- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.381
Cornella ; bence tek gurup yiyecekle yapılan diyetler işe yaramıyor.(çokk yaptım). belli bir süre sonra hopp geri alıyosu. ya şöyle yaptıklarımı anlatayım sen yorumla. bi ara diyet bandı vardı eşimle ondan aldık hemde 3 paket. oda sadece proteine endeksli başka birşey yemiyorsun. hevesle uyguladık (eşimde yapınca yemek hazırlama otomatik kolaylaşıyo..) sonuç 0. sonra eşim benden habersiz akai biber mi ne o haplardan almış gizli gizli başlamış içmeye sonra rahatsızlık yapınca vazgeçmiş. sonuç 0. sonra sadece karpuz yiyerek 10 kilo vermiştim (üniversitedeydim) 1 ay sonra hopp geri geldi kilolar.diyetisyene gittim olmadı.sizinle tanışmadan önce kafayı koymuştum endokronoloji uzmanına gidecektim. Bende sorun var kilo veremiyorum diye . Eşim yok bişeyin boğazını tut ,sporunu yap veremezsen gidelim dedi ve vazgeçirdi. Sağlıklı beslenmek , az yemek (eşimle oturup 1 tepsi börek yerdik) ve spor. Başka yolu yok. ben 2-3 ay önce 73 lerdeydim. sadece yürüyüş yaparak ayda 1 kilo vererek 68 lere düştüm.
tercihler sizin ben sadece yaptıklarımı anlatmak istedim.
Protein kaynakları nelerdir?
Hayvansal kaynakları; yumurta, et, tavuk, balık, süt ve peynirdir. Bunlardan yumurta, et, tavuk ve balık, elzem amino asitleri sağlar.
Bitkisel protein kaynakları; mercimek, kuru fasulye, nohut gibi kurubaklagiller, fındık, tahıllar, bulgur, tam buğday ekmeğidir. Çok az miktarda da olsa, bazı yeşil sebzelerde protein bulunur ama emilimleri çok düşüktür
vay be nohutta bulgur da protein oldugunu bilmiyordum
cnm yapmaya calıstım ama bi turlü becerip ekleyemedimmenün fena değil canım.....sende protein diyeti yapıyor musun 2 gün.....?bugün başladık ona göre.kahvaltıda ekmek yeme.....
cnmm hiç olmamış bugünkü menü...juju olsa kesin bugün cezalıydın......
dalinn; menün güzel cnm...dukanı bende düşünüyordum hatta yapacagım deyip kapısından döndüğüm çok oldu ama biraz ağır bi diyet yani bence insanı yoruyor.....protein alıyorsun ama yediğin her şey yağsız olacak...yine de sen bilirsin tabi dayanabilirsen yap iyi kilo verdiriyor diyorlar....
bu arada canım sende kilo çizelgesi yapsana.....
cnm zor bisiyse ben hic gelemem bölede zayıflıorum dediğin gibi yarı dukanbu çayı 6 yıl önce kilo verirken okumuş ve bir dönemde yapmıştım metabolizmasının yavaş çalıştığından şikayetçi olanlara tavsiye ederim
yapma güzelim... yeme şu zıkkımı...ya bak senin yolun benimki kadar uzun değil sıksan dişini 2 aya kalmaz hemde hiç yormadan verirsin....motivasyon kaybın paylaşımın yetersizliğinden ama ....
iskender tek başına şuç değilki... üzerine tereyağı döktürmeden altındaki ekmekleri yemeden ye tabi nolcak.... ama yardım yemişsin birde öğlen yemişsin gün içerisinde yakılma ihtimali var ama spor namına ne yaptın onu söylemedin
motive olmaya başlamışsın gibime geldi diğerlerinin hatalarını görebiliyorsan iyi yoldasın demekttir
dukan mı yapcan kuzu.... eminmisin.... son kararınmı....
bence hiç başlama böyle yarı dukan gibi zaten
bu hafta diş sızısından istediğim gibi eleştiremiyorum işte böyle benim yerime birileri yapsın şu işi.... birbirimizin açığını kapatalım valla ben yazarken bile şu an dişimi düşünüyorum sızlıyor çünkü
bana ne hacet aslında kaçamaklardan sonra kendimiz cezalandırmalıyız kendimizi....
dukan dukan dukan
4 ay yaptım benden iyi kimse bilemez... irade lazım hemde sağlam irade girmeyin derim...
JUJUm kaptanım bi maruzatım var:2::2:
çok fena deşifre oldummm
sevmediğim gıcık olduğum nefret ettiğim bi vatandaş var ve garfieldın ben olduğumu öğrenmiş saçma sapan yazdıklarımı okuyo gelio bana abuk subuk konuşuyo ağzını burnunu dağıtcam şevkımı kırıyo
ben bu hesabımı kullanmasamda yeniden üyelik açsam takım dışında o uyelıgın bana aıt oldugunu bılen olmasa olurmu yarısmalarda fln sorun cıkarmı ne diyosun bu işe
hesabı kapatmana gerek yok kk yönetimine bildir nick değişikliği talep et gerekçeni açıkla onlar yardımcı olur bende nick değiştirmiştim....JUJUm kaptanım bi maruzatım var:2::2:
çok fena deşifre oldummm
sevmediğim gıcık olduğum nefret ettiğim bi vatandaş var ve garfieldın ben olduğumu öğrenmiş saçma sapan yazdıklarımı okuyo gelio bana abuk subuk konuşuyo ağzını burnunu dağıtcam şevkımı kırıyo
ben bu hesabımı kullanmasamda yeniden üyelik açsam takım dışında o uyelıgın bana aıt oldugunu bılen olmasa olurmu yarısmalarda fln sorun cıkarmı ne diyosun bu işe
hııı ben varım öyle bi et yerimki bu yaralı ağızla.... ben uygulamanızı beğendimyok dalin,gamze juju var mı bılmıyorum beğene tıklamış ama:44:[/B][/B]
aferin kız.... sabırsızlıkla bekliyorum ne yiyeceğini örnek ol sen bu gidipde dayanamayanlara...Günaydın arkadaşlar, dün rahatsızlığımdan dolayı kabus gibi bir gün geçirdim, ama herşeye rağmen sizlerle olmak bana çok iyi geldi.Artık geçti ve yaklaşık 1 ay rahatımayda bir gelirler bana sizde kurtuldunuz, mıy mıy mıy biri sizide etkiler doğal olarak :26::26: ama geçti, çok şükür geçti..sabah çok güzel başladı ve tüm aile, amca eşleri, halalar, yeğenler, kardeşler hep bir arada olucaklarmış..Bana sende gel dediler, hee bu arada annemde olucak. Bu gün ablamda toplanacaklarmış..Çok fazla katılamıyordum onlara, bu gün bende orda olucağım inşaallah..Burnuma kadar enerji doluyum bu yüzden Gezmek demek, yemek yemek değil artık benim için bu gün size gezmeye gidildiğinde ne yenir ne yapılır ona bir örnek göstericem :111: diyet konusunda böylede havalıyım işte, ayy şöyle saçını savuran bir ikonda yok ki
Neyse gelelim esas konuya, belki bu gün çok fazla katılamayabilirim, ordan girmeye çalışıcağım amaAnnem, hadii kızım bırak o şeyide gel buraya demezse amaaaa menümü illaki eve geldiğimde teker teker yazıcam...
Sevgili kaptanım JUJU ve yandaşlarıcanım arkadaşlarım şimdilik bana müsade, çok öperim..diyet ve sporla kalın
.
geçmiş olsun canım sen iç suyunu vucut ihtiyaç duyuyorki susuyorsungünaydın GÜNAYDIN arkadaşlar.CANLAR
Bu gün harika bir günn. daha iyiyim. Sabah Cumanın geldiğini fark ettim. Öyle bir heyecanlandım kiii...Bu hafta spor yapamadım inşallah verebilmişimdir. birde hastayken vucut su kaybeder mi ? Çünkü o kadar çok susuyorum ki ve bilerekte hemen içiyorum. Vucudumun susuz kalmasını istemem..
haklısın evet bunların hepsi sağlıksız ama cornellanın yaptığı uzun dönemli bişi olmucak sadece vucudu şoklayacaklar yani 2 günlük bişi bu zararlı değil hem tek tip olmucak protein grubundan herşey yenecekCornella ; bence tek gurup yiyecekle yapılan diyetler işe yaramıyor.(çokk yaptım). belli bir süre sonra hopp geri alıyosu. ya şöyle yaptıklarımı anlatayım sen yorumla. bi ara diyet bandı vardı eşimle ondan aldık hemde 3 paket. oda sadece proteine endeksli başka birşey yemiyorsun. hevesle uyguladık (eşimde yapınca yemek hazırlama otomatik kolaylaşıyo..) sonuç 0. sonra eşim benden habersiz akai biber mi ne o haplardan almış gizli gizli başlamış içmeye sonra rahatsızlık yapınca vazgeçmiş. sonuç 0. sonra sadece karpuz yiyerek 10 kilo vermiştim (üniversitedeydim) 1 ay sonra hopp geri geldi kilolar.diyetisyene gittim olmadı.sizinle tanışmadan önce kafayı koymuştum endokronoloji uzmanına gidecektim. Bende sorun var kilo veremiyorum diye . Eşim yok bişeyin boğazını tut ,sporunu yap veremezsen gidelim dedi ve vazgeçirdi. Sağlıklı beslenmek , az yemek (eşimle oturup 1 tepsi börek yerdik) ve spor. Başka yolu yok. ben 2-3 ay önce 73 lerdeydim. sadece yürüyüş yaparak ayda 1 kilo vererek 68 lere düştüm.
tercihler sizin ben sadece yaptıklarımı anlatmak istedim.
canım onlarda kh değerleride var... saf protein yapacaksan yumurtanın bile sarısını yemicen ama yok acık esnetilmiş olsun ersen sarısınıda yersin ... et yerken mesela yağsız olacak ama acık esnek olsun dersen yağ oranı az da olsa olan ama pişirme şeklinde yağ olmayacak asla.. bunun gibiProtein kaynakları nelerdir?
Hayvansal kaynakları; yumurta, et, tavuk, balık, süt ve peynirdir. Bunlardan yumurta, et, tavuk ve balık, elzem amino asitleri sağlar.
Bitkisel protein kaynakları; mercimek, kuru fasulye, nohut gibi kurubaklagiller, fındık, tahıllar, bulgur, tam buğday ekmeğidir. Çok az miktarda da olsa, bazı yeşil sebzelerde protein bulunur ama emilimleri çok düşüktür
vay be nohutta bulgur da protein oldugunu bilmiyordum
cnm üye adını baska hesap acamdan deistirebilirsin basak hesaba gerek yok
hesabı kapatmana gerek yok kk yönetimine bildir nick değişikliği talep et gerekçeni açıkla onlar yardımcı olur bende nick değiştirmiştim....
[/COLOR][/B]
nerdesiniz????????
burdayım burda olmasına ama oğlan aldı bilgisayarı vermiyorki gireyim
oynasın çocukcağız tatilin keyfini çıkarsın ayyy bizede bi tatil verseler 1 haftada yeter çokta gözüm yokk
kolay gelsin kızlar az önce melek baykalda çöp ev vardı onu gösterdi o evi temizliyolardı o evi görünce banada geldiler sağdan sağdan
sabha bi temizlik yapmıştım tekrar kalkıp her terafı elden geçirim şimdi her tarfım çammaşır suyu kokuyo taytıda çamaşır suladım ama o evi görünce kafayı yedim bendde titizlik takkıntısı var çok değl ama var
heee ben bunları görmüştüm.....valla kaç yıl diyet - spor yaptılarsa.....
garfield sen ne iş yapıyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?