Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm biliyorum.....bu sadece haftada 1-2 vücudumu şaşırtmak.....ben protein yiyeceğım ama yağsız değil.....yoğurt-yumurta-tavuk baska ne var acaba protein bi araştırayım ya.......bu hafta kh a çok yüklendim poğaçalar -pilavlar olmadı o yğzden bana ceza

Protein kaynakları nelerdir?
Hayvansal kaynakları; yumurta, et, tavuk, balık, süt ve peynirdir. Bunlardan yumurta, et, tavuk ve balık, elzem amino asitleri sağlar.
Bitkisel protein kaynakları; mercimek, kuru fasulye, nohut gibi kurubaklagiller, fındık, tahıllar, bulgur, tam buğday ekmeğidir. Çok az miktarda da olsa, bazı yeşil sebzelerde protein bulunur ama emilimleri çok düşüktür

vay be nohutta bulgur da protein oldugunu bilmiyordum

Son düzenleme:

cnm onlarda protein var ama kh yüzdeside fazla diye biliyorum ben

cnm yapmaya calıstım ama bi turlü becerip ekleyemedim

cnm zor bisiyse ben hic gelemem bölede zayıflıorum dediğin gibi yarı dukan

cnm üye adını baska hesap acamdan deistirebilirsin basak hesaba gerek yok

hesabı kapatmana gerek yok kk yönetimine bildir nick değişikliği talep et gerekçeni açıkla onlar yardımcı olur bende nick değiştirmiştim....

yok dalin,gamze juju var mı bılmıyorum beğene tıklamış ama:44:[/B][/B]
hııı ben varım öyle bi et yerimki bu yaralı ağızla.... ben uygulamanızı beğendim

aferin kız.... sabırsızlıkla bekliyorum ne yiyeceğini örnek ol sen bu gidipde dayanamayanlara...

geçmiş olsun canım sen iç suyunu vucut ihtiyaç duyuyorki susuyorsun

haklısın evet bunların hepsi sağlıksız ama cornellanın yaptığı uzun dönemli bişi olmucak sadece vucudu şoklayacaklar yani 2 günlük bişi bu zararlı değil hem tek tip olmucak protein grubundan herşey yenecek

canım onlarda kh değerleride var... saf protein yapacaksan yumurtanın bile sarısını yemicen ama yok acık esnetilmiş olsun ersen sarısınıda yersin ... et yerken mesela yağsız olacak ama acık esnek olsun dersen yağ oranı az da olsa olan ama pişirme şeklinde yağ olmayacak asla.. bunun gibi

bu arada bugün oğlumla geldim iş yerine başımın etini yedi onla uğraştığımdan yazamıyorum....

kolay gelsin kızlar az önce melek baykalda çöp ev vardı onu gösterdi o evi temizliyolardı o evi görünce banada geldiler sağdan sağdan
sabha bi temizlik yapmıştım tekrar kalkıp her terafı elden geçirim şimdi her tarfım çammaşır suyu kokuyo taytıda çamaşır suladım ama o evi görünce kafayı yedim bendde titizlik takkıntısı var çok değl ama var

juju oğlun kaç yaşında ALLAHIM SANA BAĞIŞLASIN HAYIRLI EVLAT OLUR İNŞALLAH

iğrenç ya ben bakmıyorum öyle şeylere midem bulanıyor.....

Dediğn gibi bakmyacam daha yok böyle bişey allah yardımcıları olsun öyle hastaların

SABAH
aç karn kuru kayısı ve su

1 dilim ekmek
1 yumurta
6 kırma zeytin
domates peynir

ARA ÖĞÜN

1 elma

ÖĞLEN
1 dilim ekmek [kepek]
közde patlıcan salatası
ıspanak yemeği

AKŞAM

tarhana çorbası
marul salatası

SUUUUUUUUUUUU

2 lt tamamlayacam

SPORRRRRRRRRRRRRR

yürürüm artık

eşim gelince blgisayar gidiyo elden o yüden yazayım dedim

merhaba,
menüm
sabah: 2 dilim kepk ekmk 1 tane zeytin-yumurta haşlaması sadece zeytin-yarım dilim peynir
ara: 1 elma
öğle:yarım kase şehriye pilavı-yar. kase taze fasulye-yoğurt-yarm kase mercimek çorba
ara: 3 çatal tatlı
akşam: salata 2 dilm ekmek-yarım kase mercmek çorba

gece 1 çay bardağı süt içeceğim.

çokkk uykum geldii.

ahhh ah yürüyüş yapamadığım her gün çok huzursuz oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…