- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.981
163 cnm 55 olsamda yeter 50lere bi düşüyümde
benden kitle indeksim normal oluo baksna kılo cizelgeme yanı normalı kac tamda bılmıorm ama[/QUOTE
Tatlım sen 63 kilo civarında normal oluyorsundur, normal kiloda olma başka kitle endeksinin verdiği kiloda sanırım en alt limit..yani boyun çok kısa değil 55 olsann bile çok bende yani ince durursunn canımm :26::26:
.
seda sayanda bir ara diyet yapıyordu ya konusmaları geldi aklıma.......
yemeyin anacım yemeyin......
azcık tutun şu boğazınızı
bakın bana aç geziyorum ,kuş kadar yiyorum diyordu......
ya o değil de bu hadise nasıl zayıfladı bı kadar aklım almıyor arkidiş ya
seda sayanda bir ara diyet yapıyordu ya konusmaları geldi aklıma.......
yemeyin anacım yemeyin......
azcık tutun şu boğazınızı
bakın bana aç geziyorum ,kuş kadar yiyorum diyordu......
ya o değil de bu hadise nasıl zayıfladı bı kadar aklım almıyor arkidiş ya
kızlar takıma birini çağırdım ... benim 4. takımın liderliğini yaptığım dönemde birlikte kilo vermiştik ikimizde mutlu ayrılmıştık... ben bebek yapcam die kilo aldım ama bebeğim olmadı... oda bebek sahibi oldu doğum sonrası kilolarını vericek inşallah
niye aklın almıyo anam kaç kilo verdiki 10-15 ... ahanda dalinde verdi 10 kilo kadar bir ayda
bnde hatırlamıorm valla ben ortaokulda bıle gormemıs olabılırımanaammmm 50 miiiben o kiloları ne zaman gordum hatırlamıyorum bılee
ağzından bal damlıo gamzemmmmm163 cnm 55 olsamda yeter 50lere bi düşüyümde
benden kitle indeksim normal oluo baksna kılo cizelgeme yanı normalı kac tamda bılmıorm ama[/QUOTE
Tatlım sen 63 kilo civarında normal oluyorsundur, normal kiloda olma başka kitle endeksinin verdiği kiloda sanırım en alt limit..yani boyun çok kısa değil 55 olsann bile çok bende yani ince durursunn canımm :26::26:
.
ben bırakıorm artık diyeti hadi eyvallah
yok olmaz 63 cokkk ben bı ara 65 olmustm coktu yanı kıloluydum hala bn ince kemıklıym mınyonum yanı su an deglım tabı zayıflasam mınyon olurum
kemık olmaynca her yer et yağ lömbür lümbür oluyo bnce 54 fln iyi
Çok çirkin olmuş ama yaaa, sarkmış heryeri
.
bnde hatırlamıorm valla ben ortaokulda bıle gormemıs olabılırım
ağzından bal damlıo gamzemmmmm
yok olmaz 63 cokkk ben bı ara 65 olmustm coktu yanı kıloluydum hala bn ince kemıklıym mınyonum yanı su an deglım tabı zayıflasam mınyon olurum
Ayyyyy bak şimdi içimde bişey kıpraştııben hiç minyon olamamışım meğer yoksa zayıf olsam minyon mini minnacık bişi olurumm:26: ama olmak istiyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
.
ağzından bal damlıo gamzemmmmm
ordan bana 1 kg kemiksiz et sar bakim yafrumm
hele de gögüsleri çok çirkin olmuş...ordan bir et parçası sarkıyor sadece
iticiiiiiiiiii
bana gelsinde bi görsün göğüs neymişşş
bana gelsinde bi görsün göğüs neymişşş
kızlar ben esasında 95 kılo ıle basladım maratona doguma gırdım 98 kılo cıktım 90 kılo sut olsun dıe yyedım oldum 95 kılo sonra gene 90 a dustum kendılıgınden gıttı 2 ayda 1 ay once 90 dım dedım dıete baslıcm 10 daha verdım toplamda 2 ayda 15 kılo ama o 5 ı saymıom kendılıgınden gıttı cunku
Ayyyyy bak şimdi içimde bişey kıpraştııben hiç minyon olamamışım meğer yoksa zayıf olsam minyon mini minnacık bişi olurumm:26: ama olmak istiyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bnde ya mınnacık olmak ıstıorm ruzgarda ucmak ıstıorm
.
ordan bana 1 kg kemiksiz et sar bakim yafrumm
yağsız yerinden verym abla yaglılar rakıp takımlara
akşama herüflere ne yemek yapılıyor bakim........sizinkileri sormuyorum ..ot mot yeriz işte bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?