Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pelinciğim nasılsın takımdan ayrılma kararı almışsın ama bugün ne zaman açsam sayfayı hep burdasın sanırım nete grme olayını çözmüşsün eğer böyle grebilceksen ben kalman taraftarıyım kilo verme zorlu bi süreç bu süreçte takım arkadaşların olursa hem eğlenceli hemde daha kontrollü olur bidaha düşün derim ben

Arkadaşlarım, dostlarım, yandaşlarım Hememn menümü belirtiyorum ve okumaya devam ediyorum

Sabah

Yarım dilim kepek ekmeği
3 adet yeşil zeytin
Yarım kibrit kutusu kaşar peyniri
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
1 adet yeşil yeşil biber
yarım domates
Yarım yumurta

(boşanda semerini ye)

Ara, fincan şekersiz nescafe

Öğle

yok (kahvaltımı geç yaptım)

Ara 1 elma

Akşam

2 adet küçük ızgara köfte
2 adet yeşil biber (ızgara)
1 adet tavuk baget (ızgara)
1 bardak cola zero
Yarım dilim kepek ekmeği

Ara 1 portakal

Bu gün burda biterr

Şunu anladım :26::26: Ne kadar yersen o kadar acıkıyorsun :44::44: az yemek çok huzur

.

Aynen yaaaaa, sımsıkı sarılalım diyetimize ve takımımıza, sonrasındaa gelsin başarılarrrrrrrr

Bu arada çizelgene bayıldımmm cicim

.

hoşbuldum canımmmm
süper geçti 10 günde 4 şehire gittik tabi bazıları mecburiyetten
mahvolduk anacım tatilmiydi neydi anlamadık
Canımm hoş geldinnn

.
hoşbulduk canım benimm

evet canım hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum
bende öyle motiveliydim ki tatile gitmeden önce tam toparladım derken 15 tatil geldi..
ne annemde ne k.validemlerde net yoktu..zaten doğru dürüst oturamadım ki hiç bişey anlamadım hastane aile ziyaretleri bebek görmeler vs..çok yorucuydu
ama iyiydi de herkesi az da olsa gördüm..

yeni doğan yeğenimi görmeye gittik minicik süt kokulu ölürüm

o kadar alıştım o kadar sevdim ki ayrılınca bile kokusu burnumdaydı

aysunayy gelmiş hoş gelmiş gelir gelmez çoşturmuş.... :) bende yatıcaktım eve yeni geldim yatmadan bi bakim neler var dedim... .... öpüldünüsssss beni özleyin anacım

çok olmamışki cnm sabah ekmek çok yeseymişin çok olurmuşş herşey yarım yarım zaten
Aynen yaaaaa, sımsıkı sarılalım diyetimize ve takımımıza, sonrasındaa gelsin başarılarrrrrrrr

Bu arada çizelgene bayıldımmm cicim

.

saol cicimm bu ara şanssız bi dönemdeyim 4 yapraklı yonca belki işe yarar dedim sen beni geçmissin kiloda geçen hafta aynı deilmiydikkk amaninnnnnnnnnn koş esra koşşşş yetişmeliyim

hahahahahha yakalayamazzz yakalayamazzz yakalasada gagalayamaz hahahahahaha itiraf ediyorum çok bayattııı veee soğukkk

.

aysunayy gelmiş hoş gelmiş gelir gelmez çoşturmuş.... :) bende yatıcaktım eve yeni geldim yatmadan bi bakim neler var dedim... .... öpüldünüsssss beni özleyin anacım

hoşbulduk kaptanım
sizi çok özledim juju

biraz gevşedim diyet konusunda ama yarından itibaren son hız devam edeceğim..

hos geldın bebegımmmmmmmmmmm ay dun aklımdan gectın ozledım yaaaaaa bıdaha gıtme benı bırakıp

gamzem 3. olmussun tebrık edıyorum cnm 2 haftadır derecedesın supersınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kendım kadar sevınmedıysem ne olayım

jujummmm kaptanı deryammmmmmmm sende ozletme bukadar kendını sımdı dalcam sıze haaaa aaaaaaaaa dagılıp durmayın

cornellam tubısım ıyımıydı kuzum sınavv

garfıeldd ayyyyy adını unuttum tüü bana nasıl gıdıyo corba dıyetı bakemmm benı ekmıyon demı yolarımmmm

bugun ben temızlık yapacadım demı dun ole dmeıstım ama esım bugun yarın ızınlıydı bugunde koye gıdelım dedı ordan geldık gorumceye ugradık sımdı gırdım eve esım aldı pcyıı durr dedım bnm takımıma gırmem lazım menumu yazacam neler yardırmıslar bakacam sızsız olmuyo yahu

kızlar menum

sabah gec kalktık kahvaltı yok

ogle bır kase erıste ve mercımek corbası 2 dılım sucuk cok guzel koktu napım

ara cay

aksam 1 guvec hanı su kase gıbı guveclerden bol sebzelı ve etlı ama yarısını yedım domates ve havuc salatası kan sekerım dustu dıye yedım havuc dogal seker ellerım tıtredı cunku
ara salata

spor malesef gezmedeydım

ama ısrarla ye ye ye ye yeeeee denen revanıyı yemedım koca bı tebrıgı hakettım

yarında gec gelırım aksama dogru temızlık yarına kaldı evı b..k goturuyo oturmaya yer yok ınanın cocuklar duman ettı sımdılık kacar esım beklıyo pcc yı benı ozleyın anacım

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

bugün gün boyu bitmez işim...önce kahvaltı yapacağım tatile çıktığımızdan dolap bomboş ve ben çok açımgidip bişeyler almakla başlasak iyi olacak.

sonra evi silip süpürcem leş gibi olmuş...zaten buralarda temiz olmak çok zor anacım kömür tozu yağıyo havadan sürekli..

şu kış bi bitse idi..

neyse hadi sonra görüşürüz anacım

aysun hoşgeldin cnmmmm
özlemiştik seni........
ameliyat olmak zorunda kalmana üzüldüm ama senin için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun tatlım

kızlarrrrrrr sınavlar bitti....valla çogunu salladım......artık gecemzsek seneye alttan alacagım....birtürlü kabullenemediğim için çalışmadım bu dönem......
akşama yola çıkacağız...
bu arada sınırsız net gibisi yok ya.....
tabi misafirlikte olunca her dakika bakamıyorsun......

gecen haftayı hastalıkla geçirdiğim için ev leş gibi..sınavda da cok zorlandım otururken........
eve gidince temizlik beni bekler
yavaş yavaş yapacagım artık......

esra sırada katiplik var kuzucum....

bir şey daha haftasonu diyet miyet kalmadı valla....başkasının evinde olunca özellikle de eşimin ark nın evi (bekar evi) yiyecek konusunda seçim yapamıyorsun...önüne ne gelirse aç kalmamak için yiyorsun.....
insanın kendi evi gibisi yok valla büyüklerimiz ne güzel demiş.......

Arkadaşlar ben bazı arkadaşların hastalık veya özel günlerini kaçırmış olabilirim görmüşken bende iyi dileklerde bulunmak isterim...,
Aysunayyyy öncelikle hoşgeldin sefalar getirdin seni göçrmek güzel oldu... Ayrıca hastane işin içinde hayırlısı olsun çok geçmiş olsun Allahtan tez şifa diliyorum...
Gamze doğum günün geçmiş sanırım... Nice mutlu yıllara Allah gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla ve hayırlısıysa kabul etsin inşallah... iyiki doğdun...
Cornella hoş geldin sıanvı sallamışsın eee boş ver sağlık olsun senden kıymetli mi... Dediğin gibi seneye aalt sınıftan alırsın...
JUJU senide artık daim olarak bekliyoruz şükür pazartesine iznin bitiyor artık burda olacaksın. Sen buranın demirbaşı ve ayrıca direğisin tabiki... Yaşa kaptanımız...JUJU!..
Birsen-deniz gözün aydın eşine ve evladına kavuşmuşsun ne mutlu sana gözün aydın oldun... Sen aydında yaşıyordun meşhür ama bayat bir espri vardır bende yazayım bari "gözün aydın...kulakların manisa"

Gözüme çarpan şeyler bu oldu ama sevinci olup sıkıntısı olup derdi olup yazmadıysam Allahtan herkese gönlünden geçenlerin hayırlısyla hayırlısıyla kabuluünü diliyorum...Allah varsa herkesein derdini sıkıntısını kederini kovsun gitsin yokolsun; yerine huzur , mutluluk, dostluk ve sevgi gelsin inşallah..

sağol canımm hoşbuldum bende sizleri çok özledim
evet ameliyat olacağım mart-nisan gibi kolay bir ameliyat ama istanbul yolu bizi bekliyor gene..hayırlısı olsun cornellam hiç üzülmüyorum
bebeğe giden her yol mübahtır

sınava girmişsin inşallah..güzel sonuçlar gelir..

hoşbulduk tatlımmmmmmmmmmmçok teşekkür ederim
sizleri görmekte çok güzel çok özledim
bundan böyle hep beraberiz inşallah

Herkese merhabaaaa napiyonuuuuz :)
Cornella baci gecmis olsun bitmis sinavlaar yapmissindir bence

Ay bu arada Dunku tenisten dolayi bugun heryerim agriyor ben ölmusum aglayanim yok valla

neeee adımımı unuttunnnn halbuki kısacık bişey kuzum esraaaa ekmemeye çalışyorum cnm çorbada bol bol karın gruldatıyo ne beter bişeymiş

bnde biyere gdnce hiç rahat edemem cnm valla evde oluym başka bişey istemem ev kedisiyim ben

az kaldı katipliğede cnm ben belki grmeyede bilirim sınava çok kararsızım benim bu iş olayları çok karıstı off offff bi gün alıp başımı gtcem başka ülkeyeee türkiyedeki sistem yoruyo artık beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…