Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olmamış biliyom ama 2 günden beri onun hayaliyle yanıp tutşuyordum. özel ısmarlamıştık dayanamadım valla... Allahtan az gelmiş... yoksa ben onu günlere yayarak yerdim. JUJU duymasında....
hı hı aman sessiz olun duymasın *juju*
duymadım canımmmmmm sen 81 kiloda ol ne bilim şöyle bi 10 kilo verdim kutladım durumlarında olma... ne bilim dayanamadım öğlen yedim ama akşama kadar da yaktım mazeretlerin olmasın... sen git yenilmeyecek satte en yenilmeyecek şeyi ye....

eeeeeeee sence şimdi ne yapmalı ... kendini cezalandırdın mı yoksa tüh dibinde bi kırtik kalmış onuda ağzıma atim mi dedin

kızlar sevcülüler günü yaklaşıyor...ne yapacaksınız...benim ki pek şanslı 12 şubat evlilik yıldönümümüz ikisini de aradan çıkarıyor

yok yok daracık bişey giycem düşük bel fıskırcak her yerden

iğrenclık dalında birinci secilcem solediklerime bak tobe yarabbim

yok anam biz öyle günleri kutlamıyoruz bende işemde yemişim sevgililer gününü ......

bu arada öğlen tavuk çorbası yapmışlardı onu içtim yamuk yumuk.... kurufasulye pilav ardı 1er kaşık koydurdum belki yiyebilirim diye ama yok anam çiğneyemiyom... ağzımda geveledim yuttum tüm tüm... 1 kaşık pilav 1 kaşık fasulyeyi zor bitirdim

Son düzenleme:
ben gömlekmi alsam bilemedim yeniyılda parfüm aldım o bir buket çiçek yaptırmıştı bizimkide çok romantik değil ama bakalım alırmıki
juju tekrr büyük gecmiş olsun

ben gömlekmi alsam bilemedim yeniyılda parfüm aldım o bir buket çiçek yaptırmıştı bizimkide çok romantik değil ama bakalım alırmıki
juju tekrr büyük gecmiş olsun

sağol canım.....

calla bizimkinin hediye anlayışı bana ters ... nerede koca karı işi var onu bulur ... ben daha cıvıl cıvıl şeyler beğenirim sen gençmisin evli çocuklu kadınsın niye onu beğeniyorsun der giyim zevklerimiz uymadığından uyardım aman ha bana giysi alma diye... garibim doğum günümde bornoz almış artık buna kılıf bulamazsın diye....

mesimlerde roma metabolzma hızlandırma çayı

1 buyuk elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bolunecek
1 limon 4'e bolunecek
1 tatli kasigi kara biber (tane olarak, sakin toz halde koymayin, icemezsiniz)
1 cubuk tarcin
4-5 adet karanfil

3 litre suyun icinde, su 1.5 litre kalana kadar kaynatilacak.. limonlari ve elmalari (karabiberleri degil) ezebilirseniz iyi olur. oksurugu de iyi gelir bu arada.. tadini iyilestirmek isterseniz, ihlamur ekleyin biraz..

bizimkide sen kendin al benim aldığmı beğenmiyosun diyor ilk defa kaşe manto alırken bordo renk beğendi şaşırdım çükü nerde gri siyah kahve varsa onu seçer yaşıda 28

Yesil Corba.

butun koyu yesil sebzeler (sogan, lahana, hindiba, brokkoli, ispanak, pazi, maydanoz, dereotu, yesil biber vs ) az suda haslanacak. 1 yemek kasigi bulgur, princ veya makarna eklenecek. ben yerken zeytin yagini cig olarak ekliyorum. isterseniz pisirirken de koyabilirsiniz.. 3 gun, gunde 1 ogun sadece bu corba yenecek. diger ogunler ayni kalacak..

Bu arada, sabahlari, bir tutam maydanoz, dere otu, taze nane, rokayi blendirdan gecirip icerseniz (cok az suda) iyi bir detox yapmis olursunuz, benden soylemesi ..(kandaki toksinlerden bahsediyorum..)

-
21 Ocak 2010’Roma
-------------------------------------------------------------------------------------------

Merhabalar,

Biz, ellerini yüzünde unutmuşların toprağında; yüzünde ömrünün cefası kadar çizgiler büyütmüş kadınların koynunda duruyoruz.

Her zaman değilse bile, hiç durmadan ve ısrarla yalnızlaşan ve yalnızlaştıkça çelikleşen kadınların koynunda duruyoruz.

Biz kimseciklerin olmadığı karanlıklarda koynunu hüzne açan, hüzünlendikçe içine akan yaralarla boğuşan kadınların koynunda duruyoruz.

Böyle bilge lafların erbabı olmak için çocukluğunu bilmeden anneliğinden usanmış kadınların koynunda duruyoruz.

Biz onların koynunda durdukça onlar acılaıyla ve yalnızlıklarıyla bakıyorlar yüzlerimize.

Biz nerden bilelim yaşımızı...?

Onlar biliyorlar mı nasıl büyüdüklerini, onlar biliyorlar mı Floransa'da bir yeşil tepede sarı sarı açan kantaronun tanrıyla ilişkisini?

Onlar biliyorlar mı Nice'de, bir ikindi vakti, kocasını otel odasında bırakmış, kumların üstünde kızaran aşkıyla yıldızların, akşamın koynundaki sevgiliyi?

Onlar nereren bilsin 60'ların zalim, 70'lerin hain, 80'lerin kimliksizlik olduğunu...

Biz yaşımızı bilmiyoruz elbette.

Bizim kadınlarımız bilmiyorlarki yaşlarını, annelerimiz, ninelerimiz,ak güllerimiz, akça sevgililerimiz bilmiyorlarki yaşlarını...

Onlar yaşlarını öğrenene kadar...

Sahi biz kaç yaşındayız, siz kaç yaşındasınız şimdi..?

Sevgimle ve selamla...

Mehmet Altun

Kimse olmayınca bende kopyala yapıştır yapıp yapıp durdum

erkeklerin dedikodusumu yapılmış burda ne gzl dert yanmışsınız öyleeee

hımmmmmm çorbayı deneyebilirz elbet ama sabahkini denemem ben zati otu sevmem birde blendırdan geçir suyla iç yok almim.....

valla kocaları çekiştirmek değildi de hediye vs lafı olunca benimkinden dert yandım acık.... ya adam ojelerime bile takmış... neymiş herkesin bir rengi olurmuş ne o hergün başka bi renk ojemi sürülürmüş.... kendi 40 yaşında ben 33 beni de 40lardamı sanıyo ki yada ne bilem yaşlandığınımı hissediyo anlamadım ....

kıskanıyo seni bebeğim zayıflayınca dahada kıskanır

sesim eskisi kadar sık çıkmıyor yazdıklarınıza da cevap veremiyorum.

iki sebebi var, lki hala yokluğumda yazdıklarınızı okumayı bitiremedim
diğeri ise iki hafta sonra sınavım var onlara çalışıyorum..

ben sormadan cevap verdiğin için teşekkür ederim... tamam canım sen sınavlarını ihmal etme ama aralarda molalarda da buraya uğra

ben sormadan cevap verdiğin için teşekkür ederim... tamam canım sen sınavlarını ihmal etme ama aralarda molalarda da buraya uğra

daha en az 20-25 sayfam var. bir de not alarak ilerliyorum hani begendıgım menuler olsun eksiklikler olsun.. öyle olunca uzuyor liste..bi de evde kagıtlarım vardı egzersizlerle ilgili onları bulup temize cekecegim. çünkü ben motive olamadım bir türlü... şu an aramı bile ay çekirdeği ile yapıyorum.. öğle yemekleri yok.. motive olacağım yazılar bulmam lazım kaptancım ya.. mutsuzum çok

Herkese iyi akşamlar
menüm,
sabah: 1 tane kepekli ekmek-peynir
ara:1 mandalina
öğle:ızgarda iki kaşık büyüklüğünde et
ara:3 dilim ayva-3 dilim portakal
aklam: yarım kase mercimek-1 kase şehriye pilavı-yarım kase taze fasulye

Hastalıktan heralde midem bulanıyoo..ben yatıyorum arkadaşlar herkese iyi akşamlar.hiç tadım yokk (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…