- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.921
eveet kızlar album ekledım merak edenler bakınız eskı zayıf hallerımı gorunuz heheheh gormek ıcın arkadasım olmanız sart
kuzumm tamam da ben yaslıyım benım metabolızma daha yavass
ama bak cornella ıle garfield beraber spor yapii biz da yapalım tamammı annemm
günaydınnn takımdaslarımm guzel bır gune merhabaaa
günaydınn kızlar dün akşam çat kapı misafir geldi kalkmakta bilmediler giremedim ne yazıkki gecikmeli olarak dünkü menümü yazıyım
sabah
3 kaşık yoğurtlu ıspanak
1 ince dilim kaşar
1 dilim ekmek
öğle
elma
akşam
1 tabak sossuz yağsız makarna
yoğurt
3 çay kaşığı sütlaca bayıldım ya süpersin birsencimmmm
Büşram kilolarımız ve hedefimiz ortalama aynı ama ben sadece yürüyüş-koşu yapıyorum oda zorlanarak :)))
Allah bağışlasın canım....
menüm:
SABAH: 1 kase kornfleks
ara: 1elma
ÖĞLE:çeyrek tost ayran (eve gelemedim kızımın dersi vardıve perşembe günüde dersi var bir çözm bulmalıyım)
ara: 1 elma-3 çay kaşığı sütlaç
akşam: yarım kase karnabahar kavurma-yarm kase yoğurt-1 kase sulu köfte-1,5 dilim ekmk
ara: 1 bardak sütlü neskafe içeceğim
Dün 30 dakika yürüyüş yaptım. Şimdi uyukluyorum biri beni çimdiklesinnyürüyüş yapmak gözümde büyüyorr..
su tamam 2 bardakta beşibiyerde içtim..
vay vay vay tek bi lokma tatlı yokkkkevveeettt sevgili takım arkadaşlarımm menümü yazıyorumm
sabah gec kalktım canım ıstemedı sabah ve oglenı bırlestırdımm
2 yumurtadan menemen yaptım 2 dilim tam bugday ekmegı
aksam
2 kepce corba, 3 kasık cıger, salata ve yogurt
su:2 lt içtim içmeye devam
spor: acık havada 2 saat yuruyuss
eveett yorumları bekliyorumm
herkesler sustuu huu kızlar nerdesınızz??
yaa evde dogal maske yapan varmı yada nemlendırıcı ,peeling v.s. neler kullanıyorsunuzz??/B]
dalincim cnm cicim diyodum ne zaman çok yedim dicek dieeeeayyy solebı bakınca ne cok yemısım ya bı yemedıgım halt kalmıs onuda yeseymısım tam olacakmıs.
farkettim yorumları okurken,yoktun piyasada
ben tasvip etmiyorumrabyas var...rabişşşşşşşş bebeeem senınde tam dalin gibi birine ihtiyacın var bence..1 ayda eritir seni
aynı kilolardasınız
işte buna güzel haber denir... sevindim senin adına bende 80 leri gördüğümde başlıcam platesekolay gelsin kzlar ben bugn çok güzel bi şey yaptım yazdan beri gitmediğim spor salonuna gittim platese yazıldım.
şiiittttt noluyo kışkırtma kızları senli kimseyi rakip etmem.... ancak gamzeyle rakip olabülürsünnoldu sekerım yusuf yusuf olayımı yasadın bıan hehehehe
Yazdan beri gitmiyodum tüp bebek tedavisiyle uğraşınca ara vermiştim spora eve 15 dakika yürümeyle belediyenin kültür ve spor evi plates step
fitness var ben çalıştığım için 2 gün platese yazıldım ayda 20 tl çok güzel bi yer bebesi olanlar için kreşide var sen spordayken bebelere bakıyolar onlar şimdilik 2 gün pltese gitcem evdede yürüyüş yaparım zayıfladıkça plateslede sıkılaşırım ama vary ara verdim diye çok zorlandım her taraım yanıyor
dalin gel seninle gidelimmmmmmmmm
Günaydın arkadaşlarrrçok şükür misafir trafiğim birazcık geçti gibi çalıştığım sürece biriktirmişler, yine işe giricem diye hepsi birden geldi sanırım
Hadi bakalım Cuma'ya 2 kala daha bir istekli ve dah bir azimli yola devam ediyoruz..Bu hafta ki hedefim 6'lı rakamlar, yani iki altıyı yanyana görmek66.6 oluyormuşum ettimi size üç 6 bu 12 12 12 ciler gibi oldum
.
kuzum ebrulinin programlarını netten aç ilk günden başlarsan çok yorulmazsın günden güne hareketler zorlaşır ama sende alışırsın ben öyle yapıcamoo ne güzel pilates yapanlar çoğalıyor. hareketleri buraya gelince anlat olur mu biz de onlardan yapalımm..
evettttt öncelikli 3+3 beslenmemiz gerekiyor...evveeettt sevgili takım arkadaşlarımm menümü yazıyorumm
sabah gec kalktım canım ıstemedı sabah ve oglenı bırlestırdımm
2 yumurtadan menemen yaptım 2 dilim tam bugday ekmegı
aksam
2 kepce corba, 3 kasık cıger, salata ve yogurt
su:2 lt içtim içmeye devam
spor: acık havada 2 saat yuruyuss
eveett yorumları bekliyorumm
bende kim farkedecek diyordum... evek 2 dilim ekmek fazla oldu zaten üstüne soda felam içtim kaktım 40 dk yürüdüm ama yok dünyaları yemişim gibi miğdem doluydu halbusuki eskiye oranla az bile yemiştim.. buda demek oluyorki miğdem küçülmüşşşşşşşkaptanım bugun bıraz çok mu olmuş sanki akşam yemeğin
ok alırım anahtarını ona göre suandan ıtıbaren rakıbemsın senı cerez dıye yemessem eger.1.raund baslasın
aysunum evet tatlım 3 aylık olan mavıs
çalışan olunca öyle oluyor....fazla gelemiyorlar,gidemiyorsun.ama olsun ya çalışmak güzeldir.....
bugün biraz canım sıkkın.....ne zaman işe gireceğim ben
her şey torpil.....o da bizde yok
onca yıl keşke okumasaydım
garfield; bende belki katipliğe girmem,torpil bulamadık sende biliyorsundur bu iş için torpilin yoksa sınava girmek için zahmet etmeye gerek yok
flower boy next doorkızlar şimdi hangi diziyi izliyor sunuz?
Seksenler dizisini mi?
20 dakika mı?
yoksa hiçbiri mi?
kaptanım sabah çok az olmuş.. araya peynir de serpiştirseydin. 1 tk kaşığı için 2 dilim ekmek fazla bence.. onun haricinde akşamki ekmekler
çalışmak gzlde cnm devlette çalışmak gzl inan şu özelde diken üstündeyim odada yalnıızm ama karşımda bi kamera aşşagdan sureklı izliyolar sınıırm bzluyo her gecen gun patron ımalı ımalı laf sokuyo ozel hayatla fln kalmadı zaten işten cıkcam cıkamıorm özelde 360 gun sıgortalı olmam lazm seneye şubata kdr daha 120 fln oldu devlet şart yani
katiplik bende grmı8cem sanırım bnmde yok torpılım
mecbur 2014 kpss ben başladm yavastan iş yernde cok bs vaktm oluyo acıp okuorm pcden tarih fln
bnde okumasaydm keske zaten devlet olmazsa evlendıkten snra ozelde calışmam sıkıntı olur bnm tamm yarama bastınn tubiş bıraksan sabaha kdr knusurum
inanamıyorummmmmmmmmm tüm bunları dalin mi yedi biri beni cimciklesinnnnnay aksam ole yogundumkı anlatamam evı topladım cocukları yıkadık esımle bırlıkte yemekte yaptık kıcım yer gormedı aksam 8 bucukta yedım aksam yemegımı sonra bebegıde yıkadık hazır kızısmısken mutfagı topla bulasıkları makıneye at vs vs vsss anca gelebıldım
menüm
sabah
1 dılım kepek ekmegı 5 köfte 4 kırma zeytın 1 bardak sekersız cay bı parca peynir
ara 1 elma
öğle et haslama tuzsuz yarım dılım kepek ekmegı bı kasede yogurt
ara 1 bardak sekersız cay etı form 3 tane
aksam fırında sebzelı et yapmıstık ama extra yag koymadım etde yagsızdı kıbrıt kutusu buyuklugunde 3 parca et ve sebzelerını yedım ceyrek dılım kepek ekmegı
ara yok zaten epey gec olmustu
spor 20 dakıka tempolu elıptık 300 kalori
su 2 lıtreyı gectı tuvalete tasınmaktan oturamıyorum
3 dakıka kadarda mekık amelıyatlı oldugum ıcın sezeryan dıkıslerımden korkmasam 100 tane cekerdım voıtın mekık aletı var bende onunla calısıyorum
kuzum gelme gaza sakin ollll bakma o delidir aç yatar da gene senden çok verir girme hiç o işe....hımmmm bu konusma bıraz agır olmuss... kısa ve öz hodri meydan diyorum dalinciimmm
evetttt kızlar hepinize günaydınlar bahşediyorum:92::92::92::92::92::92:
dün eve gec geldik....11 i gecıyordu sanırım......yemek yedik sonra bir ark a oturmaya gectık ordan da eve geldik....
bugün de akşam sevgiliye hediye sendromu var
bir ark mız kız ark na hediye alacak zorla benı de sürüklücek pofff
kız da kapalı başörtüsü alalım dedim onu öncdeden aldım dedi......
fikirleri olan varsa her fikre açıgız
çalışmak gzlde cnm devlette çalışmak gzl inan şu özelde diken üstündeyim odada yalnıızm ama karşımda bi kamera aşşagdan sureklı izliyolar sınıırm bzluyo her gecen gun patron ımalı ımalı laf sokuyo ozel hayatla fln kalmadı zaten işten cıkcam cıkamıorm özelde 360 gun sıgortalı olmam lazm seneye şubata kdr daha 120 fln oldu devlet şart yani
katiplik bende grmı8cem sanırım bnmde yok torpılım
mecbur 2014 kpss ben başladm yavastan iş yernde cok bs vaktm oluyo acıp okuorm pcden tarih fln
bnde okumasaydm keske zaten devlet olmazsa evlendıkten snra ozelde calışmam sıkıntı olur bnm tamm yarama bastınn tubiş bıraksan sabaha kdr knusurum
Evet çok güzel canım, bende sırf aynı sıkıntılardan dolayı ayrıldım işten, özel sektör verdiği 3-5 kuruşa 1 kişiye 5 kişilik iş yaptırmaya bayılıyor..Üstüne üstelik tüm stres ve sinirini elemanlardan çıkaran patronlar hep özel sektörde...Bunlara rağmen yine iş bakıyorumeşime çaktırmadan, acayip kızıyor
.
Evet çok güzel canım, bende sırf aynı sıkıntılardan dolayı ayrıldım işten, özel sektör verdiği 3-5 kuruşa 1 kişiye 5 kişilik iş yaptırmaya bayılıyor..Üstüne üstelik tüm stres ve sinirini elemanlardan çıkaran patronlar hep özel sektörde...Bunlara rağmen yine iş bakıyorumeşime çaktırmadan, acayip kızıyor
.
erkek olsam bnde istemem eşimin çalışmasını özelde msla ben burda çalışan tek bayan gibi bişeyim yani erkek olsam eşim burda çalışssa kıskançlıktan kafayı yerım ben[Bbenim eşim de istemıyor özel de çalısmamı .zaten fıtıgın var dıyor hastalansan direk kapıya koyarlar dıye istemıyor...
bende devleti çok istiyorum ama olmuyor olmuyor......
devlet zaten başlı başına torpil olmuş hem de siyasi torpilden bitiyor işler
hayırlısı demekten yoruldum ama yine de hayırlı değilse olmasın diyorum......
bugün kafam eserse dışarı çıkacağım eşimin yanına giderim belki
yol çok uzun ama :44::44:
[/B]
erkek olsam bnde istemem eşimin çalışmasını özelde msla ben burda çalışan tek bayan gibi bişeyim yani erkek olsam eşim burda çalışssa kıskançlıktan kafayı yerım ben
off offf çalışmadanda duramam hele evlencem yük gbi hissederim eşimin üstünde kendimi öyle olmuyo bılıorm ama ben garibim boyle knularda şimdide babamın uztunde yukmusum gbi gelirdi calışmasaydım o yuzden sıkıntı anemmmmm ne çok derdim varmıssss
gamzecik sen ne işi bakıosun
doğru söyluyorsun herkes aynı değil tabi....
mesela ben kendime çok bir şey almam hep ertelerim işe girince diye....eşim çok kızar ama napim böyleyım işte
erkek olsam bnde istemem eşimin çalışmasını özelde msla ben burda çalışan tek bayan gibi bişeyim yani erkek olsam eşim burda çalışssa kıskançlıktan kafayı yerım ben
off offf çalışmadanda duramam hele evlencem yük gbi hissederim eşimin üstünde kendimi öyle olmuyo bılıorm ama ben garibim boyle knularda şimdide babamın uztunde yukmusum gbi gelirdi calışmasaydım o yuzden sıkıntı anemmmmm ne çok derdim varmıssss
gamzecik sen ne işi bakıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?