- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.481
kızlarrr daha önce söyledim snaıır bende bel fıtıgı var ve biraz önce öksürürken birden bi agrı girdi......ve sanırım 1 hafta yatıracak bu beni ya....
kızlarrr daha önce söyledim snaıır bende bel fıtıgı var ve biraz önce öksürürken birden bi agrı girdi......ve sanırım 1 hafta yatıracak bu beni ya....
aynen ben okudukça şevkleniyorum ve kadın bilgili yanlış bir bilgi paylaşmıyor sağlıksız hiçbişey yok orda...ben çok beğendim o siteyi çok güzel mevsimlerden roma hiç sıkıcıda değil akıcı
kolay gelsin kızlar ben nbtteyim çok yoğun olduğundan bakamadım bilgisayara
ben samsundan katılıyorum tüm yarışmacılara başarılar diliyorum dermişim
karadenizden başka varmıki
bende gelin kaynana muhebbetlerini okuyodum ne kadar gereksiz bi insanım
Okuyum bakalım bide seren serengil diyeti varmış bide ona bak cnm ama onda ara öğün yok sana ters biraz
nescafe içtim birazdan 5i bi yerde çay içicem
merhaba kızlar bugün evde iş yapmaktan anca nete girebildim
Bu arada ben istanbuldayım
aynen ben okudukça şevkleniyorum ve kadın bilgili yanlış bir bilgi paylaşmıyor sağlıksız hiçbişey yok orda...
canım dikkat et kendine ihmal etmeden doktora git belkilerle olmaz bu iş ne aşamada teşhis konması en sağlıklısı geciktirme
bu arada ben mersinden söylemişmiydim.... Karadeniz deyince eşim trabzonlu yarı yaradeniz sayılırım
5.Takım 294. Etap
*JUJU* ( 88,10 /
aysunayy ( 67,20 /
dalin26 ( 84,70 /
biricikoglumertug ( 79,20 /
ZES ( 81,10 /
garfield06 ( 69,80 /
birsen-deniz ( 67,60 /
cornella ( 72,60 /
gibisankiacaba ( 90,20 /
ukyo ( 73,90 /
5.TAKIM ORTALAMASI (
noktalama kullanmayınca karısmıs cümleler....zaten 2 tane fıtıgım var canım...ve şu an sağa sola dönemiyorum....off ya çok kötüü bir durum
gecmis olsun cnm+bise sorcam bu kilo cetvelinil nası eklıcem
geçmiş olsun cnm umarım yatırmadan geçer
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hastalık havasında geçti bu haftam.... diş tedavimden dolayı malesef benim bu halim sanırım takımıda etkiledi yada bana öyle geliyor bilemedim şimdi.... sol tarafımdaki ağrım sızım çok çok az kaldı ama sağ taraf ince ince sızlıyor hala.... salı günü regl olmuştum ve reglimin etkisi geçti diye düşünerek tartıya çıktım bugün 87,3 çıktı... şükür ki bu hafta da kilo vermiş bulunmaktayım... darısı haftaya - değerleri görmeye...
kızlar ben haftaya izin almayı düşünüyorum belki 3 gün belki 5 gün alırım kesinleştirmedim ama alıcam... evne netim var girerim elbet ama sık sık olmaz... kardeşlerimle geçirmek istiyorum zamanımı dışarda gezer tozarız büyük ihtimal... beni idare edersiniz artık sizde....
günaydın fıstıklar
gamzecim iyi gezmeler
JUJUcum zaten pek bişey yiyemedin bu hafta bana da çok durgun geliyo sayfa bu hafta aysunay flnda yok sende pek giremiyosun idare ediyoruz ama herkeste motivasyon tam gibi al tatilini keyfine bak sen cnm sen oğluşununda okulu tatil beraber vakit geçirin hem
aman ha kilo bildirimini geciktirme ... yarın işten erken kaçabilirim bende onun için öğleye kadar bitsin istiyorum kilo bildirimi ....
ben de bütün gün bir şey yıyemedım......fıtık olunca kalkamıyorum yerımden eşimi eklıyorum.......o gelınce 1 bardak ayran içeyım tansıyonum oynamasın....
Sabah: Yarım dilim çavdar ekmeği
peynır-1 dilim pastırma
başka da bir şey yemedim daha.belimin ağrısından da aklıma gelmıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?