Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Jujum sen püsküüt le görüştün mü sınır varmıymış listede ? gerçi benim ihtiyacım olan motivasyon eğer sınır varsa bile ben size takılırım listedeymiş gibi paylaşımda bulunurum

gıbısankıacabayı cıkarmıcanmı

kızlar gecen haftakı kılonuzla bu haftakını cıkarın cıkan sonucla gecen haftakı kılonuzu bolun gene cıkan sonucla 100 u carpın yuzdenız cıkıyor exelle gerek yok yanıo

menüm

sabah

1 dilim ekmek
2 çatal beyaz peynir
maydonoz

öğle
2 çatal pasta

akşam
1 tabak pırasa
3 kaşık patates püresi

yarın tartı günü oldğu çıkmış aklımdan yoksa az yerdim

bugun kımse benımle konusmuyo

sana öyle gelmiştir cnm.......

benim de eşim aradı şimdi gelirken ekmek alayım mı? diyor.....
bende yok dedim benım baska planım var dısarı cıkarız dedim.....
napacagız dısarda diyor( bu sırada arabada arkadasları esnıyor ,hepsi evli:) kimin umrunda sevgililer günü......
bende bi bagırdım...bugün özel bir gün evde oturmam ben dedim.....
halbu ki külliyen yalan maksat spor olsun bana yarın tartı günü ya

suyu unutmuşum 1.5 lt fln oldu 2.5 yaparm yatana kdr 45 dkda yürüyş yapcm yarın eksı cıkmam lazm yumurta dayandı napsamkı ben bi form cayı ıcıymde bagrsaklarda boşalsınnn

kız bari yemekten sonra cık dısarı hem yakmıs olursun yedıklerını sımdı dırekt dısarı cıksan dısarda yıcenn

bu arada ılk kez ozel bı gunde evde yemek yıyoruz kuzularrr esim bıle sasırdı dıyetteyım ben dısarda yemem dedımmm oo ne guzel sen hep dıyet yap dedı yaa catlakkk

genel olarak kızsamda bazen acıyorum bu erkeklere ama sonuna kadar hakediyolar

hahahhahahaaaaaaaaa az evvel kapı caldı actım cıcekcı elınde bı demet gul cıcegınız var dedı aldım uzerınde hayatıma anlam katan kadına yazıodu altındada sinan dedım bı yanlıslık var sınan dıye bırını tanımıyorum adresı okudu burası deılmı dedı burası dedım baktım adrese bızım apartman nese orda mese yazıyodu ılerdekı apartmanlara bak orasıdır dedım.adınız ozgul deılmı dedı hayır dedım ozur dıledı gıttı kan cıkaracak evde esım gorse kım bu sınan dıcek hahhahahahaa

basta okuyunca eşin sandım içimden diorm lan ne romantık adam fln sonunu bi gördüm böle oldum

söle çabuk sinan kim uleynnnnnnnn

yok canalolar saka soluyorum garii
menumu yazayım menu falan yok gercıde canım neyemek ıstedı ne su yawrum tadsızken yıyemedım

sabah yok ara yok
ogle bı kase corba
ara yok
aksam 3 catal sucuklu yumurta

2 lıtre su
spor henuz yok elıptık yaparım 20 dkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…