Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu geçen haftanın tablosu mu? :26:

.

oooo süpersinnn, tebriklerrr

.

Geçmiş olsun canım, senin hareketleri kısıtlı o zaman.Bu sporunu da etkiler ve dolayısıyla kilo vermen de zorlaşabilir..Vala bravo iyi bile veriyorsun..

.

cnm ben zaten spor yapmıyordum aslında yapmam lazım özellikle bel kaslarım için...bak şiddetli bir öksürük beni ne hale soktu

bunlar gecen hafta ki kilolarımız....bakalım yarın ne kadar cıkacagız:)

Tatlım burdan mı yazıyoruz :26: birde sabah 10 gibi bildirsek olur mu ben ölürüm meraktan hiç tartılmadım daha, sonuca inşaallah şok olmam 200 gr. verip hahahahahah

.

Hemen bugün ki menümü yazmak istiyorum

Sabah

4 kayısı

Ara

10 adet fındık
3 yemek kaşığı yoğurt

Öğle

4 yemek kaşığı (yağsız) makarna, 3 kaşık yoğurtla karıştırıp yedim
1 közlenmiş patlıcan
2 közlenmiş kırmızı biber

Not: Yine misafirlikteydim ve çok şükür diyetimi küçük kaçamaklarla bile bozmadım..İtiraf edeyim bugün ki sınav daha zordu en sevdiğim şeyler offffff (elmalı turta, kabak tatlısı, kestaneli çikolatalı pasta, bol peynirli börek) hahahah sadece yutkundum, asla ama asla yemedim

Yeseydim eğer kendimi takımıma ihanet etmiş gibi hissedecektim, çok üzülücektim..:26::26: kendimi seviyorum, hiç üzemem

Ara

1 fincan şekersiz nescafe (ellerine sağlık arkadaşım Sevda_M)

Akşam

Dışarda çok üşümüştüm, benim için açlığımdan daha önemli şey ısınmaktı

2 dilim tam buğday ekmeğini küçük küçük doğradım ve üzerine 4 yemek kaşığı yoğurt koydum, bolca çörek otu serptim 1 tane salatalıkla yedim..Akşam menüm de bu

Gece zannediyorum 8 kadar kuru kayısıyla günü kaparım..Yarın büyük gün, inşaallah emeğim boşa ççıkmaz ALLAH'IM aminnn

.

Tatlım burdan mı yazıyoruz :26: birde sabah 10 gibi bildirsek olur mu ben ölürüm meraktan hiç tartılmadım daha, sonuca inşaallah şok olmam 200 gr. verip hahahahahah

.

olur canım sanırım öğlene kadar süre vardı.....buraya yazacaksın normal yorum yapar gibi yine bugünkü kilom şu diceksin

bu nasıl bir iradedir böyle yaaa.....vallahi süpersinn

bende menümü yazıyım
SABAH
domates peynir 1 dilim ekmek 2 çatal patates püresi maydanoz

ARA
1 ayva 2 bisküvi

AKŞAM
1 kepçe mercimek çorbası yoğurtlu brokoli salatası

bu nasıl bir iradedir böyle yaaa.....vallahi süpersinn

Yemin ederim bu gün gördüklerimden sonraa hahahahahah sanki üstümden kocaaa bişey geçmiş gibi nasıl etkilendysem artık..herkes şaşırdı zaten Yemem dedim, kardeşime de misafirlerin yanında ye dersen seni gebertirim dedim hahahha

.

bende menümü yazıyım
SABAH
domates peynir 1 dilim ekmek 2 çatal patates püresi maydanoz

ARA
1 ayva 2 bisküvi

AKŞAM
1 kepçe mercimek çorbası yoğurtlu brokoli salatası

aran öğle gibi olmuş:) juju olsa öğle yemegı nerde derdi......

itiraf ediyorum ben dayanamayabilirdim
azcık ucundan tırtıklardım yani.....

sabah: 1 yumurta peynir 3 zeytin sekersiz yesıl cay
ara: 1 elma
öğlen: orta boy bir patates (haşlanmış) + yeşil çay
ara: yok
akşam: 1 tane közlenmiş patlıcan ve 3 tane tek atımlık köfte

2 litre su

sabah: 1 yumurta peynir 3 zeytin sekersiz yesıl cay
ara: 1 elma
öğlen: orta boy bir patates (haşlanmış) + yeşil çay
ara: yok
akşam: 1 tane közlenmiş patlıcan ve 3 tane tek atımlık köfte

2 litre su

ay acaba kaç kilo olduuuuuuum çuk heycanlandım çuuuuuuk :18::18::18:

bugün herkes az yemiş galiba yarın tartı günü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…