Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kk çıtırları eve yine bu satte anca geldim hiç sevmiyorum gec gelmeyı hemen geciyo vakıt

menum

sabah
peynir(iş yerinde yaptım kahvaltı başka bişey bulamadım protein namına)

öğlen
3 kaşık tavuk sote
yoğurt

akşam
2 dolma patlıcan kurusu
yoğurt

bugun protein yapcaktım akşam dolmayla bozdum çunku yıcek bişey bulamadm yumurta yapım dedim cnm istemedi bu sattede baska yemekle ugrasamadm

bugun gene yapamıcam sanıırm spor yorgunum etrafmdakı her olumsuzluktan etkılenıyorum buda hayatıma yansıyo bu huyumu sevmıyrm hıc

belkı hurremı ızlerken kosarım biraz

buralardaym canlarım boş bırakmayın emi

ben öğlen iş yerinde yemek yiyemiyorum hijyen problemnden dolayı dısardan soylemekte olmuyo hep acaba ne gtrebılırım ıse fıkrı olan varmı form bskuvı fln dedmde oda hergun hergun olmaz evden bı kc kere yemek gtrdum oda cantamda sallana sallana mahvolduuu

menüm

sabah yarım smit s,siz cay
ara yok
öğle 3 adet eti form 5 adet cicibebe
ara yok
aksam bi kase et yagsız sac kavurma 1kase salata 2lt su
30 dk 22 km hızda 9km eliptik 500 cal uctu

Canım çektii kuru patlıcan biber dolmasıı. Anneme söyleyimde yaptırayım.. bence menün güzel. işyerine yemek zor iş. ya ekmek arası yada akşamdan hazırlıyacan ..ama iş yerinde mutfak yoksa o da zor.. allahtan benim okulla ev 5 dakika

sabah : 1 dilim ekmek peynir 3 zeytin yeşil çay
ara : 2 çatal tatlı
oğle : bir tabak haşlanmıs brokoli ve karnbahar
ara: 2 küçük buskuvi
akşam: büyük bir tabak salata
ara: bı kase yogurt

yatmadan once de bi yeşil cay daha içerim.2 litre su ve 40 dakıka spor

Ceeee eeeeeeee Çok korktunuz mu kızlarrr

Evet bu günü muhteşem kapattığım için gururla ve onurla karşınızdayım

Hemen vakit kaybetmeden menümü yazmak istiyorum..

Sabah Menüm

1 dilim tam buğday ekmeğine krem peynir sürdüm ve 1 fincan şekersiz Nescafeyle yedim..

Ara 1 avuç içini doldurucak kadar (15-20 adet) fındık

Öğle Menüm <<<<<< BURAYA DİKKAT

Misafirlikte olduğum için, öğle yemeği hazırlanmıştı..Kızartmalar, arnavut çiğeri, tatlılar, börekler, kekler...
Ama hiç biri beni ilgilendirmiyordu, gittiğim ev ablamın evi olduğu için hiç çekinmeden buzdolabında küçük bir araştırma yapıp ne yiyebileceğimi tespit ettim bulduğum pırasalar oldukça çekiciydi aman allahım açık yeşil renk ve ince narin onlara aşık oldum ve birazcık üşüdükleri için sıcacık suyla onları haşladım bir kase çorba ve 1 dilim kepek ekmeğiyle menümü tamamladım..Yemek esnasında, yemek servislerini de ben yaptım..

Özetle Öğle Menüm

1 Porsiyon haşlanmış pırasa
1 kase tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmeği
6 yaprak marul

Ara yarım Elma

Akşam menüm

2 dilim kepek ekmeği
2 kaşık yoğurt
1 adet rendelenmiş turp salarası

Gece ara 8 adet kuru (siyah) kayısı yemek istiyorum kısmetse..

Suyumu içiyorum hala

Sporum 30 dk. açık hava yürüyüşü
50 mekik

Böylelikle günü kapatmış olucağım..

Bu arada hepinizi çok özledim

evet kızlar bugün biraz canım sıkkın......menüm de bozuldu.protein falan hayal oldu anlayacağınız......

sabah: 1 yumurta(onu da yedim mi yemedim mi anlamadım...katı olmamıştı ,sulu olunca anlayamadım)

öğlen: işte coştugum an....
peynir
domates
1 dilim pastırma
yeşillik
ufacık ekmek

ara: yarım muz

akşam: 1 bardak ayran

canım hoşgeldinnnnn valla bravo sana.....bayagı iradeliymişsin..... tebrikler
bu arada haşlanmış prasayı nasıl yedin ya
tadı tuhaf olmalı:44:

canım çok tatlı bişeyler çekti normalde künefe falan hiç sevmem hatta 1 2 kere yemiştim en son yediğimde bi dahada yemem bu çok tatlı dediydim şimdi canım çok çekince eşime dedim sen bana bi daha yemem demiştin dedi ne oldu. az yiyecem ya istemedğim her şeyi çeker şimdi bende evde kentin bayram şekeri vardı limonlu çilekli falan onu yedim bu nefis varya bu nefis insanı perişan ediyor
.

pırasay haşladıktan sonra sarımsaklı yoğurt ve üzerinede pulbiber nanede ii olur bence sadesinden daha ii olur saki

tebriklerr

ahhh ahh biride benim evi paklasa haftasonu doğum günü var nası temizlicem kara kara d
şünüyom

juju oğlun kaç yaşında ALLAHIM SANA BAĞIŞLASIN HAYIRLI EVLAT OLUR İNŞALLAH
9 yaşında canım ama dil kürek gibi

hey maşallahhhhhh bende 8 numero gibiyim şuan ...

heee ben bunları görmüştüm.....valla kaç yıl diyet - spor yaptılarsa.....
ne yılı kuzum adam gibi asılsak 6 ay derim ben kendim için
olmadı 8 en olmadı 1 yıl oda senin hatırın için

menüm

sabah yarım smit s,siz cay
ara yok
öğle 3 adet eti form 5 adet cicibebe
ara yok
aksam bi kase et yagsız sac kavurma 1kase salata 2lt su
30 dk 22 km hızda 9km eliptik 500 cal uctu
valla bu aralar menüleri didikleyemiyorum kimsede farketmiyo niye bişide miyon diye ya neyse.... kuzum neden se hep seninkiler dikkatimi çekiyo öğlen menün gibi.... sen anladın oniiiii
yaaaaaaaaaaaaa demek ki neymiş her babayiğidin harcı değilmiş protein diyeti....

evet sayfa kapandı....ne olacak acaba şimdi çok tedirgin oldum ya..........
vay vay vay vay prasaya olan aşkından ilham aldım bak bende prasa pişiriyorum zy lı.... ama tebrik çakıyom kuzum sen medarı iftaharısın takımın misafirlikte okkkkaaaaaaaaaaaaaaa şeye rağmen böyle gelebildin.....

heeeeeeeeeeeee bide yemekler diyarına gidip 300 gr veriğ gelen dalin26 var bide ...

bende menümü yazayımm
sabah
peynir 3 zeytin 2 dilim ekmek yumurta domates maydanoz
öğle
valla canım çookkk çekmişti kuruüzümlü drajeler varya birazcık onlardan yedim

ara
2 dilim aayva
akşam
1 kepçe tarhana çorbası yoğurtlu brokoli salatası bolca
2 fincan yeşilçay yatmadan 1 de sütlü şekersiz nescafe içerim ve günü kapatırım

cnm sayfaya erisim yok neydi o ne oldu:26::26:

ya kızın ablası vefat etmiş sonra kendini toparlayamamış.....bayagı kötü şeyler yasamıs....hastalıklar falan fılan ya okusanız çok kötüydü.....intihara falan da meyilliymiş....psikoloğu burayı bile takıp ediyormuş.....neyse şimdide ne olduysa artık hersey bitti buraya kadar elveda falan dedi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…