Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydınn canım cok gecmıs olsunn cok kotuyse bı doktora goster ıstersenn ac kalma kuzum bıseyler atıstır sende hasta olma sonraaa...

BUGÜN 14 ŞUBAT!... Bugün bizim günümüz bugün "Sevgililer Günü" diyen herkesin Gününü kutluyorum. Haaa... birde Sevgililer Günü neymiş hergün bizim günümüz diyenlerinde bugünü kutlu olsun. Hayırlı günler olsun...

Basit kelimesiyle nedemek istiyosun kaptan listede adının görünmesi benim için basit değil gayet önemli ve ben burayı gayet ciddiye aldım paylaşımda bulunamadım giremedim bunlar isteyerek yaptığım şeyler değildi

kuzumm ben aksam depresıf takıldım ya kendı kendıme nolcak napcam dıyee sonra kurtuldum allahtan kendı kendıme telkın verdım bugun gune guzel baslıcam dedım ve ole de olduuu

Rabişimm banada versene tatlım yaa şu an içimin sıkıntısı yemin ederim öldürüyor beni :26::26: yoruldum sanırım

.

kuzumm ben aksam depresıf takıldım ya kendı kendıme nolcak napcam dıyee sonra kurtuldum allahtan kendı kendıme telkın verdım bugun gune guzel baslıcam dedım ve ole de olduuu

ne güzel cnm...bende sabah eşimle konustum çok sulugözüm hemen gözlerim doldu tabi
bu arada imd ile ilgili olumlu bir adım atarsan bana haber ver

Rabişimm banada versene tatlım yaa şu an içimin sıkıntısı yemin ederim öldürüyor beni :26::26: yoruldum sanırım

.

noldu cnm ya neden için sıkılıyor......senin gibi neşeli,pozitif bir insan böyle olursa biz ne yapalım kuzucum

Ayyy... dalin çok geçmiş olsun Allah acil şafa versin... İnsanın evladı hastalandımı eli kolu herşeyi tutuluyo bağlanıyo çok üzücü bi durum Acil şifalar diliyorum Allahtan...

ya şu stardaki soframız programını izliyordum kadın bi pasta yaptı canım çok çekti üfffffffff hemen kapattım ne bu yaaa...Şu an olsa yiyecek moddayım

.

hayırdır kuzummm ne olduu?? banada olur zaman zaman ole ıc sıkıntısıı olumlu seylerı sahıp olduklarını dusun ve sukrettt

canım geçmiş olsun doktora götürüceksin dimi... geciktirmemek lazım çocuklarda hemen götürmezsen ilerliyo haslatık...

işte bunu anlamıyorum burayı ciddiye aldığını düşünüyorsun ama bir mesajla bir süre giremeyeceğim deme zahmetinde bulunmuyorsun... listeye girip çıkma olaylarını sıradan birşeymiş gibi söylüyorsun...

öncelikle takıma girmeye aday olan kişinin paylaşımı beğenildiyse ve cuma günü kilo bildirimi yaptıysa listeye dahil edilir... sen listeye dahil edeceğim hafta ortada bile yoktun kaç kere baktım son mesajından sonra ki günlerde siteye girmişsin ama bişey yazmamışsın ...
şimdi ben takıma devam edip etmeyeceği belli olmayan birini hemde kilo bildirimi yapmadan takıma ekleyeceğim... eeeee ertesi hafta yok bu çıkıyor dicem püsküte ... paylaşım yapmadı dicem... millet bana gülmezmi .. oyun mu oynuyoruz emin olmadığın birisine nasıl güvenerek listeye aldın demez mi...

senin listeye girmen demek benim seni listeye eklemem le bitmiyor birde püskütün seni kendi veritabanına kaydetmesi demek yani hem beni hem başka insanların sadece bir hafta listede adı görünsün diye yorulması demek... bunlar sana basit geliyor olabilir... basit iste bu demek....

Hu huuuu kizlar su an pek bir mesudum boy friendim bana surprizler yapiyor ogle yemegine geldik pek şık biyerdeyiz :) saraplar falan hihi ay bide bana spor salonu ayarlamis ya 4 seans denemem icin aksam fikr alcam szden :) ay nyse telefnu brakm ayip kacmasin :))

Canım şu iş konuları az buçuk canımı sıkıyor yaa, iş bulsan bile adamını bulmak gerekiyor :26::26: malesef herşey torpil olmuş, herkesin bir adamı var

.

Kızımmmmmm kaçırma bu adamı hahahah spor salonu ayarlayan adam mükemmeldir hahaha

.

ya şu stardaki soframız programını izliyordum kadın bi pasta yaptı canım çok çekti üfffffffff hemen kapattım ne bu yaaa...Şu an olsa yiyecek moddayım

Şu cevizli olan mı beyaz yani ben yemek programlarını hiç izlemiyorum yerine müzik kanalı açıp coşuyorum

.

geçmiş olsn cnm at ağzına bi kaç lokma sen iyi olki çocuklarınıda iyi edebil
kız garfield ne güzel konusmusun sen ole cok yasa emiii

aramıza hosgeldın canım bende yenıyım ama dırekt sahıplendımm burayıı catır catır vercez kıloları ınsallahhhhh
hep bereber çok yaşayalım bebişim

.
aaaaaaaaaaaa olmadı gamzecik bak ben akşam çok kötüydüm piskopata bagladm ama noldu bak sanaha dzldi hersey skma bebişim cnını
vayy anasını vuhuuuuu füfftttttttt
mutluluğunuz daim olsn cnmmm

Kızlarrrrr bakın ne buldum hahahahahha

nihahahahahah

Tamam canım iyi olucağım söz :26: hem en kötüsü bu olsun, mazallah kilo vermeye karar vermemiş olabilirdim de hahahahhahahahah

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…