- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.221
Düşün tatlım pizza yersen ağzındaki son lokma bitince herşey biticek, ama emeğin ne olucak..senin hayalin ve amacın var..emin ol pizzadan daha değerli bunlar..pizzayı yediğinde ki içinin acımasını RABBİM kimseye yaşatmasınotur koy önüne bir koca kase salata ye dur..Doyduğunda zaten pizza yemiş kadar olursun.. birde benim yanımda diyet yapmış olsan emin ol hiç zorlanmazdın seni motivasyon manyağı yaparım ammaaaa söylediklerimin hepsi de gerçek bunuda asla unutma..
.
valla çok cnm istiyor.....kaç haftadır eşim diyor cnm makarnayı çok istiyorsan ye ......hyrrrrrrrrdiyorum ama önumuzde ki hafta sanırım hüpletecem ohhh hayali bile güzel
esoş ye valla ya kızama 1 dilim ye otuurp da koca pizzayı yemede.....
ayrıca bu pizzanın hamuru incecik olan pizzacılar var onun dışında bence pizza masum
yemin ediyorum yemediğim pizza bile burnumdan geldi yeseydim nolurdu acabaşimdi ben bide gidermişim pizza yermişim bu kadar lafın üstüneee
yok yok yemem yersem top oluyummmm pes ediyorum pizza yemeyi düşündüğüm için kendime ceza veriyorum akşam bişey yemicemmmm:124::124::124:
yemin ediyorum yemediğim pizza bile burnumdan geldi yeseydim nolurdu acabaşimdi ben bide gidermişim pizza yermişim bu kadar lafın üstüneee
yok yok yemem yersem top oluyummmm pes ediyorum pizza yemeyi düşündüğüm için kendime ceza veriyorum akşam bişey yemicemmmm:124::124::124:
menum
sabah
4 adet köfte 1 dılım kepek ekmegı sekersız cay 1 ucgen krem peynır 4 adet kırma zeytın yesıl
ara 1 bardak süt
oğle 1 kase baharatlı yogurt ve 1 tane tutku :26:
ara 1 fıncan sutlu kahve arkadasım gelmıstı o sekerlı ıcınce mecbur bende ıctım
aksam sebze yemegı kucuk corba kasesıyle yarım dılım kepek ekmegı :26:yogurt haslama et 200 grm kadar
ara yok
1 bucuk lıtre su
30 dakıka tempolu elıptık ve 540 calorı
bugun menume bı duzenleme yaptım ıns yarın ıstedıgım kıloyu vermısımdır gazamız mubarek olsunn arkıdısler
bugunku menumu begendınızmı bakem
ya nıye kımse yokı nıye kımse menulerını yazmıyooooooo
SABAH
2 diim Ekmek
1 kase yoğurt
ÖĞLEN
2 yumurta
1 dilim ekmek
AKŞAM
fasulye yemeği
salata 3 kaşık
benden bu kadar
ALLAHA EMANET OLUN
yarın ıcın cok heycanlıyım ya ama bana kalırsa bu hafta cornıs daha fazla kılo verdı gıbıme gelıyo bense sankı sadece 500 grm verdım gıbı hıssedıyorum yarını ıple cekıorum suan bıle tartılasım var ama arka arkaya 3 bardak su ıctım 1 kıloya yakın agırlık olustu kalpten gıderım rakamı gorunce :)
kızlar bır tabagı etı tutku ıle doldurdum ve bır tabagıda hayvan yagıyla;(evdekı etlerden aldım bıcakla kesıp) evet yanlıs duymadınız bır tabak dolusu tutku ve bır tabak dolusu yag hayvan yagı ıkısınıde tv unıtesıne koydum bunu yersen yandakı tabak gıbı olacaksın dıye gordukce soguyorum resmen abur cuburdan sızde yapın bole seyler bakalım aksam kocam gorunce ne dıcek bunumu yıyon der
harbı hastayım ben ya hemde ruh hastasınapımmm abur cubur krızlerıme bole engel oldummu opldum gerısı teferruat arkadas
Menüm:
Sabah:
zeytin
peynir
bal
kaymak
2 dilim ekmek
Öğle
balık
taze sıkılımş portakal suyu
Ara:
muz
Akşam:
sulu köfte
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
herkese iyi akşamlar kızlar...cornella sınavın varmış başarılar dilerim... Allah zihin açılığı versin...
Dalin senin 3 çocuğun vardı değil mi? en küçükğü 2 aylık mıydı? ben mi yanlış hatırlıyorum. şey soracağım emziriyor musun? spor ve beslenme anne sütüne olumlu veya olumsuz etki yaptı mı?ya nıye kımse yokı nıye kımse menulerını yazmıyooooooo
Hangi bölümü okuyorsun cornella?menün güzelmiş......
sağol cnmsanırım bol bol sallayacagım.....
eşimin zoru ile yazıldım zaten bu aöf ye.....hayırlısı artık......
Hangi bölümü okuyorsun cornella?
alemsin ya
bence biscolata koy bir tabaga da onlar incecik ya
Dalin senin 3 çocuğun vardı değil mi? en küçükğü 2 aylık mıydı? ben mi yanlış hatırlıyorum. şey soracağım emziriyor musun? spor ve beslenme anne sütüne olumlu veya olumsuz etki yaptı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?