- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.121
Hamd olsun rabyas inşallah sende iyisin...herkese kocamannn gunaydınn canlarrrrrr:16
SEVGİ gununuz kutlu olsunn kalbınız sevgısız kalmasın ınsallahhh
guzel bir güne merhabbaaaaanasılsınız bakemmm?
gunsydınnnnn arkedejler yenı gelen arkkadasım sende hosgeldın aramıza.brnım cnm sıkkın bı9reaz bu saat oldu daha agzıma lokma sokmadım mınık oglum hasta sesı falan gıttı aglayıp durdu tum gece daha yenı sızdı yorgun ve acım
,herkese kocamannn gunaydınn canlarrrrrr:16
SEVGİ gununuz kutlu olsunn kalbınız sevgısız kalmasın ınsallahhh
guzel bir güne merhabbaaaaanasılsınız bakemmm?
Hamd olsun rabyas inşallah sende iyisin...
listede isim görünmesi senin için bukadar basit demekki... buranında belli bir ciddiyeti var... bir kere listeye alıp sonraki haftata paylaşım yetersizliği takımdan ayrıldı yazmak hiç mantıklı değil...
ayrıca ne kilo bildirdin ne liste günü takıma geldin...
,
günaydın cnm
kendi adıma dünden daha iyiyim
seninde sevgi günün kutlu olsun
kuzumm ben aksam depresıf takıldım ya kendı kendıme nolcak napcam dıyeesonra kurtuldum allahtan kendı kendıme telkın verdım bugun gune guzel baslıcam dedım ve ole de olduuu
kuzumm ben aksam depresıf takıldım ya kendı kendıme nolcak napcam dıyeesonra kurtuldum allahtan kendı kendıme telkın verdım bugun gune guzel baslıcam dedım ve ole de olduuu
Rabişimm banada versene tatlım yaaşu an içimin sıkıntısı yemin ederim öldürüyor beni :26::26: yoruldum sanırım
.
Ayyy... dalin çok geçmiş olsun Allah acil şafa versin... İnsanın evladı hastalandımı eli kolu herşeyi tutuluyo bağlanıyo çok üzücü bi durum Acil şifalar diliyorum Allahtan...gunsydınnnnn arkedejler yenı gelen arkkadasım sende hosgeldın aramıza.brnım cnm sıkkın bı9reaz bu saat oldu daha agzıma lokma sokmadım mınık oglum hasta sesı falan gıttı aglayıp durdu tum gece daha yenı sızdı yorgun ve acım
ne güzel cnm...bende sabah eşimle konustum çok sulugözüm hemen gözlerim doldu tabi
bu arada imd ile ilgili olumlu bir adım atarsan bana haber ver
tamam kuzum verırımm sende haber verr
noldu cnm ya neden için sıkılıyor......senin gibi neşeli,pozitif bir insan böyle olursa biz ne yapalım kuzucum
Rabişimm banada versene tatlım yaaşu an içimin sıkıntısı yemin ederim öldürüyor beni :26::26: yoruldum sanırım
.
canım geçmiş olsun doktora götürüceksin dimi... geciktirmemek lazım çocuklarda hemen götürmezsen ilerliyo haslatık...gunsydınnnnn arkedejler yenı gelen arkkadasım sende hosgeldın aramıza.brnım cnm sıkkın bı9reaz bu saat oldu daha agzıma lokma sokmadım mınık oglum hasta sesı falan gıttı aglayıp durdu tum gece daha yenı sızdı yorgun ve acım
Basit kelimesiyle nedemek istiyosun kaptan listede adının görünmesi benim için basit değil gayet önemli ve ben burayı gayet ciddiye aldım paylaşımda bulunamadım giremedim bunlar isteyerek yaptığım şeyler değildi
ne güzel cnm...bende sabah eşimle konustum çok sulugözüm hemen gözlerim doldu tabi
bu arada imd ile ilgili olumlu bir adım atarsan bana haber ver
noldu cnm ya neden için sıkılıyor......senin gibi neşeli, pozitif bir insan böyle olursa biz ne yapalım kuzucum
Hu huuuu kizlar su an pek bir mesudum boy friendim bana surprizler yapiyor ogle yemegine geldik pek şık biyerdeyiz :) saraplar falan hihi ay bide bana spor salonu ayarlamis ya 4 seans denemem icin aksam fikr alcam szden :) ay nyse telefnu brakm ayip kacmasin :))
ya şu stardaki soframız programını izliyordum kadın bi pasta yaptı canım çok çekti üfffffffff hemen kapattım ne bu yaaa...Şu an olsa yiyecek moddayım
geçmiş olsn cnm at ağzına bi kaç lokma sen iyi olki çocuklarınıda iyi edebilgunsydınnnnn arkedejler yenı gelen arkkadasım sende hosgeldın aramıza.brnım cnm sıkkın bı9reaz bu saat oldu daha agzıma lokma sokmadım mınık oglum hasta sesı falan gıttı aglayıp durdu tum gece daha yenı sızdı yorgun ve acım
hep bereber çok yaşayalım bebişimkız garfield ne güzel konusmusun sen ole cok yasa emiii
aramıza hosgeldın canım bende yenıyım ama dırekt sahıplendımm burayıı catır catır vercez kıloları ınsallahhhhh
aaaaaaaaaaaa olmadı gamzecik bak ben akşam çok kötüydüm piskopata bagladm ama noldu bak sanaha dzldi hersey skma bebişim cnınıRabişimm banada versene tatlım yaaşu an içimin sıkıntısı yemin ederim öldürüyor beni :26::26: yoruldum sanırım
.
vayy anasını vuhuuuuu füffttttttttHu huuuu kizlar su an pek bir mesudum boy friendim bana surprizler yapiyor ogle yemegine geldik pek şık biyerdeyiz :) saraplar falan hihi ay bide bana spor salonu ayarlamis ya 4 seans denemem icin aksam fikr alcam szden :) ay nyse telefnu brakm ayip kacmasin :))
nihahahahahah
geçmiş olsn cnm at ağzına bi kaç lokma sen iyi olki çocuklarınıda iyi edebil
hep bereber çok yaşayalım bebişim
aaaaaaaaaaaa olmadı gamzecik bak ben akşam çok kötüydüm piskopata bagladm ama noldu bak sanaha dzldi hersey skma bebişim cnını
vayy anasını vuhuuuuu füfftttttttt
mutluluğunuz daim olsn cnmmm
nihahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?