Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay ben nere gidem ya :) yarın yine oturma çıktı :) Allahim güç ver yanında savaştan galip çıkayım hahahaha :)

ya sorma juju....evde tavuk kalmamış.ne yiyeceğimi şaşırdım öğlen...

pasta ve hamburgermi kızalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr böle zayıflayamayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

cnmm hiç olmamış bugünkü menü...juju olsa kesin bugün cezalıydın......

Çoook ama çooook haklısınız kızlar

Bugün sporumla ve menümle telafi edebilirim sanırım :44:

Sabah:
1 adet yağsız kaşarlı tost
1 bardak yeşil çay
Ara:
5-6 kuru üzüm
Öğle:
1 kase çorba
1 tabak et yemeği(sulu)
Ara:
1 adet elma
Akşam:
1 kase çorba
1 kase yoğurt

Ve 40 dk intervale devam ettim bugün de

cnm menün çok güzel sadece öğlen et yemeği demişsin sulu yemeklerin suyunu yemeyin diye özellikle öneriyo diyetisyenler yağın tamamı suyuna geçtiği için söyliyim dedim

inandınızmı .... okumanızı bile hayretle karşılıyorum şahsen... intahar edecek olsam burda işim ne ... saçma geliyor bana
ay ben nere gidem ya :) yarın yine oturma çıktı :) Allahim güç ver yanında savaştan galip çıkayım hahahaha :)
sen onunda üstesinden gelirsin....

ya sorma juju....evde tavuk kalmamış.ne yiyeceğimi şaşırdım öğlen...

ben dukana başlıcam zaman drin doldurucumu et tavuk balık la doldurmuştum

başaracağım kaptanın :) söz... izci sözü :)

ya canım yeni bir üye değildi sanki...yani açtıgı konularda da daha önceki bahsetmiş burdaki psikoloğa yazmış falan......:44:[/B]

15 tatil geldi bizim topic de tatile girmiş gibi

aysun naptı acaba:44::44: inş güzel haberlerle döner.....

iş yerinde mutfak var ama pis anacım giremiyorm bile mutfağa mtfakta yapılanları anlatsam şok geçirirsiniz

evet canım..benim hikaye uzun ve can sıkıcı

benimkide beter kuzum atanamadm diye evlenemiyorum

Kızlar günaydınnn ve akşam görüşmek üzere diyorumm inşaallah bu günde diyetime ihanet etmeyeceğim

.

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hastalık havasında geçti bu haftam.... diş tedavimden dolayı malesef benim bu halim sanırım takımıda etkiledi yada bana öyle geliyor bilemedim şimdi.... sol tarafımdaki ağrım sızım çok çok az kaldı ama sağ taraf ince ince sızlıyor hala.... salı günü regl olmuştum ve reglimin etkisi geçti diye düşünerek tartıya çıktım bugün 87,3 çıktı... şükür ki bu hafta da kilo vermiş bulunmaktayım... darısı haftaya - değerleri görmeye...

kızlar ben haftaya izin almayı düşünüyorum belki 3 gün belki 5 gün alırım kesinleştirmedim ama alıcam... evne netim var girerim elbet ama sık sık olmaz... kardeşlerimle geçirmek istiyorum zamanımı dışarda gezer tozarız büyük ihtimal... beni idare edersiniz artık sizde....

günaydın fıstıklar

gamzecim iyi gezmeler
JUJUcum zaten pek bişey yiyemedin bu hafta bana da çok durgun geliyo sayfa bu hafta aysunay flnda yok sende pek giremiyosun idare ediyoruz ama herkeste motivasyon tam gibi al tatilini keyfine bak sen cnm sen oğluşununda okulu tatil beraber vakit geçirin hem

JUJU;ağrıların bi geçsin hiç hatırlamıyacaksın dişini bu arada tebrikler kilo vermişsin. inşallah hepimiz böyle azimle veririz. İzin alırsan stress atarsın. bende yarın izinliyim.kardeşime anneme gideceğim :)) 3 gün bende yokum kilo bildirimi inşallah yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…