Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın canım. bu sabah eşimle kızım ankara yolcusu. kızım inşallah kar yağar diyerek gitti.

soğuk moğuk o işe gidilecek o kadar
ya bende artık iyileşsem

çok geçmiş olsun benimde şu grip+sinüzit hala geçmedi . antibiyotiğim bitti hala hastalık devam ..yürüyüşte yapamıyorum.

ve şuan paartesi sendromunu yaşıyorum heralde .. mal mal oturuyorum masada. yüzüm asık. bu arada juju bu hafta yok mu .(3-4 gün izin alcaktı da)

neden bıraktın ki evde sıkılırsın.....

Çok sıkılıyorum hemde, iyiki sizlerle tanıştım yoksa daha çok sıkılırdım..Patron yüzünden ayrıldım canım..yoksa işimi çok seviyordum..iyice hak yemeye başladı ve maaşlarımızı gününde asla vermiyordu..ben oraya 2 tane araca ücret ödeyip gidiyordum..erkenden saat 7 de kalkıp gitmeye değmiyordu yani tatlım :26::26::26:

.

valla ara sıra ugrarım demişti ama yok......

anladım cnm:26::26::26:

Son düzenleme:
nedir bu sayfanın hali böyle ya.......
şu hafta bitse de normale dönsek artık.....
diğer haftadan sonra düzenli kurallarımızı koyalım artık juju......
bende cumadan sonra 2 gün yokum.......yani haftasonu...
aöf sınavı var onun için
2-3 kişiden başka düzenli giren yok....
izinli olanların dışında tabi.....
sanırım hepsi bu döneme denk geldi:26:

Ben de tam bu döneme denk geldim ya, zannediyorum hep böyle ve minnacık üzülüyorum açıkçsı :26::26:

.

Ben de tam bu döneme denk geldim ya, zannediyorum hep böyle ve minnacık üzülüyorum açıkçsı :26::26:

.

aslında ilk hafta böyle değildi.....
aysun öğretmen oldugu için eşi ile izinde....
juju , bu hafta misafirleri geldi çok giremem demişti ama henüz uğramadı...

diğer arkadaşlar dan zes in sanırım bebeği rahatsızdı......
bu haftayı da böyle geçirelimde...juju geldiği zaman bu konuyu konuşalım......

çünkü motive azalıyor.....takıma girme amacımızı unutmamalıyız.....
eğer benim gibi düşünmeyen varsa lütfen herkes geldikçe fikrini söylesin....
bazı arkadaşlarımız nerdeyse hiç uğramıyor.....
takım kurallarını gelecek haftadan sonra juju devreye soksun bence.....

bende bakınıyorum sabahtan beeri in cin top oynuyooo

yani...........ben bu konuda sivrilmek istemıyorum açıkcası.....
ama ne zaman gelip baksam hep aynı kişiler.......
bazen hiçbir şey yazmadan cıkıp gitiğim oluyor...
ya anlıyorum ben çalışmıyorum ..çalışan veya çocugu olanlara göre daha rahatım
ancak diğer takımlarda hem çalışan hem çocugu olan bir sürü kişi var....
paylaşımları da çok fazla....illa ki konu diyet olmak zorunda değil ki...
belki ben yanlış düşünüyorumdur....bilemiyorum:26:

Son düzenleme:
haklısın cnm jujunun dediği gibi şu kadar msj yaz bu kadar msj yazda olmaz başka bişey bulmak lazım ben akşam çok fazla nete giremiyorum ama sabah 8 aksam 4 arası burdaym hep

ömnrüm diyet sayfalarını okumakla geçiyo

Aynen canım ama bir itiraf bu kadarcık olmamıza rağmen benim motivasyonum tam gaz ilerliyor

.

Aynen canım ama bir itiraf bu kadarcık olmamıza rağmen benim motivasyonum tam gaz ilerliyor

.

bazı aksaklıklar tabi ki olur mesela benim kotam dolar daha az girerim .....ama uzun zamandan beridir sanki var bir düzensizlik.....
motivasyon tam gaz devam canım sende olmasan kim gazlıcak bizi(ayy hiç olmadı o gazlıcak lafı)

hahahahahahah olsun boşver artık aile olduk, ailede gazlanır, bizde gazlıyoruz

.

verr gazzıııııııııı

benim geçen hafta çok düşüktü motivasyon ama takımla alakalı değildi etkisi olmuşmudur bilmiorum ama spor yapamadım fln garip bi haftaydı inş bugün başlıcm yeniden

1 haftadır geziyorum dışardaym uzun zamandır çıkmıyodum dışarı bi sürü zayıf kız gördüm sevgilimin yanında kendimi bu şekilde çok kötü hissettim ondn düştü motvasynum sanrım onada yazık herkes fit bi sevgiliye sahip olmak ister yani söz verdim içimden ona 2 ay snraya yani diğer bi grüşmemize kadar beni tanıyamıcak hale gelcem olumlu olarak tabiiiii

Varya ben senin gibi olsam, yani amacım daha ciddi birşey olsa asla spor yapmadan günü kapatmm..asla kaçamak yapmam..herkese en başta da sevgilime kanıtlarım kendimi, azmimi..bu ciddi bir amaç, hedef..

.

Varya ben senin gibi olsam, yani amacım daha ciddi birşey olsa asla spor yapmadan günü kapatmm..asla kaçamak yapmam..herkese en başta da sevgilime kanıtlarım kendimi, azmimi..bu ciddi bir amaç, hedef..

.

işte bende o hırs yok yani onun bana dediklerini kiloyla ilgili sana deseler süzülürdün heralde şimdi bende herşeyi takarım kafaya bi bunu takamadım

ama bu sefer hırslancam çok fena bozuldum söyldiklerine görür o 2 ay snra

Gunaydin bacilaaaar napiyonuz :) ay ben dagittim kendimi dun bi arkadasim askerden izne geldi o bahaneyle iyi eglendik gece 5te uyudum ve daha yeni uyandim hic hosuma gitmedi bu.3 gundur hergun 4-5 gibi uyuyorum ogunumde az oluyor boylece neyse ya onmli dgl size bisey olmasin hihihi

Garfieldcim ben senin gibi sevdicegimi sasirtmak icin 2 ayda 7 kilo verdim sende cooook rahat verirsin ki ben az bile verdim yani

Cornella baci isyaninda haklisin dedigingibi 2 3 tane duzenli giren kisi var bencede.yani bende hergun sizlerkadar yazmiyorum girip okuyorum ckiyorum genelde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…