- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.821
garfield; ben ünideyken aşkımla görüşecem diye 1,5 ayda 8 kilo zayıflamıstım bir de üstüne hergün saatlerce spor.......
büşra; valla en son bugün isyannnnnnnnnnnnnnnn dedim artık....ama haksız mıyım ya eğer öyle ise sorun bende dicem susacağım
Kızlar öğle yemeğimi yedim şimdi, ama şunu farkettim..Çok çabuk ve daha az gıdalarla o kadar doyuyorum ki anlatamam..Bir de 40 kere çiğneme taktiğini hiç uyguluyormusunuz?
.
Gunaydin bacilaaaar napiyonuz :) ay ben dagittim kendimi dun bi arkadasim askerden izne geldi o bahaneyle iyi eglendik gece 5te uyudum ve daha yeni uyandim hic hosuma gitmedi bu.3 gundur hergun 4-5 gibi uyuyorum ogunumde az oluyor boylece neyse ya onmli dgl size bisey olmasin hihihi
Garfieldcim ben senin gibi sevdicegimi sasirtmak icin 2 ayda 7 kilo verdim sende cooook rahat verirsin ki ben az bile verdim yani
Cornella baci isyaninda haklisin dedigingibi 2 3 tane duzenli giren kisi var bencede.yani bende hergun sizlerkadar yazmiyorum girip okuyorum ckiyorum genelde :))
garfield; ben ünideyken aşkımla görüşecem diye 1,5 ayda 8 kilo zayıflamıstım bir de üstüne hergün saatlerce spor.......
büşra; valla en son bugün isyannnnnnnnnnnnnnnn dedim artık....ama haksız mıyım ya eğer öyle ise sorun bende dicem susacağım
ben onu hıc yapamıyorum....sıkılıyorum......
bende 1 saat önce 1 adet greyfurt yedim......
Kızlar öğle yemeğimi yedim şimdi, ama şunu farkettim..Çok çabuk ve daha az gıdalarla o kadar doyuyorum ki anlatamam..Bir de 40 kere çiğneme taktiğini hiç uyguluyormusunuz?
.
ben denemiştim daha önce cnm o kdr çiğneyince ağzımın içi bi garip oluyo midem bulanıyo yiyemiyorum
Canım hastasın ve çok fazla dengeli beslenemiyor gibisin..Bu iyileşme aşamsını geciktirmesin..:26::26: çünkü kuvvetli ve sağlıklı beslenirsen daha güçlü olursun gibi
.
.
onu bende hiç yapamıyorum bu arada herkese tünaydınnnn ben biraz geç kalkıyorum kahvaltı falan bu saati buluyo girmem
bu arada arkedeşler en son doğumdan önce giydiğim ve sonra oram buram pörtlediği içingiyemediğim buluz tarzı badilerim vardı bugün tekrar denedim vee gayette güzel oldularrr çok ama çok sevindimmm
Offf bende o duyguyu dün yaşadımm
.
onu bende hiç yapamıyorum bu arada herkese tünaydınnnn ben biraz geç kalkıyorum kahvaltı falan bu saati buluyo girmem
bu arada arkedeşler en son doğumdan önce giydiğim ve sonra oram buram pörtlediği içingiyemediğim buluz tarzı badilerim vardı bugün tekrar denedim vee gayette güzel oldularrr çok ama çok sevindimmm
Offf bende o duyguyu dün yaşadımm
.
bnmde şu an karnım dümdüz regliyim bide diyettenmidir nedir hiç şişlik hissetmiyorum
bnmde şu an karnım dümdüz regliyim bide diyettenmidir nedir hiç şişlik hissetmiyorum
bnm daha yeniAyyy hepimiz aynı anda denk geldik yaa, juju bilebenimde dün bitti
.
bide eskiden şişkinlik çok olurdu akşamları geç ve çok yemektenmişartık olmuyor o kadar
bnm daha yeni
bnde yerdim akşam çayla aburcubur sabaha patlamaya hazır bomba gbi olurdum şimdi kelebekler(benzetme manyak oldu) gbi kalkıyorum yataktannn
bnm daha yeni
bnde yerdim akşam çayla aburcubur sabaha patlamaya hazır bomba gbi olurdum şimdi kelebekler(benzetme manyak oldu) gbi kalkıyorum yataktannn
bende tel trafiği yaşadım.üni de okuyan kardeşim aradı bende annemi aradım.....
off çok sıkılıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?