Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yemin ediyorum yemediğim pizza bile burnumdan geldi yeseydim nolurdu acaba şimdi ben bide gidermişim pizza yermişim bu kadar lafın üstüneee

yok yok yemem yersem top oluyummmm pes ediyorum pizza yemeyi düşündüğüm için kendime ceza veriyorum akşam bişey yemicemmmm:124::124::124:

valla seni bilmem de ben makarnamdan vazgeçmem arkidiş
kilo verdiğim zaman ödül olarak kendime 1 öğün veriyorum....bundan önce verdiğim ödüller;
1 adet lahmacun
1 dilim börek
ayrıca maalesef 1 adet baklava kaçamağım var.....
sonra hamsi kızartma(kızartma yasak olduğu için)
1 hafta hastalık dönemim de 5 adet biskrem
küçük bir dilim kek(kadın o kadar ısrarcıydı ki zorla ağzıma sokacaktı nerdeyse mecbur kaldım)

ama çok şükür kiloma bir etkısı olmadı.....diyorum da bakalım bu hafta beni neler bekliyor....
ayrıca belli bir saatten sonra ağzıma lokma koymuyorum.....püsküütümm sağolsun.....
ben denge sağladığımı düşünüyorum....o yüzden haftada bir kendime izin veriyorum
önümüzde ki hafta evlilik yıl dönümümüz büyük ihtimal dışarda yemek yeriz.kaçamak hakkımı o zaman kullanmak istiyorum.....
kaçamağım da 1 kaç dilim beyaz ekmek olsun.......
makarna yıne başka bahara kaldı:26::26::26:

bu arada şu an kefir içiyorum....tadı aynen böyle

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seviyorum sizi uleynnnnnnnnn

.

menum

sabah
4 adet köfte 1 dılım kepek ekmegı sekersız cay 1 ucgen krem peynır 4 adet kırma zeytın yesıl
ara 1 bardak süt

oğle 1 kase baharatlı yogurt ve 1 tane tutku :26:
ara 1 fıncan sutlu kahve arkadasım gelmıstı o sekerlı ıcınce mecbur bende ıctım

aksam sebze yemegı kucuk corba kasesıyle yarım dılım kepek ekmegı :26:yogurt haslama et 200 grm kadar
ara yok
1 bucuk lıtre su
30 dakıka tempolu elıptık ve 540 calorı

bugun menume bı duzenleme yaptım ıns yarın ıstedıgım kıloyu vermısımdır gazamız mubarek olsunn arkıdısler
bugunku menumu begendınızmı bakem

ya nıye kımse yokı nıye kımse menulerını yazmıyooooooo

ben beğendim cnm......
yemek saati ya belki o yüzden kimse yoktur....benim eşim evde olmadııgndan yemek saati falan söz konusu olmuyor:26:
bu hafta nasıl geçti anlamadım ya .....
kızlar unutmayın yarın bildirimimizi erken yapacagız...
juju öle demişti.....
[/B]

SABAH

2 diim Ekmek
1 kase yoğurt

ÖĞLEN

2 yumurta
1 dilim ekmek

AKŞAM

fasulye yemeği
salata 3 kaşık

benden bu kadar

ALLAHA EMANET OLUN

yarın ıcın cok heycanlıyım ya ama bana kalırsa bu hafta cornıs daha fazla kılo verdı gıbıme gelıyo bense sankı sadece 500 grm verdım gıbı hıssedıyorum yarını ıple cekıorum suan bıle tartılasım var ama arka arkaya 3 bardak su ıctım 1 kıloya yakın agırlık olustu kalpten gıderım rakamı gorunce :)

kızlar bır tabagı etı tutku ıle doldurdum ve bır tabagıda hayvan yagıyla;(evdekı etlerden aldım bıcakla kesıp) evet yanlıs duymadınız bır tabak dolusu tutku ve bır tabak dolusu yag hayvan yagı ıkısınıde tv unıtesıne koydum bunu yersen yandakı tabak gıbı olacaksın dıye gordukce soguyorum resmen abur cuburdan sızde yapın bole seyler bakalım aksam kocam gorunce ne dıcek bunumu yıyon der
harbı hastayım ben ya hemde ruh hastası napımmm abur cubur krızlerıme bole engel oldummu opldum gerısı teferruat arkadas

Son düzenleme:
SABAH

2 diim Ekmek
1 kase yoğurt

ÖĞLEN

2 yumurta
1 dilim ekmek

AKŞAM

fasulye yemeği
salata 3 kaşık

benden bu kadar

ALLAHA EMANET OLUN

hasret nerelerdesin sen.....eve yenı mi geldin yoksa*

ben mi daha fazla kılo verdim hem de yata yata
bence gamze ya da sensindir.....
bende tartılmamak için zor utuyorum amatartıya cıkmamaız lazım sabah aç karnına çıkacagız

alemsin ya
bence biscolata koy bir tabaga da onlar incecik ya

Menüm:
Sabah:
zeytin
peynir
bal
kaymak
2 dilim ekmek
Öğle
balık
taze sıkılımş portakal suyu
Ara:
muz
Akşam:
sulu köfte
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

herkese iyi akşamlar kızlar...cornella sınavın varmış başarılar dilerim... Allah zihin açılığı versin...

Menüm:
Sabah:
zeytin
peynir
bal
kaymak
2 dilim ekmek
Öğle
balık
taze sıkılımş portakal suyu
Ara:
muz
Akşam:
sulu köfte
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

herkese iyi akşamlar kızlar...cornella sınavın varmış başarılar dilerim... Allah zihin açılığı versin...

menün güzelmiş......
sağol cnm sanırım bol bol sallayacagım.....
eşimin zoru ile yazıldım zaten bu aöf ye.....hayırlısı artık......

ya nıye kımse yokı nıye kımse menulerını yazmıyooooooo
Dalin senin 3 çocuğun vardı değil mi? en küçükğü 2 aylık mıydı? ben mi yanlış hatırlıyorum. şey soracağım emziriyor musun? spor ve beslenme anne sütüne olumlu veya olumsuz etki yaptı mı?

alemsin ya
bence biscolata koy bir tabaga da onlar incecik ya

bence sen ve gamze kapısır bu hafta ben 500 grm verdıysem sukredecem.dıger arkadaslarımda olabülü ama ben olamam heralde :44: offf mıdem bı bosalsın hemen tartılacammmm ama sunuda solım eger vere vere 500 grm verdıysem ben dıyetı bırakırım

sımdı gordum cnm yazını.evet emıodu ama dıyete baslamadan once sutum bı azaldı bıdahada cogalmadı helvalar bozalar caylar tatlılar herseyı denedım bol suda ıctım bebekte evet 3 aylık olmak uzere bıberona alısınca memeyı ıstemedı arada sagarak verıyodum.tartıda 90 ı gorunce zaten sutumde yok dıye dıyete basladım suan hala dıyete baslamadan oncekı halınde sagıyorum bıraz cıkıyo herhangı bı etkısı olmadı yanı sendemı yenı annesın yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…