Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm erkeklerın genel hali bu yadırgama bence.....bende tek benım eşim mi böyle zannederdım bir sorun oldugu zaman konusmak yerıne yarın konusalım şimdi sinirliyız derdi.....bende çatlardım tabi...aslında dogru olanı onlar yapıyor sinirliyken agzımızdan ıstemedıgımız kelımelerr çıkabılır..durduk yere bir kere daha kırılabılırız...

bu arada hepinize günaydınlar......dün kimse olmayınca ben de çıktım ve kitap okudum nihayet huzur sokağını bitirdim....dizi ile uzaktan yakından alakası yok.merak edenlere söyleyeyim.....
sırada açlık oyunları serisi var.....
aranızda kitap okuyan ya da zaman bulan var mı?

Son düzenleme:

bende vakit buldukca okurum son kitabım yarım kaldı bende bir türlü bitiremedim açlık oyunlarının güzel olduğunu duymuştum bu arada nasıl oldun cnm

bende vakit buldukca okurum son kitabım yarım kaldı bende bir türlü bitiremedim açlık oyunlarının güzel olduğunu duymuştum bu arada nasıl oldun cnm

valla canım ağrılarım devam edıyor.....bir de üstüne adet oldum.o da bele vurur biliyorsun.....1 hafta benı süründürmezse rahat etmez bu hastalık....

bu arada açlık oyunlarını bende yeni duydum hemen aldım.....gecen gun filmi vardı izlemedim kitabını okuyacagım diye...

slmmmmm kamilllerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr orcoo adamım ya
bol bol kalorıler harcanıyonıomu bakem buralar nıye bole tenha pazar dıyemı bakın juju kaptanımın yoklugunda kaptanlık bandımı kımseye sormadan ben aldım hemen toplasın neler yaptınız nekadar kalorı aldınız nekadar verdınoız anlatın bakem aldırmayın masamı elıme toplasın toplasınnn kaçamak yapıonuz demı hepınız yakaladım sızııııı pazar kaçamagının b..nu cıkarmayalım sakın sonra uzuluruzz

ben kaçamak yapacaktım ama vazgeçtim....ya evet neden kimseler yok herkeşşler geziyor...

bende evde yalnız

kızlar bende gruba dahil olmak istiyorum nasıl mümkün oluyor ve ne yapılması gerekiyor,sevgiler

Hoş geldin canım, her zaman sohbetimize ve kilo vermemize dahil olabilirsin çünkü diyet demek=motivasyon demek..Seninde kiloyla ilgili sorunun varsa İnşaallah en güzel şekilde motive olup çözersin..hoş sohbetler ve diyetler canım

.

hahahahaha ben ilk seni kaptan sanmamışmıydım dalinim yaaa vala b...nu çıkarttım sanırım hahahah amma velakinn toparlayacak güç var bende

.

Bu arada harika bir şey oldu kızlar 2 hafta önce bir gömlek beğenmiştim.Ayıldım bayıldım o gömleğe amaaa 42 bedene kadar varmış..42 bedenin Üst kısmı dar geldi ama öyle böyle darlık değil..Alınmayacak şekilde :44::44: ne kadar üzülmüştüm

Veeeeeeeeeeeee bu gün gittim denedim 42 büyük geldi :124::124::124: tabiki 40 bedenini aldım :114::114: offffffff ben çok başarılıyım yaa heheheh şaka bir yana nasıl hoşuma gittii..mağazada kabinde olan bayanların yanında, sırf bu gömlek için kilo verdim ve değdi, harika bir duygu bu dedim, saçım kapalı olmasa birde savurucaktım

.

Gezdim ve geldim ama en çok burada mutlu oluyorum bunu çok iyi anladım

.

nerelerdeydın gene......ohh gezin bakalım:)
ya gamze ben 2 gundur çok antep fıstıgı yıyorum.kalorısı çok mu?
eşimin ark ı getirmiş.....dün 1 avuc verdı onu yedim biraz öncede yedim...(((((
akşama ceza bana sadece ayran içeceğim

bu arada bim den tavuk döner almıstım hanı su paket halınde olanlar varya....içinden kıl çıktı midem bulandı ya......
[/B]

wuuuuuuuuuuuuuuuu........canım benım nasıl hemencecik farketmiş......spor yaptıgındandır.....
bu arada benim öndekiler bıraz buyuk oldugu için hiçbir gömlege sıgmam heralde

Ayyyy bu bimde iyice abarttı heeee Nyese her şerde bir hayır vardır canım, yememişsin iyiki

Evet fıstıklar çok kalorili maalesef canım.. 30 gr. 190 kalori, emin ol bir porsiyon dolma bile daha masumdur 2 avuç fıstıktan hahahhaha bu dolma nasıl bir yara bırakmış içime

.

30 gr mı ne kadar ki acep bir su bardagı edermi

tamam yemıyorum...190 rakamından sonra direk şutladım paketi...
akşama bana ceza olsun

Birazcık daha az eder, yarım su bardağı diyelim

.

ayyyyyyyyyyyyy bir daha fıstık mıstık yok.....eşim kocaman torba abur cuburu koydu önüme gitti.acıkırsan bunları ye aklım sende kalmasın dıye....elimi bile sürmedim.ama şu fıstıga dayanamadım....

Bu arada menümü yazayım

Sabah kahvaltı

Kahvaltımı ödül öğün olarak yaptım..12 gibi yaptım..özetle sayayım yine..

3 adet sigara böreği
2 çatal patates kızartması
2 tane minik kurabiye
3 yemek kaşığı biber patlıcan domates ve havuç kızartması..(Tencerede haşlama tarzı)
Peynir normal, zeytin 2 tane

Bu ödül öğünümdü, aralarda bir şey yemedim..

Akşam 1 adet salatalık ve 1 fincan şekersiz nescafeyle günü kaparım..

Bol su içiyorum ve 6 saat dışarda gezdim, çok tempolu olmasada epey yürüdüm..Sporumu az sonra yarım saat eliptik olarak yapacağım..

.

ayyyyyyyyyyyyy bir daha fıstık mıstık yok.....eşim kocaman torba abur cuburu koydu önüme gitti.acıkırsan bunları ye aklım sende kalmasın dıye....elimi bile sürmedim.ama şu fıstıga dayanamadım....

Kıyamam hastasın yaa canımm :26::26::26: Yeme gülüm yaa, kalk 1 kilo hıyar (salatalık) al yanına hahahahha ye dur

.

maden sen yazdın bende geri kalmayım .....

sabah: 1 adet muz
1 avuç antep fıstıgı

öğlen: biraz tavuk ama ölçüsü yok 2-3 yk olbilir
1 bardak ayran
2-3 turşu

akşam: 1 avuç fıstık

bugünüm bittiiiii......bol su ile günümü tamamlarım.spor yok hala hastayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…