Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayırlısı olsun cnm şöyle önünde pc olsun netinde olsun boş vaktin flnda olsunda bizide sensiz bırakma

rabyas sen bi ara bana İMD için ne yapacaksın demiştin....canım ben çok kararsızım ya......
hem eskişehir -sakarya çok uzak onu da gectım alım olmayacak denir kim bilir ne zaman alım yapılacak......
sertifikanın süresi de 5 yılmış.......
sen düşündün mü?

garfield; biraz önce amcam aradı şu katiplik için bir şeyler ayarlıcam falan fılan dıyor ...memlekete gitmem gerekecek eger ayarlarsa.....
inşallah ayarlayamaz.çünkü ben çalışmayı bıraktım katıplık için....
bir de 90 ı gecemezsem rezil oluurm

bnm işim böyle kız baksana akşama kdr çene yapıyrm burdaaaa

aman gtsn kılolar corniyle zaten yarışıorz valla rezil olurum yoksa

ben şu an kilomda + dayım cnm......tahmın ettim böyle olacagını haftasonum kötü geçti .....ama 2 gün var:) yeterki aynı kiloda kalayım bu hafta baska bir şey istemıyorum

haklısın meltemcım ogle ıle aksam arası yuruyuse cıktım ara ogun atladımm ısın acıgı canımda ıstemedı ama dıkkat edıcemm artıkk

tamam işte tubişim bi arkadaslık hatırlıyorum ama adresler karısmısss

tesekkurler efemm hem peeling için hemde taktir içinnn

hayatım boyunca hiç bi zaman hırslı olmadım hırsın ınsana zarar verdıgını dusunurum hep. ben azımlı oldumm... kaptanım meltemımden onay cıkmadıysa toplumun huzur ortamını bozmaya gerek yok bu arada bugun tartıldım ve coookkkkk sevındırıkk oldumm cuma ya kadar bole devam eder ınsallahhh bu arada dip not: ben pkos luyum kilo verme olayım daha yavas oluyo insülin direncinden dolayıı yarısmacı arkadaslara basarılar dılerımmm

bende de valla hiç hırs yok....annem hep derdi sende hıc hırs yok......
napim yanı ben sıkıntıya hıc gelemıyorum.....
rahatlıgı sevıyorum......

Yok yok tatlım azıcık, zararlı olmayacak kadar hırs iyidir bebeğimm

.

kuzum bu ara benımde sıkıntım o 'İŞ'. ben dusunuyorum basvurmayı ama hadı 350 tl yatırdın sozlu sınavı gectın hadı yazılıyıda gectın sertıfıkayı aldın ya alım olmazsa hadı oldu gıremezsenn bu onemlı artı ben 5 yıl oldugunu bılmıyordum sertıfıkanın benım arkadasım imd olarak calısıyo aksam onu arayıp detaylı konusucam bakalımm ne dıcekk sanada haber verırımm.. unıden arkadaslarımla gorusuyoruz bırı basvuru yaptı bılee:26::26:

bende de valla hiç hırs yok....annem hep derdi sende hıc hırs yok......
napim yanı ben sıkıntıya hıc gelemıyorum.....
rahatlıgı sevıyorum......

Yok yok tatlım azıcık, zararlı olmayacak kadar hırs iyidir bebeğimm

.

kuzular bende hırs yok ama azim var rahat bi insan degilim istediğimi yaparım calısarak. hayatta sadece isteyipte yapamadıgım tek sey iş konusudur oda devlette olmasını ıstedıgım ıcınn. ozeli de esim istemiyo yasayıp gidiyoruz bolee

yani faruk çeliğe o kadar tweet attım adam bı cevap vermedi ya.......alım olmayacaksa ne diye alıyoruz biz bu sertifikaları.....
maddi- manevi masraf edecegız......
2014 e kadar alım yaparız deseler inan benım gözümde değil hemen basvurumu yaparım.....
ama henuz öyle bır acıklama yok,yapmazlarda........
sen eskişehir de okumuşsun kalacak yer sıkıntın olmaz.....
sakaryanın sınavı daha kolay oluyormus .....
ben bayagı arastırıyorum bu işi......

kuzum ben alım olacak dıye duydum ama ne kadar olur bılemem. aksam arkadasımı arayıp konuscam bakalım 2.350 maasla basladı ıse tugba dusunebılıyomuusn yaaa...sakaryanın sınav tarıhı ve basvuru ne zamanmıs? kalacak yerı sıkıntı etme sakarya olursa bende kalırsın beraber gıderız sınava

hımmmm bu konusma bıraz agır olmuss... kısa ve öz hodri meydan diyorum dalinciimmm
kikiikki gaza getırmeyı ıyı bılıyom ama dimi
beklentılerınının altında kaldım hellamm ozaman 20 ıdım sımdı 25 bıtıyo
gamzeylede rakıp oluruz ama o benden zayıf bnm ona yetısmem cook zor olur onun yuzdesıyle bnmkı aynı olmaz benı olum orucunamı zorlamak nıyetındesın meltemmmmm
beklentılerının bayagı altında kalmısım nıye benı sarısın hayal ettınızkı yaza dusunuyorum sarı sac hayallerınız gercek olsun
evet malesef dalın yedı sabah dedıgını oglen ogle dedıgını ıkındı aksam dedıgını baya gece yedı ama cok yemısım yaa hem gec hem cok

hayırlııs olsun cnm hep sıkıntı iş başvursammı başvurmasammı aşamasında bile tedirgin kararsız oluyo ınsan bıde sınava grcen mulakata grcen fln hayattan beziyosun bn bsverdım herseyi imd olmuo bnm zaten onun için sgrtanın yatmaması gerekıoyomus bnm calşmadan gecrcek 1 gnum bıle olmaz tek care 2014 kpssde 90 ustunu zorlamak baska yolum yokk üzerimde nasıl bi baskı var anlatamam
ben şu an kilomda + dayım cnm......tahmın ettim böyle olacagını haftasonum kötü geçti .....ama 2 gün var:) yeterki aynı kiloda kalayım bu hafta baska bir şey istemıyorum
olsn cnm daha 1 ay var önümüzde hedef için telafi edersn bn cıkamıyrm tartıya + grursem yıkım olur hatta cuma flnda tartılmak ıstemıyrm hıcc
sen kac koydn hedef 1 ay snrasına

kızlar ben bugun gene tartıya cıktım affedınnnnn ama sonuc benı mutlu ettı sasırdım bole oldum

hmm affetsekmikiiii

bnce sen tartıya hep cık kilo verdgı grunce menulerın daha duzenlı oluyo gbi

ya cıkmazdımda karnımda ınanılmaz bı sıslık var malum gun yaklasıyo herhal kendımı sıs ve kıloılu hıssettım bugun p.tesıde cıkmıstım ay dedım 2 gundekılomu aldıukm dıye kendı kendımı yemektense cıkıverdım ama sukur vermısım gene o sıslık hıssıde malum sebepden sanırım.bu hafta ıyı gıdıyo bende anlamadım ac gezsem bukadar hızlı vermezdım heralde proteıne yuklendım bu hafta ıcım dısım et oldu yakında möö lücem dıye korkuyorum sanırım proteın agırlıklı beslenmek kılo vermeyı hızlandırıyo hemde kastan deıl yagdan gıdıyo suan gecen sene ıcıne gıremedıgım gırsemde uzerıme yapısan hersey baya bol duruyo.ama yetmezzzzzzzzzzzz o gardrop yenılencek aga butun o bol pantolonlar tunıkler hepsını toplayıp köye goturup yakacam atesın etrafında ates dansı yaparak

bak kuzu malum dönemde tartıda + görceksin görceğnide bilyosun zaten kilo milo aldım deme sakın bunalıma girme

kız oğlanın sünentinde ykarsın hepsini manyak olur ele güne karşı çatır çatırrr

hehehe etrafında oturur gıtar mıtar yıldızları ızleyerek sarkılar soelrız uzerınden atlarız falan kutlarız hehehehhe

ya anlamıorum malum donemelrde neden artı oluyo bu tartı anlamamkı nedır fark

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…