- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.841
kızlar oy kullandınız mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...592070-ara-sicaklar-ara-soguklar-mezeler.html
takip etmedimki ben şimdi grdim baktmda jarnım acıktı en iyisi hiç bakmamak
bnmde şu an karnım dümdüz regliyim bide diyettenmidir nedir hiç şişlik hissetmiyorum
darısı başıma.. ben de karnım dümdüz olsun eski giyemediklerim uysun istiyorum. hayal gibi şimdilik..
cornella paylaşım konusunda haklısın.. üstüme alındım o yüzden kendimle ilgili sıkıntıyı sana dile getireyim. ilk haftalarda çok güzel giriyordum. daha doğrusu hiç çıkmıyordum. sonra tatil girdi araya.. geldikten sonra da bayağı moralimi bozan şeyler oldu motivasyonumu toparlayamadım.. kızın hastalığı, uykusuz geçen geceler... şimdi sınavlarım var haftasonuna ama gene de gelip yazmaya çalışıyorum. şu aralar ayırabileceğim yarım saat günde en fazla.. bu dönemler geçici. herkesin hayatında olabilen şeyler.
mesela dün gece size haftasonu menümü yazdım. kimse okuyup yorum yazmamış, ceza vermemiş. kendimle ilgili bi sıkıntı paylaştım mesela.. çözüm önerisi istedim ama hal böyle olunca da iyicene kopuyor insan..gerçekten çok üzgünüm..
cnm seninle ilgili bir sıkıntı var galiba ya:26::26::26::26:
cuma yarışmalarının paylaşım yerıne püsküüt yazmış istersen sen gir bi oku.....
juju henüz gelmedi. o yüzden ilgilenemedi......
püsküütle mi konusacaksın acaba......umarım takımda kalmaya devam edersin.....
aa benim haberim yok hiç... ne oldu ki!!
ye sen deyince ben de gittim okudum şimdi.. aynen yazdığını okudum.. püsküüte özel meaj attım.. o zamanlar bebeğimin 3-4 ay olduğunu, ve paylaşım azlığımın sebeplerini falan anlattım.. ben takımdan çıkarıldım sanıyordum. diskalifiye ve tekrar yarışamamk ifadeleri çok koydu be ya... oyy oyy çok mutsuzum şimdi ben ya.. demek ondan yazdıklarıma cevap vermiyordunuz
İNŞALLAH KUZUM ÜŞÜMEZ. BAYA Bİ TEMBİHLEDİM BABASINI AMA..malesef kar yok cnm yağmazda bu aralar sadce kuru ayaz var sıkı giydirseydin seninkileri
kesinlikle herkeste bende dahil tatil pisikolojisi var. 15 tatil bitince daha düzenli oluruz.birde affınıza sığınarak bende çalışıyorum ve iş yerinde biraz aksama oluyo. mesela bugün ohh güzelce takip edicem dedim ama kaymakam geldi ve nete bırak masama oturamadım :))) ama genede tüm yazılanları hep okuyorum. birdeeee bazen yazdığım eleştirileri siliyorum . karşımdakinin alınmasından korkuyorum.nedir bu sayfanın hali böyle ya.......
şu hafta bitse de normale dönsek artık.....
diğer haftadan sonra düzenli kurallarımızı koyalım artık juju......
bende cumadan sonra 2 gün yokum.......yani haftasonu...
aöf sınavı var onun için
2-3 kişiden başka düzenli giren yok....
izinli olanların dışında tabi.....
sanırım hepsi bu döneme denk geldi:26:
Kızlar öğle yemeğimi yedim şimdi, ama şunu farkettim..Çok çabuk ve daha az gıdalarla o kadar doyuyorum ki anlatamam..Bir de 40 kere çiğneme taktiğini hiç uyguluyormusunuz?
.
darısı başıma.. ben de karnım dümdüz olsun eski giyemediklerim uysun istiyorum. hayal gibi şimdilik..
cornella paylaşım konusunda haklısın.. üstüme alındım o yüzden kendimle ilgili sıkıntıyı sana dile getireyim. ilk haftalarda çok güzel giriyordum. daha doğrusu hiç çıkmıyordum. sonra tatil girdi araya.. geldikten sonra da bayağı moralimi bozan şeyler oldu motivasyonumu toparlayamadım.. kızın hastalığı, uykusuz geçen geceler... şimdi sınavlarım var haftasonuna ama gene de gelip yazmaya çalışıyorum. şu aralar ayırabileceğim yarım saat günde en fazla.. bu dönemler geçici. herkesin hayatında olabilen şeyler.
mesela dün gece size haftasonu menümü yazdım. kimse okuyup yorum yazmamış, ceza vermemiş. kendimle ilgili bi sıkıntı paylaştım mesela.. çözüm önerisi istedim ama hal böyle olunca da iyicene kopuyor insan..gerçekten çok üzgünüm..
İNŞALLAH KUZUM ÜŞÜMEZ. BAYA Bİ TEMBİHLEDİM BABASINI AMA..
kesinlikle herkeste bende dahil tatil pisikolojisi var. 15 tatil bitince daha düzenli oluruz.birde affınıza sığınarak bende çalışıyorum ve iş yerinde biraz aksama oluyo. mesela bugün ohh güzelce takip edicem dedim ama kaymakam geldi ve nete bırak masama oturamadım :))) ama genede tüm yazılanları hep okuyorum. birdeeee bazen yazdığım eleştirileri siliyorum . karşımdakinin alınmasından korkuyorum.
kızlar bende öyle uzun uzun çiğneyemem. ama yemek yerken bıçak kullanmak( biz öyle bıçakla falan yemezdik) baya bi yavaşlatıyo. mesela 1 tane köfteyi 5-6 ya kesip yiyosun ve pisikolojik olarak çok yemişgibi hissediyoeum. bunu şiddetle tavsiye ederim.
silme kız eleştirileri insanın gururuna dokunan şeyler olmadığı sürece yaz istediğini yoksa nasıl zayıflıcaz mesela bana ne çok yedin tombik fln de zayflayamıcan fln diyebilirsin
gerçekten dikkatten kaçmıştır cnm sıkma canını inş takımda kalırsındarısı başıma.. ben de karnım dümdüz olsun eski giyemediklerim uysun istiyorum. hayal gibi şimdilik..
silme kız eleştirileri insanın gururuna dokunan şeyler olmadığı sürece yaz istediğini yoksa nasıl zayıflıcaz mesela bana ne çok yedin tombik fln de zayflayamıcan fln diyebilirsin
vaytttt sayfada 5 kişiyizzzzzzzzzzzz gözleim doluyorrrrrrrrrr vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Benim müdür gitti.( rahatım )vaytttt sayfada 5 kişiyizzzzzzzzzzzz gözleim doluyorrrrrrrrrr vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gerçekten dikkatten kaçmıştır cnm sıkma canını inş takımda kalırsın
ay buna çokk güldümm
yaparsn kuuzcum bende yapamıodm toparlandm kendime geldimhııı tamam anlaşıldı.. bundan sonra korkun benden.çünkü yediklerimi daha da dikkat edeceğim. sizlerinde yediklerinizi en ince detayınıda takip edeceğimmm..
az önce doktordan geldim hastalığın kendini yenilemiş.. yeniden antibiyotik ve hafta sonuna kadar spor yokkkkk.((. valla ağlayacağım yaaa aklıma bile gelmezdi spor yapamadığım için bu kadar üzüleceğim.
bende işten cıkıp evime gidiyorum bakalım annem ne pişirmişşşşşşşş açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmevet ama ben kaçar yemek yapmaya gidiyommm ama tekrar geliçem bekleyin beni anacımm
hııı tamam anlaşıldı.. bundan sonra korkun benden.çünkü yediklerimi daha da dikkat edeceğim. sizlerinde yediklerinizi en ince detayınıda takip edeceğimmm..
az önce doktordan geldim hastalığın kendini yenilemiş.. yeniden antibiyotik ve hafta sonuna kadar spor yokkkkk.((. valla ağlayacağım yaaa aklıma bile gelmezdi spor yapamadığım için bu kadar üzüleceğim.
benim menü belli pırasaaaaa
ayy tek başıma yiyeceğim eşim kuzum yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?