- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.421
cnm ben senin menülerini dikkatle takip ediyorum bu tutku olayları hariç kaçamak yaptığını hiç görmedim desem yeridir o yüzden bu kadar takma eşinede söle almasın bida yada tam çocuklara göre alsın o akşam bitsin o sana kalmadan evde olursa yiyosun çünkü kendimden bilyorum senin hedefin 75mi yoksa şimdilik mi öyle devam edicekmisin sonraaman canım sapıtma sakınn bugun cumaydı hatonumuz bugun bızım ben o yuzden yedım bıldırımımı yaptıgım ıcın hafta ıcı asla bu hafta sporu sabah aksama cıkarıcam sabah öğle aksam duzenlı yemeye calısıcam suyuda artırıcam bakalım ne kadar basarırım cuma gecıp cumartesıye gırınce bana bı haller oluyo ıstah gıdıyo cuma bılırımıne hazırlık ıns onumuzdekı cuma 79 kusurlere ınmıs olurum su 7 lı rakanlara bı ıneyım ılk hedefım olan 75 ı bı tutturayım onumuzdekı bır ayda hamburger sozum var kendıme colasız kucuk bı hamburger
ama ben bugun o cıkolatayı yemeseydım dıyetten sogurdum onumuz hafta mutlaka kacardı ayar.sankı zayıf ınsanlar hıcmı yemıyo cıkolata
bende senın ve gamzenın menulerını begenıyorum ama bende bole yapayım dıyorum sankı nekadar sık yersem hıc kılo veremem gıbı gelıyo bakarmısın cıkolatayı tutkluları goturen ınsan neler dıyo
geçmiş olsun tatlım bayan olmak çokkk zor çokkkkkk:105::105:tesekkur ederııımya resmen mıdem bulanıyor dızlerım falan tıtrıyor iğrenc gecıyor bu ay :2::2::2:
cnm menün gayet hoşşş göze batan bişey göremedimmmmmmsabah:
kalkınca
1 portakal+ılık su
kahvaltı:
1dilim kepek ekmek
üzerine beyaz peynir
2 kupa ballı ıhlamur
öğle
2 tatlı kasıgı zeytınyagı
3 tatlı kasıgı zahter
1 dılım ekmek
3 badem
1tatlı kasıgı tulum peynırı
aksam
1 kase mercımek corba
bol salata
şimdi çay demlıyoruz uyanık kalıp bıraz daha ders calısayım dıye. belki yanına kepekli bisküvi yerim. belkı de yemem... haftaya bomba gibi döneceğim kızlar..
İyi akşamlar olsun herkese bende menümü yazayım:
sabah:
1 portakal
1 elma
3-4 badem
Öğle:
5 çiğ köfte
bol yeşillik
ara:
browni kek
sütlü neskafe
Akşam:
patates haşlaması üzerine peynir
ara:
çay
cnm badem ceviz fındık yüzün çökmesini engelliyoZayıflarken yüzümün zayıflamasını istemiyorum ne yapmalıyım?
uzman diyetisyenin yorumu:
"Sağlıksız diyetlerle genellikle kas kaybı da olur bu yüzden yüz çöker. Bunu önlemek için mutlaka sağlıklı beslenmeli ve yavaş kilo vermelisiniz. Bu şekilde yüzünüz çökmez. Saygılarımla"
bnm derim ince hassas az bırazda çilim var erkek olsaymıısm keşkemmmmYüz çökmesinde daha riskli gruplar var mıdır?
Evet, özellikle güneş hasarının fazla olduğunun işareti sayılan deri lekeleri gibi sorunları olan ince derili kişiler, hızlı ve fazla kilo kaybından daha kolay etkilenir. Erkekler kalın deri yapısı ve daha güçlü kemik yapısı nedeniyle bu durumdan daha az etkilenir.
çok geçmiş olsun cnm yeteri kadar geçerli bi sebebin var dalininde dediği gibi bizede hak vermen dürüst kişiliğini gösterir eleştirilerimize yaklaşımın içinde teşekkür ederim kendi adımaMerhabalar arkadaşlar, bu sabah bir kaza yaşadık sınava yetişelim derken keşke evden çıkmadan bildirim yapsaydım ama anca kendimi sokağa attım sonra da kaza oldu. Sebebim budur fakat kabul görmek zorunda değil. Ben kimseye alınmadım yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız az önce okuma fırsatı buldum. Sanırım ben takıma dediğiniz gibi adapte olamadım. Menümü yazmayı zorunluluktan ziyade bir heves olarak, eğlence olarak görmeliydim ve o olmadı. İzninizle ben yarışmadan çekilmek istiyorum sanırım herkes böyle çok daha mutlu olacak. Mücadeleme kendim devam etmek istiyorum. Bütün arkadaşlarıma da Allah kolaylık versin diyorum. Sağlığınıza dikkat edin arkadaşlar hiçbir şey ondan önemli değil bugün anladım. Bugün için de affetmenizi rica ediyorum. Hepiniz emek veriyorsunuz inşallah karşılığını alırsınız yolunuz açık olsun.
kızlar tek besın dıyetı dusundunuzmu en saglıklısı corba dıyetıymıs
acaba bu hafta corba dıyetımı yapsam kararsız kaldım ve sızlere sormak ıstedım 5 gunde 3 kılo vadedıyo ama sadece corba cıg sebze yanı salata ve 12 bardak su bana pekte saglıksız gelmedı corbayı kendınız ıstedıgınız gıbı hazırlıyosunuz ıster mercımek ıster mısket ıster sehrıye ıster sebze tek sart patates olmayacak onun dısında herseyden corba yapılacak ve gunluk 50 grmdan fazla peynır yenmeyecek
mesela ornek olarak sabah bır kıbrıt kutusu peynır 1 kase corba salata ara corba ogle salata corba ara cay kahve sekersız aksam corba salata 12 bardak su bence saglıksız bıseye benzemıyo corbanıza yag tuzda koyabılıyosunuz 1 haftada 2-3 kılo garantılıyo ve acda kalmıyosunuz gunluk 800 calorı aldırıyor ben denemek ıstıyorum ama kararsızımda sızlere sorayım dedım.belkı 1 haftalık bu maratonda kendıme bı arkadas bulurum.ha bıde 1 haftadan fazla uygulanmıyo 1 hafta sonunda bıtırıyosunuz normal dıyetınıze donuyosunuz.bırdaha baslamak ıcın 1 hafta gecmesı gerekıyor.ne dersınızz baslasammı yada benımle bırlıkte bunu denemek ısteyen bı cengaver varmı
Geçmiş olsun... tabiki durumun çok ciddi kabul edilebilir bir sebep Allah beterinden korusun. çok geçmiş olsun...Geçerli bir sebebin varmış. Allah korumuş...Merhabalar arkadaşlar, bu sabah bir kaza yaşadık sınava yetişelim derken keşke evden çıkmadan bildirim yapsaydım ama anca kendimi sokağa attım sonra da kaza oldu. Sebebim budur fakat kabul görmek zorunda değil. Ben kimseye alınmadım yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız az önce okuma fırsatı buldum. Sanırım ben takıma dediğiniz gibi adapte olamadım. Menümü yazmayı zorunluluktan ziyade bir heves olarak, eğlence olarak görmeliydim ve o olmadı. İzninizle ben yarışmadan çekilmek istiyorum sanırım herkes böyle çok daha mutlu olacak. Mücadeleme kendim devam etmek istiyorum. Bütün arkadaşlarıma da Allah kolaylık versin diyorum. Sağlığınıza dikkat edin arkadaşlar hiçbir şey ondan önemli değil bugün anladım. Bugün için de affetmenizi rica ediyorum. Hepiniz emek veriyorsunuz inşallah karşılığını alırsınız yolunuz açık olsun.
cnm ben senin menülerini dikkatle takip ediyorum bu tutku olayları hariç kaçamak yaptığını hiç görmedim desem yeridir o yüzden bu kadar takma eşinede söle almasın bida yada tam çocuklara göre alsın o akşam bitsin o sana kalmadan evde olursa yiyosun çünkü kendimden bilyorum senin hedefin 75mi yoksa şimdilik mi öyle devam edicekmisin sonra
geçmiş olsun tatlım bayan olmak çokkk zor çokkkkkk:105::105:
cnm menün gayet hoşşş göze batan bişey göremedimmmmmm
cnm badem ceviz fındık yüzün çökmesini engelliyo
bnm derim ince hassas az bırazda çilim var erkek olsaymıısm keşkemmmm
çok geçmiş olsun cnm yeteri kadar geçerli bi sebebin var dalininde dediği gibi bizede hak vermen dürüst kişiliğini gösterir eleştirilerimize yaklaşımın içinde teşekkür ederim kendi adıma
ben yapabilirmiyimki acaba öğlen iş yerindede çabuk çorba içerim bardaklıklardan sabah içemem onuda peynir yeşillik fln yerim sadce ayşegül abla diyeti die bişey vardı ordada sadce çorba içiliyodu kilo veren vardı baya pazartesimi başlasak cnm sen ne diosun
evet dogru tespıt canım bu bnm ılk kaçamagımdı ve fena bı kaçamaktı kutuyu yemedıgıme sukredıyorum esımın dedıgı su evde olmayan bıseyı yememk deıldır ırade asıl ırade evde oldugu halde yememktırdogrumu dogru.canım ben yarından baslıcam hemen cumaya kadar corba yesıllık sınırsız cayda sınırsız ama eynır sadece kahvaltıda 1 kıbrıt kutusu kadar sen bende varım dıyosan yarın ıkımızde baslayalım.bence sen hazır corba yerıne evde corba yap termosa koy bardakta gotur yanında o sekılde ıc cunku hazır corbalar dıyete pek uygun deılmıs kalorısı yuksekmıs katkı maddelerı 1 hafta boyunca vucuda devamlı gırıcegı ıcın zararlı olabılırmıs.ole yap cnm termosuna koy corbanı evde yap bı sebze corbası yada mercımek hem mercımek proteın ıcerır kaslarınıda korur.
hedefım 55 canım ılk hedefım 75 sonra 70 oda olunca 65 sonra 60 en son 55 ve mezunıyet
sen sımdı gunlerdır temızlıkten ıyıce alısmısındır bıtıncede yadırgamısındır gel su bnm evıde bı cılalayıver be sana zahmet bana ezıyet.bugun yapacaktım temızlık cuma olunca burdan kopamadım ama yarın dıp kose temızlık yapacam sımdıden solım ben yarın cok gıremem.
evet dogru tespıt canım bu bnm ılk kaçamagımdı ve fena bı kaçamaktı kutuyu yemedıgıme sukredıyorum esımın dedıgı su evde olmayan bıseyı yememk deıldır ırade asıl ırade evde oldugu halde yememktırdogrumu dogru.canım ben yarından baslıcam hemen cumaya kadar corba yesıllık sınırsız cayda sınırsız ama eynır sadece kahvaltıda 1 kıbrıt kutusu kadar sen bende varım dıyosan yarın ıkımızde baslayalım.bence sen hazır corba yerıne evde corba yap termosa koy bardakta gotur yanında o sekılde ıc cunku hazır corbalar dıyete pek uygun deılmıs kalorısı yuksekmıs katkı maddelerı 1 hafta boyunca vucuda devamlı gırıcegı ıcın zararlı olabılırmıs.ole yap cnm termosuna koy corbanı evde yap bı sebze corbası yada mercımek hem mercımek proteın ıcerır kaslarınıda korur.
hedefım 55 canım ılk hedefım 75 sonra 70 oda olunca 65 sonra 60 en son 55 ve mezunıyet
Merhabalar arkadaşlar, bu sabah bir kaza yaşadık sınava yetişelim derken keşke evden çıkmadan bildirim yapsaydım ama anca kendimi sokağa attım sonra da kaza oldu. Sebebim budur fakat kabul görmek zorunda değil. Ben kimseye alınmadım yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız az önce okuma fırsatı buldum. Sanırım ben takıma dediğiniz gibi adapte olamadım. Menümü yazmayı zorunluluktan ziyade bir heves olarak, eğlence olarak görmeliydim ve o olmadı. İzninizle ben yarışmadan çekilmek istiyorum sanırım herkes böyle çok daha mutlu olacak. Mücadeleme kendim devam etmek istiyorum. Bütün arkadaşlarıma da Allah kolaylık versin diyorum. Sağlığınıza dikkat edin arkadaşlar hiçbir şey ondan önemli değil bugün anladım. Bugün için de affetmenizi rica ediyorum. Hepiniz emek veriyorsunuz inşallah karşılığını alırsınız yolunuz açık olsun.
Gamze_M canım bireyselde 3.olmuşsun tebriklerr....
veeeee takımım 2. olmuşuz hepimize tebrik çakıyorum süpersiniz.....
allahımmm işe dönmeme 1.5 gün kaldı nası seviniyorum anlatamam işim işim özledim seni düzenimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?