- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.441
günaydın fıstıklar
gamzecim iyi gezmeler
JUJUcum zaten pek bişey yiyemedin bu hafta bana da çok durgun geliyo sayfa bu hafta aysunay flnda yok sende pek giremiyosun idare ediyoruz ama herkeste motivasyon tam gibi al tatilini keyfine bak sen cnm sen oğluşununda okulu tatil beraber vakit geçirin hem
JUJU;ağrıların bi geçsin hiç hatırlamıyacaksın dişinibu arada tebrikler kilo vermişsin. inşallah hepimiz böyle azimle veririz. İzin alırsan stress atarsın. bende yarın izinliyim.kardeşime anneme gideceğim :)) 3 gün bende yokum kilo bildirimi inşallah yapabilirim.
günaydın fıstıklar
gamzecim iyi gezmeler
JUJUcum zaten pek bişey yiyemedin bu hafta bana da çok durgun geliyo sayfa bu hafta aysunay flnda yok sende pek giremiyosun idare ediyoruz ama herkeste motivasyon tam gibi al tatilini keyfine bak sen cnm sen oğluşununda okulu tatil beraber vakit geçirin hem
aman ha kilo bildirimini geciktirme ... yarın işten erken kaçabilirim bende onun için öğleye kadar bitsin istiyorum kilo bildirimi ....
garfiel boyun kaç hedefin 50 ondan merak ettim. benim 155 boyum 60 olsam yeter diyorum
Sanada günaydın büşrammm;Herkeslere gunaydiiiiiin
iş yerinde mutfak var ama pis anacım giremiyorm bile mutfağa mtfakta yapılanları anlatsam şok geçirirsiniz
benimkide beter kuzum atanamadm diye evlenemiyorum
günaydın fıstıklarr..
Kızlar günaydınnn ve akşam görüşmek üzere diyorumminşaallah bu günde diyetime ihanet etmeyeceğim
.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hastalık havasında geçti bu haftam.... diş tedavimden dolayı malesef benim bu halim sanırım takımıda etkiledi yada bana öyle geliyor bilemedim şimdi.... sol tarafımdaki ağrım sızım çok çok az kaldı ama sağ taraf ince ince sızlıyor hala.... salı günü regl olmuştum ve reglimin etkisi geçti diye düşünerek tartıya çıktım bugün 87,3 çıktı... şükür ki bu hafta da kilo vermiş bulunmaktayım... darısı haftaya - değerleri görmeye...
kızlar ben haftaya izin almayı düşünüyorum belki 3 gün belki 5 gün alırım kesinleştirmedim ama alıcam... evne netim var girerim elbet ama sık sık olmaz... kardeşlerimle geçirmek istiyorum zamanımı dışarda gezer tozarız büyük ihtimal... beni idare edersiniz artık sizde....
günaydın fıstıklar
gamzecim iyi gezmeler
Herkeslere gunaydiiiiiin
cnm sen ne mühendisisin..2012 kpss ye girmedin mi?
boyum 163 cnm kemiklerin fln incecik elim ayağım küçük o yüzden minyonum biraz kemik ağırlığımda çok yok yani şu an vücüdümda yağdan başka bişey yok
aslında 54 fln olsam banada yeter ama ben 50 görmek istiyorum 54 yada 50 olunca nasıl olcagmı bilmiorm bi 50li rakamları göryümde öyle karar vercem kaçta durcağmı
bnce sen hedefini biraz daha aşağı çek yani ben tam gzümde canlandıramamakla beraber öyle düşünüyorum gerçi beden kitle indeksinden daha kolay karar verebilirsin buna
:))) işte bende bir 60 şı görsem (13-14 yıldır görmüyorum) 50 li hedefim olacak. ama ilk hedef 65 sonra 60 sonraaaaaa 58
(inşallahh sağlıklı bi şekilde)
benim boyum 1,59 yada 1,60 ama ben bırakın 55 i 60 bile zor geliyor bana onun için hedefim 65 yakışması önemli... kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsan odur idealiboyum 163 cnm kemiklerin fln incecik elim ayağım küçük o yüzden minyonum biraz kemik ağırlığımda çok yok yani şu an vücüdümda yağdan başka bişey yok
aslında 54 fln olsam banada yeter ama ben 50 görmek istiyorum 54 yada 50 olunca nasıl olcagmı bilmiorm bi 50li rakamları göryümde öyle karar vercem kaçta durcağmı
bnce sen hedefini biraz daha aşağı çek yani ben tam gzümde canlandıramamakla beraber öyle düşünüyorum gerçi beden kitle indeksinden daha kolay karar verebilirsin buna
:))) işte bende bir 60 şı görsem (13-14 yıldır görmüyorum) 50 li hedefim olacak. ama ilk hedef 65 sonra 60 sonraaaaaa 58
(inşallahh sağlıklı bi şekilde)
benim boyum 1,59 yada 1,60 ama ben bırakın 55 i 60 bile zor geliyor bana onun için hedefim 65 yakışması önemli... kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsan odur ideali
valla benimki gibi uzak bir yol değil güzelim.... senle 2 aylık bir ömrümüz bile yok derim ben eğer istersen tabi... 2 aya kalmaz seni yollarız burdan yerine yenileri alırız...
bende ne hevesliyim dimi sizleri yollamaya... ama mutlu bir şekilde kilo vermiş bir şekilde
çevre cnm girdim girmesinede hüsran sonu
okuodum bide geçen yıl hem okul hem kpss olmadı nasip kısmet diyelm2014e artık
atansaydım kilolu kilolu evlenmek zorunda kalcaktım
sen ne mezunusun cnm
hımmm senin işinde zor yani atanmak.iyi puan şart.....bende biyoloji mezunuym canım 84 aldım...bekliyorum......ama olmaz yani....bu sırada aöf ye yazıldım...işletme 1. sınıfbiraz gec oldu ama hoş okumak da istemıyorum ama eşimin zor ile ite kaka okuyoruz....
çevre mühendisi arklarım var...biri atanmıştı 2 yıl falan oldu galiba biri atanamadı özel de iş buldu.....
şimdi açıktan alımları takıp edıyorum.....
sydv,imd,katiplik.......ne olursa....bu imd yı kaçırdım .yanı özel sertıfıkası varmış hiç haberım olmadı şuan onun alımları var puanım %100 yetıyordu ama kısmet.....tekrar sertıfıka sınavı var ama kararsızım alıp almamakta.....çünkü kim bilir bir daha ne zaman alım olacak....
hımmm senin işinde zor yani atanmak.iyi puan şart.....bende biyoloji mezunuym canım 84 aldım...bekliyorum......ama olmaz yani....bu sırada aöf ye yazıldım...işletme 1. sınıfbiraz gec oldu ama hoş okumak da istemıyorum ama eşimin zor ile ite kaka okuyoruz....
çevre mühendisi arklarım var...biri atanmıştı 2 yıl falan oldu galiba biri atanamadı özel de iş buldu.....
sydv,imd,katiplik.......ne olursa....bu imd yı kaçırdım .yanı özel sertıfıkası varmış hiç haberım olmadı şuan onun alımları var puanım %100 yetıyordu ama kısmet.....tekrar sertıfıka sınavı var ama kararsızım alıp almamakta.....çünkü kim bilir bir daha ne zaman alım olacak....
Canım ehliyetin yoksa onuda al bence. Çünkü burda sydv alım yapıldı ehliyet şartı koydular.Ama herzaman hakkımızda en hayırlısı olsun.
bilirim o duyguyu.... şuanda bile rahatsız ediyor insanı... ben kilo vermeye niyet etmişim mesela öğünlerim belli aralarım belli yemekten 2 saat sonra ara yapıyorum bilen bilmeyen sürekli bişi yiyorsun boğazın boş durmuyor sen kilo felan veremezsin oooooooooo daha neler.... sinir oluyorum ifrit oluyorum inadına yiyorum gözüne baka baka .... haykırmak istiyo insan dimi sizene ya sizene ....ben hangi kiloda mutluyum bilmiyorum tek bildiğim şimdiki kilomda mutlu olmadığım
ben lisedeykende kiloluydum dedem diğer akrabalar dayım filan sofradayken ekmek yeme az ye filan derdi çocuk aklı daha çok yerdim inat olsun diye ağlatırlardı sofrada hep kaşığı fırlatıp kalkardım yani bugüne kadar ye diyeni duymadım hep yeme dediler bende biri ye artık şunu kurudun kaldın diyene kadar zayıflamayı düşünüyorum benim kilo hedefim yok birinin ye deemsi yeterli
juju kaç yaşındasın.birde nerde memursun(ben memur olduğunu düşünüyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?