Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gamzecim cnmcım bu hafta ben abur cubur pızza mızza bırak yemeyı aklımdan bıle gcrmıcem

genel olarak paylaşılan menulerı begendım bugun ukyoyla dalın tutku cıkolata fln yemıs ama cok sorun degıl bence.. bana hersey normal gelıyo ya sorunlumuyum neyımmmm

chentiqle cornişede başarılar dılıorm sınav için gercı corni gtii ama hissetsin yazdıklarımı

gelelim bana

sabah
1 tabak yogurtlu ıspanak

öğle
yarım kase yoğurt
2 dilim ekmek

ara
1 sekersız nescafe
1 5li çay

akşam
1 tbk pırasa
yarım tbk ygurtlu ıspanak

sımdı spor yapmaya calışcm

haftasonu evdeym umarım sapıtmam uçmam:26::26::26:

Canım inşaallah sapıtmayız ben senin menülerini genelde beğeniyorum, helal olsun valaa

.

Ben bu günkü menümü sabah yazmayı düşünüyorum müsade ederseniz, henüz akşam yemeği yemedim ve dışarı çıkıyoruz ne yiyeceğimi hiç bilemiyorum :26::26: kesinlikle sağlıklı yerim burası kesin.. yarın inşaallah hepimiz için yeni bir başlangıç ve yepyeni bir haftanın başarılı geçmesi için bir adım olur

.

kızlarr ben hala cok kotuyum acaip sancım var sabahtan beri cıkamıyorum yataktan o yuzden bellı bı menumde yok bıldırım yapmama konusuna gelince bencede haklısınız.mesela ben bu takıma ılk gırdıgım zaman sadece aksamları giriyodum menumu yazıp cıkıyodum ve kaptanım jujunun uyarısından sonra ben kendı ıstegımle takıma alınmamak ıstedım cunku dıger hafta duzenlı gırdıgımı görün istedim size bi faydam olsun ıstedım.o gunden sonra da elımden geldıgınce hergun gırmeye calısıyorum.umarım arkadasta durumun farkındadır ve takımımıza + kurallara adapte olabılır

Canım çok geçmiş olsunn :26::26:

.

aman canım sapıtma sakınn bugun cumaydı hatonumuz bugun bızım ben o yuzden yedım bıldırımımı yaptıgım ıcın hafta ıcı asla bu hafta sporu sabah aksama cıkarıcam sabah öğle aksam duzenlı yemeye calısıcam suyuda artırıcam bakalım ne kadar basarırım cuma gecıp cumartesıye gırınce bana bı haller oluyo ıstah gıdıyo cuma bılırımıne hazırlık ıns onumuzdekı cuma 79 kusurlere ınmıs olurum su 7 lı rakanlara bı ıneyım ılk hedefım olan 75 ı bı tutturayım onumuzdekı bır ayda hamburger sozum var kendıme colasız kucuk bı hamburger
ama ben bugun o cıkolatayı yemeseydım dıyetten sogurdum onumuz hafta mutlaka kacardı ayar.sankı zayıf ınsanlar hıcmı yemıyo cıkolata
bende senın ve gamzenın menulerını begenıyorum ama bende bole yapayım dıyorum sankı nekadar sık yersem hıc kılo veremem gıbı gelıyo bakarmısın cıkolatayı tutkluları goturen ınsan neler dıyo

cok gecmıs olsun cnm.sen takımda deılmısın ay hıc dıkkat etmedım kusura bakma ama ben senı duzenlı goruyorum neden gırmedınkı.bnmde pc devamlı acık masanın uzerınde duruyo fırsat buldukca yazıverıyorum.

Bu hafta daha iyi olucak canım inşaallah

.

yok yok 2 haftadır takımdayım ondan oncesınden bahsedıyorum bu arada tesekkur ederım ınsallah geçer yarına

Bu hafta daha iyi olucak canım inşaallah

.

ıns ya 79.9 bıle gorsem havalara ucacam ama azımle seeden tası delermıs onumuz cuma gorurum ınssss bak sız 6 lıları gordunuz
basarı hıkayelerınde 1 ayda 20 kılo veren bı kadın vardı sadece oglenlerı yıyomus ama herseyı pızza hamburger lahmacun kebap cola aklına ne gelırse ve gunde 2 saat spor yapömıs dans etmıs sandalyeye ınıp cıkmıs 100 kere hergun duzenlı yapmıs yuruyusler falan 1 ayda 55mı 57 mı ne olmus 78-80 lerden

Aynenn bitti canımm, heryer mis oldu valaa ayy kışın çok yapamıyorum temizlik yaa, birde çalışıyordum yaa.yoruldum ama değdi

.

sen sımdı gunlerdır temızlıkten ıyıce alısmısındır bıtıncede yadırgamısındır gel su bnm evıde bı cılalayıver be sana zahmet bana ezıyet.bugun yapacaktım temızlık cuma olunca burdan kopamadım ama yarın dıp kose temızlık yapacam sımdıden solım ben yarın cok gıremem.

sabah:
kalkınca
1 portakal+ılık su

kahvaltı:
1dilim kepek ekmek
üzerine beyaz peynir
2 kupa ballı ıhlamur

öğle
2 tatlı kasıgı zeytınyagı
3 tatlı kasıgı zahter
1 dılım ekmek
3 badem
1tatlı kasıgı tulum peynırı

aksam
1 kase mercımek corba
bol salata

şimdi çay demlıyoruz uyanık kalıp bıraz daha ders calısayım dıye. belki yanına kepekli bisküvi yerim. belkı de yemem... haftaya bomba gibi döneceğim kızlar..

İyi akşamlar olsun herkese bende menümü yazayım:
sabah:
1 portakal
1 elma
3-4 badem
Öğle:
5 çiğ köfte
bol yeşillik
ara:
browni kek
sütlü neskafe
Akşam:
patates haşlaması üzerine peynir
ara:
çay

Zayıflarken yüzümün zayıflamasını istemiyorum ne yapmalıyım?
uzman diyetisyenin yorumu:
"Sağlıksız diyetlerle genellikle kas kaybı da olur bu yüzden yüz çöker. Bunu önlemek için mutlaka sağlıklı beslenmeli ve yavaş kilo vermelisiniz. Bu şekilde yüzünüz çökmez. Saygılarımla"

Yüz çökmesinde daha riskli gruplar var mıdır?

Evet, özellikle güneş hasarının fazla olduğunun işareti sayılan deri lekeleri gibi sorunları olan ince derili kişiler, hızlı ve fazla kilo kaybından daha kolay etkilenir. Erkekler kalın deri yapısı ve daha güçlü kemik yapısı nedeniyle bu durumdan daha az etkilenir.

Merhabalar arkadaşlar, bu sabah bir kaza yaşadık sınava yetişelim derken keşke evden çıkmadan bildirim yapsaydım ama anca kendimi sokağa attım sonra da kaza oldu. Sebebim budur fakat kabul görmek zorunda değil. Ben kimseye alınmadım yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız az önce okuma fırsatı buldum. Sanırım ben takıma dediğiniz gibi adapte olamadım. Menümü yazmayı zorunluluktan ziyade bir heves olarak, eğlence olarak görmeliydim ve o olmadı. İzninizle ben yarışmadan çekilmek istiyorum sanırım herkes böyle çok daha mutlu olacak. Mücadeleme kendim devam etmek istiyorum. Bütün arkadaşlarıma da Allah kolaylık versin diyorum. Sağlığınıza dikkat edin arkadaşlar hiçbir şey ondan önemli değil bugün anladım. Bugün için de affetmenizi rica ediyorum. Hepiniz emek veriyorsunuz inşallah karşılığını alırsınız yolunuz açık olsun.

bu cok yeterlı bı sebep allah korumus cok gecmıs son hadısen olsun.allah bıdaha gostermesın ben yazımda olum kalım harıc hıcbı bahane bnm kabulum deıl demıstım buda onların ıcınde.sukur sana bısey olmamısya gerısı onemlı deıl.
solenenlere hak vermıs olman senın durust bı ınsan oldugunu ortaya koyar.sende takdır edersınkı hafta ıcınde okadar az paylasım yapıyorsunkı 1 elın 5 parmagını gecmez dolayısıyla.bugun gırmedıgınde aksı bısey oldugu dusuncesı gelmıyor kımsenın aklına cunku hep bole az yada hıc gırmıyor dıyorsun.mesela sabahkı ılk actıgımda gecmıse baktım ve cornella arkadasım demıskı bnmle ılgılı dalın mutlaka gelırdı ne oldu acaba ?
ıste anlatmaya calıstıgım bu sık sık bıze katılan bırı olsaydın bu sekılde dusunurdu herkes nerde kaldı pelın bısıymı oldu hıc bole yapmazdı vs.haksızmıyım.
elestırıye acık bı ınsan olmana sevındım.bende oleyımdır cunku.ama kararına gelınce eger bu sekılde devam edeceksen kararın yerınde ama bıze daha fazla katılıcan ve bıldırımlerı kacırmıcam daha fazla sızlerle bırlıkte olucam dıyorsan aramızda kalmanı ısterım.kılo vermek tek basına zor bı surec cabuk yılmana neden olabılır.aramızda kal ayrılma fakat daha fazla aktıf olarak sohbetlere katılarak.bunu bı dusun hemen ayrılma kararı verme.gunde bıze yarım saatcıgını ayır neler yapıyosun neler yedın ne kaçamaklar yaptın hangı sporları yaptın ıllakı dıyette deıl konu herhangı bısıy ama en onemlısıde cuma bıldırımlerı.
hatta dun gece konustuk senınle ve sen bugun cuma bıldırımı olucanı bıle hatırlamıyodun sımdı objektıf ol ve haksızmı bu ınsanlar.dedıgım gıbı sende en az bızler kadar bu gruba takıma onem gostereceksen bu benım sorumlulugum zayıflamak ıcın dıyeceksen kal ama benım elımden bundan fazlası gelmez dıyorsan aldıgın kararı uygula ve azımlı kılo vermek adına hırslı takımı kendıne sorumluluk edınecek bır kısı gelsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…