- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.701
Sabah : 1 dilim ekmek yumurta ve yesil cay
Ara: sade kahve
Oglen: bir kase corba ve yogurt
Ara: 1 elma
Aksam: bir buyuuuk tabak brokoli yogurt
2 litre kadar su ictim ayy haftaya 1 kilo vercem insallaaaaaah
sinemaya gittik eşimle cem yılmaz komikti ama azcık uzun geldi bana sizler nasılsınız cornella ağrı kesici kas gevşetici iğne yapsalar sana
en büyük başkan nerde yaaaaaaaaaaaaa
aaa ölemı ben o kuralı cok ıyı bılıyorum kural defterınde okumustum dıskalıfıye olan uye gerı alınmamak uzere dıskalıfıye edılır ve bırdaha hıcbır takıma gıremez dıyodu uzuldumbu arada cuma zayıflama yarışmasının paylaşım alanında püsküütün acıklamasını okudum ve chentıq mıydı sanırım nicki nı tam hatırlayamadım...bu ark mız 9. takımdayken paylasım azlıgı nedenı ıle dıskalıfıye edilmiş ve diskalıfıye edılen üyeler tekrar takımlara alınmıyormuş....bilginize dıye yazmıs püsküüt....
sanırım juju gelince ilgilenecektir:26::26::44:
aaa ölemı ben o kuralı cok ıyı bılıyorum kural defterınde okumustum dıskalıfıye olan uye gerı alınmamak uzere dıskalıfıye edılır ve bırdaha hıcbır takıma gıremez dıyodu uzuldum
masallah bebıskem bende aksam 30 dkıka 10 km 22-23 km hızda 670 caları ufledım söndü bugun toplamda 500 kalorı bıle almamısken 670+gunluk aktıvıtelerıde hesaba katarsak 850-900 cal ufledım aldıgımın ıkI kaTını verdım bılıyorum pek saglıklı deıl ama 75 e dusene kadar böle 75 olunca yavaslaTıcam hızımı
Süpersin tatlım..Evet biraz zahmet verelim ki emeğimizin karşılığı daha güzel olsun
.
hatta bugun 1000 calorı bile yakmıs olabılıtem cok yuksek cunku 3 tane cocugum var ıkızlerım 2bucuk yasında 3.bebegım 2 bucuk aqylık yıkama merasımı vardı ve bugun huysuzdular bıraz cok hareketlıydım yanı.ha ne dıcem dun bahsettıgım seyı yarın yapalım ıkımız kımse katılmıyo sanırım baska.bı menu belırleyelım ve 45 dakıka elıptık varmısın bakem
Ayyyy ben sana kıyamam, ne güzelsin yaaaAnneler çok kıymetlidir benim için, Anne olanlar
.
GERCEKTEN ANNE OLANLAR cok ama cok kıymetlıdır annemın degerını sımdı daha ıyı anlıyorum butun gun peslerınde kosturuyorum kıcım yer gormuyo ama sıkayet etmıyorum sabah 7 de uyanıyoruz gece 10 a kadar hep ayaktayım gecede sabaha kadar bebekle ayaktayım kronık uykusuzum bunye alıstı uyucam zamanlar yadırgıyoo
Rabbim yardım etsin işin zor ama çok değerli
.
deger ya annecimmm dıyerek sarılıyolarya tum yorgunlugumu unutuyorum yuzune bı kere gulmelerı herseye bedel
iyi akşamlar kızlar keyfim yok hiç bugün hep bi olumsuzluk neyse sıkmayım sizinde canınızı uyuyum ben belki yarın gzl olur
menüm
sabah
2 dilim ekmek
tulum peynir
1 çay kaşığı bal
2 zeytin
1 dilim sucuk
öğle
1 kase yayla çorbası
akşam
5 tane minik ızgara köfte
4 5 ince dilim patates kızartması
ayran
1 bardak taze sıkılmış prtakal suyu
1 elma
Canım, seni üzen herneyse üstüne git..düzeltmeden uyuma mümkünseböyle uyunmaz..Biri sıktıysa canını ara konuş, yada geç karşısına konuş..illaki halletmeye çalış ama :44::44:
.
bende öyle dşündüm cnm zaten büyük ihtimallede uyuyamıcam ama knuşmak istemiyomuş şu an konuusrsak kavga cıkarmıs yarın knusmalıymıısz
hiç bulaşmamak gerek bu aşk meşk işlerine
Çok iyi anlıyorum seni..:44::44: Aslında konuşmalı, en çok onun şefkatine muhtaç olduğunu hissetmeli
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?