Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlarrr daha önce söyledim snaıır bende bel fıtıgı var ve biraz önce öksürürken birden bi agrı girdi......ve sanırım 1 hafta yatıracak bu beni ya....

ben çok beğendim o siteyi çok güzel mevsimlerden roma hiç sıkıcıda değil akıcı
aynen ben okudukça şevkleniyorum ve kadın bilgili yanlış bir bilgi paylaşmıyor sağlıksız hiçbişey yok orda...
kolay gelsin kızlar ben nbtteyim çok yoğun olduğundan bakamadım bilgisayara

ben samsundan katılıyorum tüm yarışmacılara başarılar diliyorum dermişim

karadenizden başka varmıki

merhaba kızlar bugün evde iş yapmaktan anca nete girebildim
Bu arada ben istanbuldayım

kızlarrr daha önce söyledim snaıır bende bel fıtıgı var ve biraz önce öksürürken birden bi agrı girdi......ve sanırım 1 hafta yatıracak bu beni ya....

canım dikkat et kendine ihmal etmeden doktora git belkilerle olmaz bu iş ne aşamada teşhis konması en sağlıklısı geciktirme

bu arada ben mersinden söylemişmiydim.... Karadeniz deyince eşim trabzonlu yarı yaradeniz sayılırım

noktalama kullanmayınca karısmıs cümleler....zaten 2 tane fıtıgım var canım...ve şu an sağa sola dönemiyorum....off ya çok kötüü bir durum

5.Takım 294. Etap
*JUJU* ( 88,10 /
aysunayy ( 67,20 /
dalin26 ( 84,70 /
biricikoglumertug ( 79,20 /
ZES ( 81,10 /
garfield06 ( 69,80 /
birsen-deniz ( 67,60 /
cornella ( 72,60 /
gibisankiacaba ( 90,20 /
ukyo ( 73,90 /
5.TAKIM ORTALAMASI (

ayy heyecan yaptım şimdi.......

kızlar his vaktim yk kusura bakmayn nolur
sabah yk ara yk
öğle 5 sucuk 1 kase et kavrma
ara yk
aksam kcoa bi kase salata
1 saat tempolu eliptik
kotum kıcmdan düsü iimi heheheh kemere basladım kazaklarım bariz bolardı

jujum ck gecmis olsun sanada

ben de bütün gün bir şey yıyemedım......fıtık olunca kalkamıyorum yerımden eşimi eklıyorum.......o gelınce 1 bardak ayran içeyım tansıyonum oynamasın....
sabah: yarım dilim çavdar ekmeği
peynır-1 dilim pastırma

başka da bir şey yemedim daha.belimin ağrısından da aklıma gelmıyor zaten

Yani her şeye rağmen kilo vermen bencede çok hoş..Sağlıksız bir hafta geçirmene rağmen vermen diyet konusunda epey başarılısın demektir Aileyle vakit geçirmek kadar güzel bir şey yokmuş, şu 2 gün içinde daha iyi anladım.. Ananemi bile gördüm çok şükür

.

Canım çok teşekkür ederim hijyen meleğim

.

aman ha kilo bildirimini geciktirme ... yarın işten erken kaçabilirim bende onun için öğleye kadar bitsin istiyorum kilo bildirimi ....

Kaptanım kilo bildirimlerini burdan mı yapıyoruz ve sabah kaçtan itibaren yapabiliriz

.

SABAH

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin

ARA ÖĞÜN

yarım nescafe

ÖĞLEN

kuru fasulye
cacık

ARA ÖÜĞÜN

Leblebi kuru üzüm

AKŞAM

cacık
peynir zeytin
kepek ekmek
2 dilim ekmek

SUUUUUUUUUUUUUU

İ ÇMEYE DEVAM

SPOR

24 SAAT NÖBETT YETMEZMİ

çok büyük geçmiş olsun aynı sıkıntı bendede var mr çektirmeye gitcem bugün yarın erteliyorum inan gece lavaboya kalkınca duvarı tuta tuta yürüyorum.allahım dermansız dert vermesin

Geçmiş olsun canım, senin hareketleri kısıtlı o zaman.Bu sporunu da etkiler ve dolayısıyla kilo vermen de zorlaşabilir..Vala bravo iyi bile veriyorsun..

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…