Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ya canım acayip simit+ayran istiyor.......
bir de makarna

eğer bu hafta kilo kaybı yaşarsam.....haftaya yiyeceğim

yarın cuma cnm bugün karbonhdrat yememekte fayda var cnm haftasonu ödül yaparsın kendine bnde haftasonu kendime minicik pizza yapcm cnm çok istedi gecen avmye gittim yanlışlıkla yemek katına çık nerdende çıktım yutkuna yutkuna geri indim paşa paşa :84::84::84::84::84:

Ben olsam 6'lı rakamlrı görmeden yemem

gamze yemin ediyorum sen benim çevremde olsan ben 1 ayda inerim 55e ya insanın hevesini kursağında bırakıyosun ama iyide yapıyosun şikayet ettiğimde yok ben pizza yapcaktım hafta sonu yapmayım bari utandım şimdiii:26::26::26::26::26::26:

Düşün tatlım pizza yersen ağzındaki son lokma bitince herşey biticek, ama emeğin ne olucak..senin hayalin ve amacın var..emin ol pizzadan daha değerli bunlar..pizzayı yediğinde ki içinin acımasını RABBİM kimseye yaşatmasın otur koy önüne bir koca kase salata ye dur..Doyduğunda zaten pizza yemiş kadar olursun.. birde benim yanımda diyet yapmış olsan emin ol hiç zorlanmazdın seni motivasyon manyağı yaparım ammaaaa söylediklerimin hepsi de gerçek bunuda asla unutma..

.

Ben olsam 6'lı rakamlrı görmeden yemem

valla çok cnm istiyor.....kaç haftadır eşim diyor cnm makarnayı çok istiyorsan ye ......hyrrrrrrrr diyorum ama önumuzde ki hafta sanırım hüpletecem ohhh hayali bile güzel

esoş ye valla ya kız ama 1 dilim ye otuurp da koca pizzayı yemede.....
ayrıca bu pizzanın hamuru incecik olan pizzacılar var onun dışında bence pizza masum

Bence hiçte masum değil, şöyle düşünüyorum..çıktığım yolda yaptığım yanlış küçük büyük hiç farketmez adı üstünde benim yoluma ters se bu, yanlışsa yapmamak gerekir..Pizza yemeden ölen var mı? tamam yerim ama en azından dur biraz yolumda ilerleyeyim..Vermişsem 3-5 kilo pizza yiyip bunun 2 kilosunu geri almaya hiçç niyetim yok..

.

bu ne azim kardeşim yaaaaaaa

bunlarda bizim kurallarımızmış.daha önce okumamıştım...........benim gibi okumayan varsa buyrun kızlar.............

5. TAKIM KURALLARI

1. hamile olan, bebek emziren ya da rejim yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olanların üye olarak kabul edilebilmesi için yaptığı rejimin kesinlikle diyetisyen ya da doktor kontrolünde olması gereklidir. Bu kuralın istisnası yoktur.*

2. Hızlı kilo verdiren “5 günde 3 kilo, haftada 5 kilo” gibi rejimleri ve dukan diyeti vb. sağlıksız rejimleri yapma planları olanlar takıma üye olarak kabul edilmezler.

3. Türkçe’yi olduğu gibi ve düzgün kullanmak kuraldır. Sesli harfleri atarak kelimeleri kısaltmayalım; v yerine w, g yerine q yazmayalım; cümleleri anlaşılmayacak şekilde birleştirmeyelim; ya da bilerek kelimeleri herhangi bir şekilde bozuk kullanmayalım.

4. Her üye kendi kilo çizelgesini hazırlar ve her Cuma günü günceller.*

5. Her üye günlük en az 10 mesaj yazmalıdır. Herkes yazdığı mesajın üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2…). 10 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne “----“ şeklinde tire koyar. Bu kurala uymayan; yani mesajlarını saymayan ya da son 7 gün içinde 3 gün, günlük mesajlarını yazmamış olan üye iki kez uyarılır. Aynı durumun üçüncü tekrarı halinde diskalifiye edilir.*

6. Her gün menü paylaşımı yapılır. Menüler gün sonunda toplu bir halde yazılır. Son 7 gün içinde 3 gün menü paylaşımı yapmayan üye iki kez uyarılır. Bu durumun üçüncü tekrarı halinde diskalifiye edilir.

7. Kilo bildirimleri her Cuma en geç saat 12:00’ye kadar yapılır. Bu saati geçen üyeler için “bildirimde bulunmadı” yazılır.

8. Mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan üye, iki kere uyarılır, aynı davranışın üçüncü tekrarı halinde diskalifiye edilir.

9. 1 *hafta habersiz gelmeyen üye diskalifiye edilir.

10. Kaçamak* yapan üye, yaptığı kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz yapar. Ne yapacağını egzersiz listesinden kendisi seçer.*
(Egzersiz listesi takım üyelerinin isteğine göre güncellenir; eklemeler ya da değiştirmeler yapılır.)

EGZERSİZ LİSTESİ..................(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek..............................210
Bisiklete Binmek.......................200
Bahçe İşleri..............................270
Yüzmek....................................290
Voleybol...................................260
Yürüyüş....................................200
Rampalı yürüyüş.......................550*
Step/Aerobik............................400
Koşmak....................................550
Merdiven Çıkmak.......................400
Paten yapmak...........................120*
Eliptik bisiklet yürüyüşü.............400
Pilates......................................220

Kaçamak: Rejim yapanın tüketmemesi gereken gıdaların genel tanımıdır.*

11. (Her üyenin haftalık 200 kalori spor cezası almadan kaçamak yapma hakkı vardır. Bu haklar biriktirilerek toplu olarak da kullanılabilir.)

Güzel ve zorda değil..Uyulabilir, kaldı ki bir çoğuna zaten uyuyoruz

.

Güzel ve zorda değil..Uyulabilir, kaldı ki bir çoğuna zaten uyuyoruz

.

evet hemen hemen.....ama mesela kaçamaklar neler* bunları da bilsek.örneğin çogu diyet listelerinde,hatta diyetisyenımın bana verdiği listeye göre makarna kaçak değil ama 2-3 kaşık tabi......
şerbetli tatlılar
ekmekle yenen kebaplar
soslu makarnalar
börek-poğaça-kurabiye vs.
beyaz undan yapılan her şey:)
çikolata

aklıma bunlar geldi.......

Bence kaçamaklar neler acaba diye düşünmeyelim tatlım, zaten kaçamağımız yok diyelim ve yapmayalım Düşünsene önünde tatlı var ve sen bunu yemek istedin, kaçamak yapıcaksın yani :26::26::26: 1 dilim yada küçük bir parçayla kalamam ki ben en iyisi kaçamağı unutup ödül menünde istediğin şeyi yemek :13::13: birde zaten mideler küçülüyor ödül bile olsa hemen şişiyor göbişler

.

gıttı cnm sukur dun tam 1000 kalorılık 25 er dakıkalık perıyotlarda elıptık yaptım gece 10 a kadar 1000 kalorı gıttı en dusuk .hırs ve azım bnm gobek adım sekerım hehehe ozguvene bakarmısın yarın mort olmakta var tabı :26:
bana hak vermedın kustum ıste hıh okadarcık gozlemeden bıseycık olmaz aksama telafı edersın bıraz daha az yıyerek
kaygılanma sekerım .akısına bırak bak bana ne gam ne tasa ohhhh kasımpasa durumları.herseye kafayı kıtlersen kafayoı yersın arkadasım bukadar takılma ayrıntılara.burdayız zayıflıyoruz guzel muhabbetlerımız var ben sızlerı sevıyorum bak burası cok onemlı ben kolay kolay kımseyı sevmem.topıkelrde daımı muhabbetım hıc olmamıstır ısınam ama sıze cok ısındım kıymetını bılın ulennnnnnnn sevıyorum senı sempanzem
kızlar ya canım acayip simit+ayran istiyor.......
bir de makarna

eğer bu hafta kilo kaybı yaşarsam.....haftaya yiyeceğim

guzum kahvaltıda ceyrek sımıt ve ayran yenebıloır tum dıyetısyenler soler bunu.ama yarım deıl ceyrek maksat beynını tatmın etsın yedımmı yedım olsun.bnm hatama dusme bak kendını yemıcem dıye zorlayınca moku cıkıyo hepsını goturuyon

ayy cenesı dusukelr dusmus gene cenenız oku oku bıtıremıyo.ben yokken az konusun takıp edemıyom sonraa.

bu arada atlamısım gibisankiacaba m.o tanıstıgımıza pelıncıkk.arkadaslara katılıyoreee bıraz daha bıze zaman ayır kuserım bak.

gozunu sevem sen kaçamak yapma dunyaları kacırıyon sonra aman dıım sen bole devam et gecen gunkı kaçamagın hala aklımda bı masayı yememısın
kaçamak dedıgın kucuk lokmalar halınde pasta kek vs yemektır ama senınkı bıldıgın hortumlama oluyo
yapmayalım kaçamak bnmde senden farkım yok gercı dun bende tutkuyu epey abarttım gece gozume uyku gırmedı sınır oldum o pısmanlıgı yasamaktansa yemem hacııı

hahahahahahahhahahahah çok güldümmmmmmmmmm

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…