- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.661
simdi hani bu boyuk fincanlar varya moda porselenden herkez ondan iciyocayi kahveyii artikim burda onlara tas deniyo biz koydede tas diyoduk hatta boyle cesme baslarina zincirle asarlar bakirdan olur onada tas derler bilmiyorum siz istanbulda ne diyosunuz bende ondan tas diyorum hep
oyy kimler gelmişşşş Şeniz
dün yediklerimi yazmadımm kızma diye. yazmasam olmaz mı :roflol::roflol:
senin yediklerini denetledim. sanki sen de azaltmışın yediklerini gibime geldi. bi de bu tas gayfe ne ola ki bildigimiz hamam tası mı :roflol::roflol:
coook guzel bir hediye cok kiymetli bence afferin sana kizMerhaba,
Canım Atatürk'üm ne güzel bir bayram hediye etti, hemde tüm dünya çocuklarına herkese kutlu mutlu olsun.
Ben küçükken, ülkemize gelen çocuklardan misafir etmemizi o kadar çok isterdim, Ama onlar sadece Ankara'ya gidiyorlardı,
Şimdi bir yeğenim var 2 yaşını dolduracak, ona ilerde dünya çocuklarından birini misafir ederiz inşallah.
Artık İstanbul'a da geliyorlar.
Biz bugün çalışıyoruz, ama telefonlar bile çalmıyor, vakit geçiriyoruz işte.
Yeğenimin doğumgünü yaklaşıyor 10 mayısta.
bende ona ne hediye alsam diye düşünüyordum, Onun adına ağaç dikmeye karar verdim. Çekül vakfı bu konuda yardımcı oluyor. Onun adına doğumgünü hediyesi olarak 7 ağaç dikilecek. O işi de hallettim, kendimi çok iyi hissediyorum
kiyamam onlara ben canlarim allahin isi iste ne yapsin miniklergünaydınlar herkese
tüm çocuklarımızın 23 nisan bayramı kutlu olsun her sene olduğu gibi bu senede hava yağmurlu çocukların çoğunun gösterileri ertelenmiş olsun artık yinede bugün onların bayramı hep mutlu olsunlar
kizim soylesene ben su diyeti yapiyom diye iyiki soyledin sporti deluu kiz kizma yediklerime diyo hepevet canım ama meyve suyu işini 1 gün yaptım. bugün 3.güne geçtim yerimseniben
nerden biliyon bakim casussss Şeniz
bende cok tatrtiliyodum gullecim ilk zamanlar oyle oluyo simdi hec tartilmak istemiyom hatta bi ara tartilmayi birakem sadece cumalari tartilem diye tartinin pillerini cikarip buzdolabina yumurtalarin yanina koymustum ve ise yaradi sende dene ama tartilmayinca kendumi tutamam abartirim yediklerimi diyosan denememerhabe herkeseee ben arada bır bakıyorum ama vaktımm yok bugunlerde yaa sadece yedıklerımı yazıp cıkıcam mecburen ama sonraları sohbetlerınıze katılacagım
dun evdeydımm sabah normal bır kahvaltı ama 1 ınce dılım ekmek yedımm
arada bır bıtkı cayı
oglen yemek yemeyı unuttum
aksamda yumurtayla 1 ınce dılım ekmek yedımmm bırde meyve suyu ıctımm
4 bardak su ıctım az ıcmısım degılmıı neyse bugun telafı ederızz
bu arada bısey sorucam ben hemen hemen hergun tartılıyorumm bılıyorum belkı yanlıs ama elımde degıl benı cok motıve edıyor gramlarla ugrasmakta hosuma gıtmeye basladı verdıgımız kıloyu cuma gunu soylıcez onu bılıyorumda arada soyleyemıyomuyuz onu merak ettımmm
hepınız optummmm o kaar cokk ısımm varkı ara verdıgımde cevaplarınızda okurum byeeee
hey allahim bu kizda sirkeyi gazoz niyetine habire iciyo kizim migdene rahatsizlik vermesin dikkat et herseyin fazlasi zarar caanimbilirim bensengözlerimebaksanab
sirkeli suyuma devam ediyorum, dün sirkeyi biraz fazla kaçırmışım :roflol:
sanki sadece sirke içmişim gibi geldi, ağzım burnum karıştı valla
iyi olmuştur herhalde
yüzümün daha gergin olduğunu hissediyorum, sanki sirkeli suyun marifeti gibi ne dersin bijoux cum
işte raporum canım
dün akşam
1 kase çorba
1/3 maydonoz limonlu
2 yemek kaşığı mantar sote (yağsız)
2 yemek kaşığı yoğurt
Gayet güzel görnüyorum canım çorba ne çarbasıydıki:)
yatmadan activa ve ballı sirkeli su
sabah
1 simit ve kk peynir
keşke yarım simit yiyebilseydim ama akşam yemek sonrası bile açtım :) sabah bitirdim valla simidi poaça simit türğnden mümkün old kaçın canım 1 simit yiyeceğine 2 dilim kepek ekmek ye mesela ...şimdide yeşil çayımı içiyorum
öğlen ne varmış bakalım, az yerim mutlaka, çünkü hala tokum
Merhabalar canlarım, güzel takımım..
Ben tabi sulu göz ve bir Atatürk hayranı olaraktan daha saygı duruşunda ağlamaya başladımsenağlama, ...
Çok özlediğin buysa az özlesen ne olacak hiç düşünemiyorum:bbo:merhabalar canım grubum....nasılsınız sizi çooook ama çooook özledim...
Efettt bak geçen Mehalim bilememişti benim ne izlediğimisırnaşık şey tek bunu izlerim..merhabalar şekerler,
biz de kimse yok size bakayım dedim ama herkes avrupa yakası izliyor galiba kaydirigubbakcemile3
Ablacım adımlarını yine başarmışsın vallahi tebrik ediyorum bende bugün yapıcam söz, spor ertelendi tatl diye yok ama akşam üzeri yapıcam yazıcam sonrakallisim bugün yediklerim..
sabah kahvesi az sekerli bir kasik sütlü
3 cay tatlandirici ile tatlandirilmis. bir dilim ekmek beynir zeytinle kahvalti
arada yarim litre yagsiz ayran. kefir diyorlar burada ondan iste
10635 adim yaptim 7 dakika stepper on dakikada plates topuyla oynadim . belime iyi geliyor
zenanım bak bende ilk hafta çok kötüydüm, evde otururken kalktığımda ağlayacak gibi oluyordum basamıyordum ayaklarımın üzerine ama sadece bir hafta sürdü ve ilk aydan sonrada hiç etki kalmadı spor yetmemeye başladı biliyorsunuz hep yazıyorum sende düzenli yapmaya devam et sabret geçecektir ağrıların..gobek hareketleri iyi gidiyo ama galiba bir haftada zor gececek agrilar ben hepsini pepese yapmiyodum onceden agrim sizim olmuyodu simdi hepsini bir yapinca heryerim tutuk agriyo ama iyi bu agrilar simdiki yaptigimin ise yaradigini tahmin ediyorum
oyyy benim sulu gözlü kallisim. öperim seni ben bir daha aglarsin.delikafadulden bende öyleyim cünkü.
en cok nerde aglarim biliyormusun? türk jet pilotlari gösteri yaparken. sesli sesli aglarim okadar yani..
ben kactim güzellerim saglikla sevgiyle kalin
Yok be zenancım ağlamadım saygı duruşu ve istiklal marşında genelde sinir hastası olduğum için ağlayamıyorum ( şimdi ne demek bu derseniz çocuklar ve haltan gelen adamlar adam gibi durmadıkları için saygısızlık yaptıklarından onları takip edip kızmaktan duygularımı dinlemeye fırsatım olmuyor:)9
reyhan ablacım kolay gelsin tüm gün inşallah işlerin..
mehalim hoşgeldin şekerim yoruldunmu çok.. saçınamı taktın kafayı pehhhh)) gel ben saç takayım sana üzülme sen...
hosgeldin caaanim ooo cok merakli buldum seni bizde bilmiyok nassin gel bir gayfe icne buuuuuuuuuuuuuuuu tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn deli olacam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))
ne buuuuuuuuuuuuuuuu tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn deli olacam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?