Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kıyamam hastasın yaa canımm :26::26::26: Yeme gülüm yaa, kalk 1 kilo hıyar (salatalık) al yanına hahahahha ye dur

.

yemicemm yoksa şişko kalırım

bu hafta pazara da gidilmedi bakalım hafta içi napcam ya.....bizimkine de yemek yap demeye korkuyorum.mutfak tanınmaz oluyor

Zararın neresinden dönersek kardır bu gün artık yemek namına hiç bir şey yok

.

sende kuruyemısın dıbıne gozune vurmusun be kuzum zaten hastasın yatıosun yeme bunları bukadar 1 avuc neyıne yetmedı esıne salata yaptır koydur yanına haslanmıs tavuk salatası yatarken muz yeme kabız olursun zorlar.ama genede hafıf sayılır menun 200 kalorılık fıstık yemısın belkı daha fazla onun yerıne 200 calorılık tavuk yada salata yesen butun gun tok olursun sana ceza yok muafsın ama genede dıkkat hatta sen 2 kat dıkkat et mecbur yatıosun sekerım

hahahahahahahah yok hayatım salmam ben, offfff yarın başlıyor asıl maç Cezam neyse çekerim hakime hanım amma velakin salmak yok..toplamak var ya ben ödül yemek değilde öğün olarak düşündüm, yani bir öğünde istediğimizi yememeiz ödül gibi düşündüm :26::26:

.

he ya çok yemısım fıstıgı.....muzu da mide bulantısı için yıyorum cnm....mide bulantısını alıyor ya....zaten 1 tane kalmıstı bitti....tmm bugün böyle oldu ama yarın süper bir menü ile karsınızdayım sayın seyirciler.......

yalnız şu dibine vurmussun lafına cok güldüm ya beni güldürmeyın belim ağrıyor yaaaaa poff

Bende güldümmmmmm

.

cnm bir an evvel düzelirsin inş

haha saçları savursan tam olurmuş gercekten ne güzel 2,5 kiloda bu kadar fark etmesi valla benimde kıyafetler fark etmeye başladı ama söz verdim kendime yaza kadar bişey almıcam yazın incacik ve narin bedenime alıcam cicileri

bende menümü yazıyorum
SABAH:
1 dilim ekmek 4 zeytin ,peynir,domates,maydanoz,1 çatal tahin helvası
ÖĞLE:
sabah kahvaltı biraz geç olmuştu 2 kaşık kuru fasulye,1kaşık pilav
ARA:
2 dilim ayva
AKŞAM:
1 tabak pırasa,1 kepçe çorba ,yoğurtlu kırmızılahana salatası

artık suyumu tamamlar 1 şekersiz nescafe içerim o kadar

ve 2,5 saat yürüyüş

SABAH

domates
1 tane pide

öğlen

1 kase sütlaç

akşam

yok

SUUUUUUUU

daha tamamlamaım

SPOR

deniz kıyısında 2.5 saat yürüdüm

SABAH

domates
1 tane pide

öğlen

1 kase sütlaç

akşam

yok

SUUUUUUUU

daha tamamlamaım

SPOR

deniz kıyısında 2.5 saat yürüdüm

sende benım gibi yıyıp yıyıp akşam acısını çıkaranlardansın galiba

Herkese merhabaaa bugun hic giremedim hic keyfim yk dun gece bizimkileri (ablam ve yegenim) yolcu ettik 1 sene napcam ben ya oof offf (

Menumu yazayim bende cok duzensiz oldu 2 ogun yedim sadece gec kalktigim icin
Sabah: sucuklu yumurta yedim hemde baya baya yedim 2 dilim ekmek peynir sekersiz cay

Aksam: istiridye mantariyla az yagli sote ( yarim tabak) bi kase yogurt

2 3 litre su

cnm üzülme bunlar ilk günler oldugu için böyle hissedıyorsun....okuldu sınavdı derken bir bakmıssın zaman geçmiş.....

Merhaba Kızlar ;

İlk olarak bütün kilo veren arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum. o kadar çok şey yazmak istiyurm ki ama aktaramıyorum. tatil mükemmeldii..Neyse resmim nasıl :)))
bu arada kazak aldım M-M-M BEDEN.. hiç M beden almamıştımm. Acuk diyeti bozdum gibi ama dengelemeye çalıştım

Hoş geldin canımmmmmmmmmm

.

JUJU fazla nete giremedim hep hastanelerdeydik. Bebeğime geçmiş olsun dileklerin için Allah razı olsun senden... Spor 6 gündür hiç yapmadım. yeme içmem hiç abartı olmadı hatta bu hafta daha fazla zayıflayacak gibiyim iştahsızlıktan doğru düzgün yiyemedim.
Menüm:
Sabah (12:00)(Aslında öğlen yemiş oldum. Anca kahvaltıya fırsat oldu)
zeytin
peynir
bal
1 dilim ekmek

Ara:
Muz
Öğle : yok
Akşam(17:45)
pilav üzeri et
1 bardak ayran
Ara:
Çay ve çok az fındık ezmesi

canım çok geçmiş olsun umarım bebişin iyidir artık.. bu arada juju izinli.

GAMZEM HOŞBULDUK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…