- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.401
gamzecim cnmcım bu hafta ben abur cubur pızza mızza bırak yemeyı aklımdan bıle gcrmıcem
genel olarak paylaşılan menulerı begendım bugun ukyoyla dalın tutku cıkolata fln yemıs ama cok sorun degıl bence.. bana hersey normal gelıyo ya sorunlumuyum neyımmmm
chentiqle cornişede başarılar dılıorm sınav için gercı corni gtii ama hissetsin yazdıklarımı
gelelim bana
sabah
1 tabak yogurtlu ıspanak
öğle
yarım kase yoğurt
2 dilim ekmek
ara
1 sekersız nescafe
1 5li çay
akşam
1 tbk pırasa
yarım tbk ygurtlu ıspanak
sımdı spor yapmaya calışcm
haftasonu evdeym umarım sapıtmam uçmam:26::26::26:
kızlarr ben hala cok kotuyum acaip sancım varsabahtan beri cıkamıyorum yataktan o yuzden bellı bı menumde yok bıldırım yapmama konusuna gelince bencede haklısınız.mesela ben bu takıma ılk gırdıgım zaman sadece aksamları giriyodum menumu yazıp cıkıyodum ve kaptanım jujunun uyarısından sonra ben kendı ıstegımle takıma alınmamak ıstedım cunku dıger hafta duzenlı gırdıgımı görün istedim size bi faydam olsun ıstedım.o gunden sonra da elımden geldıgınce hergun gırmeye calısıyorum.umarım arkadasta durumun farkındadır ve takımımıza + kurallara adapte olabılır
gamzecim cnmcım bu hafta ben abur cubur pızza mızza bırak yemeyı aklımdan bıle gcrmıcem
genel olarak paylaşılan menulerı begendım bugun ukyoyla dalın tutku cıkolata fln yemıs ama cok sorun degıl bence.. bana hersey normal gelıyo ya sorunlumuyum neyımmmm
chentiqle cornişede başarılar dılıorm sınav için gercı corni gtii ama hissetsin yazdıklarımı
gelelim bana
sabah
1 tabak yogurtlu ıspanak
öğle
yarım kase yoğurt
2 dilim ekmek
ara
1 sekersız nescafe
1 5li çay
akşam
1 tbk pırasa
yarım tbk ygurtlu ıspanak
sımdı spor yapmaya calışcm
haftasonu evdeym umarım sapıtmam uçmam:26::26::26:
Canım çok geçmiş olsunn :26::26:
.
kızlarr ben hala cok kotuyum acaip sancım varsabahtan beri cıkamıyorum yataktan o yuzden bellı bı menumde yok bıldırım yapmama konusuna gelince bencede haklısınız.mesela ben bu takıma ılk gırdıgım zaman sadece aksamları giriyodum menumu yazıp cıkıyodum ve kaptanım jujunun uyarısından sonra ben kendı ıstegımle takıma alınmamak ıstedım cunku dıger hafta duzenlı gırdıgımı görün istedim size bi faydam olsun ıstedım.o gunden sonra da elımden geldıgınce hergun gırmeye calısıyorum.umarım arkadasta durumun farkındadır ve takımımıza + kurallara adapte olabılır
aman canım sapıtma sakınn bugun cumaydı hatonumuz bugun bızım ben o yuzden yedım bıldırımımı yaptıgım ıcın hafta ıcı asla bu hafta sporu sabah aksama cıkarıcam sabah öğle aksam duzenlı yemeye calısıcam suyuda artırıcam bakalım ne kadar basarırım cuma gecıp cumartesıye gırınce bana bı haller oluyo ıstah gıdıyo cuma bılırımıne hazırlık ıns onumuzdekı cuma 79 kusurlere ınmıs olurum su 7 lı rakanlara bı ıneyım ılk hedefım olan 75 ı bı tutturayım onumuzdekı bır ayda hamburger sozum var kendıme colasız kucuk bı hamburger
ama ben bugun o cıkolatayı yemeseydım dıyetten sogurdum onumuz hafta mutlaka kacardı ayar.sankı zayıf ınsanlar hıcmı yemıyo cıkolata
bende senın ve gamzenın menulerını begenıyorum ama bende bole yapayım dıyorum sankı nekadar sık yersem hıc kılo veremem gıbı gelıyo bakarmısın cıkolatayı tutkluları goturen ınsan neler dıyo
cok gecmıs olsun cnm.sen takımda deılmısın ay hıc dıkkat etmedım kusura bakma ama ben senı duzenlı goruyorum neden gırmedınkı.bnmde pc devamlı acık masanın uzerınde duruyo fırsat buldukca yazıverıyorum.
gamzeeee gıız bıttımı temızlık.
Bu hafta daha iyi olucak canım inşaallah
.
Aynenn bitti canımm, heryer mis oldu valaaayy kışın çok yapamıyorum temizlik yaa, birde çalışıyordum yaa.yoruldum ama değdi
.
Merhabalar arkadaşlar, bu sabah bir kaza yaşadık sınava yetişelim derken keşke evden çıkmadan bildirim yapsaydım ama anca kendimi sokağa attım sonra da kaza oldu. Sebebim budur fakat kabul görmek zorunda değil. Ben kimseye alınmadım yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız az önce okuma fırsatı buldum. Sanırım ben takıma dediğiniz gibi adapte olamadım. Menümü yazmayı zorunluluktan ziyade bir heves olarak, eğlence olarak görmeliydim ve o olmadı. İzninizle ben yarışmadan çekilmek istiyorum sanırım herkes böyle çok daha mutlu olacak. Mücadeleme kendim devam etmek istiyorum. Bütün arkadaşlarıma da Allah kolaylık versin diyorum. Sağlığınıza dikkat edin arkadaşlar hiçbir şey ondan önemli değil bugün anladım. Bugün için de affetmenizi rica ediyorum. Hepiniz emek veriyorsunuz inşallah karşılığını alırsınız yolunuz açık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?