Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eşim balık, öldür ağzından tek laf çıkmaz başkalarından duyarım bazen bir şeylere canı sıkıldığını biraz canım yanar ama geçer..Bende halletmeden asla rahat edemem..Erkekler hissiz, kabalar bazen..Tıpkı kurşun kalem gibiler canım..Her ne kadar ince görünseler de hammaddeleri odun maalesef

.

Kimisi bağırıp çağırmayı sever, kimisi susmayı, kimisi de yılıştıkça yılışmayı üstüne gelmeyi... Erkekler garip. Benim burcum aslan

al bnm esımı vur senın esıne aynı bnm esımı tarıf ettın bazen solemez bana can sıkıntısını annesınden kardesınden duyarım cok sınırlerım bozulur bana neden solemıyosun sen derdını nıye baskalarından duyuyorum dıye kızarım.oda bana onemlı bısey deıl ole olsa ılk sana solerım der kapanır ama delı eder benı o huyu.

Canim guzide bekarimm bunlar hep boyle bide benimki cani skkinken uyur biliyomusun :) ben sinirden cildirrim o uyudugunda.yarin konusalim bn uyuyorum der bide aaah ahh Ay kizlaaar bide ben cok mutsuzum bu gece ablam ve mini minnacik bi bucuk yasindaki yegenim amerikaya gdicekler ( cok uzuluyorum 2 bucukta havaalanina gidcez tam bir duygu seli 1 sene orda olcaklar cok uzuluyoruuuum (

bende balığım da her sıkıldığımda anlatıırm ona hatta o bıktım bu sıkılmalarından derne güzel bi benzetme olmuş o kurşun kalem tıpkı öyleler işte

yarın grşcez bakalım ya tamam ya devam olck ben bugün nie böyle küsüştüğmüzü bile bilmiyorum boşunamı üzülüyorum şu an paranoyakmı oldum anlamıyrm bişey
bazen hiç evlenmemeyi düşünüyorum snradan pişman olmıcamı bilsem evlenmicem

Ama işte bu sefer bende konuşamıyorum çünkü sorun sevmiyor, hep kendimle boğuşuyorum allahtan barışığım hayatla burdan yırtıyorum, hemen kendime geliyorum

.

bak işte benımkıde o tip öküzlerden az önce banada yarın konuşalım uyuorum dedi ne knuscam bn yarın knuscak hevesım bıle kalmaz

Allah kavuştursun canım hemencecik geçiversin günler

Hayırlısı olsun tatlım

.

Sabah:
1 peynirli omlet
1 bardak çay
Ara:
1 bardak portakal suyu
Öğle:
(Geç kalktığım için böyle geçirdim)
1 adet elma
Ara:
2 adet ceviz
Akşam:
4 adet köfte
1 kase yoğurt

Hastalık beni fena vurdu 100 mekiği anca çekebildim yarın kendimi toplayıp intervalimi yaparsam 1. ayı tamamlıyorum intervalde gitgide ağırlaşıyor kızlar program :18:

Kızlar bana müsade, sohbetinize doyum olmuyor ama sanırım genel olarak bu akşam çok duygusalız Juju yok ondan sanırım :26::26: toparlayamıyoruz onsuz :44::44:

Birazcık tv izleyeyim, izlerken sızarım ALLAH rahatlık versin hepinize, bebeği olanlar lütfen benim için koklayıp uyusun
Herkese iyi geceler, öpsün sizi yedi cüceler

.

bak işte benımkıde o tip öküzlerden az önce banada yarın konuşalım uyuorum dedi ne knuscam bn yarın knuscak hevesım bıle kalmaz

Allah kavuştursun canım hemencecik geçiversin günler

Gicik bi durum ya sende rahat olmaya calis belki hakkaten yarina hic bi problem kalmamis olcak belli olmuyor halleri sen kendini yipratma ama :)

Cok tesekkur ederim bu arada ins hemen gecer zaman

benden bulaştı o duygusallık
iyi gecelr cnm beni prens öpsün
Gicik bi durum ya sende rahat olmaya calis belki hakkaten yarina hic bi problem kalmamis olcak belli olmuyor halleri sen kendini yipratma ama :)

Cok tesekkur ederim bu arada ins hemen gecer zaman

yarın ben iletirim size haberleri

kızlar bende gruba dahil olmak istiyorum nasıl mümkün oluyor ve ne yapılması gerekiyor,sevgiler

günaydın hepinize bendee sizde çok farklı değilim örneği akşam eşim 8 de yattı benim uykum yoktu tabi bende 11 gibi uyudum uykısunu alınca sabah 8 kalktı bende kalktım bi hafta sonu geç kalkacağına 7 8 gibi uyanıyor erkekler farklılar

bol kalorisiz günler hepinize diliyorum öptüm
bol hayırlı günler pasta hayır börek hayır kek hayır çuko hayır kısır hayırr
bol sporlu günler
anladınızmı çiçekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…