDINben geldim ama kimse beni sorammis cok küstü iste bananeeee
çıtır bacılarım ,çıbık krakerlerimmmm
öpücükler, öpücükler gününüzün güzel geçmesi dileğiyle
sor bakalım niye sormadı kaptanın.... hafta sonu giremesem de tek tek okudum ve senin bi kaç gün uzak olucam bollll yemekli bi yere gidiyorum mesajını okudu... eeee nerede diye niye merak edim ki bi kaç gün sonra tıpış tıpış gelceni biliyorum çünkü....
bu arada kızlar dişçiden geliyorum başımız sağolsun 2. dişide çektirmiş ve ikinci implantı da taktırmış bulunuyorum.... doktor 2 gün sonra gel istersen diğer taraf iyileşmemiş yemek yiyemezsin dedi ama ben dedim yokkkk bunu bilerek ve göze alarak geldim tak bitir şu işi ben çorba içerim süt içerim mama yerim ama yine de katlanırım dedim ve işlem tamam.... yüzümün yarısı hala uyuşuk elimde buz torbası ağzımda tampon konuşamıyorum ve iş yerindeyim oy ki ne oy.... şef izin almıştı mecbur geldim yoksa eve giderdim ya neyse böyle daha
çokkk geçmiş olsun kaptanım
hepinize topluca günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.........
bugün eşim işe geç gitti.beraber kahvaltı ettik....mutfağı toparladım ve hemen size koştum......
kızlar ya birkaç gündğr kh çok yükleniyorum gibi geliyor....:26::26::26:
sanki kh lı yiyecekler yiyince kilo veremicem gibi geliyor...
juju geçmiş olsun cnmmm...bu dişler senın kilo vermene yarayacak bu hafta şampiyon sen olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?