- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.801
Canım ben bir otomobil firmasında, hasar kasko danışmanlığı yapıyordum :26:
.
günaydın canım. bu sabah eşimle kızım ankara yolcusu. kızım inşallah kar yağar diyerek gitti.günaydınnn bizim takımmmm
uygarlık gelişirken hangi akıllı çıkıpta sabahın köründe işe gdelim demiş
çok soğuk ankara bırrrrrrrrrrr donuyorum bugün tekrardan dönüyrm sahalara yürüyüşümü yapcam akşam eğer yapmazsam dövün beni artık
soğuk moğuk o işe gidilecek o kadar
ya bende artık iyileşsem
neden bıraktın ki evde sıkılırsın.....
günaydın canım. bu sabah eşimle kızım ankara yolcusu. kızım inşallah kar yağar diyerek gitti.
çok geçmiş olsun benimde şu grip+sinüzit hala geçmedi . antibiyotiğim bitti hala hastalık devam ..yürüyüşte yapamıyorum.
ve şuan paartesi sendromunu yaşıyorum heralde .. mal mal oturuyorum masada. yüzüm asık. bu arada juju bu hafta yok mu .(3-4 gün izin alcaktı da)
Çok sıkılıyorum hemde, iyiki sizlerle tanıştım yoksa daha çok sıkılırdım..Patron yüzünden ayrıldım canım..yoksa işimi çok seviyordum..iyice hak yemeye başladı ve maaşlarımızı gününde asla vermiyordu..ben oraya 2 tane araca ücret ödeyip gidiyordum..erkenden saat 7 de kalkıp gitmeye değmiyordu yani tatlım :26::26::26:
.
günaydın canım. bu sabah eşimle kızım ankara yolcusu. kızım inşallah kar yağar diyerek gitti.
nedir bu sayfanın hali böyle ya.......
şu hafta bitse de normale dönsek artık.....
diğer haftadan sonra düzenli kurallarımızı koyalım artık juju......
bende cumadan sonra 2 gün yokum.......yani haftasonu...
aöf sınavı var onun için
2-3 kişiden başka düzenli giren yok....
izinli olanların dışında tabi.....
sanırım hepsi bu döneme denk geldi:26:
Ben de tam bu döneme denk geldim ya, zannediyorum hep böyle ve minnacık üzülüyorum açıkçsı :26::26:
.
bende bakınıyorum sabahtan beeri in cin top oynuyooo
aslında ilk hafta böyle değildi.....
aysun öğretmen oldugu için eşi ile izinde....
juju , bu hafta misafirleri geldi çok giremem demişti ama henüz uğramadı...
diğer arkadaşlar dan zes in sanırım bebeği rahatsızdı......
bu haftayı da böyle geçirelimde...juju geldiği zaman bu konuyu konuşalım......
haklısın cnm jujunun dediği gibi şu kadar msj yaz bu kadar msj yazda olmaz başka bişey bulmak lazım ben akşam çok fazla nete giremiyorum ama sabah 8 aksam 4 arası burdaym hep
ömnrüm diyet sayfalarını okumakla geçiyo
Aynen canımama bir itiraf bu kadarcık olmamıza rağmen benim motivasyonum tam gaz ilerliyor
.
bazı aksaklıklar tabi ki olur mesela benim kotam dolar daha az girerim .....ama uzun zamandan beridir sanki var bir düzensizlik.....
motivasyon tam gaz devam canım sende olmasan kim gazlıcak bizi(ayy hiç olmadı o gazlıcak lafı)
bazı aksaklıklar tabi ki olur mesela benim kotam dolar daha az girerim .....ama uzun zamandan beridir sanki var bir düzensizlik.....
motivasyon tam gaz devam canım sende olmasan kim gazlıcak bizi(ayy hiç olmadı o gazlıcak lafı)
hahahahahahah olsun boşver artık aile olduk, ailede gazlanır, bizde gazlıyoruz
.
verr gazzıııııııııı
benim geçen hafta çok düşüktü motivasyon ama takımla alakalı değildi etkisi olmuşmudur bilmiorum ama spor yapamadım fln garip bi haftaydı inş bugün başlıcm yeniden
1 haftadır geziyorum dışardaym uzun zamandır çıkmıyodum dışarı bi sürü zayıf kız gördüm sevgilimin yanında kendimi bu şekilde çok kötü hissettim ondn düştü motvasynum sanrım onada yazık herkes fit bi sevgiliye sahip olmak ister yani söz verdim içimden ona 2 ay snraya yani diğer bi grüşmemize kadar beni tanıyamıcak hale gelcem olumlu olarak tabiiiii
Varya ben senin gibi olsam, yani amacım daha ciddi birşey olsa asla spor yapmadan günü kapatmm..asla kaçamak yapmam..herkese en başta da sevgilime kanıtlarım kendimi, azmimi..bu ciddi bir amaç, hedef..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?