Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mönümü yazayım
sabah yok
öğle 4,5 köfte
2 bardak ayran
2 dilim ekmek
ara
muz
akşam
kahvaltılık( yumurta, zeytin, peynir, bal,kaymak)
2 dilim ekmek

iyi akşamlar kızlar hiç keyfim yok bunalım takılıyorum menümü yazıp çıkcam idare edin bugün beni

sabah
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar

öğle
yarım bardak çabuk çorba
1 elma

akşam
5 6 istavrit
2 dilim ekmek

spor yapamıcm su içemiorm

merhaba kızlarrr
oku oku bitiremedim. maşallahh
bugün 1. sınıflardaydımm Allahım hem çokk tatlılar hemm çokk zorlarr çokk yoruldum (şarkı söyle oyun oyna)
menüme gelince
SABAH:kepekli ekmkli tost
ara: 1 elma-1 lokma simit
öğle: çeyrek tost
ara:1 elma-3 ceviz-1 tane minik lokum
akşam: 1 tabak karnabahar kavurması 3 çatal yumurtalı pastırma 1 kepkli ekmek
ara 1 çay bardağı süt

2 LT den fazla süt
40 dakika 6.00km/sa hız yürüdüm.

Gece bazen yarin kara gözüdür,/ bazen aşığın açık sözüdür./ bazen müpteyı gam eder adamı,/ bazen koca bir şehrin sahibi eder.. Vesselam hepinize iyi geceler ♥

.

cornim çok iyi anlıyorum seni şu an tıpkı yaşadıklarını yaşıyorum bilmiyorum sonu nereye gitcek hayırlısı istemekten tevekkül etmekten başka bişey gelmez elimizden
tahmin zor olmadı
boşver ya bu erkekleri çok takmıcan.....deveye diken erkeklere.........yaranıyor emin ol.....
ne gzl söyledin tamda ondan işte cnm

günaydınn herkese sevgililer gününz kutlu mutlu çift halinde geçsin

herkesin eşleri sevgilileri bugünden sonra anlayışlı olsun dur dedinmi dursun sus dedinmi sussun

ben dün akşamki muhabbette iyiki yokmuşum kpss atama fln konuşulmuş kesin bunalıma girerdim
ne diyelim Allah gönlümüze göre versin

bizi suçlamıyorsundur umarım senin tircihindi takım listesinde olamamak

suçlamıyorum ama en azından listede adım görünsün isterdim o zamanlar paylaşım yapamasamda daha önceleride yapmıştım greyy yazıp yanına kilosunu belirtmedi yazılsaydı en azından hedefimi gerçekleştirmiş olucaktım. neyse herkese başarılar

listede isim görünmesi senin için bukadar basit demekki... buranında belli bir ciddiyeti var... bir kere listeye alıp sonraki haftata paylaşım yetersizliği takımdan ayrıldı yazmak hiç mantıklı değil...

ayrıca ne kilo bildirdin ne liste günü takıma geldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…