Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bi tek bunu bulabildim boydan hep yüzümü çekerim ben malum alt bölge sorunlu
yazdan kalma bi foto burda 72 kiloyum tam yani başlangıç kilomda 65 oluncada atcam bi foto

ne kadar seksi bi vucüdum var dimi

ankara merkez seksi herkessss

Wuuuuuu çok güzel...aslında çok şanslısın, basen yok hiç..dümdüzsün..Yani inceldiğinde heryerin ne güzel incelir...Bayıldım tatlım, offff yazlarıda ne güzel oluyor yaaa

.

Wuuuuuu çok güzel...aslında çok şanslısın, basen yok hiç..dümdüzsün..Yani inceldiğinde heryerin ne güzel incelir...Bayıldım tatlım, offff yazlarıda ne güzel oluyor yaaa

.

teveccünüz efenim
yok kız gzl fln değilm yani bnm her yerim kilolu o yönden şanslıyım bıraz zayflayım bi Allahmm nasıl olcam cok merak edıyorum sırf meraktan zayıflıcammm

aslında ben hç beyaz giymezdm nasıl olduda gydıysem bıde bıkınılı foto varrrr kırmıız bide tobe tobe gecen yaz aklım başımda degılmıs benım

Dikkat: burada resim vardı, kaçırdınız..Göremediniz çirkinliğimi

Eeeeee yine diyete başladığım günlerde yani başlama kilom bu şimdi incecik kaldım, dal dal

.

Son düzenleme:
burdada gamzenın fotosu vardıı cok şey kaçırdınız valla ceza sizeeee ben gordum fıstık fıstıkkkk

vayyy maşşallah ne güzelmişsin kız sen

hiçte kilolu değilsinki bence yeter zayflama

cidden bak gayet gzl bi gruntu var şu an karsmda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…