- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.861
hafta sonu sınav var...1 kelime bile bilmıyorum....hiç çalışasım yok......
akşama ne yıcem ya.....
biraz üstün körü bak bari yada nette özetini bul.. (ben öyle yapardım)
sanada biraz pırsa göndereyim.
beşi biyerde çayımı içiyom ohh nede güzel yapmışım ellerime sağlıkk
sağol kuşum ama benim pırasa ile aram yoktur..
küçükken hıc unutmam babam zorla yedırırdı.agzımda tutardım...
mutfaktan bir şey almak bahanesı ıle gıder çöpe dökerdım.....
hahahahahahahah yok hayatım salmam ben, offfff yarın başlıyor asıl maçCezam neyse çekerim hakime hanım amma velakin salmak yok..toplamak var ya ben ödül yemek değilde öğün olarak düşündüm, yani bir öğünde istediğimizi yememeiz ödül gibi düşündüm :26::26:
.
kızlar biliyorsunuz hastalıgım devam ediyor yanı hala yatıyorum o yuzden de yeme düzenım mahvolmus duurmda....aile den uzak da olunca maalesef eşimle baş başa verıyoruz idare etmeye çalısıyoruz....
eşim çok yogun çalısıyor..o yuzden o eve gelınce bır de ona yemek yapırmak istemıyorum..soruyor canım çorba yapayım mı falan fılan....ama mesele onu yıyebılmekte yattıgım için mumkun olmuyor.....o sebebpten ötürü bu hafta bıraz saglıksız oldu ama elimden gelenı yapmaya çalısıyorum....
eşim biraz önce aradı dısardan bırsey getıreyım dedi ama istemedım....getırecegı şey emınım bol kalorılı olacaktı...
bel fıtıgım yetmıyor gıbı bır de regl oldum...ayaga kalktım basım döndü...çünkü karnım açtı.....o sebepten 4-5 tane biskrem yedım....yanı mecbur kaldım.....
bunları yazmaya kendımı mecbur hıssettım...
menümü yazayım daha dogrusu gun içinde yedıklerımı yazmak istiyorum...
sabah: kuru kayısı
öğlen: greyfurt
1 bardak ayran
ara: kuru kayısı
akşam: 5 adet biskrem
farkındayım çok kötu bır menu ama elimden bir şey gelmıyor....cumaya kadar yatarım buyuk ıhtımal çünkü ağrılarım dinmedi.....haftasonu da yokum....sınav var nasıl gıdecegım onu da bılmıyorum....
ben en iyisi menülerimi iyileşene kadar yazmayım sizin de motıvenızı bozmayım
hııı tamam anlaşıldı.. bundan sonra korkun benden.çünkü yediklerimi daha da dikkat edeceğim. sizlerinde yediklerinizi en ince detayınıda takip edeceğimmm..
az önce doktordan geldim hastalığın kendini yenilemiş.. yeniden antibiyotik ve hafta sonuna kadar spor yokkkkk.((. valla ağlayacağım yaaa aklıma bile gelmezdi spor yapamadığım için bu kadar üzüleceğim.
bu arda ben kıymalı pazı sarma yaptım az yağlı bundan yiyebilirmiyim sizce kızlarrçok güzel koktu yaaa
Kızlar bir sorunum var ve sizlere sorum olacak bu konuyla ilgili :26::26: Ara ara midem şişiyor yada karnım ve üst omuz kısmımda ağrılar oluşuyor..Kocaman nefes alırsam birazcık rahatlıyorum ama hemen yine geri geliyor..Bir kaç gün sürüyor bu..Acaba yediklerimden mi oluyor, yoksa pskolojik mi
.
nerdeyse herkesın bı problemi hastalığı var ay canlarıııııımşu kötü enerjimzi bi üstümüzden atalım derin derin nefesler alalıııııım bende bı bunalım takılıyorum sabahtan beri adet olcam onun etkısı mı anlamadım ama nefesim daralıyor sacma sapan hiiiç güzel olmayan menüme geciyorum simdi sabah cok gec uyandıgım ıcın dırek oglenden basladım olaya
öğlen: bir tabak brokoli ve karnbahar
ara yok
aksam: yarım tane tavuklu dürüm yedım ama ıncecıktı ekmeği ve cook acıkmıstım
ara: yeşil çay
bundan sonrada sanırım bi kase yogurt yerim
3 litre suya tamamlıcam
Kızlar bir sorunum var ve sizlere sorum olacak bu konuyla ilgili :26::26: Ara ara midem şişiyor yada karnım ve üst omuz kısmımda ağrılar oluşuyor..Kocaman nefes alırsam birazcık rahatlıyorum ama hemen yine geri geliyor..Bir kaç gün sürüyor bu..Acaba yediklerimden mi oluyor, yoksa pskolojik mi
cnm şeyyy gaz olabilirbenimde öyle problemim var hatta çocukluğumdan beri omuzuna kramp gibi giriyor
.
bilmem biliyor musunuz kalori sepeti diye bır site var...oraya gırdım 1 yıl aradan sonra....
68 kiloymusum hedefımı de 60 yazmısım... vay be.üstüne nerdeyse 10 kılo koymusum...[/
olsun cnm sen o yazdığın hedefe burda ulaşırsın inş bende o siteye giriyorum 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum
benim menümde
sabah
1dilim ekmek menemen peynir domates zeytin
öğle
1 dilim evde yaptığım bisküvili pasta
ara
2 dilim ayva
akşam
8 tane pazı sarma salata
benim menümde
sabah
1dilim ekmek menemen peynir domates zeytin
öğle
1 dilim evde yaptığım bisküvili pasta
ara
2 dilim ayva
akşam
8 tane pazı sarma salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?