Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bide katıplıge bende grcem o bari olur umarmda 90 yazamıorm uyuz oldm bazen oluo bazen olmuo

atanan arkın nerde hangi kurumda

cnm eşimin samimi ark ı ama benım o kadar değil yanı tanıdıgım için öle yazdım......akşam eşime sorayım sana haber veririim.....katiplik tamamen torpil işi.bende süper değilim bakalım şansımızı deneyeceğiz.....

kızlar herkes istanbulda mı oturuyor burda?

banada oluyo aynısı laf sokmalar fln yiyosam kendime yiyorum kime ne insanlar ne kadar çok seviyolar başkaları hkkında yorum yapmayı şu an kilom hakkında yorum yapma yetkisi sadce kaptanımda ve takım arkadaşlarımda var onların dışında biri bişy desin ümüğnü sıkcammmmmm

ahh ahhh milletvekili çocuğu olmak vardı

ankaradayım ben cnmcım

ben aydında yaşıyorum.

aynen öyle oralara cıktı artık torpil işi.....
ben de antalya

aç mevsimlerden roma yı oku canım sıkıldıkça ben onu okuyorum mutlaka faydalı bişeyler öğreniyorum... Yorumları bile okuyorum

bu arada tarçın kaynattım ben içiyorum siz ne içiyorsunuz bakim

bende gelin kaynana muhebbetlerini okuyodum ne kadar gereksiz bi insanım

okuyum bakalım bide seren serengil diyeti varmış bide ona bak cnm ama onda ara öğün yok sana ters biraz

nescafe içtim birazdan 5i bi yerde çay içicem

kolay gelsin kızlar ben nbtteyim çok yoğun olduğundan bakamadım bilgisayara

ben samsundan katılıyorum tüm yarışmacılara başarılar diliyorum dermişim

karadenizden başka varmıki

aç mevsimlerden roma yı oku canım sıkıldıkça ben onu okuyorum mutlaka faydalı bişeyler öğreniyorum... Yorumları bile okuyorum

bu arada tarçın kaynattım ben içiyorum siz ne içiyorsunuz bakim

ben çok beğendim o siteyi çok güzel mevsimlerden roma hiç sıkıcıda değil akıcı

merhaba kızlar bugün evde iş yapmaktan anca nete girebildim
bu arada ben istanbuldayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…