- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #79.081
yawrular kılo verme durursa ne yapmak lazım dıye cok arastırdım.ve aklıma mantıgıma yatan bı yontem buldum ozetını cıkardım yorumumu kattım 3 e boldum 5 le carptım su sonuca vardım.
eger kılo verımı durursa vucudu hıc zorlamanın mantıgı yok 2-3 gun dıyetten oncekı yeme duzenıne donuyoruz abartmadan bıraz karbonhıdrat seker alıyoruz metabolızmayı alısık oldugu halıne sokuyoruz ve 2-3 gun bunu surdurdukten sonra dıyetımıze gerı donuyoruz vucut metabolızma hızını yendıen kazanmıs olacagı ıcın kılo vermeye devam edıcek.arastırmalarımın sonucu bu bence cok mantıklı eger kıloo vermemız durursa bunu uygulıcam ben.
Akillimm ben dun gece ocakbasina nye gttim saniyosun ? Metabolizmam canlansin diyeeeee:) hic anlamiyosun beni hiiiic direk ceza veriosun hihihi
inşalllllahhhh yazın hepimiz incecik oluruz.. ben bikini bakmaya başlasam mı acabaaydında hemen hava ısınıyo bide mayısta yüzmeye başlıyoruzzz.. benm hiççççç bırakmamam gerek şurda kaç ayım kaldıı
Akillimm ben dun gece ocakbasina nye gttim saniyosun ? Metabolizmam canlansin diyeeeee:) hic anlamiyosun beni hiiiic direk ceza veriosun hihihi
dalin aslında çokk önemli bir konu bu.. verme durdu mu insanın pisikolojiside bozuluyoo.... yazdığın bana çok mantıklı geldi ama ben 2 3 gün normal yemeden sonra nasıl diyete dönerim o sıkıntıyawrular kılo verme durursa ne yapmak lazım dıye cok arastırdım.ve aklıma mantıgıma yatan bı yontem buldum ozetını cıkardım yorumumu kattım 3 e boldum 5 le carptım su sonuca vardım.
eger kılo verımı durursa vucudu hıc zorlamanın mantıgı yok 2-3 gun dıyetten oncekı yeme duzenıne donuyoruz abartmadan bıraz karbonhıdrat seker alıyoruz metabolızmayı alısık oldugu halıne sokuyoruz ve 2-3 gun bunu surdurdukten sonra dıyetımıze gerı donuyoruz vucut metabolızma hızını yendıen kazanmıs olacagı ıcın kılo vermeye devam edıcek.arastırmalarımın sonucu bu bence cok mantıklı eger kıloo vermemız durursa bunu uygulıcam ben.
dalin aslında çokk önemli bir konu bu.. verme durdu mu insanın pisikolojiside bozuluyoo.... yazdığın bana çok mantıklı geldi ama ben 2 3 gün normal yemeden sonra nasıl diyete dönerim o sıkıntı
gamzem sevdaya üzüldüm .. hiç takmasın kafasınaaa.. azimle devam etsin.
valla normal su içmeye başladım ödem çok fazla bende o yüzden karbonatlı su içtim millet günde 3 lt içiyormuş ben anca 1 lt içerim fazlası yok değilse su içemem ömür boyukız köpürcen ıcme okadar
onun yerıne lahana corbası yada suyu ıc
canım senin dediğin olur tabiki ama sağlıklı beslenme tarzında bi diyet olursa benim diyetisyenlerin verdiği 2-3 tane şok diyetim var isterseniz onları da verebilirimyawrular kılo verme durursa ne yapmak lazım dıye cok arastırdım.ve aklıma mantıgıma yatan bı yontem buldum ozetını cıkardım yorumumu kattım 3 e boldum 5 le carptım su sonuca vardım.
1 kg çok fazla yaa hep 1 kg 1 kg giderse bünye duruyo düzenli gitmesi önemli canım yaaayy tutmayın benı bırakın ben bu gazla agrı dagına bıle tırmanırım heralde ayyy hıcte fena olmaz 3-5 kılo verırdım neyse.
aslında cuma yarısmaları sonucları oncesı takıma bı alt lımıt koymak lazım en az verılecek kılo 1 kg falan dıye herkes bunu tutturmak ıcın ıstesede kaçamak yapamıcak spora yuklenecek aslında hıcte fena bı fıkır deıl haa
günaydınnn pampişlerrr tavşan kardeşlerrrrrr
iş hayatmda son gunlerimi yasıyrum yanı bı kac gn snra sabahın bı koru benı buralarda goremeyebılırsınız bılmıormkı nasıl olcak mıllet iş bulamıyo ben ısten cıkıorm nasip diyelim Allah bir yol kapatr bin yol açar.
kuzumm neden cıkıyorsun ısten?? tek bayan sensın dıyemı? ıs bulmak kolay degıll tekrar dusun derım..
ne kominizm ne faşizim ne feminizm kısmetsizim arkadaş kısmetsizim
internetten aldım canım soylememde sakınca yok sanırım hepsıburdadan aldımm...Nerden aldın tatlım yaa, bende istiyorum da :26:
.
internetten aldım canım soylememde sakınca yok sanırım hepsıburdadan aldımm...
herkese kocaman gunaydın kızlarr nasılsınız???
anamm ne cok sey kaynatmısınız oku oku bı hal oldummm...
Tamam canım bende bakayım bir, sağol gülüüüümmm
.
[sıze=3]küçük buyuk anlamam ben kardişş sutlac sutlactır.eve gıdınce 20mı mı demıstım cekılecekkkkkkkkkkkkkk torpıl yok[/sıze]
amannn arkadasım vardır bı hayır bosver kısmetten ote yol yok baska yerde daha guzel sartlarda bulursun ıss sallaaaaaaaaaaa
[sıze=3]toplight cım menunh genel olarak guzelde dıyete basladıgın ılk gunler karbonhıdratı tamamen kesmen gerek vucut soka gırsın yagları kullanmaya hazırlansın pılav olmadıı yanı dıger kalanlkar guzel ama baslangıc ıcın bı pıske tuz gıbı fazla mı olmus.[/sıze]
[sıze=3]yawrular kılo verme durursa ne yapmak lazım dıye cok arastırdım.ve aklıma mantıgıma yatan bı yontem buldum ozetını cıkardım yorumumu kattım 3 e boldum 5 le carptım su sonuca vardım.
Eger kılo verımı durursa vucudu hıc zorlamanın mantıgı yok 2-3 gun dıyetten oncekı yeme duzenıne donuyoruz abartmadan bıraz karbonhıdrat seker alıyoruz metabolızmayı alısık oldugu halıne sokuyoruz ve 2-3 gun bunu surdurdukten sonra dıyetımıze gerı donuyoruz vucut metabolızma hızını yendıen kazanmıs olacagı ıcın kılo vermeye devam edıcek.arastırmalarımın sonucu bu bence cok mantıklı eger kıloo vermemız durursa bunu uygulıcam ben.[/sıze]
[sıze=3]tekrar selam kızlarrrArkadaşıma çıktım ve geldim :26: Sevda'ya..çok üzgün, iyice delirmiş Kadın motive olayım diye takımlara girmek istedi, sinir olup daha çok yiyip ve sonrasında kilo alıp çıkıcak burdan yahu Galiba birazcık hoşgörü bitmiş insanlarda, ne yazsa eleştiri alıyor takımda yeni gelenler..3-5 kişi var allahım sanki dünya bunların etrafında dönüyor, yazık ama..yeni gelen insanların motivasyonunu kötü yönde etkiliyorlar haberleri yok..mesela arkadaşım menüsüne meyve yazıyor Takımda 2 kişi beğeniyor 3 kişi topa tutuyor, spor yaptım yazıyor..neden sabah yaptın akşam yap diye topa tutuyorlar..yorulmuş sevdam Az önce patlama yaşadı ve takımı bıraktığını yazdı, hiçte haksız sayılmaz vala..o takımda zor arkadaşlar, çok zor hemde..:26::26: Artık özgürce devam edicek diyetine Hayırlısı olsun.. [/sıze]
.
[sıze=3]ayy tutmayın benı bırakın ben bu gazla agrı dagına bıle tırmanırım heralde ayyy hıcte fena olmaz 3-5 kılo verırdım neyse.
Aslında cuma yarısmaları sonucları oncesı takıma bı alt lımıt koymak lazım en az verılecek kılo 1 kg falan dıye herkes bunu tutturmak ıcın ıstesede kaçamak yapamıcak spora yuklenecek aslında hıcte fena bı fıkır deıl haa[/sıze]
kızlar gün hiç korktuğum kadar olmadı. Bence az bile yedim. Hatta tatlıyı bile abartmadım... Midem alıştımı ne.
Tabi öncesinde elma ve su içmesem aynı olurmuydu bilemem
CANIM GÖZÜN AYDINNN .. ahh bende annemi istiyorummmSelam kızlar ne yaparsınız?Annem geldi çok mutluyum. Bizimle ilgileniyor. Şimdi ben ütü yapıyorum o da içeride güllaç. Güllaç yasak değil dimi? Un yok yağ yok. Şeker desen zaten ben şeker kullanmıyorum hiç çayda kahvede..
Geçmişi akşama doğru okuyacağım.
Bir de dalin kıza sorum var.
Sevgili dalin ben çorbayı yaptım ama yarım çay bardağı nane olayını karıştırıp yarım çay bardağı pul biber dökmüşüm. Çorbayı iiçerken kulaklarımdan duman çıkıyor
Sabah kahvaltıda 1 kase içtim arada da içtim. Ama daha tuvalete çıkma olayları olmadı. Karnımda guruldamıyor. LAhana küçük boy almıştım onun yarısını kullandım ondan olabilir mi? Küçük çocuk plastik topu büyüklüğündeydannesin ya anlarsın ne demek istedğimi
Yoksa ilk gün diye m bir şey olmuyor.. Anlamadım şeker..
HErkesi öptüm hepinizi çok seviyorum.
nasıl içiyorsunuz lahana çorbasını anlamıyorum... Ben bi ara suyunu içmiştim öğğğğğselam kızlar ne yaparsınız?annem geldi çok mutluyum. Bizimle ilgileniyor. şimdi ben ütü yapıyorum o da içeride güllaç. Güllaç yasak değil dimi? Un yok yağ yok. şeker desen zaten ben şeker kullanmıyorum hiç çayda kahvede..
Geçmişi akşama doğru okuyacağım.
Bir de dalin kıza sorum var.
Sevgili dalin ben çorbayı yaptım ama yarım çay bardağı nane olayını karıştırıp yarım çay bardağı pul biber dökmüşüm. çorbayı iiçerken kulaklarımdan duman çıkıyor
Sabah kahvaltıda 1 kase içtim arada da içtim. Ama daha tuvalete çıkma olayları olmadı. Karnımda guruldamıyor. Lahana küçük boy almıştım onun yarısını kullandım ondan olabilir mi? Küçük çocuk plastik topu büyüklüğündeydAnnesin ya anlarsın ne demek istedğimi
Yoksa ilk gün diye m bir şey olmuyor.. Anlamadım şeker..
Herkesi öptüm hepinizi çok seviyorum.
bugün kimsecikler yok yahuuu nerdesiniz kızlaaarrrrr
yawrular kılo verme durursa ne yapmak lazım dıye cok arastırdım.ve aklıma mantıgıma yatan bı yontem buldum ozetını cıkardım yorumumu kattım 3 e boldum 5 le carptım su sonuca vardım.
yazık kıza hayattan soğumuş garibim öle bi takımda olsam ben direk patlatırdım kafalarına sizin değerinizi bilememişim cnmmm takımımTekrar selam kızlarrrarkadaşıma çıktım ve geldim :26: Sevda'ya..Çok üzgün, iyice delirmiş kadın motive olayım diye takımlara girmek istedi, sinir olup daha çok yiyip ve sonrasında kilo alıp çıkıcak burdan yahu Galiba birazcık hoşgörü bitmiş insanlarda, ne yazsa eleştiri alıyor takımda yeni gelenler..3-5 kişi var allahım sanki dünya bunların etrafında dönüyor, yazık ama..Yeni gelen insanların motivasyonunu kötü yönde etkiliyorlar haberleri yok..Mesela arkadaşım menüsüne meyve yazıyor takımda 2 kişi beğeniyor 3 kişi topa tutuyor, spor yaptım yazıyor..neden sabah yaptın akşam yap diye topa tutuyorlar..yorulmuş sevdam az önce patlama yaşadı ve takımı bıraktığını yazdı, hiçte haksız sayılmaz vala..o takımda zor arkadaşlar, çok zor hemde..:26::26: artık özgürce devam edicek diyetine hayırlısı olsun..
.
bizim sınıftada kız azdı hatta bi kıza samet diolardı hihhohohohohHayirlisi olsuuuuun.aynen sinifinda iki uc tane kiz vardi onlarda zaten erkek gbi olmuslar muhabbetlerini gormelisin meltem diye biri vardi kiza memet diyolardi sen dusun artk :))
ayy tutmayın benı bırakın ben bu gazla agrı dagına bıle tırmanırım heralde ayyy hıcte fena olmaz 3-5 kılo verırdım neyse.
aslında cuma yarısmaları sonucları oncesı takıma bı alt lımıt koymak lazım en az verılecek kılo 1 kg falan dıye herkes bunu tutturmak ıcın ıstesede kaçamak yapamıcak spora yuklenecek aslında hıcte fena bı fıkır deıl haa
Seni gidi seniiii ah dalin ahhh :))) o degilde bgun bnm is dunyasindaki ilk gunum olcak hee.bi tanidigin yeni dukkaninda caliscam bugun yardim edcem ama saat 11 oldu ben daha evdeyim.is dunyasi bana kapilarini kapatti korkarim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?