Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkürler canım ama iisin çok süper kızıl saçlı afet maşallah san sübhannallah

alıntı felan yapmadık gördüğün üzre ben zaten çok anlamıyorum pcden eh işte azcık biliyorum

selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım...ben geldim ancak yazmaya zaman bulabildim... evim çoooooook kalabalıktı 3 gündür yatılı misafirlerim vardı artı birde doğum günü hengamesi derken ancak kendime geldim.... bu hafta ya annemde ya kaynanamda olcam sanırım iki taraftan da gelenler var... fırsatımı buldukçada yazarım ... geçmişi okuyamadım işe başlar başlamaz okucam ama söz...

bu arada resimler mi eklenmiş ne cornella nın resimlerini gördüm fıstıkım benim.... başka varmı bilmiyorum ...

ben iyiyim hala sert cisimleri yiyemesemde yavaş yavaş normal hayata dönüyorum sanırım... tartılmadım henüz bu hengame bana neye mal oldu bilmiyorum umarım eksilerde çıkarım ...

hımmmmmmmmmmmmm cuma günü kilo bildirimlerimiz beni endişelendiriyor tüm verilerim iş yerinde kaldı eşşek kafam kendime mail atmayı unutum...onun içinnasıl hallederim endişesi içerisindeyim... bakacaz artık çaresine... ama kilo bildirimlerini mümkün olan en erken saatte halledelim ki bende ekleme işini bitireyim evde ne durumda olurum bilmiyorum... offffffffffffff iş yerinde hayatım daha bi düzenli oluyordu yaaa

juju hosgeldın cnm ama ben suan hıc iyi değilim bir ben silemedim resımleri nedenını anlamadım.....ne yapacagımı şaşırdım.....mune ye elif e püsküüte mesaj yazdım ne yapacaım dıye ama dönüş olmadı .......çok sinir oldum ya ne yapabilirim juju

valla canım o konuda hiiiiç bi bilgim yok... site yetkilisine yazsaydın...

ve ben pek hoş bulmadım chentiq den haber varmı....

eski üyeymiş diskalifiye edilmiş... ve takımlara giremez diskalifiye edilen ve bizde ekledik kurallara aykırı bir işlem yaptık yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…