Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar canlarım, güzel takımım..

Sabah erken saatte kalktım bir baktım ki kızım kalkıp hazırlanmış bile heyecandan uyuyamamış, babamızda işe geç gitti hep beraber okula gidebilmek için işini öyle ayarlamış, sadece büyük ablamız bugün yeni bir kurs görüşmesine gidecekti o gelemedi..
Hava o kadar kötüydü ki yağmur yağdı tüm gece ama felaket biçimde, sabahta çok soğuktu ertelenir dedim ama ertelenmedi gösteriler, ilk gösteride benim kızımınkiydi dondu çocuklar, fakat çok güzeldi...
Ben tabi sulu göz ve bir Atatürk hayranı olaraktan daha saygı duruşunda ağlamaya başladımsenağlama, İstiklal marşında ağladımsenağlama, kızımı videoya çekerken ağladımkaydirigubbakcemile3 böyle bir tipim işte millet,vatan ve Atatürkle ilgili bir konu olunca durduramıyorum kendimi, 10. Yıl Marşında kimse tutamaz beni mesela hem söylerim hem ağlarım çok komiğim yani anlıyacağınız böyle güzel ve sulugözlü bir gün geçirdim döndük hep beraber, babamızı işe yolladık teyzemizin 39. yaşını kutladık:roflol:.. size koştum.. geçmiş mesajlara çok az bakabildim internetim çok ağır bugün yavaş yavaş bakarım yine yorum yaparım...

oyyy benim sulu gözlü kallisim. öperim seni ben bir daha aglarsin.delikafadulden bende öyleyim cünkü.
en cok nerde aglarim biliyormusun? türk jet pilotlari gösteri yaparken. sesli sesli aglarim okadar yani..
ben kactim güzellerim saglikla sevgiyle kalin

simdi hani bu boyuk fincanlar varya moda porselenden herkez ondan iciyocayi kahveyii artikim burda onlara tas deniyo biz koydede tas diyoduk hatta boyle cesme baslarina zincirle asarlar bakirdan olur onada tas derler bilmiyorum siz istanbulda ne diyosunuz bende ondan tas diyorum hep
bizim koydekiler plastikten oluyodu yalniz renk renk desen desen anamin koyde haala vardir kirmizisi hemde su testisinin yanina koyar hep o toprak testiden buzgibi su icersin aciklamam nasil anladin zaar

coook guzel bir hediye cok kiymetli bence afferin sana kiz

kiyamam onlara ben canlarim allahin isi iste ne yapsin minikler
olsun yagmurda bereket ya saglik olsun

evet canım ama meyve suyu işini 1 gün yaptım. bugün 3.güne geçtim yerimseniben

nerden biliyon bakim casussss Şeniz
kizim soylesene ben su diyeti yapiyom diye iyiki soyledin sporti deluu kiz kizma yediklerime diyo hep
niye kizalim ayol hem ise yararsa baska arkadaslar denemek ister neyse sen yinede yaz canim yediklerini yoksa senlen nasil ugrascam ben sana kizacak sey bulamam olurmu yaz tatlim neymis su diyet bizde ogrenek

bende cok tatrtiliyodum gullecim ilk zamanlar oyle oluyo simdi hec tartilmak istemiyom hatta bi ara tartilmayi birakem sadece cumalari tartilem diye tartinin pillerini cikarip buzdolabina yumurtalarin yanina koymustum ve ise yaradi sende dene ama tartilmayinca kendumi tutamam abartirim yediklerimi diyosan deneme amaa su yemek duzenini degistir caanim oglen yemek yemegi unuttum olurmu yaw nasil unutursun migdendemi coruldamadi guruldamadi neyse bolsu suyu yanina koy gozun onude dursun her gordgunde icmeye bak 3 gunde alisirsin canim hadi optum gocaman

hey allahim bu kizda sirkeyi gazoz niyetine habire iciyo kizim migdene rahatsizlik vermesin dikkat et herseyin fazlasi zarar caanim

Bugün 23 Nisan ,hep neşe doluyor insan.......
Evget bayram töreni yaptık vede evime geldim tören güzel vede kalabalıktı ben kasabada olduğum için töreni biz okul olarak hazırlarız ve herşey bizim üstümüzedir ama olsun seviyoruz bu işi..

bugun gezi gözlem kolu başkanı olarak teyzemlere gidecem..Ama yarın sabah aranızda olacağım için mutluyum ....(tatillllllll)
Allaha şükür midemde ağrıyor bu arada annem nasılda bilmiş kesin sen bişiye üzüldün diye aynen annemya saçıma kafam takıldı midem ağrıdı kuaförüm önünü istediğimden kısa kesince canım sıkıldı birde tüm akşam eşim oğlan çocuğu ne haber dedi durdu:))

Benim bu gun yediklerim sabah 1 dilim kepek ekmek ve yağda pişmiş yumurtadan çok az aldım peynir
öğlen hala bişi yemedim bir elme yedim bakalım teyzem neler yaptı acepp:)

Merhabalar canlarım, güzel takımım..

Ben tabi sulu göz ve bir Atatürk hayranı olaraktan daha saygı duruşunda ağlamaya başladımsenağlama, ...

sen ağlama dayanamam gözbebeğim sana kıyamam :)))

merhabalar canım grubum....nasılsınız sizi çooook ama çooook özledim...
Çok özlediğin buysa az özlesen ne olacak hiç düşünemiyorum:bbo:

merhabalar şekerler,
biz de kimse yok size bakayım dedim ama herkes avrupa yakası izliyor galiba kaydirigubbakcemile3
Efettt bak geçen Mehalim bilememişti benim ne izlediğimisırnaşık şey tek bunu izlerim..
Ablacım adımlarını yine başarmışsın vallahi tebrik ediyorum bende bugün yapıcam söz, spor ertelendi tatl diye yok ama akşam üzeri yapıcam yazıcam sonra ama çok az yemisin yine şutarafagitti

zenanım bak bende ilk hafta çok kötüydüm, evde otururken kalktığımda ağlayacak gibi oluyordum basamıyordum ayaklarımın üzerine ama sadece bir hafta sürdü ve ilk aydan sonrada hiç etki kalmadı spor yetmemeye başladı biliyorsunuz hep yazıyorum sende düzenli yapmaya devam et sabret geçecektir ağrıların..

Ebet ablam ebet senağlama ben herşeye herşeye ağlıyorum milli duygularım çok kabarık:1rolleyes:

reyhan abla ve kallis sulu gozlu turk kadinlari gelin hep beraber agliyak bende agliycam simdi
ablasim hayirli isler sana
mehalim hosgeldin nassin sende agladinmi caaanim

Yok be zenancım ağlamadım saygı duruşu ve istiklal marşında genelde sinir hastası olduğum için ağlayamıyorum ( şimdi ne demek bu derseniz çocuklar ve haltan gelen adamlar adam gibi durmadıkları için saygısızlık yaptıklarından onları takip edip kızmaktan duygularımı dinlemeye fırsatım olmuyor:)9

reyhan ablacım kolay gelsin tüm gün inşallah işlerin..
mehalim hoşgeldin şekerim yoruldunmu çok.. saçınamı taktın kafayı pehhhh )) gel ben saç takayım sana üzülme sen...

Ben anladım ))) çok kavga etmişimdir bu yüzden:mymeka:

reyhan ablacım kolay gelsin tüm gün inşallah işlerin..
mehalim hoşgeldin şekerim yoruldunmu çok.. saçınamı taktın kafayı pehhhh )) gel ben saç takayım sana üzülme sen...

hahahahaha.
hoşbulduk şeker.. yaff postişim felan benimde varda yok yok ben takıntılıyım allahtan saçım hızlı uzar 1 aya kalmaz istediğim kıvama gelirde işte sen onu yüreğime anlatt..

yaa okuldaki herkeste oğlan çocuğu dedi bana birde zayıfladımya iyicee ufaldım yaaa:))

anladim mehalim canim bende kizarim boyle tipler vardir saygisiz saygi duruslarinda tepinmeden kikirdemeden bide sigara icmeden duramazlar
bizim ogretmenlerimizde kizarlardi fakat koskca adamlara ne denir o yuzden anliyorum seni caanim

yaa kallisim sormayaaa uyuz ediyorlar adamı kalkacam çarpacam 4 tane o olacak istiklal marşı okunuyor adam koşarak geliyor dursana kardeşim hiç mi saygın yok hiç mi öğretmediler.. bebeler sırıtır hele sırıttılarmı kan beynime çıkıyor o sözler neler anlatıyor oysa nasıl bir kahramanlık destanın şiiridir oo ben kendi sınıfmdaki bebelri bu konularda çok sıkıştırım . ve hep ama hep hayatım boyunca şunu demişimdir..
Benim hayatta anlaşamıyacağım kimse yoktur dini dili ırkı ne olursa olsun hiç önemli değildir ama bayrağıma toprağıma kuranıma dil uzatırsa gözümü kırpmam ezerim derim ve gerçektende hep böyle olmuştur..

Çocuklarımıza bu bilinci vermemiz gerekir bunların ne kadar kıymetli olduğunu uğruna gerçekten neler harcandığını bıkmadan usanmadan anlatmak gerekir.. Ben öğretmen olarak şasnlıyım elime seneler içinde yüzlerce çocuklar gelecek ve biz kadınlar anne olarak şasnlıyız bebelerimizi bizler eğiteceğizz..

23 nısan kutlu olsuuunn...
ne guzel bu bayramlar,cocuklarimizin onemini hatirlatiyor..
gecmisi henuz okuyamadim,sanirim canzi cgm rapor vermis,geldim ama simdi cikmam gerekiyor hemen,bir selam vereyim dedim...
1 saat sonra burdayim insallah masallah kaydirigubbakcemile2
bu arada kromu sordum sizlere,bir tek kallisim yanitlamis.. mehalim,sportie,zenanim,reyhan ablam..bilginiz varsa sizin de goruslerinizi bekliyorum...

bende bugün çok üzüldüm insanların duyarsızlığına.. bizim dans öğretmenimiz çok disiplinli bir rus bayan ve dünden öyle tembih ettiki 8.45 te hazır olmanız gerek burada diye fakat saat 9 oldu çocukların yarısı ancak toplandı gösterinin başlaması uzadı öğretmen sinir oldu haklı olarak, neyse çıkıp yaptılar 9.30 gibi bitti ben kızımı almak için içeri gittim bir çocuk ve bir bayan geldi koştura koştura neymiş ancak yetişmişler, çocuk nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor o çocuğa nasıl üzüldüm aylardır bir heyecanla çalışma yaptılar ve sonucunu alamadan zavallı çocuk ailenin sorumsuzluğu yüzünden güme gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…