Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

garfield; ben ünideyken aşkımla görüşecem diye 1,5 ayda 8 kilo zayıflamıstım bir de üstüne hergün saatlerce spor.......

büşra; valla en son bugün isyannnnnnnnnnnnnnnn dedim artık....ama haksız mıyım ya eğer öyle ise sorun bende dicem susacağım

Kızlar öğle yemeğimi yedim şimdi, ama şunu farkettim..Çok çabuk ve daha az gıdalarla o kadar doyuyorum ki anlatamam..Bir de 40 kere çiğneme taktiğini hiç uyguluyormusunuz?

.

Kızlar öğle yemeğimi yedim şimdi, ama şunu farkettim..Çok çabuk ve daha az gıdalarla o kadar doyuyorum ki anlatamam..Bir de 40 kere çiğneme taktiğini hiç uyguluyormusunuz?

.

ben onu hıc yapamıyorum....sıkılıyorum......
bende 1 saat önce 1 adet greyfurt yedim......

süpermisiniz nesiniz sizzz bnde 2 ayda 10 kilo vercem işte hatta daha fazla vercem

ben onu hıc yapamıyorum....sıkılıyorum......
bende 1 saat önce 1 adet greyfurt yedim......

Canım hastasın ve çok fazla dengeli beslenemiyor gibisin..Bu iyileşme aşamsını geciktirmesin..:26::26: çünkü kuvvetli ve sağlıklı beslenirsen daha güçlü olursun gibi

.

.

ben denemiştim daha önce cnm o kdr çiğneyince ağzımın içi bi garip oluyo midem bulanıyo yiyemiyorum

Canım hastasın ve çok fazla dengeli beslenemiyor gibisin..Bu iyileşme aşamsını geciktirmesin..:26::26: çünkü kuvvetli ve sağlıklı beslenirsen daha güçlü olursun gibi

.

farkındayım cnm ama maalesef yapcak bir şey yok.....çünkü henuz ayaklanamadım...eşim de evde yok....o yuzden ne olursa yıyorum

.

onu bende hiç yapamıyorum bu arada herkese tünaydınnnn ben biraz geç kalkıyorum kahvaltı falan bu saati buluyo girmem
bu arada arkedeşler en son doğumdan önce giydiğim ve sonra oram buram pörtlediği için giyemediğim buluz tarzı badilerim vardı bugün tekrar denedim vee gayette güzel oldularrr çok ama çok sevindimmm

Offf bende o duyguyu dün yaşadımm

.

Offf bende o duyguyu dün yaşadımm

.

bnmde şu an karnım dümdüz regliyim bide diyettenmidir nedir hiç şişlik hissetmiyorum

bende tel trafiği yaşadım.üni de okuyan kardeşim aradı bende annemi aradım.....
off çok sıkılıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…