Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

basta okuyunca eşin sandım içimden diorm lan ne romantık adam fln sonunu bi gördüm böle oldum

söle çabuk sinan kim uleynnnnnnnn

gızlı hayranım basta bende esım zannettım ama esım yatak odasında yatıyo heralde suprız yaptı dedım sınanı gorunce hem uzuldum hem sasırdım len dıom kım bu sınan bastan sorsasna ozgul hanım sızmısınız dıye.bosu bosuna heveslendık.ama umrum deıl pek sevgılıler gunu bıze hergun sevgılıler gunu anasını satım.esımın jestlerı bıtmez dıyette olmıcaktımkı neyse bıdahakı yıla ıns
hem ınsan sevdıgını yılın bır gunumu anmalı mutlu etmelı

kızlar fazla kılolardan kurtulmak ıcın sıze 2 sanıyelık bı egzersız onerıcem 100de 100 etkılıymıs uygulayan herkes kkılo vermıs
basınızı once saga sonra sola cevırın sıze her yıyecek ıkram edıldıgınde bunu uyguluyosunuz kılo falan kalmıor hahahhahaa facede okudum sımdı pek hosuma gıttı :)))

sabah
1 dilim ekmek zeytin

ara öğün
1 yarım nescafe

öğlen 6 çatal taze fasulye 3 tane turşu havuç

ara öğün

2 ÇATAAALLLLLLLLLLLLLLLLL PASTA
HASTANEDE ARKADAŞ GETİRMİŞ HERKES KOCAMAN YEDİ BEN SADE 2 ÇATAL

AKŞAM
2 DİLİM EKMEK
1 KASE YOĞURT
5 ZEYTİN

SUUUUUUUUUUUUU
İÇTİM

SPOR

HASTANEDE NBT

BUGÜN SEVGİLİLER GÜNÜ DEĞİL 2 ÇATAL PASTA GÜNÜYMÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

bugun esime diyorum ki; HUSEYIN bana bugun cicek falan yolluycaksan haberim olsun asagidan zil calmiyo ya camdan falan bakarim. oda bana diyo ki ben simdi çicek alicam sende fiatini ogrenince 1 KILO ET ALSAN DAHA IYI AILECE YERDIK DEYIP BANA KIZICAN dedi,

sevgılıler gunu esprılerının ardı arkası kesılmıyoo :) face yıkılmıs durumda

Juju biz hesaplayıp burda yazcaz sen oraya notmu etcen .ben hesaplamayı öğrendim onu yapar buraya yazarım ama exceli bilmiyorum ben yazarım buraya juju abla juju ablaa juju abla

Dalin geçmiş olsun bebek için umarım iidir şimdi çiçekler için ayrıca geçmiş olsun bugün hastanede geldi millete çiçekler ben anca baktım yani

Kızlarrrr işte benüm menüm

Sabah: Yok (biraz sıkıldığım için hiç canım istemedi)

Öğle: 2 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
1 kase çorba
salata

Ara: 1 elma

Akşam: 1 kase çorba
1 porsiyon sebze yemeği (yağsız)
salata
1 dilim kepek ekmeği

Ara: 1 meyve ile günü kapatırım..

Su: içmeye devam ediyorum

Spor: 100 mekik

Dip Not: Bu günkü menümün yarın tartı günü olmasıyla alakası yoktur, tamamen kendiliğinden gelişmiş bir durumdur
.

Hadiii canımmmmm şaka gibiiiiiiiiiiiiii :18::18::18:

.

evett kızlar menümm

sabah (gec kalktım)
5 zeytin
peynir
2 dilim ekmek
1 cay kasıgı ball

ogle yok

ara
2 medıne hurması

aksam
1.5 kepce corba
2 tavuk baget(yagsız)
patates
salata
yogurt

su:2 lt tamamlandıı daha ıcerım
spor:30 mekık

kaptanım gbisankıacaba ayrılmadımı takmdan lıstde adını grdmde bişeymı kacrdım yoksa:26::26:

banada yollarmıısn excel rica etsem
çıktı canım ama mecbur bu hafta da listede bulunup genel yüzdeyi etkileyecek... bildirim yaparken kendi isteği ile ayrıldı dicem...
eeeee kolay değil kuzum birini eklemek te çıkarmak ta

slm kızlar bende kilo vermek istiyorum benide gruba alırmısınız
hımmmmmmmmmmmmm napsak ki alsakmı kimseye yok diyemiyorum ki ben bana kalsa 20 kişi oluruz burda ...

Jujum sen püsküüt le görüştün mü sınır varmıymış listede ? gerçi benim ihtiyacım olan motivasyon eğer sınır varsa bile ben size takılırım listedeymiş gibi paylaşımda bulunurum
canım 15 kişiyi geçmek yasak takımlar 12 kişi olcak diyo takım yönetimi, insiyatifi ile 15 e çıkabilir diyo yani var

Tatlım bende mailimi sana versem, sende bana yollarmısın kaptanımızı çok yormamak adına

.

niye len sen bağa güvenmiyonmu

bugun kımse benımle konusmuyo
hıııııııı küstük senle hepimis ... sebep mi yokkkkk.. :)

ıyı asukur daha ıyıce kımse benı sormadı bu dalın nerelerde napar demedı ühühühühüüü

biliyoruz bebbişle uğraşmışsındır diye sormadık anlayışsızmıyız biz

len ben fururum o çiçekçiyi... göster ama elletme olmuş heveslen benimki çiçek yollamış die sonra isme bak yok bana değil...

bilirim bende ilk yıl bana çiçek aldığında aynısını dedim ne gerek var okadar paraya gider yemek yerdik dedim deyiş o deyiş bizimkininde işine geldi .. final yaptık çiçekçiyle

Juju biz hesaplayıp burda yazcaz sen oraya notmu etcen .ben hesaplamayı öğrendim onu yapar buraya yazarım ama exceli bilmiyorum ben yazarım buraya juju abla juju ablaa juju abla

sen yaz ben eklerim ewcell de bişi yok ben formüllerini yaptım zati sadece kilo giriliyo otomatik veriyo sistem

yaaa kızlar cevap veriinnn yaaa benide alın gruba lütfen lütfenn

anacım almasına herkesi alırım da sen diğer takımlara yada katılmak isteyenler topiğine yazdın mı????

selam kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrr sevgililer gününüz kutlu olsun...

maşalalh ne hızlılar kıskanıyorum öylelerini açıkça
2 yıl oldu gelen giden yok bize
merhaba hoşgeldin...

çok geçmiiş olsun dalin..inşallah iyileşmiştir meleğin:26:
ooooo romantizm patlaması hııı
çok güzel aferim ona:13:

.[/QUOTE]

Kızlarrrrr bakın ne buldum hahahahahha

hahaaahaaa

sevgilisi olanın,olmayanın,olup da yok gibi olanın,yok da var gibi olanın,olmayıp çok isteyenin,oluyo da nooluyo diyenin,olduğu için çok mutlu olanın,olmadığı için çok mutlu olanın,on”suz olamayanın,onun”la hiç olamayanın,herşeye rağmen yüreğinde her daim aşk olanın o zaman, kısacası herkesin, hepimizin sevgi günü kutlu olsuun:)

hoş geldin aysunayyy

sevgililer günü akşamı herif maç izler dev ekranda

hanım laptopla kore dizisi izler koşu bandında

evin oğlu odasında ders yapar ....

yuppiiiiiiiiiiiiiiiii ne güzel bir gün:...pahhhh yemişim sevgililer gününü

menüm...

kahvaltı:
-sucuklu yumurta
-2 dl çavdar ekmeği
-4 zeytin
-peynir

ara:yok

öğle:
1 kase k.mercimek çorbası
1 dl ekmek

ara:
yok

akşam:
-1 kase tarhana çorbası
-1 tabak yoğurtlu karnıbahar
biber turşusu

suyumu tamamlarım
sporumu şimdi yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…