- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.961
kuzum ben alım olacak dıye duydum ama ne kadar olur bılemem. aksam arkadasımı arayıp konuscam bakalım 2.350 maasla basladı ıse tugba dusunebılıyomuusn yaaa...sakaryanın sınav tarıhı ve basvuru ne zamanmıs? kalacak yerı sıkıntı etme sakarya olursa bende kalırsın beraber gıderız sınava
hayırlııs olsun cnm hep sıkıntı iş başvursammı başvurmasammı aşamasında bile tedirgin kararsız oluyo ınsan bıde sınava grcen mulakata grcen fln hayattan beziyosun bn bsverdım herseyi imd olmuo bnm zaten onun için sgrtanın yatmaması gerekıoyomus bnm calşmadan gecrcek 1 gnum bıle olmaz tek care 2014 kpssde 90 ustunu zorlamak baska yolum yokk üzerimde nasıl bi baskı var anlatamam
olsn cnm daha 1 ay var önümüzde hedef için telafi edersn bn cıkamıyrm tartıya + grursem yıkım olur hatta cuma flnda tartılmak ıstemıyrm hıcc
sen kac koydn hedef 1 ay snrasına
esra ben öyle bir şey duymadım kuzum ya nerden okudun sen sigorta yatmamış olması gerek falan diye......
ben 5-6 kg arası hedefliyorum cnm...artık hızlı gitmez bende kilolar...
bütün hormanlar sapıtıo vardır bi hikmeti kuzumhehehe etrafında oturur gıtar mıtar yıldızları ızleyerek sarkılar soelrız uzerınden atlarız falan kutlarız hehehehhe
ya anlamıorum malum donemelrde neden artı oluyo bu tartı anlamamkı nedır fark
cnm benim çok sağol
alım olacagını bilsem hemen basvurumu yaparım.......
sakarya 2 sınav ilanı verdi biri nisan da eskişehirle aynı biri de eylül de......
bılmıormkı cnm okudum bıyerde onceden ole kalmıs aklımda da başvuranları fln kontrol ediyolarmış sigortadan çalışıyomu diye çalışanlar başvuramıyo diye biliyorum bendehayırlııs olsun cnm hep sıkıntı iş başvursammı başvurmasammı aşamasında bile tedirgin kararsız oluyo ınsan bıde sınava grcen mulakata grcen fln hayattan beziyosun bn bsverdım herseyi imd olmuo bnm zaten onun için sgrtanın yatmaması gerekıoyomus bnm calşmadan gecrcek 1 gnum bıle olmaz tek care 2014 kpssde 90 ustunu zorlamak baska yolum yokk üzerimde nasıl bi baskı var anlatamam
olsn cnm daha 1 ay var önümüzde hedef için telafi edersn bn cıkamıyrm tartıya + grursem yıkım olur hatta cuma flnda tartılmak ıstemıyrm hıcc
sen kac koydn hedef 1 ay snrasına
esra ben öyle bir şey duymadım kuzum ya nerden okudun sen sigorta yatmamış olması gerek falan diye......
ben 5-6 kg arası hedefliyorum cnm...artık hızlı gitmez bende kilolar...
ya cok dıel bundan 2 bucuk 3 yıl oncekı resımlerıme bakıyorum bu benmıyım dıyorum nekadar zayıfmısım ıncecık belım varmıs cok uzuluyorum bı kaprı gectı gecenlerde elıme dogumdan once gıyıyodum allahım el kadar 28 beden yazıyoda muhtemelen 34-36 falan bıldıgın toz bezı gıbı geldı gozume ben bunun ıcıne gırmezmıyım ulenn dedım
öldüren hırsss işte bu rocky sakin ol şampiyon
bütün hormanlar sapıtıo vardır bi hikmeti kuzum
cnm benim çok sağol
alım olacagını bilsem hemen basvurumu yaparım.......
sakarya 2 sınav ilanı verdi biri nisan da eskişehirle aynı biri de eylül de......
bılmıormkı cnm okudum bıyerde onceden ole kalmıs aklımda da başvuranları fln kontrol ediyolarmış sigortadan çalışıyomu diye çalışanlar başvuramıyo diye biliyorum bende
öldüren hırsss işte bu rocky sakin ol şampiyon
Canım yaaa 11 marta süper hedef koymuşsun, acaba bende mi koysam :26: :26: 14 ayda neredeyse 7 kilo, veremezsemama en az 62 olmalıyım 11 marta bende..offf süper yaa, düşüncesi bile..ben yaklaşık 14 yıldır 64 ten aşağı düşmedimmm inşaallah bu sefer başarırım, fakat enteresandır 64 kiloda 38 bedene rahat giriyorum
.
Canım yaaa 11 marta süper hedef koymuşsun, acaba bende mi koysam :26: :26: 14 ayda neredeyse 7 kilo, veremezsemama en az 62 olmalıyım 11 marta bende..offf süper yaa, düşüncesi bile..ben yaklaşık 14 yıldır 64 ten aşağı düşmedimmm inşaallah bu sefer başarırım, fakat enteresandır 64 kiloda 38 bedene rahat giriyorum
.
kemiklerin inceyse girersin kuşum.......
benimkilerin her biri soba borusu gibi oldugu için öyle 38 rakamlarına falan hiç bulasmıyorum
kemiklerin inceyse girersin kuşum.......
benimkilerin her biri soba borusu gibi oldugu için öyle 38 rakamlarına falan hiç bulasmıyorum
.
o gün bnm doğum günün cnm eğer ulaşırsan hedefime en büyük ödül olcak 8 kilo zor duruyo haftada 2 kilo yapar bide bu ay 28 çekio
olsun olcam ama ulaşırsam hedefine geriye 10 kılom kalıyo onun için dahada güçlü olcm
olursun 62 fln sen daha azimliisn benden brz gayret gerisi gelicek
o gün bnm doğum günün cnm eğer ulaşırsan hedefime en büyük ödül olcak 8 kilo zor duruyo haftada 2 kilo yapar bide bu ay 28 çekio
olsun olcam ama ulaşırsam hedefine geriye 10 kılom kalıyo onun için dahada güçlü olcm
olursun 62 fln sen daha azimliisn benden brz gayret gerisi gelicek
Çok değil mi canım 50 yaaa :26: boyun kaç ki senin, çok zayıf olursun 50 olunca :44:
.
Çok değil mi canım 50 yaaa :26: boyun kaç ki senin, çok zayıf olursun 50 olunca :44:
.
163 cnm 55 olsamda yeter 50lere bi düşüyümde
benden kitle indeksim normal oluo baksna kılo cizelgeme yanı normalı kac tamda bılmıorm ama
bizimki de takmış kafayı 50 li rakamlara 6 ları gördükte 5 liler kaldıydı.......54 falan ol diyordu bır ara bana......
sanıırm o zamanlar kafası yerınde değildi.....
54 ne demek ya iskelet gibi dolasırım artık ortada
hayırdın aman ne bu hafta içi tartıya çıkan çıkana ohhhhhhhhhh ben demedim mi cuma ve pazartesi çıkılacak onundışında yasak die....kızlar ben bugun gene tartıya cıktım affedınnnnnama sonuc benı mutlu ettı sasırdım bole oldum
illa fazla çıkmak zorunda değilsiniz kuzum... aaa regliyim kesin fazla geliyorum diye bişi yok... o hafta 1 kilo vermen gerekiyorsa 800 regli nedeniyle belli olmaz 200 vermiş görünürsün misal illa artı çıkıcam diya beyni şartlandırmayın...bak kuzu malum dönemde tartıda + görceksin görceğnide bilyosun zaten kilo milo aldım deme sakın bunalıma girme
kız oğlanın sünentinde ykarsın hepsini manyak olur ele güne karşı çatır çatırrr
valla diğerlerini bilmem de sen girersin ahanda demedi demeya cok dıel bundan 2 bucuk 3 yıl oncekı resımlerıme bakıyorum bu benmıyım dıyorum nekadar zayıfmısım ıncecık belım varmıs cok uzuluyorum bı kaprı gectı gecenlerde elıme dogumdan once gıyıyodum allahım el kadar 28 beden yazıyoda muhtemelen 34-36 falan bıldıgın toz bezı gıbı geldı gozume ben bunun ıcıne gırmezmıyım ulenn dedım
ya herkesler nerde beee surda ıkı kelam edicüüük kımse yok ben gıdecem sımdı herkes gelecek ahalı nerdesınız kızz gamzeee nerdesın baska zaman duser cenen sımdı yoksun
Ay bu malum donemdeki kilo artisi beni benden aliyor pazartesi tartildim vee 1 kilo almis gorunuyodum yikildim ya hevesim kacti ama sonra hemen toparlandim cumayi bekliyorum
bizimkıde dertli kılolarımdan hergun sorar bugun ne yedın dıe 2. bı bıldırımde ona yapıyrm öğun öğun çok zayıflama dıo sankı zayıfladımda cok zayflaması kaldı ona ınat cok zayıflıcam sımdı yeme dedgı herseyı o zaman ye dedırttcemmm ohhhhhh iskelet oluyumda grsn
anaammmm 50 miiiben o kiloları ne zaman gordum hatırlamıyorum bılee
hayırdın aman ne bu hafta içi tartıya çıkan çıkana ohhhhhhhhhh ben demedim mi cuma ve pazartesi çıkılacak onundışında yasak die....
illa fazla çıkmak zorunda değilsiniz kuzum... aaa regliyim kesin fazla geliyorum diye bişi yok... o hafta 1 kilo vermen gerekiyorsa 800 regli nedeniyle belli olmaz 200 vermiş görünürsün misal illa artı çıkıcam diya beyni şartlandırmayın...
valla diğerlerini bilmem de sen girersin ahanda demedi deme
anam yimak yedik neydek aç mı gezek
yıkılmıcan kuzum o denömlerde daha bir hısla asılıcan moral bozmak da yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?