Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu kadar çabuk pes edemezsin sen yersen bende yerimmmmm
safiye soyman mıçok güldüm ya ne zaman zayıflamış kız
geçen yaz magazinde grmustum oyle dedı faıkte dalga gecıyoduuu

boşver cnm kafa dinleeee

bende ütümü yaptım mutfak topladım yoruldum.
menüm

sabah çeyrek gözleme-çay
ara 1 tane ceviz
öğle: pastırmalı yumurta çeyrek gözleme
ara 1 tane ceviz
akşam yarım tabak pilav 1 tabak salata
ara 1 ayva
bu hafta yalnız olduğum için hep karbonhidrat ağırlıklı oldu. haftaya proteine ağırlık vercem.

kızlar biliyorsunuz haftanın başında ben bu hafta menü bildirimi yapmayım dedim çünkü hala yattıgım için..ama gün içinde yediklerim;
eti form limonlu ,kefir.......bugun hep yattım çünkü yarın yola çıkacagız....belimin dinlenmesi lazım.....

Safiye sultanı bilmemde hadise çok zayıflamış 13 kilo vermiş her kilo için 1000 dolar ödemiş diyorlar am çok ii olmamaış sanki

bu kadar çabuk pes edemezsin sen yersen bende yerimmmmm

geçen yaz magazinde grmustum oyle dedı faıkte dalga gecıyoduuu

boşver cnm kafa dinleeee

KIZ SEN NIYE YIYON sen uyma bana ben hedefıme ulasamıyosam zorlamanın manası yok motıvasyonum bıter yanı o yuzden bugun son gunum olabılır:26:

şimdi 90 100 kilo lan gruba baktımda ah 8888888888 lere bi düşsek diyolar duydunmu dalinnnnnnnnnnnnnnnn

çok eminimki 500 gramdan daha fazla vermişinir
ıns ama umudum yok nıye dıye sorarsan kendımı sıs ve hıc zayıflamamıs hıssedıyorum sankı metabolızmam hıc calısmıyo cok yavas gıbı hıssedıyorum
şimdi 90 100 kilo lan gruba baktımda ah 8888888888 lere bi düşsek diyolar duydunmu dalinnnnnnnnnnnnnnnn

onlar ole dıo bende ahhh bı 70 kusurlere dussem dıyorum bı dussem motıuvasyonumu bıdaha kımse kıramazz ılk hedefım olan 75 e bı ıneyım allahhhhhhhhhhhhhh

Salı günü pazarda gözleme yapıp satıyolardı teyzeler ağzımın suyu aktı ama almadım bugünde çarşıdaydım çiğköfte alcaktım ama tabiki almadım az öncede haberlerde canan karatay çıkmış hiç ekmek yemeyin diyor 2 dilim ekmek 2 çorba kaşığı şeker diyor kepek ekmek içinde aynısı diyo sabah peynirle ceviz yiyin diyo kuruyemiş yiyin diyo eşimde bakıp bu nediyo ya dedi her sabah 1 ekmek yediği için ama tabiki ben kiloluyum gayet fittttttttt

bu arada atlamısım gibisankiacaba m.o tanıstıgımıza pelıncıkk.arkadaslara katılıyoreee bıraz daha bıze zaman ayır kuserım bak.

Kuralları gördüm zaten beni dövseniz yeridir Ben de memnun oldum Yarın da tartı günü müymüş ne? Çok korkuyoruuuum! :18:

Sabah:
1 adet yağsız kaşarlı tost
Ara:
2 adet kayısı
Öğle:
1 kase çorba
Ara:
1 bardak yeşil çay
Akşam:
Izgara tavuk
1 kase yoğurt

evet cnm yarın tartı gunu bende heycanlıyım valla :18::18::18:
daha sık gır paylasım azlıgından acımadan sutluyolar ona gore
cehntıq ıpın ucundan dondu desemmı demesemmı bılemedım ıns cıkmaz cıkarmazlar sende aynı durumu yasama dıye soluyoruz canım aralardada olsa gırmeye calıss tatlım ıyı geceler herkeseeee

Valla döndüm mü dönmedim mi ben de bilmyorum... Bildiğim tek şey bu haftayı çok mutsuz geçirdiğim..

Nihayet standart kiloma dönebildim: 62.7 yim gene

GÜNAYYYDDIIIIINNNNN FISTIKLARR UMARIM BU HAFTA ÇOOK DAHA GÜZEL BİR HAFTA OLUR HEPİMİZ İÇİN

Hoş geldin kaptanım chentiq hakkında çok bilgim yok, zannediyorum girmiyor fazla...Hatta 1-2 kere görebildim ben..

.

Gamzeeeeeeeeeeee günaydııınnnnnnnnn.. Gööööör beni göörrr

Çook güzel yazmışsın. Ne yaşadığımı bir ben bilirm yani..

Bundan sonra bende aklımdan geçenleri buraya yazacağım... Yazmazsam gerçeğe dönüştürürüm sonra.. Gamze bana da barikat kursun

Dün gece çok yorgundum erkenden yattığım için menümü bildirememiştim:

Kalkınca
1 tane kivi+2 bardak su

Kahvaltı
2 çorba kaşığı kadar tulum peynir
2 zeytin
2 dilim tahıllı ekmek

Ara
3ü1 arada kahve

Öğle
sebzeli kumpir

ara
3 dlim elma

akşam yemeği
ev yapımı kumpir
(içinde yeşil soğan sucuk peynir var)
tereyağ: 1 tatlı kaığından daha az
sucuk da kişi başı 4 ince dilim kadar

Bu arada ben öncek yarıştığımda emzirirken diyet yapıyordum. Kaptana da demiştim.. 1. kurala aykırıymış bak... Bu kaçıncı mesaj oldu tepesine yazacak mıyız gerçekten ya :))) Çok komiikk. benhiç yazan görmedm

günaldın fıstıklı çikolatalarım

bu sabah itibariyle 900 grama veda etmiş bulunmaktayım bnce daha çok verdim çunku kabızımmm 1 hafta oldu düşünün halimi nefret ediyorum bu durumdannnnnnnnnnnn

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr kilo bildirim günü çok merak ediyorum kim ne kadar verdi... aysunayy dan haber varmı kızlar bu arada ???????????

ben listeyi ayarlayıp geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…