- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.401
menüm
sabah yarım smit s,siz cay
ara yok
öğle 3 adet eti form 5 adet cicibebe
ara yok
aksam bi kase et yagsız sac kavurma 1kase salata 2lt su
30 dk 22 km hızda 9km eliptik 500 cal uctu
slm kk çıtırları eve yine bu satte anca geldim hiç sevmiyorum gec gelmeyı hemen geciyo vakıt
menum
sabah
peynir(iş yerinde yaptım kahvaltı başka bişey bulamadım protein namına)
öğlen
3 kaşık tavuk sote
yoğurt
akşam
2 dolma patlıcan kurusu
yoğurt
bugun protein yapcaktım akşam dolmayla bozdum çunku yıcek bişey bulamadm yumurta yapım dedim cnm istemedi bu sattede baska yemekle ugrasamadm
bugun gene yapamıcam sanıırm spor yorgunum etrafmdakı her olumsuzluktan etkılenıyorum buda hayatıma yansıyo bu huyumu sevmıyrm hıc
belkı hurremı ızlerken kosarım biraz
buralardaym canlarım boş bırakmayın emi
ben öğlen iş yerinde yemek yiyemiyorum hijyen problemnden dolayı dısardan soylemekte olmuyo hep acaba ne gtrebılırım ıse fıkrı olan varmı form bskuvı fln dedmde oda hergun hergun olmaz evden bı kc kere yemek gtrdum oda cantamda sallana sallana mahvolduuu
cnm ben mühendisim özel sektör kurbanıyım aynı zamandada kpss öğrencisiyim henüz başlayamadm ama
sende mi hazırlanıydn kpssye öle atanmak fln bişeyler yazmıstın diye hatırlıyorum
Ceeee eeeeeeeeÇok korktunuz mu kızlarrr
Evet bu günü muhteşem kapattığım için gururla ve onurla karşınızdayım
Hemen vakit kaybetmeden menümü yazmak istiyorum..
Sabah Menüm
1 dilim tam buğday ekmeğine krem peynir sürdüm ve 1 fincan şekersiz Nescafeyle yedim..
Ara 1 avuç içini doldurucak kadar (15-20 adet) fındık
Öğle Menüm <<<<<< BURAYA DİKKAT
Misafirlikte olduğum için, öğle yemeği hazırlanmıştı..Kızartmalar, arnavut çiğeri, tatlılar, börekler, kekler...
Ama hiç biri beni ilgilendirmiyordu, gittiğim ev ablamın evi olduğu için hiç çekinmeden buzdolabında küçük bir araştırma yapıp ne yiyebileceğimi tespit ettimbulduğum pırasalar oldukça çekiciydi aman allahım açık yeşil renk ve ince narin onlara aşık oldum ve birazcık üşüdükleri için sıcacık suyla onları haşladım bir kase çorba ve 1 dilim kepek ekmeğiyle menümü tamamladım..Yemek esnasında, yemek servislerini de ben yaptım..
Özetle Öğle Menüm
1 Porsiyon haşlanmış pırasa
1 kase tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmeği
6 yaprak marul
Ara yarım Elma
Akşam menüm
2 dilim kepek ekmeği
2 kaşık yoğurt
1 adet rendelenmiş turp salarası
Gece ara 8 adet kuru (siyah) kayısı yemek istiyorum kısmetse..
Suyumu içiyorum hala
Sporum 30 dk. açık hava yürüyüşü
50 mekik
Böylelikle günü kapatmış olucağım..
Bu arada hepinizi çok özledim
canım hoşgeldinnnnnvalla bravo sana.....bayagı iradeliymişsin..... tebrikler
bu arada haşlanmış prasayı nasıl yedin ya
tadı tuhaf olmalı:44:
evet sayfa kapandı....ne olacak acaba şimdi çok tedirgin oldum ya..........
Sabah Menüm
1 dilim tam buğday ekmeğine krem peynir sürdüm ve 1 fincan şekersiz Nescafeyle yedim..
Misafirlikte olduğum için, öğle yemeği hazırlanmıştı..Kızartmalar, arnavut çiğeri, tatlılar, börekler, kekler...
Ama hiç biri beni ilgilendirmiyordu, gittiğim ev ablamın evi olduğu için hiç çekinmeden buzdolabında küçük bir araştırma yapıp ne yiyebileceğimi tespit ettimbulduğum pırasalar oldukça çekiciydi aman allahım açık yeşil renk ve ince narin onlara aşık oldum ve birazcık üşüdükleri için sıcacık suyla onları haşladım bir kase çorba ve 1 dilim kepek ekmeğiyle menümü tamamladım..Yemek esnasında, yemek servislerini de ben yaptım..
Özetle Öğle Menüm
1 kase tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmeği
6 yaprak marul
Ara yarım Elma
Akşam menüm
2 dilim kepek ekmeği
2 kaşık yoğurt
Suyumu içiyorum hala
50 mekik
ahhh ahh biride benim evi paklasa haftasonu doğum günü var nası temizlicem kara kara dkolay gelsin kızlar az önce melek baykalda çöp ev vardı onu gösterdi o evi temizliyolardı o evi görünce banada geldiler sağdan sağdan
sabha bi temizlik yapmıştım tekrar kalkıp her terafı elden geçirim şimdi her tarfım çammaşır suyu kokuyo taytıda çamaşır suladım ama o evi görünce kafayı yedim bendde titizlik takkıntısı var çok değl ama var
9 yaşında canım ama dil kürek gibijuju oğlun kaç yaşında ALLAHIM SANA BAĞIŞLASIN HAYIRLI EVLAT OLUR İNŞALLAH
hey maşallahhhhhh bende 8 numero gibiyim şuan ...
ne yılı kuzum adam gibi asılsak 6 ay derim ben kendim içinheee ben bunları görmüştüm.....valla kaç yıl diyet - spor yaptılarsa.....
valla bu aralar menüleri didikleyemiyorum kimsede farketmiyo niye bişide miyon diye ya neyse.... kuzum neden se hep seninkiler dikkatimi çekiyo öğlen menün gibi.... sen anladın oniiiiimenüm
sabah yarım smit s,siz cay
ara yok
öğle 3 adet eti form 5 adet cicibebe
ara yok
aksam bi kase et yagsız sac kavurma 1kase salata 2lt su
30 dk 22 km hızda 9km eliptik 500 cal uctu
yaaaaaaaaaaaaa demek ki neymiş her babayiğidin harcı değilmiş protein diyeti....evet kızlar bugün biraz canım sıkkın......menüm de bozuldu.protein falan hayal oldu anlayacağınız......
sabah: 1 yumurta(onu da yedim mi yemedim mi anlamadım...katı olmamıştı ,sulu olunca anlayamadım)
öğlen: işte coştugum an....
peynir
domates
1 dilim pastırma
yeşillik
ufacık ekmek
ara: yarım muz
akşam: 1 bardak ayran
Sabah Menüm
Özetle Öğle Menüm
1 kase tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmeği
6 yaprak marul
Ara yarım Elma
Akşam menüm
2 dilim kepek ekmeği
2 kaşık yoğurt
Suyumu içiyorum hala
50 mekik
vay vay vay vay prasaya olan aşkından ilham aldım bak bende prasa pişiriyorum zy lı.... ama tebrik çakıyom kuzum sen medarı iftaharısın takımın misafirlikte okkkkaaaaaaaaaaaaaaa şeye rağmen böyle gelebildin.....evet sayfa kapandı....ne olacak acaba şimdi çok tedirgin oldum ya..........
cnm sayfaya erisim yok neydi o ne oldu:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?