Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hafta sonu sınav var...1 kelime bile bilmıyorum....hiç çalışasım yok......
akşama ne yıcem ya.....

biraz üstün körü bak bari yada nette özetini bul.. (ben öyle yapardım )
sanada biraz pırsa göndereyim.

beşi biyerde çayımı içiyom ohh nede güzel yapmışım ellerime sağlıkk

sağol kuşum ama benim pırasa ile aram yoktur..
küçükken hıc unutmam babam zorla yedırırdı.agzımda tutardım...
mutfaktan bir şey almak bahanesı ıle gıder çöpe dökerdım.....

sağol kuşum ama benim pırasa ile aram yoktur..
küçükken hıc unutmam babam zorla yedırırdı.agzımda tutardım...
mutfaktan bir şey almak bahanesı ıle gıder çöpe dökerdım.....

al bendende o kadar bende evde pişirmem. hafta sonu annem pişirdi eşim çok sever diye eşimde gidince bana kaldı muhterem pırasa

şimdiden 2 lt su içtimmm..kendimi
su içmeyi unutmayınnnnnnnn
yavaş yavaş ben evceğizime gideyim artık. görüşürüz kızlar..

hayır cnm bır ogunde ıstedıgın herseyı yemek deıldı8r odul ogun bır ogunde ıstedıgın en fazla ıkı cesıt yıyecegı abartmadan yemektır ıstedıgın kadar yemek deıldır.atıyorum bır gun yarım dılım pasta yada 1 dılım baklava 1 cıkolata gıbı

kızlar biliyorsunuz hastalıgım devam ediyor yanı hala yatıyorum o yuzden de yeme düzenım mahvolmus duurmda....aile den uzak da olunca maalesef eşimle baş başa verıyoruz idare etmeye çalısıyoruz....
eşim çok yogun çalısıyor..o yuzden o eve gelınce bır de ona yemek yapırmak istemıyorum..soruyor canım çorba yapayım mı falan fılan....ama mesele onu yıyebılmekte yattıgım için mumkun olmuyor.....o sebebpten ötürü bu hafta bıraz saglıksız oldu ama elimden gelenı yapmaya çalısıyorum....
eşim biraz önce aradı dısardan bırsey getıreyım dedi ama istemedım....getırecegı şey emınım bol kalorılı olacaktı...
bel fıtıgım yetmıyor gıbı bır de regl oldum...ayaga kalktım basım döndü...çünkü karnım açtı.....o sebepten 4-5 tane biskrem yedım....yanı mecbur kaldım.....
bunları yazmaya kendımı mecbur hıssettım...
menümü yazayım daha dogrusu gun içinde yedıklerımı yazmak istiyorum...
sabah: kuru kayısı

öğlen: greyfurt
1 bardak ayran

ara: kuru kayısı

akşam: 5 adet biskrem

farkındayım çok kötu bır menu ama elimden bir şey gelmıyor....cumaya kadar yatarım buyuk ıhtımal çünkü ağrılarım dinmedi.....haftasonu da yokum....sınav var nasıl gıdecegım onu da bılmıyorum....
ben en iyisi menülerimi iyileşene kadar yazmayım sizin de motıvenızı bozmayım

cnm ya sen iyi ol yeter boşver menüyü falan keşke dışardanda olsa bişeymi yeseydin başın falan dönmüş üzüldüm

Canım üzülme yaaa :26::26: sen yeterki iyi ol yaparsın sporunuda..

.

Kızlar bir sorunum var ve sizlere sorum olacak bu konuyla ilgili :26::26: Ara ara midem şişiyor yada karnım ve üst omuz kısmımda ağrılar oluşuyor..Kocaman nefes alırsam birazcık rahatlıyorum ama hemen yine geri geliyor..Bir kaç gün sürüyor bu..Acaba yediklerimden mi oluyor, yoksa pskolojik mi

.

nerdeyse herkesın bı problemi hastalığı var ay canlarıııııım şu kötü enerjimzi bi üstümüzden atalım derin derin nefesler alalıııııım bende bı bunalım takılıyorum sabahtan beri adet olcam onun etkısı mı anlamadım ama nefesim daralıyor sacma sapan hiiiç güzel olmayan menüme geciyorum simdi sabah cok gec uyandıgım ıcın dırek oglenden basladım olaya

öğlen: bir tabak brokoli ve karnbahar
ara yok
aksam: yarım tane tavuklu dürüm yedım ama ıncecıktı ekmeği ve cook acıkmıstım
ara: yeşil çay

bundan sonrada sanırım bi kase yogurt yerim

3 litre suya tamamlıcam

bilmem biliyor musunuz kalori sepeti diye bır site var...oraya gırdım 1 yıl aradan sonra....
68 kiloymusum hedefımı de 60 yazmısım... vay be.üstüne nerdeyse 10 kılo koymusum...

gamze; canım hiçbir fikrim yok ya omuzlarının agrımasını anlayamadım.miden yedıklerınden olabilirde......

büşra; inşallah bu kötü günlerimiz çabuk gecer.....
menün de kötu degıl sadece düzensız canım....

büşra sendemi regl oluosun aynı zamana denk geldik grıpça ne kadarda bağlıyız birbirimize

gamzecim karın mıde agrı sisliği bendede oluo arada sag tarafm sıkışıyo bazen dıorm kalbm sagdamı fln bnde dern nefes alınca gecıo ama sebebini hiç bilmiorum pskolojık değilde yemeden olabilir mıde sisliği fln

cornella bosver menuyu fln iyileş bi sen öncede ama bırazda ye bişeyler yanı en azından dısardan fln soyle bu seferde halsız kalcaksın

gelelim bana

sabah
2 dilim ekmek
biraz peynir

öğlen
1 dilim ekmek
başka bişey yok yanıma yemek almadm bugn geç kaldm işe cunku baskada bısey yıyemezdim

akşam
1 porsiyon karnıbahar haşlaması yagsız tuzsuz
1 kase yogurt
1 kase yayla çorbası

bırazdanda 1 elma yada portakal yerim suda tamamlıcm 2 lt
sporda yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…