Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne bilim ben iyiysem motivasyonum tamsa sizleride etkiliyorum ve motive oluyıorsunuz ben kötüysem sizde etkileniyorsunuz gibi geldi bana... sevindim benim olumsuzluklarımdan etkilenmeyin.. ama motivasyonumu alın bol bol....

mevsimlerden romayı okuyorum ara ara yeni menü yayınlamış... şu hayatımı bi rayına oturtayım başlamayı planlıyorum....

aman ha kilo bildirimini geciktirme ... yarın işten erken kaçabilirim bende onun için öğleye kadar bitsin istiyorum kilo bildirimi ....

garfiel boyun kaç hedefin 50 ondan merak ettim. benim 155 boyum 60 olsam yeter diyorum

garfiel boyun kaç hedefin 50 ondan merak ettim. benim 155 boyum 60 olsam yeter diyorum

boyum 163 cnm kemiklerin fln incecik elim ayağım küçük o yüzden minyonum biraz kemik ağırlığımda çok yok yani şu an vücüdümda yağdan başka bişey yok

aslında 54 fln olsam banada yeter ama ben 50 görmek istiyorum 54 yada 50 olunca nasıl olcagmı bilmiorm bi 50li rakamları göryümde öyle karar vercem kaçta durcağmı

bnce sen hedefini biraz daha aşağı çek yani ben tam gzümde canlandıramamakla beraber öyle düşünüyorum gerçi beden kitle indeksinden daha kolay karar verebilirsin buna

iş yerinde mutfak var ama pis anacım giremiyorm bile mutfağa mtfakta yapılanları anlatsam şok geçirirsiniz

benimkide beter kuzum atanamadm diye evlenemiyorum

cnm sen ne mühendisisin..2012 kpss ye girmedin mi?

günaydın fıstıklarr..

Kızlar günaydınnn ve akşam görüşmek üzere diyorumm inşaallah bu günde diyetime ihanet etmeyeceğim

.

kızlar size de günaydın.....

jujucum artık bu 15 tatili böyle atlatacagız.....her zaman tatil olmuyor tabi....15 tatilden sonra bomba gibi devam ederiz....

Herkeslere gunaydiiiiiin

sizlere de günaydınlarrrrrrrrrrr

aysun şuan ya ist da ya ankara da ......o da 15 tatili değerlendirenlerden....

:))) işte bende bir 60 şı görsem (13-14 yıldır görmüyorum) 50 li hedefim olacak. ama ilk hedef 65 sonra 60 sonraaaaaa 58
(inşallahh sağlıklı bi şekilde)

benim boyum 1,59 yada 1,60 ama ben bırakın 55 i 60 bile zor geliyor bana onun için hedefim 65 yakışması önemli... kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsan odur ideali
:))) işte bende bir 60 şı görsem (13-14 yıldır görmüyorum) 50 li hedefim olacak. ama ilk hedef 65 sonra 60 sonraaaaaa 58
(inşallahh sağlıklı bi şekilde)

valla benimki gibi uzak bir yol değil güzelim.... senle 2 aylık bir ömrümüz bile yok derim ben eğer istersen tabi... 2 aya kalmaz seni yollarız burdan yerine yenileri alırız...

bende ne hevesliyim dimi sizleri yollamaya... ama mutlu bir şekilde kilo vermiş bir şekilde

ben hangi kiloda mutluyum bilmiyorum tek bildiğim şimdiki kilomda mutlu olmadığım

ben lisedeykende kiloluydum dedem diğer akrabalar dayım filan sofradayken ekmek yeme az ye filan derdi çocuk aklı daha çok yerdim inat olsun diye ağlatırlardı sofrada hep kaşığı fırlatıp kalkardım yani bugüne kadar ye diyeni duymadım hep yeme dediler bende biri ye artık şunu kurudun kaldın diyene kadar zayıflamayı düşünüyorum benim kilo hedefim yok birinin ye deemsi yeterli

çevre cnm girdim girmesinede hüsran sonu
okuodum bide geçen yıl hem okul hem kpss olmadı nasip kısmet diyelm 2014e artık

atansaydım kilolu kilolu evlenmek zorunda kalcaktım

sen ne mezunusun cnm

hımmm senin işinde zor yani atanmak.iyi puan şart.....bende biyoloji mezunuym canım 84 aldım...bekliyorum......ama olmaz yani....bu sırada aöf ye yazıldım...işletme 1. sınıf biraz gec oldu ama hoş okumak da istemıyorum ama eşimin zor ile ite kaka okuyoruz....

çevre mühendisi arklarım var...biri atanmıştı 2 yıl falan oldu galiba biri atanamadı özel de iş buldu.....

şimdi açıktan alımları takıp edıyorum.....

sydv,imd,katiplik.......ne olursa....bu imd yı kaçırdım .yanı özel sertıfıkası varmış hiç haberım olmadı şuan onun alımları var puanım %100 yetıyordu ama kısmet.....tekrar sertıfıka sınavı var ama kararsızım alıp almamakta.....çünkü kim bilir bir daha ne zaman alım olacak....

Canım ehliyetin yoksa onuda al bence. Çünkü burda sydv alım yapıldı ehliyet şartı koydular.Ama herzaman hakkımızda en hayırlısı olsun.

bizimde en son 85le kapattılar ama dağ başı hep ailemde yollamaz oralara bende 95 fln alamıcağıma göre napcam hiç bilmiyorum

açıktan alımdada torpil lazım oda yok 78 aldım bende olmuo hiç bişey

bide katıplıge bende grcem o bari olur umarmda 90 yazamıorm uyuz oldm bazen oluo bazen olmuo

atanan arkın nerde hangi kurumda

Canım ehliyetin yoksa onuda al bence. Çünkü burda sydv alım yapıldı ehliyet şartı koydular.Ama herzaman hakkımızda en hayırlısı olsun.

var canım var onu da okurken almıştım kimlik yerine kulalnıyorum.........mesela ısparta merkes de şuan sydv alımı var ancak ikamet şartı koymus aralıktan önce ikamet edıyor olmak dıye.....

bilirim o duyguyu.... şuanda bile rahatsız ediyor insanı... ben kilo vermeye niyet etmişim mesela öğünlerim belli aralarım belli yemekten 2 saat sonra ara yapıyorum bilen bilmeyen sürekli bişi yiyorsun boğazın boş durmuyor sen kilo felan veremezsin oooooooooo daha neler.... sinir oluyorum ifrit oluyorum inadına yiyorum gözüne baka baka .... haykırmak istiyo insan dimi sizene ya sizene ....

juju kaç yaşındasın.birde nerde memursun(ben memur olduğunu düşünüyorum)

memurum canım yaşım 33 devletin tek resmi yayın kanalında memurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…