- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.721
erkekler hepmi böyle canları sıkkın olunca knuşmak yerine susmayı sakınleşncemı knusmayı tercih ediyolar bende tam tersi o an o oku hallolsun snrasında mtlu oluyum ıstiyorum
şu anda tek istediğim buydu olmadı uyumus yada numaradan uyumus
balık burcu olan varmı aranızda yada aslan
erkekler hepmi böyle canları sıkkın olunca knuşmak yerine susmayı sakınleşncemı knusmayı tercih ediyolar bende tam tersi o an o oku hallolsun snrasında mtlu oluyum ıstiyorum
şu anda tek istediğim buydu olmadı uyumus yada numaradan uyumus
balık burcu olan varmı aranızda yada aslan
Eşim balık, öldür ağzından tek laf çıkmazbaşkalarından duyarım bazen bir şeylere canı sıkıldığını biraz canım yanar ama geçer..Bende halletmeden asla rahat edemem..Erkekler hissiz, kabalar bazen..Tıpkı kurşun kalem gibiler canım..Her ne kadar ince görünseler de hammaddeleri odun maalesef
.
Eşim balık, öldür ağzından tek laf çıkmazbaşkalarından duyarım bazen bir şeylere canı sıkıldığını biraz canım yanar ama geçer..Bende halletmeden asla rahat edemem..Erkekler hissiz, kabalar bazen..Tıpkı kurşun kalem gibiler canım..Her ne kadar ince görünseler de hammaddeleri odun maalesef
.
al bnm esımı vur senın esıne aynı bnm esımı tarıf ettın bazen solemez bana can sıkıntısını annesınden kardesınden duyarım cok sınırlerım bozulur bana neden solemıyosun sen derdını nıye baskalarından duyuyorum dıye kızarım.oda bana onemlı bısey deıl ole olsa ılk sana solerım der kapanır ama delı eder benı o huyu.
Canim guzide bekarimm bunlar hep boyle bide benimki cani skkinken uyur biliyomusun :) ben sinirden cildirrim o uyudugunda.yarin konusalim bn uyuyorum der bide aaah ahh Ay kizlaaar bide ben cok mutsuzumbu gece ablam ve mini minnacik bi bucuk yasindaki yegenim amerikaya gdicekler ( cok uzuluyorum 2 bucukta havaalanina gidcez tam bir duygu seli 1 sene orda olcaklar cok uzuluyoruuuum (
bende balığım da her sıkıldığımda anlatıırm ona hatta o bıktım bu sıkılmalarından derne güzel bi benzetme olmuş o kurşun kalem tıpkı öyleler işte
yarın grşcez bakalım ya tamam ya devam olck ben bugün nie böyle küsüştüğmüzü bile bilmiyorum boşunamı üzülüyorum şu an paranoyakmı oldum anlamıyrm bişey
bazen hiç evlenmemeyi düşünüyorum snradan pişman olmıcamı bilsem evlenmicem
Kimisi bağırıp çağırmayı sever, kimisi susmayı, kimisi de yılıştıkça yılışmayı üstüne gelmeyi... Erkekler garip. Benim burcum aslan
Hayırlısı olsun tatlım
.
bak işte benımkıde o tip öküzlerden az önce banada yarın konuşalım uyuorum dedi ne knuscam bn yarın knuscak hevesım bıle kalmaz
Allah kavuştursun canım hemencecik geçiversin günler
benden bulaştı o duygusallıkKızlar bana müsade, sohbetinize doyum olmuyor ama sanırım genel olarak bu akşam çok duygusalızJuju yok ondan sanırım :26::26: toparlayamıyoruz onsuz :44::44:
Birazcık tv izleyeyim, izlerken sızarımALLAH rahatlık versin hepinize, bebeği olanlar lütfen benim için koklayıp uyusun
Herkese iyi geceler, öpsün sizi yedi cüceler
.
Gicik bi durum ya sende rahat olmaya calis belki hakkaten yarina hic bi problem kalmamis olcak belli olmuyor halleri sen kendini yipratma ama :)
Cok tesekkur ederim bu arada ins hemen gecer zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?