- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.761
Kıyamam hastasın yaa canımm :26::26::26: Yeme gülüm yaa, kalk 1 kilo hıyar (salatalık) al yanına hahahahha ye dur
.
maden sen yazdın bende geri kalmayım .....
sabah: 1 adet muz
1 avuç antep fıstıgı
öğlen: biraz tavuk ama ölçüsü yok 2-3 yk olbilir
1 bardak ayran
2-3 turşu
akşam: 1 avuç fıstık
bugünüm bittiiiii......bol su ile günümü tamamlarım.spor yok hala hastayım
Zararın neresinden dönersek kardırbu gün artık yemek namına hiç bir şey yok
.
Bu arada menümü yazayım
Sabah kahvaltı
Kahvaltımı ödül öğün olarak yaptım..12 gibi yaptım..özetle sayayım yine..
3 adet sigara böreği
2 çatal patates kızartması
2 tane minik kurabiye
3 yemek kaşığı biber patlıcan domates ve havuç kızartması..(Tencerede haşlama tarzı)
Peynir normal, zeytin 2 tane
Bu ödül öğünümdü, aralarda bir şey yemedim..
Akşam 1 adet salatalık ve 1 fincan şekersiz nescafeyle günü kaparım..
Bol su içiyorum ve 6 saat dışarda gezdim, çok tempolu olmasada epey yürüdüm..Sporumu az sonra yarım saat eliptik olarak yapacağım..
şimdi ben senın odul ogunune baslamazmıyım.kız bune bole allah ne etmesın senı nerde nekadar karbonhıdyat yag varsa yalayıp yutmusun kızartmalar borekler kurabıklercok kızdım sana 2 kılo verdın saldın sen bak kurabıyeyı yedın kızartmayı nıye yıyon hadı onu yedın boregı nıye yıyon odul dedıgın tek bı secenekten kaçamak yapmaktır butunnn yagları mıdeye ındırmek deıl.vay basıma gelennnnn cezalısın ben anlamam hemen 50 mekık ve 600 kalorı elıptık yap ve gel yoksa küserim sana hıhhh
.
maden sen yazdın bende geri kalmayım .....
sabah: 1 adet muz
1 avuç antep fıstıgı
öğlen: biraz tavuk ama ölçüsü yok 2-3 yk olbilir
1 bardak ayran
2-3 turşu
akşam: 1 avuç fıstık
bugünüm bittiiiii......bol su ile günümü tamamlarım.spor yok hala hastayım
sende kuruyemısın dıbıne gozune vurmusun be kuzum zaten hastasın yatıosun yeme bunları bukadar 1 avuc neyıne yetmedı esıne salata yaptır koydur yanına haslanmıs tavuk salatası yatarken muz yeme kabız olursun zorlar.ama genede hafıf sayılır menun 200 kalorılık fıstık yemısın belkı daha fazla onun yerıne 200 calorılık tavuk yada salata yesen butun gun tok olursun sana ceza yok muafsın ama genede dıkkat hatta sen 2 kat dıkkat et mecbur yatıosun sekerım
sende kuruyemısın dıbıne gozune vurmusun be kuzum zaten hastasın yatıosun yeme bunları bukadar 1 avuc neyıne yetmedı esıne salata yaptır koydur yanına haslanmıs tavuk salatası yatarken muz yeme kabız olursun zorlar.ama genede hafıf sayılır menun 200 kalorılık fıstık yemısın belkı daha fazla onun yerıne 200 calorılık tavuk yada salata yesen butun gun tok olursun sana ceza yok muafsın ama genede dıkkat hatta sen 2 kat dıkkat et mecbur yatıosun sekerım
he ya çok yemısım fıstıgı.....muzu da mide bulantısı için yıyorum cnm....mide bulantısını alıyor ya....zaten 1 tane kalmıstı bitti....tmm bugün böyle oldu ama yarın süper bir menü ile karsınızdayım sayın seyirciler.......
yalnız şu dibine vurmussun lafına cok güldüm yabeni güldürmeyın belim ağrıyor yaaaaa poff
cnm bir an evvel düzelirsin inşvalla canım ağrılarım devam edıyor.....bir de üstüne adet oldum.o da bele vurur biliyorsun.....1 hafta benı süründürmezse rahat etmez bu hastalık....
bu arada açlık oyunlarını bende yeni duydum hemen aldım.....gecen gun filmi vardı izlemedim kitabını okuyacagım diye...
Bu arada harika bir şey oldu kızlar2 hafta önce bir gömlek beğenmiştim.Ayıldım bayıldım o gömleğe amaaa 42 bedene kadar varmış..42 bedenin Üst kısmı dar geldi ama öyle böyle darlık değil..Alınmayacak şekilde :44::44: ne kadar üzülmüştüm
Veeeeeeeeeeeee bu gün gittim denedim 42 büyük geldi :124::124::124: tabiki 40 bedenini aldım :114::114: offffffff ben çok başarılıyım yaaheheheh şaka bir yana nasıl hoşuma gittii..mağazada kabinde olan bayanların yanında, sırf bu gömlek için kilo verdim ve değdi, harika bir duygu bu dedim, saçım kapalı olmasa birde savurucaktım
.
bende menümü yazıyorum
SABAH:
1 dilim ekmek 4 zeytin ,peynir,domates,maydanoz,1 çatal tahin helvası
ÖĞLE:
sabah kahvaltı biraz geç olmuştu 2 kaşık kuru fasulye,1kaşık pilav
ARA:
2 dilim ayva
AKŞAM:
1 tabak pırasa,1 kepçe çorba ,yoğurtlu kırmızılahana salatası
artık suyumu tamamlar 1 şekersiz nescafe içerim o kadar
ve 2,5 saat yürüyüş
SABAH
domates
1 tane pide
öğlen
1 kase sütlaç
akşam
yok
SUUUUUUUU
daha tamamlamaım
SPOR
deniz kıyısında 2.5 saat yürüdüm
Herkese merhabaaa bugun hic giremedim hic keyfim yk dun gece bizimkileri (ablam ve yegenim) yolcu ettik 1 sene napcam ben ya oof offf(
Menumu yazayim bende cok duzensiz oldu 2 ogun yedim sadece gec kalktigim icin
Sabah: sucuklu yumurta yedim hemde baya baya yedim 2 dilim ekmek peynir sekersiz cay
Aksam: istiridye mantariyla az yagli sote ( yarim tabak) bi kase yogurt
2 3 litre su
cnm üzülme bunlar ilk günler oldugu için böyle hissedıyorsun....okuldu sınavdı derken bir bakmıssın zaman geçmiş.....
İnsallah oyle olur canim yabu arada sana da tekrardan gecmis olsun ya insallah kisa zamandA gelirsin kendine
Merhaba Kızlar ;
İlk olarak bütün kilo veren arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum. o kadar çok şey yazmak istiyurm ki ama aktaramıyorum. tatil mükemmeldii..Neyse resmim nasıl :)))
bu arada kazak aldım M-M-M BEDEN.. hiç M beden almamıştımm.Acuk diyeti bozdum gibi ama dengelemeye çalıştım
JUJU fazla nete giremedim hep hastanelerdeydik. Bebeğime geçmiş olsun dileklerin için Allah razı olsun senden... Spor 6 gündür hiç yapmadım. yeme içmem hiç abartı olmadı hatta bu hafta daha fazla zayıflayacak gibiyim iştahsızlıktan doğru düzgün yiyemedim.
Menüm:
Sabah (12:00)(Aslında öğlen yemiş oldum. Anca kahvaltıya fırsat oldu)
zeytin
peynir
bal
1 dilim ekmek
Ara:
Muz
Öğle : yok
Akşam(17:45)
pilav üzeri et
1 bardak ayran
Ara:
Çay ve çok az fındık ezmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?