Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu kadar küçük yazdıgına göre kesin görmemeiz gereken bir şeyler var.......dur ben hemen bir mercek alayım

hayırdır ya ne oldu neden böyle bir karar verdin ben anlamadım [/QUOTE

Sanırım yazılı iletişimde iyi değilim. Kendimi ifade edemiyorum ve yanlış anlaşılmalara sebep oluyorum.

Arkadaşlar yazarak iletişim kurduğumuzda yüz ve vucut mimiklerimiz, reflexlerimiz görülmediğinden, bir çok normal olan kelimeler, kurulan cümleler o anki pskolojimizden dolayı biraz A normal algılanabilir..Yazılanları yumuşatmak adına çoğu kez gülümseme ikonu koyarız yazdıklarımızın içine Ben derim ki ne olur biraz sabır ve biraz hoşgörü..eminim ki bu ortamda hepimiz iyi amaçlı sohbet ediyoruz..gün içinde iki kişiden biri ayrılıcam der ve böyle düşünürse motivasyonumuz düşer ki hiç mutlu olamayız.. yapmayalım böyle küçücük çocuklar gibi ne olurr

.

jujuuuu mekik çekmiyorm ben göbegim yok zaten bacak calısıyorum cılgınlar gıbı bı uygulama var telefonda onu yapıyorum.büssürü hareket ama cooook zor yan yatıyorum bi bacagı one alıyorum sonra digerini kaldrmaya calısıyorum iç bacaklar eriyormuşşş

yalnız baya da usenmeden anlattım

çok güzel yazmışsın cnmm

sanıırm biraz alınganlık olmus......her iki tarafta da.......arkadaşlar sosyal hayatta kişiliklerinizi bilemeyiz ama burası sanal ortam sonucta kişiliğimize laf söylenmedikten sonra bu kadar çabuk alınganlık göstermemeliyiz......
herkes her konuda eleştiri yapabilir her şeye küser alınırsak olmaz ki
umarım tatlıya bağlanır.......

yok canım tarcın bendede ıse yaramadı en ıyısı su ıcıp cumayı dusunmekkkk....

kac yasındasınn garfıeldımm sen?? kpss ye neyden gıreceksınn??
22 buçuktan 23 cnm kpss b grubundan gircem 2014 te çok var ama durumum karışık bnm
bhar gelsin açılcam kabak çiçeği gibi şekerim
Vala rabişimmm ben Garfftenn korkuma kaçamak yapamıyorum vala, bu konuda süper tarafsız ve kesin yargılı

.

ya ne kpss si hu esraaaaaaaaaaaaaa ya beni bekle 2014 e daha çok var ama ya.........şimdidien çalısırsan sıkılırsın benden söylemesi......
cnm kazanamssam evlenemicem 5 6 yıl sanırım erkek arkımın tayini olmuyo ben özelde olduğum sürece eeee bende onun yanına gidemem o yüzden sağlam tutmam lazım işi
sen 10:30 a geçmi uyandım diosunnn hafta sonu beni görmedin sanıırm
cay suyu kaynayana kadar 20 tur kısa mesafe kosu yaptım koridorda kızlarrrr
alemsin kız valla aferim iyi yapmışsın pişmaniyeleri kekleri düşünn
o ses türkiyeyi izliyorum ne güzel seslerivarr bayılıyorum
bende bende damara bağladı hepsi dertler derya oldu
bi ankaralı olarak sölüorm ankaranın bağları öylemi söylenirrrrr cık cık beğenmedim
şimdiden söyleyim çok pis gıcık sporlar buluurm bakkk ona göre
kaptanım iş yeri bugün çok yoğundu araya fırsatım olmadı hiç spor mecbur akşama kalıo ama yaptım 45 dk koştum yürüdüm bantta suyumda 2 lt oldu yarım lt daha içerim geç yatıcam bugün öle karar verdim
hayırdır ya ne oldu neden böyle bir karar verdin ben anlamadım [/QUOTE

Sanırım yazılı iletişimde iyi değilim. Kendimi ifade edemiyorum ve yanlış anlaşılmalara sebep oluyorum.

cnmcım noldu birini kurtarıorz biri gidio durun durduğnuz yerde

ozaman yattığın yerde sürekli bisiklet çevir ...

kuzular ev isi yapin eritirsiniz kilolari merak etmeyin
mesela mekik cekerek yerleri silin falan

bu arada hop diye daldim kusura bakmayin artikintakildim cornellayla rabyasin pesine buralara kadar geldim

esra ben eşime arada garfieldimm derim ....seni görünce aklıma hep o geliyor

kız mustafaya laf yok dicem de harbiden başını güzel giremedi.....

esra ben eşime arada garfieldimm derim ....seni görünce aklıma hep o geliyor

kız mustafaya laf yok dicem de harbiden başını güzel giremedi.....

tuğbişim erkek arkımda bana garfield diyoooo demekki güzel bi aşk sözcüğüymüşş bak baya kullanılıyo

sırf garfieldlıktan kurtulmak için zayıflıcam valla şişman miskin üşengeç kedimiyim bennn

erkamda karizma bakkkk

kuzular ev isi yapin eritirsiniz kilolari merak etmeyin
mesela mekik cekerek yerleri silin falan

bu arada hop diye daldim kusura bakmayin artikintakildim cornellayla rabyasin pesine buralara kadar geldim

Hoş geldin arkadaşım, her zaman bekleriz..Ne alırsınız? şekersiz bitki çayları, yeşillik adına herşey :) tatlımız kalmadı rabiş hepsini yedi

.

Hoş geldin arkadaşım, her zaman bekleriz..Ne alırsınız? şekersiz bitki çayları, yeşillik adına herşey :) tatlımız kalmadı rabiş hepsini yedi

.

anaaaammmmm bak yaaa hala tatlı dıyolarrr tatlıdan soguttunuz benıı hee azerinn bugun ole bı topa tutuldumkı sorma gitsınn

.

hosbulduk canim
yemediginiz ne varsa ala bilirim hatta isterseniz bi kac kilonuzu da ala bilirimbenim de azicik kiloya ihtiyacim var da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…