Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah

1 dilim ekmek yulaf
peynir
4 zeytin
1 kaşık bal

öğlen

1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

akşam

2 elma küçük

suuuuuuuuuuuuuuu

çok içemedim

sporrrrrrrrrr

2 saat deniz kenarında yrüdüm manzara süperdi gökkuşağı da vardı bide güneş batıyordu

Bugün temizlik günü sanırım bende sil süpür

çok yoruldum ama sahilde yürüyünce aldı yorgunluğumu

Buralarda hiç kimsecik yok hep tediler kaçmış

bende yarın akşam arkadaşa oturmaya gtcem ben de o zaman yokummmmmmm

Güzel jujum benim, canım kaptanım..Herşey bu hafta daha güzel olucak inşaallah..

gamze ablaaaaa tebrik ederim ayol 3. olmussun cok sevındım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim...geldiğim yerde net varmış......hemen damladım......biraz geçmişi okuyayım......

Cornimmmmm bitanesin sen yaaaa

gamzecim çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hep mutlu ol emi

Canım hep beraber mutlu veee huzurlu olalım gülümmm

Pazartesi hepimiz için yepyeni bir başlangıç olucak, spor yönünden kızlar..motivasyon doldumm

Bu arada misafirim var, çok bakamıyorum ama yinede arada girip okuyorum msizleri, yarın gidecek misafirim :26::26:

.

Selam canlar menuuuum

Sabah: peynir yarim domates 3 zeytin ceyrek dilim ekmek ve sekersiz cay
Ara: elma
Oglen: 4 kasik mantrli sote 3 kasik kadar bulgur pilavi salata ve yarim bardak ayran
Ara: turk kahvesi 2 fincan sekersiz
Aksam: bi tabak haslanmis brokoli karnbhar havuc

2 litreden az su.saat 8de de tenise gdcem bayadir gitmiyodum iyi bi spor olcak bu bana :)

Sevgili bayanlar; umarım hepiniz iyisinizdir. Cornella sınavın inşallah iyi geçmiştir. Ben menümü yazayım çıkacağım bugün biraz rahatsızım... Sevgiyle kalın.
Menüm:
Sabah- Öğle: taze sıkılmış portakal suyu ve biraz ekmek arası peynir
Akşam : küçük bir kase sade haşlanmış makarna
bugün böyle oldu...
herkese iyi akşamlar...

canım acıkk arttır menünüü bence.çok az değilmiii :26:

kahvaltın süper ....

Pazartesi hepimiz için yepyeni bir başlangıç olucak, spor yönünden kızlar..motivasyon doldumm

Bu arada misafirim var, çok bakamıyorum ama yinede arada girip okuyorum msizleri, yarın gidecek misafirim :26::26: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

gamzem aynen bende iyileşiyorum ve pazartesi başlıyorummmmmm

.[/QUOTE]

büşra menün süperrrr.. ayyyy bende çok özledim tenisi..ama oturduğum yerde kort yokkkk oynayamıyorumm.. çok zevkli bir spor stresi alıyorrrrr...

bana gelince eşim ve kızıma kavuştummm.
kuzum o kadar özlemiş ki sabahtan beri oyun oynuyoruz. nete giremedim. çok özürdilerim.
menüm:
SABAH:tavada 3 çatal yumurta 2 dilim ekmek peynir
ARA: YOK
ÖĞLE: 1 tabak güveç 1 dilim ekmek salata
ARA: kızımın komşu teyzesi kızıma hoşgeldin pastası yapmış 1 dilim pasta (ev yapımı az yağlı-durumu kurtarayım)
akşam: 1 tabak barbunya 1 dilm ekmek salata
Ara: 1 armut

kızlar eşim ve kızımla meşgul olacağım çok özlemişim.

Sana ve tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, sağolun. Söylediklerinde çok haklısın. 3 haftadır sizlerleyim ve 3 haftada hep bir şeyler çıktı bildirim konusunda sıkıntılar yaşadım. Sen 3 çocukla her gün çoğu kişiden fazla paylaşımda bulunuyorsun ben sana saygı duymaktan başka ne yapabilirim ki? Fakat dediğim gibi kararımı verdim tek başıma devam etmek istiyorum. Boş vermiyorum. Haftada 4 gün intervalime yine yediklerime dikkat etmeye devam edicem lakin çekilmekte kararlıyım. Her birinize bu yolda başarıları diliyorum

Söylediklerine saygı duyuyorum, haklısın. Bu hafta benim yüzümden takım 1. olamadı mesela böyle şeylere sebebiyet vermek istemiyorum daha fazla bu yüzden çekiliyorum.

Sana ve tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, sağolun. Söylediklerinde çok haklısın. 3 haftadır sizlerleyim ve 3 haftada hep bir şeyler çıktı bildirim konusunda sıkıntılar yaşadım. Sen 3 çocukla her gün çoğu kişiden fazla paylaşımda bulunuyorsun ben sana saygı duymaktan başka ne yapabilirim ki? Fakat dediğim gibi kararımı verdim tek başıma devam etmek istiyorum. Boş vermiyorum. Haftada 4 gün intervalime yine yediklerime dikkat etmeye devam edicem lakin çekilmekte kararlıyım. Her birinize bu yolda başarılar diliyorum

Söylediklerine saygı duyuyorum, haklısın. Bu hafta benim yüzümden takım 1. olamadı mesela böyle şeylere sebebiyet vermek istemiyorum daha fazla bu yüzden çekiliyorum.

denizmii offf offffffffff bütün sıkıntısını yorgunlunu atıyo insan çok imrendim bak şimdi sana menünüde akşam hariç beğendim cnm
:129::129::129::129::129::129:

Son düzenleme:
birsenciğim bi türlü alıntı yapamadım garip şeyler çıkıyo en iyisi böle yazmak

cnm dalinle çorba içmeye karar verdik çorba ve sadce yeşillik sabahki yumurta bile fazla olabilir peynır yemem gerekti en fazla 50 gr ama hafta içi hep peynır yıorm yumurta yemedım hıc hazır hafta sonu yedım gttı oda proteın sncta bıde zaten 12de uyandım o yüzden az oldu böyle zaten az önce de yarın kase sütlaç yedimmmm tmm tmm kızmayın spor yapcm şimdi 30dk yapcktm 1 saate cıkarıormmm

gözun aydın cnm eşinle kızın gelmışşş nasıl guzelmıymıs ankara

Son düzenleme:
ben geldimmmmmmmmmm bundan böyle hep sizlerleyim...
çok özledim sizi geçmişe biraz gideceğim ama boğulurum sanırım uçmuş gitmiş..

ben kilo veremedim ama almadımda bu iyi bişeydir dimi

hastaneye gittik merak etmişsinizdir beni belki
pek iyi şeyler çıkmadı..kısaca mart nisan gibi hastanaye tekrar gideceğim..ameliyat olmam gerekiyor tüplerimde problem çıktı en kısa anlatımla

sizler nasılsınız beni çok özlediniz mi ben çok özledim bi internet bulamadım anacım

geçen cuma 1. olmuşuz tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçmişe gittim ama öyle uzun ki gene de okumaya çalışacağım

ilk başlayış 21 ocak 75.0

25 ocak cuma 73.9

1 şubat cuma 73.4

8 şubat cuma 72.7

son giden 700 gramcık

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr kilo bildirim günü çok merak ediyorum kim ne kadar verdi... aysunayy dan haber varmı kızlar bu arada ???????????

ben listeyi ayarlayıp geliyorum

juju aysundan haber yok..... ama o sana haber verir bence:44::44::44:

GÜNAYDINLARRR
66.3 YANİ 300 GRAM GİTMİŞ.. ben hiç gitmezse diye korkuyodummmm..

Hemen yazayım kilomu yeni kilom şu an tartıldım ......... 80.100 ......600 gram gitmiş şükür Allah bereket verisn...

:13:
doğum günün kutlu mutlu olsun gamzecim..
nice yıllara
öncelikle herkese selam kilom 76.7 giden 1 kilo

bakalım pazartesi iş başı yaparsam ilk kural bu olcak zaten... bildirim konusu

işe başlamak istiyorum bende juju..tatilleri artık sevmiyorum çok daha yoruluyor insan...

kızlar ben 10 gün çok dikkat etmeye çalıştım yediklerime ama evdeki gibi olmuyo dışarısı 1-2 gün olsa yine de daha dikkatli olunabilir..
akşam yemeklerinin saati şaştı.spor yapamadım.su içmem azaldı dışarı çıktığımızda vs...hatta ilk cuma bildirimden sonraki p.tesi salı kilomda 400 gr kadar artış oldu..sonra hemen akşam yemeklerini kıstım suyu artırdım gene aynı kiloya indim neyseki..çok üzülecektim + da çıksa idim...ama az kalmıştı

yarından itibaren hızla devam edeceğim diyetime..zaten okullarda açılıyor şehir dışına çıkmayacağız nisana kadar zaten ozamanda 1-2 günlüğüne çıkacağız...ozamana kadar hızla devam

juju-dalin-cornella-gamze-büşramm-garfield-birsen deniz-ukyo-zes-chentiq-biricikoğlumertuğ nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sınava girenler olmuş ne sınavı nasıl geçti

Birsen ablaaa tesekkur ederim bugun dikkat etmeye calistim menume. olmussa ne mutlu bana :) bu arada tenisten ciktim eve geldim veee acaip terledim+eglendim:) ay bide eve butun arkadaslarim ayiptir soylemesi kebap soylediler ama beeen elma ve havuc yedim az once alkis bana :))

Aysun ablaa sende hosgeldin tatilin süpppper gecmistir umarim :)

Canımm hoş geldinnn

.

cnm hoşgeldinn bi enerjiyle geldin yazdıklarını okuyunca enerjik oldum bende

sen yokken bi sürü bi sürü kilolar verdi takımımız geçen hafta 1. bu haftada 2. olduk takımca bireyselde de birinci olanlar var aramızda tam gaz devam ediyoruz özledik kız seni tatil bitse herkes gelse fln dedik durduk ohhhh şükür geldinnn

özetle böyle devam ediyorz cornellayla chentiq açıköğretim sınavına girdi bahsedilen sınav o cicim umarım iyi geçmiştir bugün yazmadı corni hiççç
kilo almamana çok sevndım çünkü dışarda olunca coz zor oluyo su içme olayı yemek bulma olayı fln
bu yüzden takılma çok bu hafta bomba gbi dönersinnnn öpyorum kocmannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…