- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.141
gunsydınnnnn arkedejler yenı gelen arkkadasım sende hosgeldın aramıza.brnım cnm sıkkın bı9reaz bu saat oldu daha agzıma lokma sokmadım mınık oglum hasta sesı falan gıttı aglayıp durdu tum gece daha yenı sızdı yorgun ve acım
Tamam canım iyi olucağım söz :26: hem en kötüsü bu olsun, mazallah kilo vermeye karar vermemiş olabilirdim de hahahahhahahahah
.
:1:sıra bekliyolar kuzu
:1:sıra bekliyolar kuzu
canım biraz geç de olsa hoşbuldum siz bu arada bisürü yazmışsınız bebek artık büyüdü teyzesi 19 aylık olacak nerdeyse kendini ifade etmeye başladı yavaş yavaş cümle kurmaya çalışıyo abiye gelince beklediğim kıskançlık olmadı ben daha fazla bekliyordumaçıkcası çok seviyo severken bazen ufaklığın canını acıtsa da :)hoşgeldin canım.... nasıl yeni bebek iyi mi??? birinci kıskandımı hiç ben hep onu merak ederim benimki kuzenleri bile belli etmesede kıskanıyor...
bu arada menünü paylaşmışsın neyi nasıl yemesi gerektiğini bilen birisin sen diyetisyenede gittiğin için bizde motivasyonunu sağlayacağız inş...
canım şuan kaç kilosun bana söylermisin not etmem lazım
hoşbuldukhoşgeldin aramıza
hoşbuldukhoşgeldinn inşallah vericez hep birlikte kilolarımızı
hoşbuldukTakıma hoşgeldin...
hoşbulduk inşallah hep birlikte veririz kilolarıkız garfield ne güzel konusmusun sen ole cok yasa emiii
aramıza hosgeldın canım bende yenıyım ama dırekt sahıplendımm burayıı catır catır vercez kıloları ınsallahhhhh
hoşbulduk canım geçmiş olsun size de bu arada bebek kaç aylık sesi kısıldıysa laranjit olabilir benim küçükde de olmuştu antibiyotik kullanmadan direk buhar makinası ile buhar vererek (her saat başı 5 dk) atlatmıştık umarım sizde kolay atlatırsınızgunsydınnnnn arkedejler yenı gelen arkkadasım sende hosgeldın aramıza.brnım cnm sıkkın bı9reaz bu saat oldu daha agzıma lokma sokmadım mınık oglum hasta sesı falan gıttı aglayıp durdu tum gece daha yenı sızdı yorgun ve acım
Hu huuuu kizlar su an pek bir mesudum boy friendim bana surprizler yapiyor ogle yemegine geldik pek şık biyerdeyiz :) saraplar falan hihi ay bide bana spor salonu ayarlamis ya 4 seans denemem icin aksam fikr alcam szden :) ay nyse telefnu brakm ayip kacmasin :))
Canım şu iş konuları az buçuk canımı sıkıyor yaa, iş bulsan bile adamını bulmak gerekiyor :26::26: malesef herşey torpil olmuş, herkesin bir adamı var
.
canım biraz geç de olsa hoşbuldum siz bu arada bisürü yazmışsınız bebek artık büyüdü teyzesi 19 aylık olacak nerdeyse kendini ifade etmeye başladı yavaş yavaş cümle kurmaya çalışıyo abiye gelince beklediğim kıskançlık olmadı ben daha fazla bekliyordumaçıkcası çok seviyo severken bazen ufaklığın canını acıtsa da :)
bu arada henüz diyetisyene başlayamadım 2. doğum sonrası gittiğim diyetisyen yeni bir hastanede başlayacak ben seni ararım dedi ondan haber bekliyorum gecen hafta memleketteydim kardeşimden african mango aldım deneme amaçlı salı gün ona başladım acaip iştahımı kapattı 2 gündür tartılmadım salı gün sabah tartılmıştım 79 kg gelmiştim ama yok yorgunluğu ödem falan varsa biraz daha aşağı olabilirim istersen 79 kg yu al istersen yarın sabah tartılayım yeni kg mu bildireyim canım
hoşbulduk
hoşbulduk
hoşbulduk
hoşbulduk inşallah hep birlikte veririz kiloları
hoşbulduk canım geçmiş olsun size de bu arada bebek kaç aylık sesi kısıldıysa laranjit olabilir benim küçükde de olmuştu antibiyotik kullanmadan direk buhar makinası ile buhar vererek (her saat başı 5 dk) atlatmıştık umarım sizde kolay atlatırsınız
bu arada öğlen 1,5 saat tempolu olmasa da yürüdüm işlerimi halletmek için öğlen yemeği olarak 4 adet eti form mısır patlağı yedim en masum onu buldum yiyebilecek
canım geçmiş olsun doktora götürüceksin dimi... geciktirmemek lazım çocuklarda hemen götürmezsen ilerliyo haslatık...
işte bunu anlamıyorum burayı ciddiye aldığını düşünüyorsun ama bir mesajla bir süre giremeyeceğim deme zahmetinde bulunmuyorsun... listeye girip çıkma olaylarını sıradan birşeymiş gibi söylüyorsun...
öncelikle takıma girmeye aday olan kişinin paylaşımı beğenildiyse ve cuma günü kilo bildirimi yaptıysa listeye dahil edilir... sen listeye dahil edeceğim hafta ortada bile yoktun kaç kere baktım son mesajından sonra ki günlerde siteye girmişsin ama bişey yazmamışsın ...
şimdi ben takıma devam edip etmeyeceği belli olmayan birini hemde kilo bildirimi yapmadan takıma ekleyeceğim... eeeee ertesi hafta yok bu çıkıyor dicem püsküte ... paylaşım yapmadı dicem... millet bana gülmezmi .. oyun mu oynuyoruz emin olmadığın birisine nasıl güvenerek listeye aldın demez mi...
senin listeye girmen demek benim seni listeye eklemem le bitmiyor birde püskütün seni kendi veritabanına kaydetmesi demek yani hem beni hem başka insanların sadece bir hafta listede adı görünsün diye yorulması demek... bunlar sana basit geliyor olabilir... basit iste bu demek....
Cornella baci deme oyle deme :) siskomu demek istiyosun sen bana ne bu spor salonu dedim smdi :)) şok oldu cocuk ahaha istiyodun mutlu olursun sandim scmalama diyor :))
Gamze ablaa aynen epey mutlu etti beni :)
african mango nedir??????????? benim de timsahın agzı gibi açık olan agzımı kapatacak bir şey varsa hemen bende alayım
kuzum valla bayılıorm sanayok ben yine anlamadımmsanırım şimdi doğruyu anlayacağım..:26::26::26: o boş ayakkabılarında sırada bekleyen sahipleri var yani onlar sahipleri yerine sıradalar zaten
.
bende şöyle bir tahmın de bulunayım......bunlar ne sırasındalar onu çözemedım ama yoruldukları ıcın kendılerı yerıne terlıklerını sıraya sokmuslar doğru mudur hocam?
canım biraz geç de olsa hoşbuldum siz bu arada bisürü yazmışsınız bebek artık büyüdü teyzesi 19 aylık olacak nerdeyse kendini ifade etmeye başladı yavaş yavaş cümle kurmaya çalışıyo abiye gelince beklediğim kıskançlık olmadı ben daha fazla bekliyordumaçıkcası çok seviyo severken bazen ufaklığın canını acıtsa da :)
bu arada henüz diyetisyene başlayamadım 2. doğum sonrası gittiğim diyetisyen yeni bir hastanede başlayacak ben seni ararım dedi ondan haber bekliyorum gecen hafta memleketteydim kardeşimden african mango aldım deneme amaçlı salı gün ona başladım acaip iştahımı kapattı 2 gündür tartılmadım salı gün sabah tartılmıştım 79 kg gelmiştim ama yok yorgunluğu ödem falan varsa biraz daha aşağı olabilirim istersen 79 kg yu al istersen yarın sabah tartılayım yeni kg mu bildireyim canım
ben onu bi kapatırım bi daha açılmasafrican mango nedir??????????? benim de timsahın agzı gibi açık olan agzımı kapatacak bir şey varsa hemen bende alayım
sen bakma bizim kızlara kuzum... sürekli kilo vermek istediğini söylediysen oda seni mutlu etmek için ayarlamıştır... ayrıca sevgülünle yemektesin telden nie giriyon buraya anın tıdanı çıkarsana kızımCornella baci deme oyle deme :) siskomu demek istiyosun sen bana ne bu spor salonu dedim smdi :)) şok oldu cocuk ahaha istiyodun mutlu olursun sandim scmalama diyor :))
google amcada aratırsan bitkisel bir ilaç işe şimdilik yarıyor görünüyor son dönemde bende deli gibi yemeye başlamıştım o yüzden bi deneyeyim dedim kutusu 59 tl ama kardeşim eczacı olduğu için ben para vermedim paraya kıyarsan bi dene istersen :)
yazık çocuğa kız yapma etmeCornella baci deme oyle deme :) siskomu demek istiyosun sen bana ne bu spor salonu dedim smdi :)) şok oldu cocuk ahaha istiyodun mutlu olursun sandim scmalama diyor :))
çok kilo aldın spor yap demenin kibarcası
şaka maka bizimki de benı yazdırsa ya ne iyi olur..evlenınce zaten dırek şişko dıyorlar o yuzden ben sorun etmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?