- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.741
erkekler hepmi böyle canları sıkkın olunca knuşmak yerine susmayı sakınleşncemı knusmayı tercih ediyolar bende tam tersi o an o oku hallolsun snrasında mtlu oluyum ıstiyorum
şu anda tek istediğim buydu olmadı uyumus yada numaradan uyumus
balık burcu olan varmı aranızda yada aslan
cnm erkeklerın genel hali bu yadırgama bence.....bende tek benım eşim mi böyle zannederdım bir sorun oldugu zaman konusmak yerıne yarın konusalım şimdi sinirliyız derdi.....bende çatlardım tabi...aslında dogru olanı onlar yapıyor sinirliyken agzımızdan ıstemedıgımız kelımelerr çıkabılır..durduk yere bir kere daha kırılabılırız...
bu arada hepinize günaydınlar......dün kimse olmayınca ben de çıktım ve kitap okudum nihayet huzur sokağını bitirdim....dizi ile uzaktan yakından alakası yok.merak edenlere söyleyeyim.....
sırada açlık oyunları serisi var.....
aranızda kitap okuyan ya da zaman bulan var mı?
bende vakit buldukca okurum son kitabım yarım kaldı bende bir türlü bitiremedim açlık oyunlarının güzel olduğunu duymuştum bu arada nasıl oldun cnm
slmmmmm kamilllerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr orcoo adamım ya
bol bol kalorıler harcanıyonıomu bakem buralar nıye bole tenha pazar dıyemı bakın juju kaptanımın yoklugunda kaptanlık bandımı kımseye sormadan ben aldımhemen toplasın neler yaptınız nekadar kalorı aldınız nekadar verdınoız anlatın bakem aldırmayın masamı elıme toplasın toplasınnn kaçamak yapıonuz demı hepınız yakaladım sızııııı pazar kaçamagının b..nu cıkarmayalım sakın sonra uzuluruzz
kızlar bende gruba dahil olmak istiyorum nasıl mümkün oluyor ve ne yapılması gerekiyor,sevgiler
slmmmmm kamilllerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr orcoo adamım ya
bol bol kalorıler harcanıyonıomu bakem buralar nıye bole tenha pazar dıyemı bakın juju kaptanımın yoklugunda kaptanlık bandımı kımseye sormadan ben aldımhemen toplasın neler yaptınız nekadar kalorı aldınız nekadar verdınoız anlatın bakem aldırmayın masamı elıme toplasın toplasınnn kaçamak yapıonuz demı hepınız yakaladım sızııııı pazar kaçamagının b..nu cıkarmayalım sakın sonra uzuluruzz
ben kaçamak yapacaktım ama vazgeçtim....ya evet neden kimseler yok herkeşşler geziyor...
bende evde yalnız
Gezdim ve geldimama en çok burada mutlu oluyorum bunu çok iyi anladım
.
Bu arada harika bir şey oldu kızlar2 hafta önce bir gömlek beğenmiştim.Ayıldım bayıldım o gömleğe amaaa 42 bedene kadar varmış..42 bedenin Üst kısmı dar geldi ama öyle böyle darlık değil..Alınmayacak şekilde :44::44: ne kadar üzülmüştüm
Veeeeeeeeeeeee bu gün gittim denedim 42 büyük geldi :124::124::124: tabiki 40 bedenini aldım :114::114: offffffff ben çok başarılıyım yaaheheheh şaka bir yana nasıl hoşuma gittii..mağazada kabinde olan bayanların yanında, sırf bu gömlek için kilo verdim ve değdi, harika bir duygu bu dedim, saçım kapalı olmasa birde savurucaktım
.
nerelerdeydın gene......ohh gezin bakalım:)
ya gamze ben 2 gundur çok antep fıstıgı yıyorum.kalorısı çok mu?
eşimin ark ı getirmiş.....dün 1 avuc verdı onu yedim biraz öncede yedim...(((((
akşama ceza bana sadece ayran içeceğim
bu arada bim den tavuk döner almıstım hanı su paket halınde olanlar varya....içinden kıl çıktı midem bulandı ya......[/B]
Ayyyy bu bimde iyice abarttı heeeeNyese her şerde bir hayır vardır canım, yememişsin iyiki
Evet fıstıklar çok kalorili maalesef canım.. 30 gr. 190 kalori, emin ol bir porsiyon dolma bile daha masumdur 2 avuç fıstıktan hahahhaha bu dolma nasıl bir yara bırakmış içime
.
30 gr mı ne kadar ki acep bir su bardagı edermi
tamam yemıyorum...190 rakamından sonra direk şutladım paketi...
akşama bana ceza olsun
Birazcık daha az eder, yarım su bardağı diyelim
.
ayyyyyyyyyyyyy bir daha fıstık mıstık yok.....eşim kocaman torba abur cuburu koydu önüme gitti.acıkırsan bunları ye aklım sende kalmasın dıye....elimi bile sürmedim.ama şu fıstıga dayanamadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?