Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

huhu hatunlar ben foto atamam maalesef çünkü bizdeki tellerin pc ye bağlantısı yok foto makinası da yok.resim çekilmekten hoşlanmadıgımdan aldırmamıstım:)

benimkinin eline su bile dökemezdi o

benim fotoyu görünce şok olcaksınız en rezil halini çekicemm

olmamış biliyom ama 2 günden beri onun hayaliyle yanıp tutşuyordum. özel ısmarlamıştık dayanamadım valla... Allahtan az gelmiş... yoksa ben onu günlere yayarak yerdim. JUJU duymasında....

kızlar sevcülüler günü yaklaşıyor...ne yapacaksınız...benim ki pek şanslı 12 şubat evlilik yıldönümümüz ikisini de aradan çıkarıyor

garfield bebeemm bir mesaj çok olmaz mı sence bence sen sadece çaldır bırak

gamze; aynı kaderi paylaşıyoruz demek ki

biz romantik olamıyoruz yavrucum odunuz ikimizde

gecen yılda mayısta kutlamıstık sevgililer gununu hediyelerimizide o gun verdik zaman bize ayak uydursun

şimdi ben sevgililer gunun kutlu olsun desem dalga gecer benle o derse bende gecerimmmmmmmm Allah ikimizinde cezasını vermiş bulmusuz bırbırımızı

bende sevmiyorum öle kutlama falan ya.hediye falan da saçma insan beklenti içine giriyor

bende sevmiyorum öle kutlama falan ya.hediye falan da saçma insan beklenti içine giriyor

siz iyi mayısta kutlamışsınız biz hiç bir yıl kutlamafık nerdeyse amannn her gün sevgiliyiz biz hahahaha Acayip karnım ağırıyor, ilk gün gebertiyor beni şimdi öğle yemeğimi yedim de ilaç aldım bakalım, inşaallah geçer :26::26:

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…