- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.301
huhu hatunlar ben foto atamam maalesef çünkü bizdeki tellerin pc ye bağlantısı yokfoto makinası da yok.resim çekilmekten hoşlanmadıgımdan aldırmamıstım:)
küstm amaaaa
demek mutfakta cangaaaa varr yakalandınnnnnnn
bebebeeemm nidim yagidip fotocuya yağlarımı gösterip çek bakalım mı diyim
hem ben utanırımşaka bi yana olsa koyardım şöyle yağlı karnımııı..baktıkça iştah falan kalmazdı
ahanda böyle olurdunuz.aman Allahımmmmm o da neeee
benimkinin eline su bile dökemezdi o
benim fotoyu görünce şok olcaksınız en rezil halini çekicemm
olmamış biliyom ama 2 günden beri onun hayaliyle yanıp tutşuyordum. özel ısmarlamıştık dayanamadım valla... Allahtan az gelmiş... yoksa ben onu günlere yayarak yerdim. JUJU duymasında....
kızlar sevcülüler günü yaklaşıyor...ne yapacaksınız...benim ki pek şanslı 12 şubat evlilik yıldönümümüz ikisini de aradan çıkarıyor
bana bak karnını içeri çekmek yok ama:111::101::81::76:
kızlar sevcülüler günü yaklaşıyor...ne yapacaksınız...benim ki pek şanslı 12 şubat evlilik yıldönümümüz ikisini de aradan çıkarıyor
hahayy benimde önce doğum günüm var8 Şubat
.
benimki çokkkk uzaklarda olcak
en fazla 1 mesaj atarım
hahayy benimde önce doğum günüm var8 Şubat
.
kovamısın sen süslü şey seni
garfield bebeemm bir mesaj çok olmaz mı sence bence sen sadece çaldır bırak
gamze; aynı kaderi paylaşıyoruz demek ki
biz romantik olamıyoruz yavrucum odunuz ikimizde
gecen yılda mayısta kutlamıstık sevgililer gununu hediyelerimizide o gun verdik zaman bize ayak uydursun
şimdi ben sevgililer gunun kutlu olsun desem dalga gecer benle o derse bende gecerimmmmmmmm Allah ikimizinde cezasını vermiş bulmusuz bırbırımızı
bende sevmiyorum öle kutlama falan ya.hediye falan da saçma insan beklenti içine giriyor
bende sevmiyorum öle kutlama falan ya.hediye falan da saçma insan beklenti içine giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?