- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.421
ahhh ahh biride benim evi paklasa haftasonu doğum günü var nası temizlicem kara kara d
şünüyom
9 yaşında canım ama dil kürek gibi
hey maşallahhhhhh bende 8 numero gibiyim şuan ...
ne yılı kuzum adam gibi asılsak 6 ay derim ben kendim için
olmadı 8 en olmadı 1 yıl oda senin hatırın için
valla bu aralar menüleri didikleyemiyorum kimsede farketmiyo niye bişide miyon diye ya neyse.... kuzum neden se hep seninkiler dikkatimi çekiyo öğlen menün gibi.... sen anladın oniiiii
yaaaaaaaaaaaaa demek ki neymiş her babayiğidin harcı değilmiş protein diyeti....
vay vay vay vay prasaya olan aşkından ilham aldım bak bende prasa pişiriyorum zy lı.... ama tebrik çakıyom kuzum sen medarı iftaharısın takımın misafirlikte okkkkaaaaaaaaaaaaaaa şeye rağmen böyle gelebildin.....
heeeeeeeeeeeee bide yemekler diyarına gidip 300 gr veriğ gelen dalin26 var bide ...
ahhh ahh biride benim evi paklasa haftasonu doğum günü var nası temizlicem kara kara d
şünüyom
valla bu aralar menüleri didikleyemiyorum kimsede farketmiyo niye bişide miyon diye ya neyse.... kuzum neden se hep seninkiler dikkatimi çekiyo öğlen menün gibi.... sen anladın oniiiii
yaaaaaaaaaaaaa demek ki neymiş her babayiğidin harcı değilmiş protein diyeti....
vay vay vay vay prasaya olan aşkından ilham aldım bak bende prasa pişiriyorum zy lı.... ama tebrik çakıyom kuzum sen medarı iftaharısın takımın misafirlikte okkkkaaaaaaaaaaaaaaa şeye rağmen böyle gelebildin.....
heeeeeeeeeeeee bide yemekler diyarına gidip 300 gr veriğ gelen dalin26 var bide ...
pasta ve hamburgermi kızalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr böle zayıflayamayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cnmm hiç olmamış bugünkü menü...juju olsa kesin bugün cezalıydın......
ay ben nere gidem ya :) yarın yine oturma çıktı :) Allahim güç ver yanında savaştan galip çıkayım hahahaha :)
ay ben nere gidem ya :) yarın yine oturma çıktı :) Allahim güç ver yanında savaştan galip çıkayım hahahaha :)
Çoook ama çooook haklısınız kızlar
Bugün sporumla ve menümle telafi edebilirim sanırım :44:
Sabah:
1 adet yağsız kaşarlı tost
1 bardak yeşil çay
Ara:
5-6 kuru üzüm
Öğle:
1 kase çorba
1 tabak et yemeği(sulu)
Ara:
1 adet elma
Akşam:
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Ve 40 dk intervale devam ettim bugün de
inandınızmı .... okumanızı bile hayretle karşılıyorum şahsen... intahar edecek olsam burda işim ne ... saçma geliyor banaya kızın ablası vefat etmiş sonra kendini toparlayamamış.....bayagı kötü şeyler yasamıs....hastalıklar falan fılan ya okusanız çok kötüydü.....intihara falan da meyilliymiş....psikoloğu burayı bile takıp ediyormuş.....neyse şimdide ne olduysa artık hersey bitti buraya kadar elveda falan dedi.....
sen onunda üstesinden gelirsin....ay ben nere gidem ya :) yarın yine oturma çıktı :) Allahim güç ver yanında savaştan galip çıkayım hahahaha :)
ya sorma juju....evde tavuk kalmamış.ne yiyeceğimi şaşırdım öğlen...
nereye gidiyon kız gene........
sen yarınıda başarıyla atlatırsın cnmm
inandınızmı .... okumanızı bile hayretle karşılıyorum şahsen... intahar edecek olsam burda işim ne ... saçma geliyor bana
sen onunda üstesinden gelirsin....
ben dukana başlıcam zaman drin doldurucumu et tavuk balık la doldurmuştum
inandınızmı .... okumanızı bile hayretle karşılıyorum şahsen... intahar edecek olsam burda işim ne ... saçma geliyor bana
sen onunda üstesinden gelirsin....
ben dukana başlıcam zaman drin doldurucumu et tavuk balık la doldurmuştum
şünüyom
ya kızın ablası vefat etmiş sonra kendini toparlayamamış.....bayagı kötü şeyler yasamıs....hastalıklar falan fılan ya okusanız çok kötüydü.....intihara falan da meyilliymiş....psikoloğu burayı bile takıp ediyormuş.....neyse şimdide ne olduysa artık hersey bitti buraya kadar elveda falan dedi.....
Canım çektii kuru patlıcan biber dolmasıı. Anneme söyleyimde yaptırayım.. bence menün güzel. işyerine yemek zor iş. ya ekmek arası yada akşamdan hazırlıyacan ..ama iş yerinde mutfak yoksa o da zor.. allahtan benim okulla ev 5 dakika
evet canım..benim hikaye uzun ve can sıkıcı
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hastalık havasında geçti bu haftam.... diş tedavimden dolayı malesef benim bu halim sanırım takımıda etkiledi yada bana öyle geliyor bilemedim şimdi.... sol tarafımdaki ağrım sızım çok çok az kaldı ama sağ taraf ince ince sızlıyor hala.... salı günü regl olmuştum ve reglimin etkisi geçti diye düşünerek tartıya çıktım bugün 87,3 çıktı... şükür ki bu hafta da kilo vermiş bulunmaktayım... darısı haftaya - değerleri görmeye...
kızlar ben haftaya izin almayı düşünüyorum belki 3 gün belki 5 gün alırım kesinleştirmedim ama alıcam... evne netim var girerim elbet ama sık sık olmaz... kardeşlerimle geçirmek istiyorum zamanımı dışarda gezer tozarız büyük ihtimal... beni idare edersiniz artık sizde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?