- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.461
bide katıplıge bende grcem o bari olur umarmda 90 yazamıorm uyuz oldm bazen oluo bazen olmuo
atanan arkın nerde hangi kurumda
hımmm senin işinde zor yani atanmak.iyi puan şart.....bende biyoloji mezunuym canım 84 aldım...bekliyorum......ama olmaz yani....bu sırada aöf ye yazıldım...işletme 1. sınıfbiraz gec oldu ama hoş okumak da istemıyorum ama eşimin zor ile ite kaka okuyoruz....
çevre mühendisi arklarım var...biri atanmıştı 2 yıl falan oldu galiba biri atanamadı özel de iş buldu.....
şimdi açıktan alımları takıp edıyorum.....
sydv,imd,katiplik.......ne olursa....bu imd yı kaçırdım .yanı özel sertıfıkası varmış hiç haberım olmadı şuan onun alımları var puanım %100 yetıyordu ama kısmet.....tekrar sertıfıka sınavı var ama kararsızım alıp almamakta.....çünkü kim bilir bir daha ne zaman alım olacak....
bilirim o duyguyu.... şuanda bile rahatsız ediyor insanı... ben kilo vermeye niyet etmişim mesela öğünlerim belli aralarım belli yemekten 2 saat sonra ara yapıyorum bilen bilmeyen sürekli bişi yiyorsun boğazın boş durmuyor sen kilo felan veremezsin oooooooooo daha neler.... sinir oluyorum ifrit oluyorum inadına yiyorum gözüne baka baka .... haykırmak istiyo insan dimi sizene ya sizene ....
cnm eşimin samimi ark ı ama benım o kadar değil yanı tanıdıgım için öle yazdım......akşam eşime sorayım sana haber veririim.....katiplik tamamen torpil işi.bende süper değilim bakalım şansımızı deneyeceğiz.....
kızlar herkes istanbulda mı oturuyor burda?
banada oluyo aynısı laf sokmalar fln yiyosam kendime yiyorum kime ne insanlar ne kadar çok seviyolar başkaları hkkında yorum yapmayı şu an kilom hakkında yorum yapma yetkisi sadce kaptanımda ve takım arkadaşlarımda var onların dışında biri bişy desin ümüğnü sıkcammmmmm
ahh ahhh milletvekili çocuğu olmak vardı
ankaradayım ben cnmcım
ben aydında yaşıyorum.
aynen öyle oralara cıktı artık torpil işi.....
ben de antalya
Bnde adanada oturuyorum mersinde okuyoruuuum
Bnde adanada oturuyorum mersinde okuyoruuuum
bende aslen adanalıyım:) buraya evlenince geldim......
hangi bölümdesin
ah keşkem evde olsamda çeksem
aç mevsimlerden roma yı oku canım sıkıldıkça ben onu okuyorum mutlaka faydalı bişeyler öğreniyorum... Yorumları bile okuyorum
bu arada tarçın kaynattım ben içiyorum siz ne içiyorsunuz bakim
aç mevsimlerden roma yı oku canım sıkıldıkça ben onu okuyorum mutlaka faydalı bişeyler öğreniyorum... Yorumları bile okuyorum
bu arada tarçın kaynattım ben içiyorum siz ne içiyorsunuz bakim
kolay gelsin kızlar ben nbtteyim çok yoğun olduğundan bakamadım bilgisayara
ben samsundan katılıyorum tüm yarışmacılara başarılar diliyorum dermişim
karadenizden başka varmıki
cnm eşimin samimi ark ı ama benım o kadar değil yanı tanıdıgım için öle yazdım......akşam eşime sorayım sana haber veririim.....katiplik tamamen torpil işi.bende süper değilim bakalım şansımızı deneyeceğiz.....
kızlar herkes istanbulda mı oturuyor burda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?