Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok geçmiş olsun bitanem, Rabbim şifa versin

.

Ayyyy çok güldümmmmmmmmmm

Temel, yıllar sonra biriktirdiğiyle elden düşme Murat 124 alır. Arabasıyla memleketine giderken araba arızalanır. Yolun kenarına çeker, motor kapağını açar, ne olduğunu anlamaya çalışırken bir Ferrari yanaşır:

— Hayrola hemşerim, arabanın nesi var? İstersen senin arabayı benimkine bağlayalım, çekeyim ilk tamirciye kadar.
Temel bu teklife çok sevinir. Ara halatı ile Murat'ı Ferrari' nin arkasına bağlarlar. Ferrari' nin sahibi genç uyarır:

— Ben hız yapmayı çok severim. Eğer farkında olmadan aşırı hız yaparsam, sen selektör yap beni uyar!
Temel:
— Tamam!

Yola koyulurlar. Bir süre sonra Ferrari gaza basmaya başlar, 60.80.100... derken, Murat124 arkadan selektör yapar. Ferrari durumu anımsar ve yavaşlar, bir sure sonra Ferrari yeniden gaza basar, 60, 80,100... Selektör yeniden anımsatır. Ferrari yavaşlar. Yolda bu şekilde ilerlerken bir Lamborghini Ferrari' ye yaklaşır:
— Kapışalım mı?
Ferrari yanıtlar:
— Nesine?
— 340 km. ötedeki benzinliğe ikinci varan, ilk varanın deposunu doldurur.

Ferrari hemen onaylar ve yarışa başlarlar. 120, 140, 180, 220...
O arada trafiği denetleyen helikopterdeki görevli polis, genel merkeze bilgi vermektedir:

- Komiserim, şehrin kuzeyindeki yolda trafik güvenliği tehdit altında!!! 3 araç yarış yapıyor. Ferrari ile Lamborghini saatte 300 km hızla yan yana gidiyorlar, arkadan da Murat 124 onları geçmek için 10 dakikadır sellektör yapıp yol istiyor!!

.

canım biraz geç de olsa hoşbuldum siz bu arada bisürü yazmışsınız bebek artık büyüdü teyzesi 19 aylık olacak nerdeyse kendini ifade etmeye başladı yavaş yavaş cümle kurmaya çalışıyo abiye gelince beklediğim kıskançlık olmadı ben daha fazla bekliyordumaçıkcası çok seviyo severken bazen ufaklığın canını acıtsa da :)
bu arada henüz diyetisyene başlayamadım 2. doğum sonrası gittiğim diyetisyen yeni bir hastanede başlayacak ben seni ararım dedi ondan haber bekliyorum gecen hafta memleketteydim kardeşimden african mango aldım deneme amaçlı salı gün ona başladım acaip iştahımı kapattı 2 gündür tartılmadım salı gün sabah tartılmıştım 79 kg gelmiştim ama yok yorgunluğu ödem falan varsa biraz daha aşağı olabilirim istersen 79 kg yu al istersen yarın sabah tartılayım yeni kg mu bildireyim canım

hoşgeldin aramıza
hoşbulduk

hoşgeldinn inşallah vericez hep birlikte kilolarımızı
hoşbulduk

Takıma hoşgeldin...
hoşbulduk

kız garfield ne güzel konusmusun sen ole cok yasa emiii

aramıza hosgeldın canım bende yenıyım ama dırekt sahıplendımm burayıı catır catır vercez kıloları ınsallahhhhh
hoşbulduk inşallah hep birlikte veririz kiloları

hoşbulduk canım geçmiş olsun size de bu arada bebek kaç aylık sesi kısıldıysa laranjit olabilir benim küçükde de olmuştu antibiyotik kullanmadan direk buhar makinası ile buhar vererek (her saat başı 5 dk) atlatmıştık umarım sizde kolay atlatırsınız
bu arada öğlen 1,5 saat tempolu olmasa da yürüdüm işlerimi halletmek için öğlen yemeği olarak 4 adet eti form mısır patlağı yedim en masum onu buldum yiyebilecek

Canım şu iş konuları az buçuk canımı sıkıyor yaa, iş bulsan bile adamını bulmak gerekiyor :26::26: malesef herşey torpil olmuş, herkesin bir adamı var

.

büşra öyle boy friendlerini buldunmu kaçırmıcan hacı......yalnız nıye spor salonu ayarlamış ya sana şişko mu demek istiyor yoksa

gamze; bebegeem artık iş arama diye bir terim yok onun adı değişti torpil arama var direk

arkadaşım aradı 1 saat onunla sohbet ettik......
ayşenur cnm çok geçmiş olsun bebişine tez zamanda iyileşir inş.....

african mango nedir??????????? benim de timsahın agzı gibi açık olan agzımı kapatacak bir şey varsa hemen bende alayım

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar goturmedım dr a ates yok kusma yok sıcma yok sadece sesı kısıldı belkıde hastalıktan deıldır dun cok agladı oyuzdende kısılmıs olabılır duzelmesse ses yarın oburgun gotururum onlar hasta olunca elım kolum baglanıyor kıyamıyorum cok uzuluyorum onlar hasta olacagına ben olayım ya

Cornella baci deme oyle deme :) siskomu demek istiyosun sen bana ne bu spor salonu dedim smdi :)) şok oldu cocuk ahaha istiyodun mutlu olursun sandim scmalama diyor :))

Gamze ablaa aynen epey mutlu etti beni :)

Cornella baci deme oyle deme :) siskomu demek istiyosun sen bana ne bu spor salonu dedim smdi :)) şok oldu cocuk ahaha istiyodun mutlu olursun sandim scmalama diyor :))

çok kilo aldın spor yap demenin kibarcası
şaka maka bizimki de benı yazdırsa ya ne iyi olur..evlenınce zaten dırek şişko dıyorlar o yuzden ben sorun etmıyorum

african mango nedir??????????? benim de timsahın agzı gibi açık olan agzımı kapatacak bir şey varsa hemen bende alayım

google amcada aratırsan bitkisel bir ilaç işe şimdilik yarıyor görünüyor son dönemde bende deli gibi yemeye başlamıştım o yüzden bi deneyeyim dedim kutusu 59 tl ama kardeşim eczacı olduğu için ben para vermedim paraya kıyarsan bi dene istersen :)

yok ben yine anlamadımm sanırım şimdi doğruyu anlayacağım..:26::26::26: o boş ayakkabılarında sırada bekleyen sahipleri var yani onlar sahipleri yerine sıradalar zaten

.
kuzum valla bayılıorm sana
dgru anlamışsın cnm üşengeçler kendıleri oturmus ayakkabılarnı koymus sıraya böyle olurlarsa kilo alırlar snrada zayıflamak için böle yarsmalara katılırlar

bende şöyle bir tahmın de bulunayım......bunlar ne sırasındalar onu çözemedım ama yoruldukları ıcın kendılerı yerıne terlıklerını sıraya sokmuslar doğru mudur hocam?

dgrudur evladımmm 5 yıldızlı pekiyi sana

sen en iyisi yarın sabah tartıl öyle yaz... hem cuma günü bildirim günü sende moda girmiş olursun...

ben onu bi kapatırım bi daha açılmas

sen bakma bizim kızlara kuzum... sürekli kilo vermek istediğini söylediysen oda seni mutlu etmek için ayarlamıştır... ayrıca sevgülünle yemektesin telden nie giriyon buraya anın tıdanı çıkarsana kızım

valla ben almayın içmeyin hiç bir ilacı derim....

yazık çocuğa kız yapma etme
çok kilo aldın spor yap demenin kibarcası
şaka maka bizimki de benı yazdırsa ya ne iyi olur..evlenınce zaten dırek şişko dıyorlar o yuzden ben sorun etmıyorum

anladm anladm bnmki odunnn şimdiden şişko diyo evlenince ne der kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…