Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akillimm ben dun gece ocakbasina nye gttim saniyosun ? Metabolizmam canlansin diyeeeee:) hic anlamiyosun beni hiiiic direk ceza veriosun hihihi

aynen bırsenım ya mayıs ortası gıbı kaşa tatıle gıtme planımız var ozamana kadar coook zayıflamam lazım off hadı gelde ye sımdı ıstah falan kalmıyo ben daha mayo bıkını bakacak kadar olmadım bakayım desem kendıme gulerım le tıpıne bak bıde baktıgın seye dıye olmaz 65 olsam 20 kg ım var daha verılecek off anamm offff

dalin aslında çokk önemli bir konu bu.. verme durdu mu insanın pisikolojiside bozuluyoo.... yazdığın bana çok mantıklı geldi ama ben 2 3 gün normal yemeden sonra nasıl diyete dönerim o sıkıntı

gamzem sevdaya üzüldüm .. hiç takmasın kafasınaaa.. azimle devam etsin.

Aynen canım bencede..

.

Seni gidi seniiii ah dalin ahhh :))) o degilde bgun bnm is dunyasindaki ilk gunum olcak hee.bi tanidigin yeni dukkaninda caliscam bugun yardim edcem ama saat 11 oldu ben daha evdeyim.is dunyasi bana kapilarini kapatti korkarim :))

kız köpürcen ıcme okadar

onun yerıne lahana corbası yada suyu ıc
valla normal su içmeye başladım ödem çok fazla bende o yüzden karbonatlı su içtim millet günde 3 lt içiyormuş ben anca 1 lt içerim fazlası yok değilse su içemem ömür boyu

canım senin dediğin olur tabiki ama sağlıklı beslenme tarzında bi diyet olursa benim diyetisyenlerin verdiği 2-3 tane şok diyetim var isterseniz onları da verebilirim

1 kg çok fazla yaa hep 1 kg 1 kg giderse bünye duruyo düzenli gitmesi önemli canım yaa

Nerden aldın tatlım yaa, bende istiyorum da :26:

.
internetten aldım canım soylememde sakınca yok sanırım hepsıburdadan aldımm...

herkese kocaman gunaydın kızlarr nasılsınız???
anamm ne cok sey kaynatmısınız oku oku bı hal oldummm...

internetten aldım canım soylememde sakınca yok sanırım hepsıburdadan aldımm...

herkese kocaman gunaydın kızlarr nasılsınız???
anamm ne cok sey kaynatmısınız oku oku bı hal oldummm...

Tamam canım bende bakayım bir, sağol gülüüüümmm

.

KIZLAR gün HİÇ KORKTUĞUM KADAR olmadı. bence az bile yedim. hatta tatlıyı bile abartmadım... midem alıştımı ne.
tabi öncesinde elma ve su içmesem aynı olurmuydu bilemem

seni mi kırcam canım hatta 20 değil 30-40 bile çekerim ....

kuzum tamamen kesmek de olmaz ama miktarını önemli ölçüde azaltabilir... Uyguladığın diyetin formatına före değişir bu ..

doğru kanıya varmışsın kuzum ama bu 10-15 kilo verdikten sonra duraklama dönemine girenler için geçerli altını çizeyimde... Buşra gibi metabolizmayı hızlandıracam diye çoşulmasın

zamanında bize katılmış olsaydı bence daha mutlu olurdu... Neyse sağlık olsun sıkılırsa yazabilir bizim takıma ama bir takımdan ayrıldıktan sonra 6 ay başka bir takıma giremez

oldu canım görürsem söylerim haftada bir kilo kim verecek ....

kızlar gün hiç korktuğum kadar olmadı. Bence az bile yedim. Hatta tatlıyı bile abartmadım... Midem alıştımı ne.
Tabi öncesinde elma ve su içmesem aynı olurmuydu bilemem

canım miğdemiz küçülüyo farkındaysanız... Bende mesela dün akşamda tıka basa yemiş gibi oldum bugün öğlende.. Ama bakıyorum fazla yememişim.. Miğde küçüldüğünden çabuk doluyo

Selam kızlar ne yaparsınız?Annem geldi çok mutluyum. Bizimle ilgileniyor. Şimdi ben ütü yapıyorum o da içeride güllaç. Güllaç yasak değil dimi? Un yok yağ yok. Şeker desen zaten ben şeker kullanmıyorum hiç çayda kahvede..
Geçmişi akşama doğru okuyacağım.

Bir de dalin kıza sorum var.
Sevgili dalin ben çorbayı yaptım ama yarım çay bardağı nane olayını karıştırıp yarım çay bardağı pul biber dökmüşüm. Çorbayı iiçerken kulaklarımdan duman çıkıyor
Sabah kahvaltıda 1 kase içtim arada da içtim. Ama daha tuvalete çıkma olayları olmadı. Karnımda guruldamıyor. LAhana küçük boy almıştım onun yarısını kullandım ondan olabilir mi? Küçük çocuk plastik topu büyüklüğündeyd annesin ya anlarsın ne demek istedğimi

Yoksa ilk gün diye m bir şey olmuyor.. Anlamadım şeker..

HErkesi öptüm hepinizi çok seviyorum.

CANIM GÖZÜN AYDINNN .. ahh bende annemi istiyorummm

nasıl içiyorsunuz lahana çorbasını anlamıyorum... Ben bi ara suyunu içmiştim öğğğğğ

bugün kimsecikler yok yahuuu nerdesiniz kızlaaarrrrr

valla buralardayız da işte iş arasında yazıyorum ben mesela

akşama sadece salata yapmayı düşünüyorum eğer vazgeçmezsem bu hafta akşamları salata yiyim diyorum

bende tam tersini bilip hep daha az yiyodum

yazık kıza hayattan soğumuş garibim öle bi takımda olsam ben direk patlatırdım kafalarına sizin değerinizi bilememişim cnmmm takımım
Hayirlisi olsuuuuun.aynen sinifinda iki uc tane kiz vardi onlarda zaten erkek gbi olmuslar muhabbetlerini gormelisin meltem diye biri vardi kiza memet diyolardi sen dusun artk :))
bizim sınıftada kız azdı hatta bi kıza samet diolardı hihhohohohoh

Seni gidi seniiii ah dalin ahhh :))) o degilde bgun bnm is dunyasindaki ilk gunum olcak hee.bi tanidigin yeni dukkaninda caliscam bugun yardim edcem ama saat 11 oldu ben daha evdeyim.is dunyasi bana kapilarini kapatti korkarim :))

pardn bacım kım vercek o 1 kıloyuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…