- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.921
tamam koyuyorum diğerleri şansalrını kaybettiler.......kızlar alıntı yapmayın geri sileceğim.....
cornella trafiğemi takıldı gı
bende göremedim foto moto ya...........
gamze bir daha at nütfen nütfen............
teşekkürler canım ama iisin çok süper kızıl saçlı afet maşallah san sübhannallah
koydum ya canım:)
kızlar silemedim ya neden...............
başka yorum yaptın diye sanırım. son mesaj düzenleniyor diye biliyorum
yok ya öyle bir şey yok.......ama silinmıyor resimler imdat yaaaaaaa((((((((((((
canım silemedin mi hala?
selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım...ben geldim ancak yazmaya zaman bulabildim... evim çoooooook kalabalıktı 3 gündür yatılı misafirlerim vardı artı birde doğum günü hengamesi derken ancak kendime geldim.... bu hafta ya annemde ya kaynanamda olcam sanırım iki taraftan da gelenler var... fırsatımı buldukçada yazarım ... geçmişi okuyamadım işe başlar başlamaz okucam ama söz...
bu arada resimler mi eklenmiş ne cornella nın resimlerini gördüm fıstıkım benim.... başka varmı bilmiyorum ...
ben iyiyim hala sert cisimleri yiyemesemde yavaş yavaş normal hayata dönüyorum sanırım... tartılmadım henüz bu hengame bana neye mal oldu bilmiyorum umarım eksilerde çıkarım ...
hımmmmmmmmmmmmm cuma günü kilo bildirimlerimiz beni endişelendiriyor tüm verilerim iş yerinde kaldı eşşek kafam kendime mail atmayı unutum...onun içinnasıl hallederim endişesi içerisindeyim... bakacaz artık çaresine... ama kilo bildirimlerini mümkün olan en erken saatte halledelim ki bende ekleme işini bitireyim evde ne durumda olurum bilmiyorum... offffffffffffff iş yerinde hayatım daha bi düzenli oluyordu yaaa
juju hosgeldın cnm ama ben suan hıc iyi değilim bir ben silemedim resımleri nedenını anlamadım.....ne yapacagımı şaşırdım.....mune ye elif e püsküüte mesaj yazdım ne yapacaım dıye ama dönüş olmadı .......çok sinir oldum yane yapabilirim juju
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?