- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.441
Gamze_M canım bireyselde 3.olmuşsun tebriklerr....
veeeee takımım 2. olmuşuz hepimize tebrik çakıyorum süpersiniz.....
allahımmm işe dönmeme 1.5 gün kaldı nası seviniyorum anlatamam işim işim özledim seni düzenimi...
gamze ablaaaaatebrik ederim ayol 3. olmussun cok sevındım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim...geldiğim yerde net varmış......hemen damladım......biraz geçmişi okuyayım......
gamzecim çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hep mutlu ol emi
merhaba sınavdan çıktım hemen yarınkine hazırlanıyorum. ondan önce bugünün menüsünü yazayım;
sabah
haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
az beyaz peynir
az tulum peynir
öğle
kalori cetvelinden baktım
750 kalori almışım:25
kendime pazartesi+salı günü için 1 saat kardiyo yazıyorum..
akşam
mercimek çorba
salata
canım acıkk arttır menünüü bence.çok az değilmiii :26:menüm
sabah öğle bir arada
1 yumurta
yeşillik
akşam
1.5 kase domates çorbası
salata
ilerleyen saatlerde nescafe çay içerim yarım saat koşu bandında koşma yürüme arası bişey yapcam birazda twisterle günü kapatcam
Sabah
1 dilim ekmek yulaf
peynir
4 zeytin
1 kaşık bal
öğlen
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
akşam
2 elma küçük
suuuuuuuuuuuuuuu
çok içemedim
sporrrrrrrrrr
2 saat deniz kenarında yrüdüm manzara süperdi gökkuşağı da vardı bide güneş batıyordu
Selam canlar menuuuum
Sabah: peynir yarim domates 3 zeytin ceyrek dilim ekmek ve sekersiz cay
Ara: elma
Oglen: 4 kasik mantrli sote 3 kasik kadar bulgur pilavi salata ve yarim bardak ayran
Ara: turk kahvesi 2 fincan sekersiz
Aksam: bi tabak haslanmis brokoli karnbhar havuc
2 litreden az su.saat 8de de tenise gdcem bayadir gitmiyodum iyi bi spor olcak bu bana :)
bu cok yeterlı bı sebep allah korumus cok gecmıs son hadısen olsun.allah bıdaha gostermesın ben yazımda olum kalım harıc hıcbı bahane bnm kabulum deıl demıstım buda onların ıcınde.sukur sana bısey olmamısya gerısı onemlı deıl.
solenenlere hak vermıs olman senın durust bı ınsan oldugunu ortaya koyar.sende takdır edersınkı hafta ıcınde okadar az paylasım yapıyorsunkı 1 elın 5 parmagını gecmez dolayısıyla.bugun gırmedıgınde aksı bısey oldugu dusuncesı gelmıyor kımsenın aklına cunku hep bole az yada hıc gırmıyor dıyorsun.mesela sabahkı ılk actıgımda gecmıse baktım ve cornella arkadasım demıskı bnmle ılgılı dalın mutlaka gelırdı ne oldu acaba ?
ıste anlatmaya calıstıgım bu sık sık bıze katılan bırı olsaydın bu sekılde dusunurdu herkes nerde kaldı pelın bısıymı oldu hıc bole yapmazdı vs.haksızmıyım.
elestırıye acık bı ınsan olmana sevındım.bende oleyımdır cunku.ama kararına gelınce eger bu sekılde devam edeceksen kararın yerınde ama bıze daha fazla katılıcan ve bıldırımlerı kacırmıcam daha fazla sızlerle bırlıkte olucam dıyorsan aramızda kalmanı ısterım.kılo vermek tek basına zor bı surec cabuk yılmana neden olabılır.aramızda kal ayrılma fakat daha fazla aktıf olarak sohbetlere katılarak.bunu bı dusun hemen ayrılma kararı verme.gunde bıze yarım saatcıgını ayır neler yapıyosun neler yedın ne kaçamaklar yaptın hangı sporları yaptın ıllakı dıyette deıl konu herhangı bısıy ama en onemlısıde cuma bıldırımlerı.
hatta dun gece konustuk senınle ve sen bugun cuma bıldırımı olucanı bıle hatırlamıyodun sımdı objektıf ol ve haksızmı bu ınsanlar.dedıgım gıbı sende en az bızler kadar bu gruba takıma onem gostereceksen bu benım sorumlulugum zayıflamak ıcın dıyeceksen kal ama benım elımden bundan fazlası gelmez dıyorsan aldıgın kararı uygula ve azımlı kılo vermek adına hırslı takımı kendıne sorumluluk edınecek bır kısı gelsın.
geçmiş olsun pelin......bu tabi ki çok önemli sebep ancak ben arkadaşlar kadar olaya iyimser bakamayacağım......
ben senin takıma adapte olamadıgını düşünüyorum....
sonucta bu sadece bildirim günü ile alakalı bir olay değil.....
ayrıca senin çekilmenle biz neden mutlu olalım ki sonucta bireysel olarak kimse kimseyi tanımıyor burda...
eğer takımda kalırsan ve bu durumu aşabileceğini düşünüyorsan biz senin adına mutlu oluruz sadece,ama sende hak vermelisin ki buraya çok yoğun ark alrımız bile giriyorsa ör: dalin 3 çocukla.......seninde girmen gerektiğini düşünüyorum....
tabi bunlar benim şahsi fikrim........
sonuç olarak bu iş zorla yapılacak bir şey değil....isteyerek yapmalısın ki bu durum psikolojine yansısın ve dolaylı olarakta zayıflamana....
tabi karar senin........
bu cok yeterlı bı sebep allah korumus cok gecmıs son hadısen olsun.allah bıdaha gostermesın ben yazımda olum kalım harıc hıcbı bahane bnm kabulum deıl demıstım buda onların ıcınde.sukur sana bısey olmamısya gerısı onemlı deıl.
solenenlere hak vermıs olman senın durust bı ınsan oldugunu ortaya koyar.sende takdır edersınkı hafta ıcınde okadar az paylasım yapıyorsunkı 1 elın 5 parmagını gecmez dolayısıyla.bugun gırmedıgınde aksı bısey oldugu dusuncesı gelmıyor kımsenın aklına cunku hep bole az yada hıc gırmıyor dıyorsun.mesela sabahkı ılk actıgımda gecmıse baktım ve cornella arkadasım demıskı bnmle ılgılı dalın mutlaka gelırdı ne oldu acaba ?
ıste anlatmaya calıstıgım bu sık sık bıze katılan bırı olsaydın bu sekılde dusunurdu herkes nerde kaldı pelın bısıymı oldu hıc bole yapmazdı vs.haksızmıyım.
elestırıye acık bı ınsan olmana sevındım.bende oleyımdır cunku.ama kararına gelınce eger bu sekılde devam edeceksen kararın yerınde ama bıze daha fazla katılıcan ve bıldırımlerı kacırmıcam daha fazla sızlerle bırlıkte olucam dıyorsan aramızda kalmanı ısterım.kılo vermek tek basına zor bı surec cabuk yılmana neden olabılır.aramızda kal ayrılma fakat daha fazla aktıf olarak sohbetlere katılarak.bunu bı dusun hemen ayrılma kararı verme.gunde bıze yarım saatcıgını ayır neler yapıyosun neler yedın ne kaçamaklar yaptın hangı sporları yaptın ıllakı dıyette deıl konu herhangı bısıy ama en onemlısıde cuma bıldırımlerı.
hatta dun gece konustuk senınle ve sen bugun cuma bıldırımı olucanı bıle hatırlamıyodun sımdı objektıf ol ve haksızmı bu ınsanlar.dedıgım gıbı sende en az bızler kadar bu gruba takıma onem gostereceksen bu benım sorumlulugum zayıflamak ıcın dıyeceksen kal ama benım elımden bundan fazlası gelmez dıyorsan aldıgın kararı uygula ve azımlı kılo vermek adına hırslı takımı kendıne sorumluluk edınecek bır kısı gelsın.
geçmiş olsun pelin......bu tabi ki çok önemli sebep ancak ben arkadaşlar kadar olaya iyimser bakamayacağım......
ben senin takıma adapte olamadıgını düşünüyorum....
sonucta bu sadece bildirim günü ile alakalı bir olay değil.....
ayrıca senin çekilmenle biz neden mutlu olalım ki sonucta bireysel olarak kimse kimseyi tanımıyor burda...
eğer takımda kalırsan ve bu durumu aşabileceğini düşünüyorsan biz senin adına mutlu oluruz sadece,ama sende hak vermelisin ki buraya çok yoğun ark alrımız bile giriyorsa ör: dalin 3 çocukla.......seninde girmen gerektiğini düşünüyorum....
tabi bunlar benim şahsi fikrim........
sonuç olarak bu iş zorla yapılacak bir şey değil....isteyerek yapmalısın ki bu durum psikolojine yansısın ve dolaylı olarakta zayıflamana....
tabi karar senin........
denizmii offf offffffffff bütün sıkıntısını yorgunlunu atıyo insan çok imrendim bak şimdi sana menünüde akşam hariç beğendim cnmSabah
1 dilim ekmek yulaf
peynir
4 zeytin
1 kaşık bal
öğlen
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
akşam
2 elma küçük
suuuuuuuuuuuuuuu
çok içemedim
sporrrrrrrrrr
2 saat deniz kenarında yrüdüm manzara süperdi gökkuşağı da vardı bide güneş batıyordu
:129::129::129::129::129::129:Sevgili bayanlar; umarım hepiniz iyisinizdir. Cornella sınavın inşallah iyi geçmiştir. Ben menümü yazayım çıkacağım bugün biraz rahatsızım... Sevgiyle kalın.
Menüm:
Sabah- Öğle: taze sıkılmış portakal suyu ve biraz ekmek arası peynir
Akşam : küçük bir kase sade haşlanmış makarna
bugün böyle oldu...
herkese iyi akşamlar...
Cuma Zayıflama Yarışmaları 294. Etap Sonuçları
(25 ocak-1 şubat)
Takım Dereceleri
1) 5. Takım (%1.05)
2)7. Takım (%0.80)
3.)6. Takım (%0.73)
Bireysel Dereceler
1)Gamze_M (%3.61) 5. Takım
2) Paşam3405(%2.32) 7. Takım
3) ayyildizim(%2.23) 6. Takım
yarışmaya katılmamızın 3 haftasında yine dereceye girmiş bulunmakyatım.... dereceye girmemizde 100 gr da olsa etkisi olan herkese teşekkürler... ayrıca en çok kiloyu veren ve sağlıklı beslenen Gamze:M arkadaşıma bilhare teşekkür eder tebriklerimi çakarım....
darısı diğer haftanın derecelerine diyorum
hoşgeldin aysnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ilk başlayış 21 ocak 75.0
25 ocak cuma 73.9
1 şubat cuma 73.4
8 şubat cuma 72.7
son giden 700 gramcık
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr kilo bildirim günü çok merak ediyorum kim ne kadar verdi... aysunayy dan haber varmı kızlar bu arada ???????????
ben listeyi ayarlayıp geliyorum
juju aysundan haber yok.....ama o sana haber verir bence:44::44::44:
evet evet bende kilo bildirimimi yapıyorum.......
nasıl oluyor anlamıyorum ama sanıırm ben bu işin püf noktasını çözdüm........
kaçamak dahi yapsam diğer öğünlerde dengeleyip saat 18.00 den sonra su ve şekersiz bitki çayları dısında bir şey agzıma sürmemek
ve......işte o an........
başlangıç tarihi= 7 ocak 2013
başlangıç kilo=76,5
geçen haftaki kilo= 71,1
bu haftaki kilo= 69,6
yani ne yapıyor....1500 gr
GÜNAYDINLARRR
66.3 YANİ 300 GRAM GİTMİŞ.. ben hiç gitmezse diye korkuyodummmm..
Hemen yazayım kilomu yeni kilom şu an tartıldım ......... 80.100 ......600 gram gitmiş şükür Allah bereket verisn...
ayy anca geldım uyumusuk kalmısık ya .assolıstınız geldı toplasın tartıya cıktım ama bereket versın dıyorum memnun kalmadım deyıpte nankorluk etmeyım bunyeye
neyse uzun lafın kısası gecen hafta 83.00 olan ben bu hafta 81 500 ıyımıdır ıyıdır ya sevındım ben 500 grm beklıyodum uzun bı aradan sonra sevınc naarası atacam suasnahada attım
doğum günün kutlu mutlu olsun gamzecim..Sevgili Kaptanım ve 5. takım arkadaşlarım, eeeee artık Canlarım
Bu gün benim doğum günüm..her şeye rağmen yaşamanın ne kadar güzel olduğunu
iliklerime kadar hissediyorum..
evet bu gün kendim için bir sevgi pastası yaptım ( 0 kalori )ve üzerindeki tüm mumların hepsi umudu ,
mutluluğu ve sevgiyi simgeliyor benim için..
Hissettiklerimin mutlaka ödüllendirileceğini biliyorum ve ödülüm kocaman sevgi oluyor her zaman,
hepiniz tarafından sınırsızca ve samimice hissedilen sevgi...
Bütün doğum günlerimde olduğu gibi istemsiz bir hüzün var içimde.:26::26:
Ve yine istemsiz bir şekilde geçen bir yılın muhasebesini yapıyorum... :44::44:
Koca bir yıl daha gitti ömürden...
Bir adım ilerisini göremediğim hayatı yaşamaya devam ediyorum..
Geçmiş anılar yığını.. Gelecek zifiri karanlık..
Sıkışıp kaldım ikisinin arasında.. Tıkandı birşeyler..
Kendimi ifade etmekten acizim bugün...
Ama bildiğim tek birşey var ki; Hayat yaşamaya ve mutlu olmaya değer..Üzülecek ve yıpranacak kadar uzun değil yaşambu gün tam 100 promil mutlu olmak istiyorum :118: mutluluk sarhoşu olmak istiyorum
Evvettttt şimdi pastamın üstündeki tüm mumları gözlerimi kapatıp bir dilek tutup üflüyorum ( 0 kalori )
1...2.....3.... hep birlikte sağlık sevgi , mutluluk ,
huzur, Bol kilo kaybıylave AŞKLA DOLU BİR YIL DAHA DİLİYORUM..
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM....
.
öncelikle herkese selam kilom 76.7 giden 1 kilo
bakalım pazartesi iş başı yaparsam ilk kural bu olcak zaten... bildirim konusu
ben geldimmmmmmmmmm bundan böyle hep sizlerleyim...
çok özledim sizigeçmişe biraz gideceğim ama boğulurum sanırım uçmuş gitmiş..
ben kilo veremedim ama almadımda bu iyi bişeydir dimi
hastaneye gittik merak etmişsinizdir beni belki
pek iyi şeyler çıkmadı..kısaca mart nisan gibi hastanaye tekrar gideceğim..ameliyat olmam gerekiyor tüplerimde problem çıktı en kısa anlatımla
sizler nasılsınız beni çok özlediniz miben çok özledim bi internet bulamadım anacım
ben geldimmmmmmmmmm bundan böyle hep sizlerleyim...
çok özledim sizigeçmişe biraz gideceğim ama boğulurum sanırım uçmuş gitmiş..
ben kilo veremedim ama almadımda bu iyi bişeydir dimi
hastaneye gittik merak etmişsinizdir beni belki
pek iyi şeyler çıkmadı..kısaca mart nisan gibi hastanaye tekrar gideceğim..ameliyat olmam gerekiyor tüplerimde problem çıktı en kısa anlatımla
sizler nasılsınız beni çok özlediniz miben çok özledim bi internet bulamadım anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?