- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.621
bende diyet yapınca iyice bir hamaratlaşıyorum.mazoşist miyim neyim......
gamze niye yalnızsın cnm......
Eşim çalışıyor cumartesileri de, bu gün de arkadaşlarıyla gittiben çok yalnız kalırım gülüm yaa, :26: bura varda sıkılmıyorum allahıma çok şükür
.
ahh kıyamam bende aynı seyı dusunuyorummbebişin varmı peki
siyah noktası olanlar parmak kaldırsın bakemmmmm
bizm de yok beebeğimiz umarım hayırlısıyla olur inşallah olmasaa sabrını verir inşallahYok bitanem :26: bizim bebek problemimiz var 12 yıldır olmuyor :26::26: artık tamamen teslim olduk ve bekliyoruz, yapabilecek her şeyi yaptık sayılır :44:
.
cornimm hızına yetişmek ne mümkünbenimde vardı yarın kahvaltıya misafir, gelemiyormuş işi çıkmış :26: napalım bizde yine 2 kişi yaparız kahvaltımızı
.
Evvett kızlar işte benüm menüm
Sabah: 1 k.k. kaşar peynir
1 domates
1 bardak süt
Ara: yok
Öğle: 2 baget kadar tavuk ve 2 köfte ızgara
1 bardak Cola ( zero )
1 kaşık yoğurtlu makarna
Ara: yok
Akşam: 2 dilim kepek ekmeğine labne peynir sürdüm ve yedim
1 bardak cola ( zero )
Ara: 4 adet Eti Form light mısır ve pirinç patlağı yemeği düşünüyorum..
4 adet kalorisi: 80 ayrıca yağ ve şeker ilavesiz..
Su: içmeye devam
Spor: 300 kalori yaktım eliptikte, 100 mekik ve 50 de ip atladım
.
bugunku menume gelinceeeeeee biraz kötü gibi oldu ama bakalımmmm ne diceksniz
sabah: domates soslu yarım tanecik sosis yedim.peynir roka 1 dilim ekmek ve yeşil çay
ara ve öğlen karışık :bir büyük bardak muzlu süt yaptım.1 muz ve light süt 5 badem
akşam : bi kase çorba bi kase yogurt ve yarım dilim ekmek
ara: bir kivi veya bir havuç
1 saat pilates 3 litreye yakın su
kızlar acele menumu yazıp cıkmam lazım
sabah 2 su bardagı detoks corbam 1 kase haslanmıs yagsıuz et ve klasık kahvaltı ekmeksız
ara detoks corbam
ogle detoks corbam yagsız haslanmıs et salata
ara detoks corbam
aksam detoks corbam yagsız haslanmıs et salata yopgurt ekmeksız
ara yok e yeter daaa
su 3 lıtre
spor 30 mekık kısmetse elıptık yapmam lazım ama cocuklar tepemde
neyse bı yorumlayın bakalım cıtırlar ben kaçar ugrarım gene
ay kaçamagımı solemeyı unuttum dıye gerı geldım 1 avuc kadar cıtos kıvır kıvır hihihiih
sabah
1 dilim ekmek
kıyma kavurması 4 5 çatal
1 kaşık reçel
ara öğün
1 elma
öğlen
fında tavuk
1 kase yoğurt
akşam
3 tane çizi
suuuuuuuuuuu
içtim
spor
bugün yapmaım
cok pıs pasta borek hamurısı yapasım var kendımı zor tutuyorum heee
Yok bitanem :26: bizim bebek problemimiz var 12 yıldır olmuyor :26::26: artık tamamen teslim olduk ve bekliyoruz, yapabilecek her şeyi yaptık sayılır :44:
.
bende var ama kadınlar kulubnde okumuştum bi ilaç var kabızlık için onu toz şeklindeya sulandırıp brnuna sürüyosun çok çabuk biiyomuş
kac yasındasın gamzemm senn?? neden teslım oluyorsunuz tedavıye falan basvurdunuz mu rabbım gonlunuze gore verır ınsallahh hayırlısyla... bızde ıstıyoruz bende pkos cıktı hafta ıcı tekrar doktora gıdıcem bakalım ne dıcekk....
ilk kez duydum canım denedınmı peki?
Ben 8 şubatta 32 oldum canımyaptık bitanem ve tabiki yapmaya devam ediceğiz durmak yok, yaşıyorsak umut var demektir
.
Eşim çalışıyor cumartesileri de, bu gün de arkadaşlarıyla gittiben çok yalnız kalırım gülüm yaa, :26: bura varda sıkılmıyorum allahıma çok şükür
.
slm kızlar .. eve geldim. kız kardeşim bende kalıcak bu hafta da idare edin artık beni.. zati ben olmadan da gayet iyisiniz seviyorum hepinizi....
bu arada herkes bizim takıma girmek istiyo bende şaşırdım yakında 20 kişi olucaz ki oda kurallara aykırı...
kızlar yardımcı konusunda ciddiydim ben bilmem iki kişi gönüllü olsun bana yardıma .. her hafta böyle sorun çıkacak değil ya işte bu haftaki gibi aksaklıklarda müdahale edebilmeli takımdan birisi..bi düşünün bunu
slm kızlar .. eve geldim. kız kardeşim bende kalıcak bu hafta da idare edin artık beni.. zati ben olmadan da gayet iyisiniz seviyorum hepinizi....
bu arada herkes bizim takıma girmek istiyo bende şaşırdım yakında 20 kişi olucaz ki oda kurallara aykırı...
kızlar yardımcı konusunda ciddiydim ben bilmem iki kişi gönüllü olsun bana yardıma .. her hafta böyle sorun çıkacak değil ya işte bu haftaki gibi aksaklıklarda müdahale edebilmeli takımdan birisi..bi düşünün bunu
ben olurdm juju ama nbtçi olduğum günler sıkıntı olur cuma nbtim olursa yazamam sonuçları bence evde olnlardan 2 kişi olabilir seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzz
.
Ben anlasam yardımcı olmaya çalışırım ama anlayamıyorum :26::26: Tubişşş fena anlıyor yalnız
.
lımon sıkıyorum tuz koyuyorum ve pul bıberle tatlandı ben severek ıcıyorumdalin bu çorbayı nasıl içiyorsun ya
dayanılacak gibi değil......geçen hafta yaptım ama çöpü boyladı......
cnm gecmıstede acıklaıdmya eger sut yogurt yumurta tuketmıyosan en az 300 grm yemen lazım eger bunları tuketırsen her ogunde bır kucuk corba kasesıne kup kup dogranmıs tavla zarından daha buyuk ebatta 10 kup et yesen yeter ama yogurt sut yumurta tuketmen sart.ıllakı haslama yemende gerekmez ızgarada yapabılrısın ben seyde yapıorum etlerı haslıyorum patates sogan domates bıber dogruyorum patatesler yuvarlak domatesler halka halka bıberler uzun uzun sogasnlarıda juljen dograyıp etın suyuna hafıf salca ve tuz koyuyorum fırınlıyorum lezzetlı oluyo ama genelde haslayıp suzup tuzsuz yıyorumBugün pazarı topladım vallaha..Her şeyi aldım. Çok renkli bir menü göreceksiniz bu hafta..
Dalincim dünyanın etini aldık bak... Paso haşlama yiyeceğiz.. 300 gr olduğuna eminsin değil mi? 3 kilo et aldırdım battık bu hafta!
MAŞALLAH misafir eksik olmasın hiç
oralarda kola gördüm sanki cıssssssssssssss cısssssssssssss
güzel menü olmuş
dalin sabah akşam çorba et.. nasıl yani ben hiç anlamadım bu olayı... kaç litre çorba içiyorsun sen
reçel çorba kaşığı ise kötü.. akşam da kötü.. güzel bir şeyler yeseydin keşke..
yap tatlım... yapmak serbest yemek yasak
Cornicim... Hani biz spor kankisiydik hiç olmadı bu hafta.. hiç dürtmedik birbirimizi. senin avatarlara bayılıyorum ben. sürekli hareketli enerjik.. bir de o etleri dalinin detoksu için aldım.. günde 300 yesen 300*7 den 2 kilo ediyor haftada... bir de 300 de ne var diyor ya.. aman allah ım.. ben hiç o kadar yemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?