- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.181
nasıl bi beyin varsa kabul etmiyo benimki
bak oğlum diyettesin zayıflıcaksın diyorum kafa tutuyo bana
ne gzl yazmışsın cnm çok dgru söylediklerin sayılı gün çabuk geçerya ne çabuk cuma geliveriyoo
boşver cnm neti güzelce git gel sınavına nerde grysunki snava
nasıl bi beyin varsa kabul etmiyo benimki
bak oğlum diyettesin zayıflıcaksın diyorum kafa tutuyo bana
ne gzl yazmışsın cnm çok dgru söylediklerin sayılı gün çabuk geçerya ne çabuk cuma geliveriyoo
boşver cnm neti güzelce git gel sınavına nerde grysunki snava
doğru dürüst çalışmadım bile.....antalya da gireceğim cnm......aöf sınavları of offfff.zorla okul okuyorum ya
Günaydın fıstıklarrrr;
gamze şiir gerçekten çok güzeldi.
bu gün evdeyim hastalıktan izinliyim ve yeni kalktımm.. akşam döktürmüşsünüz muhabbeti. ama ben cornellaya ve jujuya çok hak veriyorum.
allahım bu hafta gözleme haftası sanki. odun ocağında yapılmış gerçek gözlemeler geliyor bana.evelsi gün okula getirdiler dün akşamda karşı komşum bi tabak verdi.
eşimde yok ki hepsini silip süpürsün.kahvaltıda çeyrek yedim gözüm kalmasın diye..
canım rahat ol. kaygı seviyeni yükseltme. bol şans dilerim.
kızlarrrrrrrrrrr günaydın...........
haftasonuna yaklaşıyoruz............
biliyorsunuz haftasonu sınav var....ve en yokum.....yani gittiğim yerde net varmış ama ne kadar girebilirim bilmiyorum....
günaydın birsencim......yarısını yesen sorun olmaz heralde...sonucta diğer öğünlerde yeterınce dengeliyoruz...
biliyor musun sen hak veriyorumd eyınce acaba ne konustuk dedimunutmuşum
bu arada geçmiş olsun iyice dinlen bugün...keyfını cıkar.....
bu arada bir an önce pazartesi olsun ya.....iple çekiyorum vallahi......
herkes burada olacak.......
kızlar biliyorsunuz sitede birkaç gün önce foto olayı yuznden gergin saatler yaşamıştım.......
JUJU kaptanımız geldiğinde eminim daha net acıklamalar yapacak ve artık takımın tam rayına oturması için açıklamalar yapacaktır......
ama onun yoklugunda benım de yasadıgım tedirginlik olsun chentiq arkadasımızın yasadıgı durum olsun bize bazı şeylerin farkına varmamızda emınım etkın rol oynamıştır.....şahsen benım bayagı oynadı.....
bu siteye ilk girdiğim sıralar buranın bu kadar ciddi site oldugunu anlamamıstım .....net oldukca takılırdım olmadıgında bazen 1 yıl hıc giremediğim olurdu.....
ancak son yaşadıgım ve şahit oldugum olaylar kk nın kendi özünde ne kadar ciddi çalıştıgını gösterdi.....
bir çok arkadasımız hiçbir ücret almadan bu topicleri düzene sokmaya çalısıyor.....
ve doğal olarak kurallar koyuluyor.....
ve birçok kişi aman alttarafı site değil mi ne olacak çıkar giderim ya da yenıden dönerim diyerek kuralları hiçe sayıyor.....bende dahil.....
biz henüz yenı bir takım oldugumuz için bu kuralları tam oturtamadık......
ama burdan cıktıgınızda eger çevrenızde sıızn gibi diyet yapan yoksa inanın çok zorlanırsınız ve burda ki kadar iradeli olamazsınız..tecrübe ile sabit.....
mesela benim birkaç pc ile ilgili sıkıntılarım var o kadar endişe ediyorum ki ya gıremezsem vs dıye...artık anladım buranın ne kadar ciddi oldugunu......
sizde bizim gibi üzülmeyin diye bu yorumu yaptım.umarım yanlış anlamazsınız........
çünkü benım o gün nasıl bir gerginlik yasadıgıma bazı takım ark larım şahit oldular....
ya da chentiq ne kadar üzülmüştür......
umarım bir daha böyle şeyler yaşamayız.....
İnşaallah canım kimse zor durumda kalmaz ve üzülmez, fakat şuna bir açıklık getireyim çok şükür ki bir site sonuçta çeker giderim düşüncesine hiç girmedim..küçükte olsa büyükte olsa emek var, kaldı ki buradaki emek çok büyük belli bir şey bu..onun için hepimiz bu emeğe saygı duyuyoruz zaten
.
cnm keşke herkes senin gibi olsa.ama maalesef.............
mesela ben gecen yıl karatay grubundayken birden internet sorunu yasandı ve eşim de baglatmadı kpss için.ve ben hiçbr şey söylemeden ayrılmıs oldum ....
ve hiç de düşünmedim ne oldu ne olacak dıye ......
ama artık işin ciddiyetinin farkına vardım......
Aaaaa bak bu açıdan düşünmemştim, ama çevremizde interneti olan arkadaşlarımız var, cep telefonları var en azındanbir çözüm buluruz artık vala çünkü sana sonuna kadar katılıyorum, buranın ciddi bir motivasyon merkezi olduğuna bende çok eminim artık
.
sen şanslısın kuzucum
komşular,arkadaşlar,ailen ohh Allah bozmasın
burda ne bi komşu ne başka bir şey
ama bakacagız çaresine artık......
burdan kopmak yok
tuğbacım şimdiden başarılar diliyorum bulunduğun ilde giremiyomuusn cnm sınava mersindeydin dimi sen
ben mesela bazı akşamlar giremiyorum nete eve geç geliyorum içim içimi yiyo giremedim bişey yazamadım diye dün dedemlerdeydik annemlere tutturdum eve gidelim işim var diye işimde kk işte
bende çok ciddi bi şekilde oturdu bu düzen sorumluluk bilinci yani bi gün habersiz girmesem korkuyorum atılcam yada bişey olcak diye çünkü eminim burdan ayrılırsam yapamam tek başıma çok denedim ama ilk defa 3 haftadır abur cubur yemeden duruyorum ben sizin sayenizde takımımız sayesinde oldu bu
hedefime ulaşmadan gitmeye hiç niyetim yok şu son 1 ayda hayatımın en önemli kararlarını aldım bunlardan biride diyetle ilgili bu kilolar gitcek ve bidaha hamilelikte bile almıcam o nasıl olcak derseniz ebru şallı almıoda ben nie alıyorum kardeşimmmmmmmmm
Bebeğim üzülme ama, olsun biz senin komşunda, arkadaşın da, ailende oluruz ki
.
tuğbacım şimdiden başarılar diliyorum bulunduğun ilde giremiyomuusn cnm sınava mersindeydin dimi sen
ben mesela bazı akşamlar giremiyorum nete eve geç geliyorum içim içimi yiyo giremedim bişey yazamadım diye dün dedemlerdeydik annemlere tutturdum eve gidelim işim var diye işimde kk işte
bende çok ciddi bi şekilde oturdu bu düzen sorumluluk bilinci yani bi gün habersiz girmesem korkuyorum atılcam yada bişey olcak diye çünkü eminim burdan ayrılırsam yapamam tek başıma çok denedim ama ilk defa 3 haftadır abur cubur yemeden duruyorum ben sizin sayenizde takımımız sayesinde oldu bu
hedefime ulaşmadan gitmeye hiç niyetim yok şu son 1 ayda hayatımın en önemli kararlarını aldım bunlardan biride diyetle ilgili bu kilolar gitcek ve bidaha hamilelikte bile almıcam o nasıl olcak derseniz ebru şallı almıoda ben nie alıyorum kardeşimmmmmmmmm
sevndim cnm genelde ben senin yazılarınla motive oluyodumSüpersin, bu günkü motive sahibemmmm
.
oku oku bitmiyo benim kuzenim var 30 yaşında devlet memuru 3 bin maaş alıo yükselcem diye hala okuyo düşünnn artıkbiliyorum cnmmm
yok cnm ben alanya da oturuyorum...ilçelerde sınav yapılmıyor o yğzden antalyaya gidiyorum....rezillik işte ya......sınavdan da soğuyorum böyle olunca.....
Maşallah laydlinehııım bu arada benim de en büyük hayalim Allah bize o günleri bahşederse hamilelikte kilo almamak burası sayesinde.........
13. takımda laydline var hala takımda ve hamilekilosu gram gram artıyor
kızlar ya canım acayip simit+ayran istiyor.......
bir de makarna
eğer bu hafta kilo kaybı yaşarsam.....haftaya yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?