Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harbi güzelmiş menün, kıskandım..Bu tarz menüleri kıskanmak bence en mantıklısı hahahahaha

.

bayıldım menüne çok güzel olmuş.....bu arada ne baharı ya daha zayıflamadık......

kocaman bi alkış bana şımardım

geçen bi pantolon almıştım hiç denemeden ...denemeye üşendim
sabah kalktım giydim pantolonu oldu pantolon düğmesni fln kapatbildim düşük bel birazda bacaklarımı ince gsterdi popom kuculdu ama karından yanlardan bi pörtlediler anlatamam resmen görüntü kirliliğiydim karar verdim o pantolonu rahat giyebilceğim güne kadar ağzıma tek 1 şeker minicik bi un tanesi bile sokmıcam yarın daha düzgün olcak menüm

cornellacık ben unuttum kıloları bahar gelsın dedımde montlar çıkınca görüncek kel kışa devammm:44::44:

bu arada bende liseyi veriyorum dışarıdan
bugünkü menüm
sabah domates peynir zeytin 1 dilim ekmek
öğle: yok geç kalktığım için
ara: 1 ayva (bu aralar fena sardım durmadan ayva istiyo cnm)
akşam : 1 tabak karnıbahar yoğurt 3 kaşık makarna
1 fincan nescafe
1 saatte yürüyüş

OOoooo biricik paslaşalım canım o zaman yaaa

.

Dudaklarında sebepsiz tebessümle uyanan bebek,
Hayatını bir güne sığdıran aceleci kelebek, günaydın
Ey büyük kimyacı güzel yorgun çiçek, günaydın.

Günaydın hasret, günaydın vuslat
Saçlarını umut sarısına boyamış güneş, günaydın.
5.takım sakinleri, canım arkadaşlarım GÜNAYDIN!..

Offf nasıl bir geceydi öylee resmen duygu patlaması yaşadım, amaaa yine hiç bir şey diyetime zarar veremedi

.

içim açıldı nasıl bi mesaj böyleee

Günaydın canımm, Ben burdayımmmm

.

herkese uyanın dedimde ben evde olsaydım kesin uyuyo olurdum bu saatte

noldu kız gece pasta börekmi yediler gözünün önünde

günaydın sabah şekerleri ben hepinizi çok seviyorum biazdan pazara gitcem varmı bişey steyen isteklerinizi yazın peçeteye gönderin bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ben geldim ama kimse beni sorammis cok küstü iste bananeeee
ben girdigim bol yemeki ortam sınavını alnmın akıyla bitirdim mantı cigbörek kebaplar vs tüm ısrarlara ragmen lokma agzıma sürmedim salata yedim herkes bunları yedi ben salatayla yetindim ve 300 gr verip geldim

sor bakalım niye sormadı kaptanın.... hafta sonu giremesem de tek tek okudum ve senin bi kaç gün uzak olucam bollll yemekli bi yere gidiyorum mesajını okudu... eeee nerede diye niye merak edim ki bi kaç gün sonra tıpış tıpış gelceni biliyorum çünkü....

bu arada kızlar dişçiden geliyorum başımız sağolsun 2. dişide çektirmiş ve ikinci implantı da taktırmış bulunuyorum.... doktor 2 gün sonra gel istersen diğer taraf iyileşmemiş yemek yiyemezsin dedi ama ben dedim yokkkk bunu bilerek ve göze alarak geldim tak bitir şu işi ben çorba içerim süt içerim mama yerim ama yine de katlanırım dedim ve işlem tamam.... yüzümün yarısı hala uyuşuk elimde buz torbası ağzımda tampon konuşamıyorum ve iş yerindeyim oy ki ne oy.... şef izin almıştı mecbur geldim yoksa eve giderdim ya neyse böyle daha

Çok geçmiş olsun, ağrıların çoktur tahmin edebiliyorum ama tek güzel tarafı sanırım takılmış olması..Şişlik te en kısa zamanda geçer inşaallah..:26:

.

Hoş geldin sen

.

içim açıldı nasıl bi mesaj böyleee

herkese uyanın dedimde ben evde olsaydım kesin uyuyo olurdum bu saatte

noldu kız gece pasta börekmi yediler gözünün önünde

Yok canım yaaa duygusal patlama, ayrıca ayrıca malum günlerde olduğum için onda da patlama yaşadım :26:

.

Çok geçmiş olsun, ağrıların çoktur tahmin edebiliyorum ama tek güzel tarafı sanırım takılmış olması..Şişlik te en kısa zamanda geçer inşaallah..:26:

.

canım ağrım sızım yok şimdilik uyuşukluk devam ediyor .... tek sıkıntı 3-4 gün yemek yerken olacak çiğneme sorunum olacak... sıvı gıdalar almam gerekecek...

canım ağrım sızım yok şimdilik uyuşukluk devam ediyor .... tek sıkıntı 3-4 gün yemek yerken olacak çiğneme sorunum olacak... sıvı gıdalar almam gerekecek...

Çok şükür ağrın yokmuş, buna sevindim sıvı bizim işimiz zaten

.

günaydınn günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

nerdesinz bakım uyanın uyanın metabolizmalar çalışsın

hepinize topluca günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.........

bugün eşim işe geç gitti.beraber kahvaltı ettik....mutfağı toparladım ve hemen size koştum......
kızlar ya birkaç gündğr kh çok yükleniyorum gibi geliyor....:26::26::26:
sanki kh lı yiyecekler yiyince kilo veremicem gibi geliyor...

juju geçmiş olsun cnmmm...bu dişler senın kilo vermene yarayacak bu hafta şampiyon sen olursun

Hoş geldin arkadaşım, afiyet olsun. değil mi ama her şerde bir hayır vardır, arayıp bulun diye boşuna dememişşler..Juju'nun dişleri ona acı versede, zayıflatarak iyilik yapmış olucaklar

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…