Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tesekkur ederım kuzumm benimmm menume bı yorum yapın ama

ben hemen yorumu yapıp kaçayım öğlen olmaması kötü az da olsa bişeyler atıştırsaydın diyetisyenlerin verdikleri menüye çok benzer bi menü bence iyi ama bazı arkadaşlar çok az yemişler ben onlar kadar az mümkün değil yiyemem

bunu bende duydum nette bır dıyetısyen yazısında okudum meyvedede seker oldugu ıcın dıyette yenmemelıymıs yensede cok az yenmelıymıs

buhar makınesı dıger oglumda kullanıyorum ama aksamdan sonra bıraz sesı duzeldı sanırım aglamaktandı kısıklık sabaha tamamen gececk gıbı ınss

hoşgeldinizz. koşu bandını 5 yıldır kullanıyorum. hiçç şikayet gelmedii

Hemen ben yorum yapmak istiyorum sabah 2 dilim ekmek minnacık fazla geldi bana :26: ve öğlen olmaması akşama çok fazla aç girmeni sağlayabilir, bana göre sağlamışta :26: mesela çorba iyi ama tavuklar 2 adet fazla gibi..üstelik patateste yenilmiş ama gerisi güzel..Genel olarak başarılısın..

.

valla ben kullanıyorum bir şikayette almadım.... parke zemin benim odalar ben birde altına halı serdim bilemicim ses gidiyomu hiç gidip soramam 40 dk yürüyom sıksın düşünü..... ben üst kattaki o dört çocuğun koşturmacasına bişi diyom mu ... çocuk yapacak bişi yok... benimde 45 dk lık çacuğum varsaysınlar

valla meyve konusuna bende aynı şeyi söyleyeceğim... yasak diye bişi olamaz tavsiye bile ediliyor ha miktar önemli bir porsiyon ne o bilinmeli otur tabaj tabaj kayısı ye denmiyor ki zaten karpuz kayısı cennet meyvası kavun bunlar şeker oranı yüksek olduğu için kaçının yada haftada bir iki porsiyon yeyin denir onun dışında bir elma yemişsin bir portakal ne bilim bir muz bi sakıncası olmaz...

bu arada valla bende söylüyorum az yiyorsunuz diye ama anlatamıyorum kendi menümü yazdığımda dünyaları yemiş gibi hissediyorum ....ama normali bu... 86 kiloyum ve benim 2000 cal altında beslenmemem lazım 70 kilo olunca 1500 altında beslenmemem lazım 60 lara geldiğimde 1200 cal altında beslenmemem gerekecek... herşey kademe kademe ..

kek yaptım az önce içim gidiyo yemek için ama yemicem.... sabah kahvaltısında kendimi ödüllendiricem tartıldıktan sonra bir dilim yerim kahvaltı niyetine...

Juju'm yaaa sen harbiden çok akıllı ve haklı birisin..vala sağlıklı beslenerek vericem bundan sonra :26: az yiyenler arasında adım olabilir ama bu hafta doğum günüm dolayısıyla pastayı götürdüm, ödül öğünümde güzel di..onun için birazcık kızgınım kendime bu hafta yarın ola hayır ola, önümüzdeki haftalarda bende kiloma uygun kalori alarak besleneceğim

.

tavuklar bur degıl bagettı ama minnnaktı yanii tesekkur ederimm canımmm

b ugun sporda yapamadım ya tuh yarına 300-500 grm daa vereydım eyıydı.yarın böyük gün sımdıden yqapsammı bıldırımımı

aynen herıf mac ızlıo dev ekranda hatun pc de kk da bebek uyuyo ıkızler oynasıyo
adamlara herif diolar kendilerine hatun hanım yeminle harikasınız sizzzz bebişler
füffffttttttt ıslıkkkkkk Allah mesut etsin cnmcım
pek çok diyetsyen sabah yenmeli meyve dio bnde kararsızım aman takılıorm kafama gore bende diyetsyen sayılıırm hem o dıyetsyenler hıc kılolu olmusmu o ruh halını bılyolarmıda knusyolar hıhhhh

35 dk yürüdüm koştum arası bişi

3 lt su içtim

jujucm bende koşu bandında yürürken dizi izliorm netten ama pcnın sesi kosu bandının yanında duyulmuo sen nasıl yapıosun kulaklı flnmı takysun

bide koşu bandında 1 saat hızlı yurysle kac alori yakılıo ben gstergeleri pek dgru bulmuorm

oglen gec kalktıgım ıcın yıyemedım canımm. tesekkur ederımm bende o kadar az yıyemem ama saglıklı seyler yemeye dıkkat edıyorumm....

Canım bende koşu bandında yürüyorum. pc izleyerek. alt yazılı daha iyi oluyo. ben hız 6 da 50 dakikada 340 kalori yazıyodu birde eğimli yürüyorum

anam millet hep akşamları yürüyormuş ben gecen sene doğum izninde evdeyken gündüz kullanıyordum olmadı akşam 9,30-10 dan sonra küçük sıpayı uyutup hal kalırsa ses mes dinlemeyip koşu bandına gitmek gerekiyo bu dikkate alınacak arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…