Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba dalin... Benim bebeğim 7,5 aylık oldu. Anne sütü alıyor çok fazla spor (2,5 saat)yaptığım zaman azalıyo gibi geldi bana ama bol su içtiğimde normale dönüyor ben zaten 4 litre kadar su içiyorum belki onun etkisi birde yemeden fazla kısmamaya sadece abur cubur düşkünüyüm ondan dolayı çikolata bisküvi onları kesmeye çalışıyorum öyle olunca daha iyi sonuç oluyor. Ben zaten hamilelikte değilde doğumdan sonra çok kilo aldım yaaa....
bakalım inşallah vereceğiz kiloları...

evet dışardaydım bugün çok güzl bir hava vardı samsunda çarşıya gittim b iraz gezindim indirimlere baktım sonra eve geldim burda bir yaşlı teyze var komşu ona gittim onlarda toplanmışlar beraber oturduk sonrada eve geldim yemek yaptı bulaşık falan derken anca oturabildim menüyüde yazdım sonra bulaşıkları ayarladım ütüde bekler beni birazdan ütü yapcammmmmmmmm

nerdende aklına gelir byle şeyler ve alma şu tutkudan çocuklarmı yiyolar

ütümü :84::84::84::84::84::84::84::95::95::95::95::95::95::95::111::111::111::120::120::120: böle oluyorum adını duyunca

evde oluca insanın aklına geliyo tabi zorlada olsa yememey çalış olmazsa 1 tanecik ye

ıkızlerım 32 aylık kucuk olan 3 aylık yanı 2 ay 28 gunluk

maşallah sübhanallah onlara sen evde 24 saat ayaktasın o zaman ama ona bünye alışık olsa gerk sen 50 kutu tutkuyu da yesen az yani onlara yetişmeye allahım sna bağışlasın acısını göstermesin hayırlı elet etsin darısı başım
a

amınn cnm ole valla devamlı ayaktayım yemek yıcek vakıt bıle yok ama yememem lazım ya enerjım yerınde sukurr
ınss darısı tum ısteyenlere

kızlar eger yarın 1 kılonun ustunde verdıysem kendıme odul verıyorummmm.ne dıye sorarsanız kısırrr az bulgur bolll yesıllıkle lıght bı kısır z.yagı lımonn offfffffffffffffffffffffffff olur dımı ya odul sonucta tek ogunluk bısıy.

Kızlar yorgunluktan öldüm :26::26::26: temizlik henüz bitmedi ama çok az kaldı menümü acilen yazıp çıkayım birazcık daha iş yapayım

Sabah

Yarım elma

Ara 1 şekersiz nescafe

Öğle

1 dilim kepek ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
1 salatalık
1 domates

Ara 1 havuç
Yarım dilim kepek ekmeği
Yarım portakal

Akşam

Yarım dilim kepek ekmeğini 4 yemek kaşığüı yoğurda karıştırıp yedim
1 adet yeşil zeytin

Ara yarım portakal

Yorgunluktan sanırım hiç yemek canım istemiyor

Spor yapmama hiç gerek kalmadı 3 gündür sürekli spor yapıyorum zaten temizlikte

Suyumu içiyorum...

Yarın inşaallah en güzel şekilde gitmiş olarak çıkarız basküllerde

Fırsat buldukça gelebilirim, selam eder çok öperim

.

kötümü tadı o kadar kefirin ben içmedim hiççç önyargılarım var
maşallah cnm sende iradelisin ödüller tabiki olck yoksa sıka sıka patlıcazzzzz bi gün

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seviyorum sizi uleynnnnnnnnn

.

bugün gzl olmuş cnmcım menün like like
alemsin kız bnde margarin başlamıştım göbegme popoma geçen yıl bi tanesi 250 gram yürüyemiodum bu kilo adamı ne hale sokuyo potansiyel piskomanyak oldukkkk
Bi bırak diyeti kelleni vurdururum seninnnnn

safiye soyman kısırla zayıflamış gerçi ben göremedim bi zayıf halinide
gayet saglıklı bişey olur tabi kuzu bence ödül değil normal bi diyet menüsü bile sayılır

gelelim bana ve vicdan muhasebeme

sabah
2 dilim ekmek
2 incecik dilim kaşar

öğlen
1.5 dilim ekmek
1 dilim kaşar

ara
1 elma
şekersiz nescafe

akşam
1 tabak pırasa
1 tabak yoğurtlu ıspanak

ara
1 elma

ben hala öğle ögününe çözüm bulamadımm

olemı dıon gııı agzından bal akıyo kendıme kısır odulu verecem ve dıyet menumede sokacam kısırı

a yoook laf agızdan bı kere cıkar 500 gm vermıssem eger yarın sıze veda edıyorum ve koca bır dılım pasta yıyorum

safiye soyman mıçok güldüm ya ne zaman zayıflamış kız

ütümü yaptım geldim ben kurutmalıktan toplayıp biriktirmeden ütüleyince çabuk bitiyor böyle daha kolay geliyor ben herşeyi ütülüyorum bide çoraphariç hepsi ev işi yapmayı seviyrum ben bi taraftanda yeteneksizsinize bakıyorum eşimde mışıl mşıl uyuyor her akşam gelip böyle erkenden uyuyor beni gıcık ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…