- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.201
basta okuyunca eşin sandım içimden diorm lan ne romantık adam fln sonunu bi gördüm böle oldum
söle çabuk sinan kim uleynnnnnnnn
gıbısankıacabayı cıkarmıcanmı
kızlar gecen haftakı kılonuzla bu haftakını cıkarın cıkan sonucla gecen haftakı kılonuzu bolun gene cıkan sonucla 100 u carpın yuzdenız cıkıyor exelle gerek yok yanıo
genel olarak kızsamda bazen acıyorum bu erkeklere ama sonuna kadar hakediyolar
hahahhahahaaaaaaaaaaz evvel kapı caldı actım cıcekcı elınde bı demet gul cıcegınız var dedı aldım uzerınde hayatıma anlam katan kadına yazıodu altındada sinan dedım bı yanlıslık var sınan dıye bırını tanımıyorum adresı okudu burası deılmı dedı burası dedım baktım adrese bızım apartman nese orda mese yazıyodu ılerdekı apartmanlara bak orasıdır dedım.adınız ozgul deılmı dedı hayır dedım ozur dıledı gıttı kan cıkaracak evde esım gorse kım bu sınan dıcek hahhahahahaa
yaaa kızlar cevap veriinnn yaaa benide alın gruba lütfen lütfenn
çıktı canım ama mecbur bu hafta da listede bulunup genel yüzdeyi etkileyecek... bildirim yaparken kendi isteği ile ayrıldı dicem...kaptanım gbisankıacaba ayrılmadımı takmdan lıstde adını grdmde bişeymı kacrdım yoksa:26::26:
banada yollarmıısn excel rica etsem
hımmmmmmmmmmmmm napsak ki alsakmı kimseye yok diyemiyorum ki ben bana kalsa 20 kişi oluruz burda ...slm kızlar bende kilo vermek istiyorum benide gruba alırmısınız
canım 15 kişiyi geçmek yasak takımlar 12 kişi olcak diyo takım yönetimi, insiyatifi ile 15 e çıkabilir diyo yani varJujum sen püsküüt le görüştün mü sınır varmıymış listede ? gerçi benim ihtiyacım olan motivasyon eğer sınır varsa bile ben size takılırım listedeymiş gibi paylaşımda bulunurum
Tatlım bende mailimi sana versem, sende bana yollarmısınkaptanımızı çok yormamak adına
.
hıııııııı küstük senle hepimis ... sebep mi yokkkkk.. :)bugun kımse benımle konusmuyo
ıyı asukur daha ıyıce kımse benı sormadı bu dalın nerelerde napar demedı ühühühühüüü
len ben fururum o çiçekçiyi... göster ama elletme olmuş heveslen benimki çiçek yollamış die sonra isme bak yok bana değil...hahahhahahaaaaaaaaaaz evvel kapı caldı actım cıcekcı elınde bı demet gul cıcegınız var dedı aldım uzerınde hayatıma anlam katan kadına yazıodu altındada sinan dedım bı yanlıslık var sınan dıye bırını tanımıyorum adresı okudu burası deılmı dedı burası dedım baktım adrese bızım apartman nese orda mese yazıyodu ılerdekı apartmanlara bak orasıdır dedım.adınız ozgul deılmı dedı hayır dedım ozur dıledı gıttı kan cıkaracak evde esım gorse kım bu sınan dıcek hahhahahahaa
bugun esime diyorum ki; HUSEYIN bana bugun cicek falan yolluycaksan haberim olsun asagidan zil calmiyo ya camdan falan bakarim. oda bana diyo ki ben simdi çicek alicam sende fiatini ogrenince 1 KILO ET ALSAN DAHA IYI AILECE YERDIK DEYIP BANA KIZICAN dedi,
sevgılıler gunu esprılerının ardı arkası kesılmıyoo :) face yıkılmıs durumda
Juju biz hesaplayıp burda yazcaz sen oraya notmu etcen .ben hesaplamayı öğrendim onu yapar buraya yazarım ama exceli bilmiyorum ben yazarım buraya juju abla juju ablaa juju abla
yaaa kızlar cevap veriinnn yaaa benide alın gruba lütfen lütfenn
maşalalh ne hızlılar kıskanıyorum öylelerini açıkçaKurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz baba oluyor. Şaşmaz'ın 21 yaşındaki eşi Nagehan Kaşıkçı 1 aylık hamile.
habere bak ya..bismillah deseydınız bari.........gıcık alıyorum zaten bu adamdan....
merhaba hoşgeldin...merhaba arkadaşlar juju nun bahsettiği eski takım arkadaşı benim dün küçük oğlumun aşıları olduğu için hastaneye gitmiştim aşıdan sonra onun nazı niyazı derken akşam giremedim sabahtan beri de işyerinde tadilat olayları olduğu için pc başına nacak gelebildim bu bu arada jujumun mesajından alıntı yaparken yanlış yerden yapmışım sanırım biraz kendimden bahsedeyim kendimi bildim bileli kilo problemim olmuştu ama diyetisyenlere gidince güzel sonuç alıyordum ilk hamileliğimde 30 kg aldım sonra 25 kg sını verdim sonra sigarayı bırakınca 10 kg aldım 75 kilo ile 2. ye hamile kaldım 95 le 2. yi doğurdum gecen sene temmuzda diyetisyenle 75 e kadar düştüm ama dikkat etmediğim için şu aralar 78-79 kg oldum salı itibari ile de diyete başladım tekrar benim hikayem kısaca böyle inşallah hep birlikte kilo veririz
gunsydınnnnn arkedejler yenı gelen arkkadasım sende hosgeldın aramıza.brnım cnm sıkkın bı9reaz bu saat oldu daha agzıma lokma sokmadım mınık oglum hasta sesı falan gıttı aglayıp durdu tum gece daha yenı sızdı yorgun ve acım
ooooo romantizm patlaması hıııHhuuuu kizlar su an pek bir mesudum boy friendim bana surprizler yapiyor ogle yemegine geldik pek şık biyerdeyiz :) saraplar falan hihi ay bide bana spor salonu ayarlamis ya 4 seans denemem icin aksam fikr alcam szden :) ay nyse telefnu brakm ayip kacmasin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?