- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.081
günaydın fıstıklarrrrrrrrrr....
sevgililer gününü kutlamıyorum çünkü çoooook saçma bir gün boş verin öyle günleri....
günaydın juju....tamamen ticaribizde hediye falan almadık....
sevgililer gününü kutlamıyorum çünkü çoooook saçma bir gün boş verin öyle günleri....
günaydın juju....tamamen ticaribizde hediye falan almadık....
aaaaaaa olurmu ekonomiye can verin
senin sevgilin var hacı bizden geçti artık....sen ne aldın ben söyleyım hiçbir şey
bi msj attım hacı şimdi ben bişey alsam kargo parası hediyeden daha pahalı olur
ne kadar cimriyimzaten küsüşmüştük akşam bilyosun ayyy iyiki bugün sevgililer günü barışamıcaktık ama hala kızgnım ve ben haklıyım
nerdesiniz millettttttt ama sevgililer günü bu kadar erkenden kutlanmaya başlanmazkiiii
günaydınlarrrrrr
herkesin sevgililer günü kutlu olsunnnn
yarın tartı günü
cornim çok iyi anlıyorum seni şu an tıpkı yaşadıklarını yaşıyorum bilmiyorum sonu nereye gitcek hayırlısı istemekten tevekkül etmekten başka bişey gelmez elimizden
ne gzl söyledin tamda ondan işte cnm
günaydınn herkese sevgililer gününz kutlu mutlu çift halinde geçsin
herkesin eşleri sevgilileri bugünden sonra anlayışlı olsun dur dedinmi dursun sus dedinmi sussun
ben dün akşamki muhabbette iyiki yokmuşum kpss atama fln konuşulmuş kesin bunalıma girerdim
ne diyelim Allah gönlümüze göre versin
aaaaaaa olurmu ekonomiye can verin
valla ya dün gamze cok ortalıkta yoktu nerelerdeydı acep gelsin rapor versin bize:1
anam siz bayan olarak böylr konuşuyosanız ben hiç eşime kızmıyım bende sen hiç romantik değilsin diyorum
anam siz bayan olarak böylr konuşuyosanız ben hiç eşime kızmıyım bende sen hiç romantik değilsin diyorum
kız cnm kız bakma sen burdakilereanam siz bayan olarak böylr konuşuyosanız ben hiç eşime kızmıyım bende sen hiç romantik değilsin diyorum
Yok be tatlım, kocam eve gelir gelmez pc yi ele geçirince giremedimo bir kurşun kalem kızlar ama onun kalemliğine kurban olurum ben
kurşun kalem süpersin gamze bnmki daha ağaç halinde cok işi var cokkk
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?