- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.241
Merhaba dalin... Benim bebeğim 7,5 aylıksımdı gordum cnm yazını.evet emıodu ama dıyete baslamadan once sutum bı azaldı bıdahada cogalmadı helvalar bozalar caylar tatlılar herseyı denedım bol suda ıctım bebekte evet 3 aylık olmak uzere bıberona alısınca memeyı ıstemedı arada sagarak verıyodum.tartıda 90 ı gorunce zaten sutumde yok dıye dıyete basladım suan hala dıyete baslamadan oncekı halınde sagıyorum bıraz cıkıyo herhangı bı etkısı olmadı yanı sendemı yenı annesın yoksa
kızlar bır tabagı etı tutku ıle doldurdum ve bır tabagıda hayvan yagıyla;(evdekı etlerden aldım bıcakla kesıp) evet yanlıs duymadınız bır tabak dolusu tutku ve bır tabak dolusu yag hayvan yagı ıkısınıde tv unıtesıne koydum bunu yersen yandakı tabak gıbı olacaksın dıye gordukce soguyorum resmen abur cuburdan sızde yapın bole seyler bakalım aksam kocam gorunce ne dıcek bunumu yıyon der
harbı hastayım ben ya hemde ruh hastasınapımmm abur cubur krızlerıme bole engel oldummu opldum gerısı teferruat arkadas
evet dışardaydım bugün çok güzl bir hava vardı samsunda çarşıya gittim b iraz gezindim indirimlere baktım sonra eve geldim burda bir yaşlı teyze var komşu ona gittim onlarda toplanmışlar beraber oturduk sonrada eve geldim yemek yaptı bulaşık falan derken anca oturabildim menüyüde yazdım sonra bulaşıkları ayarladım ütüde bekler beni birazdan ütü yapcammmmmmmmm
nerdende aklına gelir byle şeyler ve alma şu tutkudan çocuklarmı yiyolar
dalin diğer bebeler kaç yaşında
evde oluca insanın aklına geliyo tabi zorlada olsa yememey çalış olmazsa 1 tanecik ye
ıkızlerım 32 aylık kucuk olan 3 aylık yanı 2 ay 28 gunluk
Ay.... dalin maşallah kızzz Allah bağışlasın bebeklerini ne güzel....ıkızlerım 32 aylık kucuk olan 3 aylık yanı 2 ay 28 gunluk
maşallah sübhanallah onlara sen evde 24 saat ayaktasın o zaman ama ona bünye alışık olsa gerk sen 50 kutu tutkuyu da yesen az yani onlara yetişmeye allahım sna bağışlasın acısını göstermesin hayırlı elet etsin darısı başım
a
Ay.... dalin maşallah kızzz Allah bağışlasın bebeklerini ne güzel....
kötümü tadı o kadar kefirin ben içmedim hiççç önyargılarım varvalla seni bilmem de ben makarnamdan vazgeçmem arkidiş
kilo verdiğim zaman ödül olarak kendime 1 öğün veriyorum....bundan önce verdiğim ödüller;
1 adet lahmacun
1 dilim börek
ayrıca maalesef 1 adet baklava kaçamağım var.....
sonra hamsi kızartma(kızartma yasak olduğu için)
1 hafta hastalık dönemim de 5 adet biskrem
küçük bir dilim kek(kadın o kadar ısrarcıydı ki zorla ağzıma sokacaktı nerdeyse mecbur kaldım)
ama çok şükür kiloma bir etkısı olmadı.....diyorum da bakalım bu hafta beni neler bekliyor....
ayrıca belli bir saatten sonra ağzıma lokma koymuyorum.....püsküütümmsağolsun.....
ben denge sağladığımı düşünüyorum....o yüzden haftada bir kendime izin veriyorum
önümüzde ki hafta evlilik yıl dönümümüz büyük ihtimal dışarda yemek yeriz.kaçamak hakkımı o zaman kullanmak istiyorum.....
kaçamağım da 1 kaç dilim beyaz ekmek olsun.......
makarna yıne başka bahara kaldı:26::26::26:
bu arada şu an kefir içiyorum....tadı aynen böyle
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seviyorum sizi uleynnnnnnnnn
.
bugün gzl olmuş cnmcım menün like likemenum
sabah
4 adet köfte 1 dılım kepek ekmegı sekersız cay 1 ucgen krem peynır 4 adet kırma zeytın yesıl
ara 1 bardak süt
oğle 1 kase baharatlı yogurt ve 1 tane tutku :26:
ara 1 fıncan sutlu kahve arkadasım gelmıstı o sekerlı ıcınce mecbur bende ıctım
aksam sebze yemegı kucuk corba kasesıyle yarım dılım kepek ekmegı :26:yogurt haslama et 200 grm kadar
ara yok
1 bucuk lıtre su
30 dakıka tempolu elıptık ve 540 calorı
bugun menume bı duzenleme yaptım ıns yarın ıstedıgım kıloyu vermısımdır gazamız mubarek olsunn arkıdısler
bugunku menumu begendınızmı bakem
alemsin kız bnde margarin başlamıştım göbegme popoma geçen yıl bi tanesi 250 gram yürüyemiodum bu kilo adamı ne hale sokuyo potansiyel piskomanyak oldukkkkkızlar bır tabagı etı tutku ıle doldurdum ve bır tabagıda hayvan yagıyla;(evdekı etlerden aldım bıcakla kesıp) evet yanlıs duymadınız bır tabak dolusu tutku ve bır tabak dolusu yag hayvan yagı ıkısınıde tv unıtesıne koydum bunu yersen yandakı tabak gıbı olacaksın dıye gordukce soguyorum resmen abur cuburdan sızde yapın bole seyler bakalım aksam kocam gorunce ne dıcek bunumu yıyon der
harbı hastayım ben ya hemde ruh hastasınapımmm abur cubur krızlerıme bole engel oldummu opldum gerısı teferruat arkadas
Bi bırak diyeti kelleni vurdururum seninnnnnbence sen ve gamze kapısır bu hafta ben 500 grm verdıysem sukredecem.dıger arkadaslarımda olabülü ama ben olamam heralde :44: offf mıdem bı bosalsın hemen tartılacammmm ama sunuda solım eger vere vere 500 grm verdıysem ben dıyetı bırakırım
kızlar eger yarın 1 kılonun ustunde verdıysem kendıme odul verıyorummmm.ne dıye sorarsanız kısırrr az bulgur bolll yesıllıkle lıght bı kısır z.yagı lımonn offfffffffffffffffffffffffff olur dımı ya odul sonucta tek ogunluk bısıy.
kötümü tadı o kadar kefirin ben içmedim hiççç önyargılarım var
maşallah cnm sende iradelisin ödüller tabiki olck yoksa sıka sıka patlıcazzzzz bi gün
bugün gzl olmuş cnmcım menün like like
alemsin kız bnde margarin başlamıştım göbegme popoma geçen yıl bi tanesi 250 gram yürüyemiodum bu kilo adamı ne hale sokuyo potansiyel piskomanyak oldukkkk
Bi bırak diyeti kelleni vurdururum seninnnnn
safiye soyman kısırla zayıflamış gerçi ben göremedim bi zayıf halinide
gayet saglıklı bişey olur tabi kuzu bence ödül değil normal bi diyet menüsü bile sayılır
kötümü tadı o kadar kefirin ben içmedim hiççç önyargılarım var
maşallah cnm sende iradelisin ödüller tabiki olck yoksa sıka sıka patlıcazzzzz bi gün
bugün gzl olmuş cnmcım menün like like
alemsin kız bnde margarin başlamıştım göbegme popoma geçen yıl bi tanesi 250 gram yürüyemiodum bu kilo adamı ne hale sokuyo potansiyel piskomanyak oldukkkk
Bi bırak diyeti kelleni vurdururum seninnnnn
safiye soyman kısırla zayıflamış gerçi ben göremedim bi zayıf halinide
gayet saglıklı bişey olur tabi kuzu bence ödül değil normal bi diyet menüsü bile sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?